A great WordPress.com site

PODGORIČKI HRAM

 

Ne slučajno, nego namjerno, trenutno prekidam moje pisanje i saopštavanje pune istine o veleizdajniku Crne Gore – serdaru Janku Vukotiću, ali i veličanstvenoj Mojkovačkoj bici, zbog najvećeg i najsramnijeg arhitektonskog falsifikata  u sveukupnoj istoriji Crne Gore: besramne, otvorene laži koja se besramno proglašava “najvećim događajem u istoriji Crne Gore”, a radi se o takozvanom “osvještavanju” sramotnog podgoričkog hrama “Hristovog voskresenja”,  kojem će prisustvovati svi patrijarsi svih pravoslavnih crkava!

Svi mafijaški mediji, sva crnogorska mafija i njena politika, na čelu sa takozvanim predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem, i stostrukim premijerom i predsjednikom Crne Gore, a stvarnim šefom crnogorske mafije Milom Đukanovićem, na sva zvona veličaju jedan od najsramnijih genocidnih i kulturocidnih  udaraca Crnoj Gori – “osvještavanje” podgoričkog hrama, koji je izgrađen u sred Podogorice, zahvaljujući totalnoj pordršci crnogorske velikosrpske mafije okupatorskoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi, podršci krvavih rušitelja Jugoslavije, podršci užasnih ratnih huškača, zločinaca, lupeža i pljačkaša, lažnih “tvoraca”  “ nezavisne Crne Gore ”, a suštinski –   mafijaških vlasnika Crne Gore i svakog živog bića u njoj – podršci “hramu” svih koji su, zajedno sa lažnim mitropolitom lažne  SPC, Ristom Radovićem zvanim Amfilohije, rame uz rame stajali  sa najvećim evropskim zločincem nakon Drugog svjetskog rata, ravnog Titu i Paveliću,  Slobodanom Miloševićem, kao i podršci svog “sveštenstva” lažne pravoslavne SPC, slugom svakog okupatorta i diktatora: pokorna je bila Titu, Aleksandru Rankoviću, Draži Mihailoviću, (komunistima-četnicima), okupatorima –  Njemcima, Talijanima, Austrougarima, Bugarima, sluganska Milanu Nediću, Dimitriju Ljotiću, popu Đujiću, Kosti Pećancu, velikosrpskoj diktaturi Karađorđevića, Kralju Aleksandru, Kralju Petru i svima prije njega, pokorna je bila diktatorima Obrenovićima i petvjekovnim gospodarima Srbije i ubicama srpskog  naroda – sultanu i Turcima!

Samo tokom dvadesetog vijeka, velikosrpska politika i vojska, pokušale su  da ubiju: Hrvate, Muslimane, Crnogorce, Makedonce, Kosovare, a Slovenci su, navodno, imali sreće: bili su daleko, i nedohvatni za velikosrpske krvave pohlepe, i rado su se, na krvavi račun drugihi naroda i narodnosti, dogovarali sa Beogradom!

Na svakom koraku, iz Beograda, Banja Luke, Istočnog Sarajeva i Podgorice, možete čuti  kako su Muslimani, zapravo Srbi! Isto se odnosi i na Makedonce, i oni su – Srbi! I vjekovima slobodni Crnogorci su, takođe, po velikosrbima Srbi, ne nikako Crnogorci. Srbi su se, što je gola laž, bježeći poslije poraza na Kosovu 1389-te, doselili u Crnu Goru i naselili je, do tada – potpuno praznu! Svi Petrovići sveti su, po  velikosrbima  SPC, SANU-u, lažnim istoričarima, političarima, novinarima, generalima, intelektualcima, stvaraocima,  itsl – Srbi, a ne nikako Crnogorci! Isto se odnosi  i na: Crnojeviće, Balšiće, Vojislavljeviće, Svevladoviće, pa će i Iliri, čiji smo svi istinski potomci, uskoro postati – Srbi! U tom smislu već laže i jedan Rus, naturaliziovani Amerikanac, profesor na Harvardu,  kako su od Srba NASTALIdom re – svi Sloveni, pa i Rusi (!) što je naručeni odgovor lažni, na suvu istinu, da je u našoj DNK – najmoćniji ilirski segment, ali onda, velikosrpstvo u Crmoj Gori i šire,  ide zauvijek na smeće istorije, a to se ne smije nikako dopuštiti!

Gola je laž da je hram u Podgorici, kao i bilo koji drugi srpski hram podignut poslije 1884-te,  posvećen, osim formalno, Hristu!  SPC ga uopšte ne zarezuje, čak ni kad se to tiče tačnosti kalendara, jer – SPC ima svoj lažni i netačni kalendar, pa se lažno, u lažni dan, i lažni datum,  slave Badnji dan i Božić, u dane  kada ih bilo nije, a tako je i sa novom godinom, uskrsom Hristovim, i svim drugim datumima u godini koja, sa tačnim, znači – Isusovim kalendarom, kalendarom Boga koji je stvorio vasionu i čovjeka – KASNI, velikosrpski namjerno –  punih trinaest dana! Sva ta bruka se naziva – srpskom, pa tako imamo, ne nikako – pravoslavni badnji dan, pravoslavni Božić, pravoslavni uskrs, pravoslavnu crkvu, novu godinu kod Srba, nego je sve to –  golo vlasništvo, ada čije – nego  srpsko !!!

Tako je i sa Crnom Gorom – ada čija je Crna Gora nego Beograda i – izmišljene srpske nacije u Crnoj Gori, “rođene”  djelovanjem velokosrpske agenture u Crnoj Gori, kojom je Crna Gora bila premrežena, odmah nakon nastanka jednog od najsramotnijih i najzločinačkijih akata ikad nastalih na Balkanu –  velikosrpskog zuločinačkog plana – “Načertanije” (1844.g.), Ilije Garašanina!

Mitropolit crnogorsko-primorski  Amfilohije, najavljuje  da će osveštanju Hrama Hristovog Vaskresenja u Podgorici,  7. oktobra, prisustvovati fikus predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, a sigurno  i vječiti  premijer Milo Đukanović, miljenik Rista Radovića – Amfilohija. Naravno, i juče, “gostujući” na mafijaškoj TV “Vijesti” don Miodraga Miška Perovića, u emisiji takozvanog novinara Petra Komnenića, Amfilohije krije da  će se pravoslavni patrijarsi prethodno okupiti u Nišu (latinski – Naisus),  da proslave vjekove Milanskog edikta i rimskog cara Konstantina, koji je rođen u Naisusu, pa će samo skoknuti do Podgorice, debelo i mafijaški plaćeni,  da  bi javno lagali u ime velikosrpstva  sljedeće: potvrdili stvaranje Male Velike Srbije, potvrdili da Crna Gora nije crnogorska nego srpska, “osvještali” – ne nikako Hristov hram, nego hram okupatorske dinastije Nemanjića i ubica Duklje, okupatorskog Nemanjićkog i svetosavskog pravoslavlja, pljunuli na krasno i oslobodilačko  pravoslavlje svetih Petrovića, pljunuli na autokefalnu Crnogorsku pravoslavnu crkvu, pljunuli na Crnogorce i poručili im da su “ izmišljena nacija” od strane komunista, pljunilu na vjekove i vjekove crnogorske slobode, pljunuli na istinu da su Crnogrci, a ne Srbi, sa Lovćena svetog bili, na pokorenom Balkanu, vjekovima, jedina i sveta luča istinskog pravoslavlja, pljunuli na istinu da su Crnogorci Srbima, na jeziku crnogorskom, darovali Bibliju, riječ božju, pljunuli na istinu da je crnogorska vojska u Prvom svjetskom ratu spasila Srbiju i srpski narod od totalnog uništenja i nestajanja, pljunuli na istinu da je podgorički hram arhitektonski falsifikat neviđenih razmjera, pljunuli na sveto Cetinje, sveti manastir cetinjski, sveti Lovćen, svetu Slobodu crnogorsku, pljunuli na istinu da je SPC okupšatorska crkva, pljunuli na istinu da je podgorički hram sramna građevina koja je finansirana zločinačkim  parama velikosrpke i crnogorske mafije, pljunuli na istinu da je najveći zlatni krst na hramu finansirao i “poklonio” šef crnogorske mafije, Milo Đukanović, ali je  i milionima finansirao, i to u godinama svenarodne gladi, izgradnju hrama – rugobe u Podgorici, pljuvaju patrijarsi na istinu da je hram, osim okolčivanja teritorije Male Velike Srbije, sagrađen kako bi bio budući grob sabratu Mila Đukanovića –  ubici Crne Gore,dakle, kako bi bio posljednje počivalište Amfilohija Radoviću, pljunuli na istinu da je Amfilohije Radović, djelujući kao “graditelj” namjerno arhitektonski masakrirao svaki crnogorski manastir, doziđujući im konake, gradeći nove, preziđujući unutrašnjosti, slikajući freske okupatora Nemanjića onamo đe ih nikad bilo nije, freske uništitelja Duklje – Stefana Nemanju i Sv. Savu, koje je, kao i sve Nemanjiće, SPC proglasila za svece – Nemanja je u SPC svetac –  Simeon!

Sakriće patrijarsi istinu da je podgorički hram veličanje zločinačkog velikosrpskog četničkog pokreta, vođe mu Draže Mihailovića i veličanje svih velikosrpskih zločinaca, počev od Miloševića, Šešelja, Tomislava Nikolića, Dačića, Arkana, Aleksandra Rankvića, Milana Stojadinovića, koji je 1953-će godine, u Argentini, lično sa zločincem ustaškim Antom Pavelićem, krojio nove granice “Jugoslavije”, slave patrijarsi toga dana neviđeni zločin – velikosrpsko ubijanje Jugoslavije i stvaranje – Male Velike Srbije!

Sve će se to desiti u Podgorici, neće patrijarsi doći na sveto Cetinje da mu se poklone, a  Đukanović ovaj zločin, kao veleizdajnik Crne Gore, i njen ubica –  podržava . . .

Ko će se pobuniti? Niko!

Đe je Crnogorska akademioja nauka i umjetnosti? Đe je Dukljanska? Đe je “Matica crnogorska”? Đe su “Nezavisni pisci”? A “novinari”? Što je sa slikarima, na primjer sa izdajnikom LSCG Rajkom Todorovićem Todorom i isto takvim vajarom, Pekom Nikčevićem, i mnogim drugim koji su se kleli u Crnu Goru i demokratiju. Što je sa istoričarima? Što je sa Živkom Andrijaševićem? A što sa Šerbom Rastoderom? A Novakom Adžićem?  A što je sa “nevladinim organizacijama”? Što je sa “Crnogorskim helsinškim komitetom” izdajnika LSCG Slobodana Franovića? Oće li, pred pederima u Budvi i toga dana, biti Blagota Eraković? A đe će biti režiser Branko Baletić? A što je sa Gojkom Kastratovićem? A đe će biti Branko Banjević? A Sreten Perović? A Sreten Asanović? A Zuvdija Hodžić? A brat mu Džoni? A Mladen Lompar? Bože, oće li zapjevati patrijarsima Tereza Kesovija? Što je sa crnogorskim PEN centrom? Oće li se Jevrem Brković, toga dana, dići iz kreveta, pridržan od sina mu, izdajnika LSCG Balše? Što će raditi Željko Ivanović? A don Miško Perović, sa sestricom mu Milkom, i bratom mu  Milom?  Što je sa onih šezdeset hiljada mitingaša  koji su Milu Đukanoviću klicali na glavnom trgu Mugošgrada, tik uoči referendum za “nezavisnost”?  Oće li dakićevci izać na ulice da protestvuju, ka ono 1989-te? A kapovci? A željezarci? Što je sa Crnogorcem nad Crnogorcima – Rankom Krivokapićem? A što sa izdajnikom LSCG Rajkom Cerovićem? A što je braćom Miškom i Dragišom Burzanom? A što je sa Milošević-Đukanovićevim generalom Grahovvićem? A sa čuvenim “analitičarima” Draškom Đuranovićem, Svetom Jvićevićem, Srđanom Vukadinovićem, Duškom Vukovićem? Da li će, u znak protesta, zakukati čuvena Milka Tadić-Mijović? A izdajknik LSCG Veseljko Kprovica? A isto takvi Branko Vojičić? A Velibor Čović, izdajnik LSCG? Što je sa “crnogorskom” SDP? A sa isto takvom tvorovskom Liberalnom partijom izdajnika LSCG Andrijom Popovićem? Što je sa Žarkom Rakčevićem? Što je sa tvorom Mikom Živkovićem? A Đokom Radonjićem, izdajnikom LSCG?  A izdajnikom LSCG Rankom Đonovićem? Što je sa Vesnom Medenicom? A što je sa Rankom Čarapić? A što je sa: sudijama, profesorima, studentima? Što je sa “univerzitetima” crnogorskim? Što je sa izdajnicama LSCG: Stankom Vučinić, Mirjanom Kuljak, Vesnom Perović? Što je sa izdajnikom LSCG Ivanom Perišićem?

Oće li toga dana, lažni vladika CPC Mihailo, zajedno sa “vjernikom” i izdajnikom LSCG, Stevom, i bratom mu Đurom Vučinićem,  pred hramom, u znak protesta, izvršiti harakiri?

Kako će postupiti ovaj, onaj, ova, ona, takozvanim imenima . . . kraja – NEMA!

STIDITE SE PATRIJARSI!

STIDI SE CRNA GORO!

(Priča o Mojkovačkoj bici se nastavlja narednim tekstom! Pozdrav!) 

Comments on: "PODGORIČKI HRAM" (92)

  1. E, moj $ata, tu čoeka nema. Zamisli, čitam da jedna burekdžinica u centru Podgorice od nedavno u ponudi ima i pola bureka. 50 centi. A, ja velim da bog da i Sveti Petar Cetinjski i Sveti Vasilije Ostroški da skorija dana počnu prodavat suve kore. Da bog da da počnu crkavat po ulica ka zadnje psine, da bog da da se sve propane, ka i jes. Crknite nesoji od nesoja. Ne bilo ve ka i nije. Pu iskopnici iskopani.

  2. Eo se crni Mihailo glasnuo, na TVCG:

    CPC organizuje protest na Cetinju

    Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo najavio je da će CPC u nedjelju na Cetinju održati protesni skup uoči osveštanja Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

    Da vidimo i to čudo.

  3. Angus Young said:

    Sve se slaže u detalj.

    Projekat stvaranja Male Velike Srbije je svaki dan sve izvjesniji a osovina Đukanović – Amfilohije – Dačić vrijedno radi na tome.

    Ovaj post je takođe dokaz koliko je saučesnika imenom i prezimenom uključeno u definitivno porobljavanje Crne Gore.

    I PRAVA poruka na kraju posta: stidite se roblje i izdajnici !

    Živio LSCG i Slavko Perović!

  4. Svaka ti je sveta ka Njegošu! Živio ti nama 100 godina, a oni se iskopali ka šareni konji.

  5. Wild Montenegro said:

    Posto su ga iz Srbije OD*E*ALI Risto krece ka tronu PATRIJARHA CRNOGORSKE PRAVOSLAVNE CRKVE!

    MIZERIJA!!!

  6. Zamisli ti jednu nepobitnu cinjenicu da se samo “osvestanje” sprovodi tacno na dan-godinu Milanskog edikta kad su pozvani svi patrijarsi pravoslavnih crkava i to planirano i utempirano jer ce tada ka sto se i 100 godina prije u Srbiji 1913-te kad se obiljezavalo 16 vjekova sad ce se obiljezavat 17 vjekova Milanskog edikta u Nisu koji je rodno mjesto cara Konstantnina koji je proglasio Milanski edikt ili uredbu kao tetrarh Zapada zajedno sa Licinijem tetrarhom Istoka po kome se oznacava kraj vjerskog progona od strane Rimljana koji je trajao nekih 300 godina da od tada narod moze da se moli kojem oce Bogu. Oni ce svi ustvari bit u Nis (Naisus) i vec su ovu godinu Patrijarh Irinej i predsjednik Srbije Tomislav Nikolic oznacili kao godinom “svehriscanske” radosti i vec su smjesteni u Srbiji gomila zvanica iz cijelog svijeta ka sto je bilo i tacno prije sto godina da se to obiljezava u Nisu i kazu da ce to propratit “nizom duhovnih i svetovnih” dogadjaja!! Pitam se – je li prestajala ta “svehriscanska” radost tokom i poslije masakriranja one divne Jugoslavije i genocida sprovedenog sa isto tako “svehriscanskom” radoscu. FUJ! Oni bukvalno preuzimaju sve sto snaci hriscanstvo da propagiraju srpstvo a ni po jada da je to srpstvo – nego brojnost “vjernika” koja donosi pogadjate 🙂 da -.da – PROFIT! Ti patrijarsi koji ce doc su vec u Srbiji na proslavi Milanskog edikta dje su se zaleceli bas ove godine i tako je Risto Sotonjara teska cetnicka – planira da se “hram” mora zavrsiti do Milanskog edikta da se poklopi sa zvanicama u Nisu rodnom gradu rimskog cara Konstantina I. da bi ta “svita” svrnula do Podgorice na blic a ne nikako na osvestanje jer im ga ne bi dolazili. Milo Djukanovic sad rece da nece dolazit a majku bi rodjenu proda za “kapitalnu dobit” a ne sto drugo – on se sprda sa svim narodima al opet sa srpskim nece prvo iz duse – a drugo – ogromno mu je to trziste i sto je zalosno cijelo srpstvo pociva na tim materijalnim koristima! Mafija! Prodaja! Nije tesko doc do rijeci! Milo se toliko sprda da mu nije bilo zao dat za jedan zlatni krst na taj “hram” a narod ne zna kako ce kraj s krajem da skrpi! To je fukarluk koji se tolerise i znaci da je ako se tolerise – onaj ko cuti jednako kriv za sve! Necemo ga cutat bagro mafijaska! Ilirska je hrabra nasa krv kojom se ponosimo! ZIVIO SLAVKO PEROVIC I LSCG!

  7. Portal Analitika-pročitajte ovaj tekst, u rubrici Društvo (zamisli, Društvo hahaaaaaaaa)
    Zastave na pola koplja ili: osvećenje hrama u Podgorici

  8. Citizen Kane said:

    Sinoc sam gledao intevju sa na TV Vijesti. Moze se zakljuciti iz Anfilohijevih odgovora da samo cekamo raj, a kriminal i ostalo – to cilj opravdava sredstva. Kad ti kazem ja … i ha! Nagledo se ja!

  9. Velicanstven tekst Slavko. Pozdrav tebi i svim iskrenim i pravim liberalima.

  10. Oh ne! Ne – ne – i ne! Ne zelim da cujem ovo. Sto nisu dosli da je vide patrijarsi u Cetinjski Manastir? Ne zelim da gledam demone kako se sprdaju sa relikvijama koje su od neprocjenljive duhovne vrijednosti! Sto sve vise vremena prolazi i koji sve dogadjaji se odvijaju – cini mi se da su Sveti Spisi pisani bas iz razloga da se klonimo onih koji ce bas ovo radit! Nosit ruku Jovana Krstitelja sa njom se nosat ka da je najobicnija roba po aviona do Nisa samo da bi masoni (uobliceni cetnici) zadovoljili njihove zelje za velicanjem lazi i preko toga oprali laznu istoriju sto uporno iz dana u dan i iz godine u godinu rade – oh ne! Nikako! Oprosti im Boze – ne znaju sto cine!

    • Ja sam za to i da je taman ostave u sred Niša, ništa nam ne treba, samo nam baksuz donosi. Mene što se tiče taman sve što je za tamo njih vezano neka uzmu, prosto im bilo. Neka presele u Srbiju i neka prte. Nikad očiju više. Mi imamo dosta, bogu fala. Nikakve njihove relikvije nama ne trebaju. Imamo svoju crkvu i svoje svečeve. I za to sam, ako im basta, Manastir Moraču i ovaj hram iz Podgorice da sve ciglu po ciglu prenesu u Srbiju i da jednom za vijek vjekova završimo s tom pričom o srpstvu i svetosavlju. Presmrđeše više i bogu i narodu.

      • Vidis mondo,upravo u tome oni oce kako kazu “ujedinjenje srpskih drzava” da svakoga prisvoje i da okupiraju jer vele “to je vjekovno srpsko”. Zbog tih istih rijeci “da nam se trsit okupatora srpskih” nastade i pokolj u onoj nam bivsoj domovini SFRJ. A svi su isto govorili – “nosite sve samo nas ostavite na mir” jer su svi htjeli da ih se trse! Ne mogu nam oni krasti i uzimat ono sto je nase i to prisvajat. To je kradja – ka sto je i kradja ovo sto Milo radi 24 godine od Crne Gore a iz iste “ekipe” dolazi. Svetosavlje i lazosavlje i pm. ZIVJELA SLOBODA!

  11. ,,Rekoh, i spasih dusu svoju”. Prorok Jezekilja

  12. Onaj koji ne može da nađe vjeru u sopstvenoj duši, ne može ni u crkvi. Nema toga sveca, te bogomolje, toga patrijarha koji te može očistit od zla dok ga sam ne spoznaš i dok se sam ne pokaješ.

  13. Da te nema Slavko, svjetlo bi se mrakom zvalo!

    Zivio!

  14. Uostalom religija u drustvu treba da zauzima mjesto koje joj stvarno po prirodi pripada. Intima! Ni manje ni vise. Svako ima pravo na religiju al pojavljivanje religijskih vodja u medijima treba da se stavi u potpuno drugi plan poslije svih od zivota bitnih stvari kao sto su demokratizacija,ekonomski prosperitet i jedno po meni od najvaznijih osnova na kojemu bi trebalo da pociva crnogorsko drustvo – OCUVANJE PRIRODNE SREDINE! Posebne zakone o prirodnom okolisu urediti koji bi regulisali ocuvanje ugrozenih zivotinjskih vrsta i nacionalih parkova. To je nase bogatstvo ljudi. More,jezera,planine,rijeke,kanjoni,sume! Najnize strasti bude kod ljudi danas i to im pali. To mafiji pali. Uvjek ljude mos napucikat na bilo sto vezano za “religiju” a religija najmanje veze ima s tim. Potpuno skretanje sa pravog smjera. Pompa oko religije odgovara Don Milu Djukanovicu da odrzava svoju kradju protiv koje se ni jedan religijski vodja u Crnoj Gori nije borio niti prozborio na mnogobrojnim prilikama koje imaju da se pojavljuju u medijima.

  15. Nevjerovatno ali nevjerovatno je koliko “dogadjaja” sve nekako “okruzuju” i prate trenutnu situaciju oko “hrama” u Podgorici i pompe oko svega toga. Naime,Montenegro Airlines let za Beograd je kasnio sat vremena jer je KAO PRVO u avionu bio BJEGUNAC SA INTERPOLOVE POTJERNICE! KAO DRUGO – nakon hapsenja istog (kako li je prosa kontrolu 🙂 ) nasta je haos kad je primijecen coek sa krvavom odjecomna sebi koji je LAGANO prosa sve aerodromske kontrole i usa u avion za Beograd nakon cega se cekala policija da bi se kasnije utvrdilo da je taj coek zajedno sa cerkom ima saobracajni udes i krenuo coek za Beograd “opusteno” da se vrati kuci. Na kraj je posa vozom jer je policija izvukla lice iz aviona i on je mora vozom. I sad KAO TRECE (a moze i ka prvo) na istom avionu je bio Risto Sotona Radovic kako ga mediji zovu “Amfilohije”! 🙂 Koliko sam puta odje pisa da je zlo zavladalo Crnom Gorom odavno i da demonske sile na zadovoljstvo Rista Sotone i svih ostalih u CG (cast izuzecima) uzima i zaposjeda sve tako brzinom svjetlosti i vlada covjece. Krvav coek u avion,a prije njega Interpolov bjegunac i sve zivo sto prati taj “svehriscanski” jubilej i “radost” i “ljubav” koju promovise lazna crkva koja ojadi od bivse SFRJ sve do danas. Ne promovisu oni nista drugo nego nistavno cetnistvo – velikosrpsko – demonsko – masonsko ubiranje krvavih novaca i sami dogadjaji oko Rista vam sve kazuju a tek kad se doda Rokfelererovo,Rotsildovo i ostalih drzavljanstvo Crne Gore i Sarici (humanisti “srpske pravoslavne crkve) pa se posoli sve na bosnjacku podrsku svojem isto takvom posrednom koljacu Ristu Radovicu Sotoni – onda vidite da Crnom Gorom koja je raj za zemlji da je srece – vlada Sotona u svim nacionalnim oblicima – biraj koji ces!

    Ko je Istina? Ko je jedino svjetlo u svemu ovome u ovom demonskom mraku? Ko je sve godine u pravu i ko je reka i predvidio svaki potez vlasti koji je odobravan od bagre? Ko laze a ko prica Istinu? Ko je lupez a ko posten? Ko je ubica Crne Gore a ko spasilac i svetionik Istine?

    🙂

    Jedan odgovor je:

    SVETI LIBERALNI SAVEZ CRNE GORE I GOSPODIN SLAVKO PEROVIC SA SVIM DJELIMA I POTEZIMA SU NAM DOKAZ ISTINE I SVJETLO U SVOJ OVOJ TAMI! ZIVJELA SVETA BORBA ZA SLOBODU I JOS JEDNOM ZAHVALJUJEM SLAVKU PEROVICU I LIBERALNOM SAVEZU CRNE GORE STO POSTOJE I BORE SE ZA NAS KOJI ZELIMO ISTINU A NE LAZ – LJUBAV A NE MRZNJU! ZELIMO SLOBODU!

  16. kad ni se vrće ono krmče od Amfilohija zaboga? e, da bog da i da mu Niš zadnja stanica bude, destrega se majci kakav je…pih gurbeti

    • Ahahaha.. Da Bog mu Bog da da pronadje sebe u Nis i da se uz Bozju pomoc prosvijetli u Nis i nadje sebe kakvoga nije znava od Hota od kojija potice pa do preseljenog Hota – Moracanina. Neka mu je sa srecom i sve Ivicu da cjeliva i da se ne razdvajaju. Srecan mu put bio! Daj Boze da se osjeti radostan u Nis i da se zauvjek nastani u tu ljepotu i da nadje duhovni mir!

  17. Živjela nam majka Crna Gora i sveti Liberalni savez Crne Gore! Uzdanice jedina, Peroviću Slavko, svaka ti je sveta, sveto je ime koje nosiš, s tobom će se ponosit pokoljenja!

  18. Viktor Pavicevic said:

    Nas je Slavko svetiji od svih patrijaha ove kugle zemaljske.

    Sto jes jes i kucko se mesa napoteza svakome ko bi reka drugacije.

    Sveti Slavko. O jeeeeees!

    Kad ce se konacno Slavko proglasiti svecem, pa da mozemo ka krsnu slavu da ga slavimo.

    Kad te neko pita, koju slavu slavis druze, ti mu kazes, ja slavim svetoga Sjatu nepogresivoga.

  19. Viktor Pavicevic said:

    Kad mi SVETI LIBERALI na celu sa nasijem SVETIM SJATOM dodjemo na vlast, onda cemo onaj hram u Podgorici da nazovemo HRAM SVETOGA SJATE NEPOGRESIVOGA.

  20. Viktor Pavicevic said:

    Hehehe, nesto vi je cenzura trokirala veceras.

    A objavili ste ono o Vangi. To sam ja izmislio, uopste to nije istina.

    Ali vama prija prica o Vangi i Sjati kao spasiocu Crne Gore.

    O kakvi ste vi blavori majko mila, to je strasno.

    Sveti Sjata vi drzi predavanje o istoriji i religiji.

    O kupi mi majko top.

    Srdacan pozdrav sa Ravne Gore od srpskija cetnika.

    • Zato te i Don Milo pusta da kakis a ne umijes guzicu obrisat protuvice mala. Slavite vi Djurdjevdan i Svetoga Don Mila a imate i Svetoga Ratka pa i Svetoga Radovana – sve sveci kakve svijet nije gleda. Ahahaha! Ovo mi je bas egzoticno da se moze neko promolit odje sa ovakvim budalastinama. Brzo ce ti stic odgovor – ahahah! Milo vam je ukinuo “Slobodnu Crnu Goru” pa se sad odje selite. kakvi ste vi gmizavci. Slavka Svetoga NEGO STO! Ne no Svetoga Drazu – gmizavca – sve se izvinjava na sudjenje a glas ka da je pravi pravcati peder u najmanju ruku. To su kompleksi al sa srpske strane ciganske prirode imaju fobiju da jesu a ka sto jesu cigani (da mi se Romi ne uvrijede) isto ka sto je kompleks ima i Hitler samo – nesto ve nije moga na oci vidjet al zato mason Tile vas je volio ka da ste mu iz oka ispali a vi se sve busate da vi nije valja!

      Hahaha!

      ZIVIO SLAVKO PEROVIC!

      ZIVIO SVETI LIBERALNI SAVEZ CRNE GORE!

      ZIVJELA SVETA SLAVA ZVANA SLOBODA!

      A “HRAM” NIJE HRAM NEGO – SRAM! 🙂

      Strcaj! 😀

    • Viktore, taman vi je ta Gora ravna, da ravnija bit ne može. Utabana je toliko da ni đetelina ne niče. Turci vi je peglaše 500 godina, ,đermani ve ka plastere lijepiše, šiptari izjebaše na brzinu, ka’ da neće….hahhahaaaahhaa i mi, Dukljani, srbijancima da se zovemo? hahhaaaaaaaaaaa, a makse avetinjo, ne zna se više ni ko ve je pravio hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • Crna Gora kolko mu ravna bila tako se zdrao pokakio!

      • Vidiš ti moj dobri druže da oni veze s vezom nemaju. To kada je sve mokrom čarapom po glavi mlaćeno. Zamisli da nas ne bi da ih branimo od Turaka…pa Beograd bi novi Konstantinopolj bio. Kad čita čoek što su im Turci radili i to punih 500 godina, ej čovječe, 500 godina. aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, pa to je nacija sa teškim invaliditetom. uh, ne daj Bože

  21. Zamisli ti čovječe čime se oni ponose?! Srpstvom. Pa jebenije i izjebanije nacije od njih nema koliko je Evrope. To je zastiđ, bez majke. Sve i da sam srbijanac ako me ne bi bilo sramota reć okle sam i što sam eo ne pomaka se. zamisli da moram reć nekome da mi je pretke ćera kako je ko stio i kako se kome diglo. uuuuuuuuuuuu bez majke, koja je to kutara u glavu hahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • Ja ozbiljno postavljam pitanje je li uopste postoja naziv “Srbin” prije dolaska Turaka. Ni u sta vise ne vjerujem u istorije i one lazne nastavnike i profesore koji nas ucase po skolama – vele “Seoba Srba” 😀 Ludilo! Pa smo morali da ucimo Prvi srpski ustanak i Drugi srpski ustanak a ni jedno ni drugo ni trece sa samim nazivima veze nemaju. A ni sa istinom! Znas li kako bi izgledali Srbi da su Turci bili crnci?

      Ka dres Partizana!

  22. Evo koliko su velikosrbi bili iskreno protiv Mila… Sad kad im se uvukao s hramom i SPC… Sve je super. Milo je najbolji. Nije krao, nije ubijao, zlato.

    Svakim danom se sve vise pokazuje da je jedina istinska patriotska i antirezimska stranka bio LSCG.

    Sramite se Crnogorci.

    • Oni? Velikosrbi? Pa vidiš ti da je to najgora fela. Tako su se borili za Krajinu, tako su se borili za Metohiju, tako se bore i za Crnu Goru. To je najfukarskija fela na svijet bijeli. Nema okle ih nisu poćerali. Taj ne poštuje najrođenije, a ne tuđe. Ne daj Bože sjutra što da bude u Crnu Goru prvi bi ti taj stavio nož pod grlo, ka što su i stavljali 1918 i u Drugi svjetski rat. Pogledaj što napraviše u Konavle, ej bre, goloruki narod su palili.

  23. Gotovo je, za dvije tri godine napravice opet neku skalameriju sa Srbijom. Neka im bude. Ko ne voli svoje proklet je dovijeka.

    Meni nije problem bit zajedno s Srbijom, ni drugim drzavama, vec biti s ovakvom Srbijom… Cetnickom i sovinistickom.

    Ne damo te Crna Goro!

  24. Ja je bez metka predavat u ruke dušmaninu neću.

  25. Veli Lekić fikus neće danas u hram-skalameriju, ali oće sjutra. Predlažem mu da ostane i da konači u njega, možda i vaskrsne jedan dan ka predsjednik Crne Gore. Propalo se sve, ka i jes. Pi, protuve izdajničke. PI!

  26. MODERATOR said:

    POŠTOVANE I POŠTOVANI,

    POSTAVLJEN JE SEDMI NASTAVAK – SOPŠTENJE BR.14. (7), O “EMISIJI” DJONOVIĆ-ADŽIĆ NA MAFIJAŠKOJ MTV BRAĆE STEVA I ĐURA VUČINIĆA, IZDAJNIKA LSCG!

    http://www.obnovljenilscg.wordpress.com

    POGLEDAJTE!

    • Hvala najljepsa! Po cemu su to lazovi jaci od istine? Po cemu je to jedan Risto Sotonjara pametniji od svih nas koji zelimo dobro Crne Gore. Zlo! Po tome! Po zlu! Mi nismo zli i nikad nismo pozivali na mrznju protiv bilo koga. Nasa svetinja je Ljubav! Nemaju oni pojma kazem vam ljudi moji dobri o Ljubavi! Njih boli kad zapravo kazu ono sto moraju “Slavko nepogrjesivi” ironicno naravno – al u tome se krije jedna istina – ZNaci da treba coek da bude pogrjesiv i da grijesi koliko je vise moguce da bi bio “svetac” i da bi ga “voljeli”! E pa nece moci tako! ZIVIO LSCG ZAUVJEK!

  27. Wild Montenegro said:

    Gledam “osvećenje hrama”, Rista, Fića, zenu mu i družinu… Gledam ovo licemerje do krajnjih granica i NE VJERUJEM SVOJIM OČIMA!!!

    Juče smo Ristu bili kopilad, danas smo mu svetinja… AMAN Risto!

    Šta se kuva iza zavjese, nije teško pretpostaviti… AMAN MILO!

    Ostaje samo jedna dilema, kojeg Sveca proglasiti na referendumu: Svetog Rista ili Svetog Mila, velikomucenika…

    SRAMNO!!!

    • Osveštali su hram svoj(njihov) dinamitom, vatrometom i noćnim mrakom.Komunisti i četnici nekadašnji, sadašnji mafijaši i zidari.Oni jesu sveti, oni jesu moćni, oni jesu vojska, oni jesu narod, njihova je zemlja i sav svijet zemaljski, vjerujte u sve što oni kažu, oni znaju. Oni su apologete apokalipse, misionari latinske ćirilice, krstom, prstom i legitimacijom.Oni su najveći. Oni su simbol.Oni taj hram mogu srušiti i podići za tri dana.

  28. Malo ljudi zna da je nezavisnu Crnu Goru htjela ne ni USA ni EU, vec Rusija. Rusi su i naredili Djukanovicu da proglasi pobjedu. Njihov interes je bio more, obala i KAP. Zato su medju prvima priznali CG, prije Srbije! Tada su i Kostunici naredili da prizna CG. Rocen je igrao ulogu operativca. EU je nametnula 55% i time stavila do znanja da nije za nezavisnu CG. Nije iskljuceno da su Lajcak i Lipka ljudi KGBa i da su brze bolje odradili posao za nezavisnost CG. Pogotovo onaj pijani Lipka, avetinja.

    Rusima ovdje treba pomorska baza.

  29. Ovdasnja MPC je pod kontrolom Ruske crkve i ne smiju im pisnuti. Imaju dogovor s Mafilohijem da prihvati nezavisnost CG, i da ce zauzvrat dobit osigurano mjesto patrijarha i unistenje CPC. Zato je i zacutao pred referendum. Sve su vam to igre i igrice. Rusi su zajebani. Jedno pricaju, a drugo rade. Samo interes, nista licno braco.

  30. USA je jaka tamo dje Rusija nema interes, kao sto se pokazalo u Siriji, dje je ruski interes nadjacao americki. U CG Rusi imaju interes. Dali su Kosovo Amerima, CG je njihova. Malo ljudi zna da je i Hrvatska pod ruskom kontrolom! 1995. oruzje, strategiju i planove nije Hrvatskoj dala USA, vec KGB, Rusi. Oni su bili prijatelji sa starim partizanima Bobetkom, Tudjmanom, Boljkovcem i mnogim drugim… USA kontrolise BiH. Samo interesi, dragi moji ljudi. Ne pitamo se mi tu koliko…

    • Najveci dogovor u istoriji o kreiranju vjestacke mrznje izmedju kapitalizma i komunizma je upravo dogovor USA i SSSR! Zajebani su to igraci – sve je pozoriste koje kreiraju Masonske Loze!

      • A, čuš. Podijelili te naftne rezerve po Aziji, ođe preko nas švercuju i o jadu rade i svi srećni, svi zadovoljni. jasno je mene sve bilo kad Fijipu zdušno čestitaše pobjedu, a Fiki ni 15% glasova nije uzeo. U prviče i jedni i drugi. Ali, tome je sve ova stoka od naroda kriva. Mada, opet su me je razočarala. Mišljah da će stada ovčica biti mnogobrojnija, kad ono taman dosta za dva pastirčića. Uh, reko, je li ovo što im se guzica smrzla na onu ledinu, ili kakvo snoviđenje…ne znam, Bože mi pomozi, ali ono tmurno nebo i ona ledena kiša…uh, ne daj Bože, da se čoek prestravi. Ka pred kakvo zlo.uh!

  31. presmijah se od muke, a povraće mi se!!!
    Ovo samo naša legenda može da napiše:

    “Koliko hiljada Jadogoraca, onih koji sebe smatraju Srbima u Crnoj Gori, i pored istine da su agenturna, izmišljena srpska „nacija“ u
    Crnoj Gori, danas džedži, po ovom nevremenu, pred izdajnikom i ubicom Crne Gore, Amfilohijem? Odgovor nije potreban – zna se – hiljade!”

    • Ahahaha.. Tako nekako.. Meni je pak najjaci samo pocetak:

      “Izdajnik LSCG Ranko Đonović će, pred izdajnikom LSCG Novakom Adžićem, na mafijaškoj MTV, početi svoje obljubljivanje diktatora Đukanovića tako što će, prethodno, osuditi sve koji mrze Đukanovića, jer, po Đonovićevoj udbi, svi treba da ga vole, njega – „dobročinitelja“ Crnoj Gori!”

      Pocece OBLJUBLJIVANJE diktatora Djukanovica 🙂 Prejako a tako istinito! Kakvi skotovi!

      • Mada, moraš priznat da je i ovaj moćan…uh, majko, što im čini ha ha aahhha a:

        “Po Đonoviću Ranku, bradatoj ljigavoj skalameriji, Đukanović MORA da se – voli! I „vole“ ga samo zbog njegovog korita, loču li, loču! I svaka buduća grok-grok vlast će se na isti način,
        prema grokljancima ponašati, a koritaši će da je „vole“ i da loču splačine iz korita. U tom smislu, dnašnja himna, koja je bila, ćuti Grok-đonaj o tome, himna LSCG, treba da se zamijeni nekom GROKhimnom, da bi sve bilo na svom mjetsu.”

  32. A sad vidjeh slike sa osvestanja SRAMA! Nemojte zajebavat ljudi – sa sve autobusima,zvanicama sa cijele kugle zemaljske ne sakupise saku jada na onaj plato ispred. A slike ludilo,maglovite ka u pozadinu Danilovica i Lekica ekstenzija – reka bi coek kolko se prostire naroda ne vidi se kraja pustinji. Cus Dodik! Ahahaha! Shvatae li kolko je njihovo nagovaranje patrijarha da prozbore o “drugoj crkvi” jako da se vidi da su nauceni od Rista Sotone direktno – da pomenu kako nema pravolslavlja bez srpstva i ni jedne crkve bez srpske u sred Crne Gore! Pih! Ja reko bice cijeli hram okruzen to se nece imat dje stat na onaj plato cijeli i ispred i iza hrama 🙂 A ovo je ludilo! Stoje Dodik i Fikus sa Mugosom a u pozadinu predivni nam Suad Numanovic sa vjestackim osmjehom podlim kukavicjim! Na crveni tepih dovedena djeca u crnogorske nosnje a necu ni da pitam sto im pise na kape. Kakva sramota!

  33. A okle, nije tu bilo nikoga, izbjeglice iz BiH i Hrvatske i Kosova i par avetinja odavde. Nego, napravili su paradu za TV unutar hrama.

    A onome Vartolomeju… Mrs u tri turske p.m.

    • I ja velim, i da mu je malo. Franza ga dovatila koliko je noćas.
      Ali evo još jedan dobar komentar…izgleda da tamo duše iz Crne Gore ne bi, a ako jes dati ona socijala

      Vila | 07.10.2013. u 17:43h

      tužna pokisla pastva van “hrama” a unutra zadrigli mugi, dodik i drugi vaćaroši i lopine , j..ote više patrijarha, raspopa i antiopopova no vjernika.. . amfilohije je potpunu u zemlju od stida , srećom neko je pustuio “goluba” te izlećeše napolje na svjež vazduh

  34. Onaj Lekić je najviši jadov ispa, a nisam očiju mi laja ništa za njega, vazda se letko zaludu nada da će nać kaplju poštenja u čoeka. Eno ga vas se usuka, ka kakvi sužanj je doša. Za sprdnju osta. Umjesto da je zva Slavka, da se okrenuo prema ovo malo ljudi što je ostalo uvatio se u kolo s najvišim ološem . tačno oće da ne Izruč ne na tacnu krvniku, ne bilo ih.

  35. A kako se tek sprdaju sa CPC, namjerno im je DPS organizovao one “proteste” da ih dodatno ponize pred javnoscu i poslali im Djagu i Svetovog zeta haha… A Milo danas im salje packe niko vam nije kriv i te fore… Urnebes.

    Da im p…a materina svima u cetnicki DuPeS

    • Viđe li tek ludu Daliborku Pejović? Obučena ka Vendi u svoje pero, a izbačila lančinu zlatnu s Crnogorskim grbom. Da čoek džigerice ispovraće.

  36. Sa izgradnjom ovog cetnickog hrama Djukanovic i Amfilohije su pljunuli direktno na citavu hiljadugodisnju Crnogorsku istoriju. Ovo je najtezi velikosrpski udarac koji je trajno zacimentirao cetnistvo u Crnoj Gori.. Zlocin ravan recimo rusenju Cetinjskog Manastira ili Mauzoleja na Lovcenu .. Nek se stidi sva crmogorska trulez koja gmize po ovom napacenom prostoru !

    Ps: Imam jedno pitanje, dok sam danas vozio i prevrcao radio stanice, uhvatih kraj neke simpaticne (meni nepoznate pjesme)… i vjerovatno na nju ne bih ni obratio paznju da pjesma ne zavrsava Slavkovim rijecima ‘Ustaj Crnogorski narode…’

    Jel neko zna koja je pjesma u pitanju ? ko je izvodi i sl.. ?

  37. Evo ufatih komentar na Vijesti:

    orahovina | 07.10.2013. u 18:19h

    “Danas je vise bilo Rusa nego Crnogoraca a to je sramota ovo pokazuje ko smo i sta smo……a mi smo jedna obicna stoka koja nije bolje ni zasluzila.”

    Bez majke sprdnja. I to mora da su došli oni sitni špijunčići iz ambasade i dati kakva tura turista -penzionera. Za sprdnju ostaše.

  38. Ma dje – okle.. Onamo je bilo mjesta i za sve autobuse da parkiraju i sva kola svih zvanica da se parkiraju i sva ona saka jada sto se pojavila i jos da se uradi ka “slet” Vojislavu Seselju pustenom iz Haga direktno na osvestanje srama i opet da ima za fast food cijelim putem a i za jednu Miskovicevu Deltu i po koje Canetovo ostrvo.. 🙂 I opet prazno! 🙂 A bjezi.. neka to – ne vodjeste li ljudi – a je Milo kupio zlatni krst i aminova onu sramotu – postade Milo Don nad Donovima pravednik i niko od “srba” iz “opozicije” da pisne – “neka je,dobar je je iako je nas je pokra – aj ti ako mos”.. 🙂 Sprdacina! JA vam kazem – samo ih plati i onda Bosnjaci neka masu zastavama a Srbi da se kade pod Nemanjicima i svi srecni i zadovoljni – nikad bolje coece! Kakva bruka – zastida – kakav horror! Boze oprosti svakome ko iskreno osjeca pokajanje za svoje grijehe!

  39. Kakav Vratolomej turski… on stvarno misli da nekoga od nas boli k**** što on kaže i kako kaže? vidite vi to je sve omatufilo, ogrezlo u sodomi i gomori, s njima CIA i KGB motaju kako oće. ka sa Kačavendom. Obljubiva momčiće po crkvama decenijama, pa su se sad sjetili da ga ekspeduju…
    Imamo mi svoju crkvu i svoje svečeve ne treba nam niko da ni drži bukvicu o hrišćanstvu. Ako ko zna što znači bit pravi hrišćanin to smo mi, ova šaka jada te se dušmaninu nikad ne pokori.

  40. Potpredsednik Saveta CPC Stevo Vučinić kazao je da je vaseljenski patrijarh “umišljeni autoritet”.

    – Patrijarh Vartolomej umišlja da je vaseljenski autoritet kojem se moraju svi pokoravati, pa zahteva bespogovornu poslušnost i odricanje od vlastite savesti i slobode za račun beogradske patrijaršije, koja je s njegovim prethodnicima više puta trgovala razne tomose o autokefalnosti – rekao je Vučinić za portal Televizije Crne Gore.

    On je naveo da CPC ne interesuju stavovi vaseljenskog partijarha.

    – Poručujemo mu da se njegove kompetencije završavaju na granicama Turske, čiji je državljanin. Vartolomej treba da zna da nam nikada u istoriji nije Turčin rešavao crkvena pitanja, pa neće ni sada – kazao je Vučinić.

    (Telegraf.rs / Tanjug)

    • Ahahahahaaa!!! Ne ama bas nikad Turcin nije rjesava crkvena pitanja samo sto su srpski patrijarsi za doba Turaka bili ti koji su krali od naroda taman ka i dan danas da bi placali porez tada Turcima a danas”svevisnjem” velikosrbinu Don Milu. I ljudi da vam kazem – ista ta srpska kultura koja je okupirala Crnu Goru dan danas u ogromnom broju nam upravo ne daje taj tracak slobode koji nam daje prava junacka Crna Gora kakva je bila nekad kad se borilo protiv okupatora svim silama. To je bas ta ogromna masa koja sebe smatra Srbima danas u Crnoj Gori upravo ta kukavicja masa koja Mila drzi na vlast i niko drugi vjerujte mi. Nikad se oni nisu razdvojili DPS je jedinstven i dan danas i to ako ozbiljno ne shvatimo – odlutasmo!

      • Ovo ako ne probudi ove sužnje niko i ništa više neće. Ovo je najveća izdaja u istoriji Crne Gore. Zamisli ti dokle oni idu da dovlače sveštenike iz bijeloga svijeta da pućkaju na narod. Kidali bi ne na komade da im može bit. E, neće, pa da su još toliki, ne!

  41. Slavko ti si jedan i jedini . Trebamo te ,uvijek smo te trebali ,nismo znali da te cuvamo ,da te razumijemo ,ali sad te trebamo vise neko ikad . Bojim se vise nego i devedesetih . Volimo te !!

  42. Eo se glasnuo i ovi naš zumbul uveli…a, progovori više, smrzle ti se!!!!

    Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo kazao je za radio Antena M da ima poruku za ljude koji su na vlasti, te da oni trebaju da se odluče da li su uz SPC ili CPC.

    – Neka vide crnogorski velikodostojnici, da se tako izrazim, sa kim će oni- da li će sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Srbiji, ili sa Crnogorskom pravoslavnom u Crnoj Gori, izjavio je mitropolit Mihailo.

    On je prokomentarisao i izjavu partijarha vaseljenskog Vartolomeja koji je kazao da se neka lokalna crkva ne može tek tako proglasiti autokefalnom – jasno aludirajući na Crnogorsku pravoslavnu crkvu.

    – Autokefalnost CPC je Vartolomeju dobro poznata, ali njemu nije u interesu to da kaže jer nije u interesu SPC. Preporučio bi mu da pročita tomos Carigradske patrijaršije, kazao je mitropolit Mihailo.

    Patrijarh Vartolomej kazao je i da crkva nije organizacija sa nekoliko pristalica. Mitropolit odgovara:

    – CPC ima više vjernika u Crnoj Gori, nego Vartolomej u Turskoj i van Turske i dobro bi bilo da on povede računa o jedinstvu na Svetoj Gori. Jasno je da on djeluje jezikom gospodina Radovića i neka mu to služi na čast. Ako bude imao hrabrosti da me pozove da razgovaramo, na Cetinju, u Podgorici, ili u Carigradu, slobodan sam u svakom trenutku, istakao je mitropolit CPC.

    Podsjetimo, i premijer Milo Đukanović juče je spomenuo status Crnogorske pravoslavne crkve pa je kazao da čelnici te crkve umjesto kritika državi, treba da pokažu istrajnost i mudrost u ispunjenju svojih ciljeva, te da država neće arbitrirati u vjerskim pitanjima.

  43. MODERATOR said:

    POŠTOVANE POSJETITELJKE I POSJETITELJI BLOGA!

    SADA JE POSTAVLJEN OSMI NASTAVAK SAOPŠTENJA BR.14, POVODOM SUSRETA U EMISIJI MAFIJAŠKE MTV, (NAVODNI VLASNICI – IZDAJNICI LSCG – STEVO VUČINIĆ I ĐURO VUČINIĆ) DVA NAREDNA IZDAJNIKA LSCG – RANKA ĐONOVIĆA I NOVAKA ADŽIĆA.

    http://www.obnovljenilscg.wordpress.com

    POGLEDAJTE!

    • Jeste li viđeli uličarsko lajanje i uličarsko podmetanje Vučinića, predstavnika crnogorske crkvene institucije ili toga što je već postala ista a postala je veliko ništa, na jadnoj Montena tv? To nije malo tupavilo i ne zaslužuje jednu ljudsku riječ i komentar ali moramo reći toj bijedi ispranoga mozga za sve osim za bezobrazluk i laž: ZAPITAJTE SE SLJEDEĆE ŠIŠNJARI ULIČARSKI – ĐE ĆE TE ZAVRŠIT SVOJE KARIJERE ZNATE LI? Tačno tamo đe ih budete završili tamo i pripadate, a brzo će vam šef reć đe je to mjesto.

  44. Noko i Brković senior su mi ipak bez premca hahaa…kad ih vđeh na Cetinje zajedno stomak me od smijeha bolio. E nema toga ordena koji njima dvojici ne pripada, ali najmilijiim je Viteza od Rastoka, Ser Mila Kobilića…propalo se sve, ka i jes!

  45. E pa ljudi dakle “opozicija” se sad “vrace” na stare udbaske zadatke toboze napdanja Mila Djukanovica i Danilovic zamuca jedva sljedece:

    “Ko god vara biće prevaren! Svi, a posebno Srbi, znaju šta je radio Đukanović. Svi ali baš svi znaju da se DPS primiče Crkvi jer mu ona sada treba, a ne zato što ih je Duh sveti dotakao. Dakle, SAMO NAPRIJED“, napisao je Danilović, navodeći da je narod ponešto i naučio od vladajuće partije.

    Koliki cinizam je u ovoga coeka? Koliko neko moze da bude svinja? Kome on ovo prosipa? Jadogorcima! Eto kome! Al polako njezno veli a sve za racun zapamtite – sve za racun glasova ka toboze da ne iznevjeri birace njih da je i bilo poslije izbora su svi trebali da ga ispljuju i posalju u zaborav i pod Milovu prciju! A veli lagano polako ka stidljivo “napada” da se Djukanovic veli dodvorava svakoj opciji da pokupi glasove.. Dobro jutro.. Ahahahaha! Smijesan coek zar ne? Kad bi smo se zajebavali jer da bi coek ima smisla za humor mora da posjeduje odredjenu inteligenciju od koje je ovaj pelcovan! Laz mu viri iz svakog dijela njegovog bica. Mrznja je njenu normalna potpuno. Onako malo da se veli “zlocina je bilo na sve strane devedesetih” evo mi smo sad tu da idemo dalje” AHahaha..

    Al tako stidljivo poslije “osvestanja” SRAMA i hvali i lazno napada Don Mila mu njegovoga da ima obraza i sve ka toboze cinicno porucuje mu pazite ove rijeci: “SAMO NAPRIJED” 🙂

    Mugi se a je utornik svanuo javio takodje – sad se svi vrcu toboze svakodnevnim aktivnostima – al ironija da bude veca – udbinim aktivnostima! Kakve vucibatine. Takve seljacine bi mene trunule iza resetaka a mi se mozemo zajebavat kolko ocete!

    • Nadjite mi coeka koji je vise za Srbe uradio od Mila Djukanovica i potpisujem sve sto ocete!

  46. terminator said:

    Nema se sto odje dodati, niti oduzeti, grub cu bit, a vazda cu glasno i jasno kazivati jednu veliku I SVETU I S T I N U:

    DOLJE PRASECA DPS-SDP-BS-HDI-LP BAGRO, VELIKOSRPSKE GNJIDE, NEPISMENA GOVEDA, ŠPINJE,SLINE I KRVNICI MAJKE NASE CRNE GORE,

    PROKLETO VAM SVE BILO, KA I JES!!

    Umjesto fukarskog negiranja i zabijanja tikvi u pijesak, ali i zmurenja na ocigledne i nepobitne istorijske fakte, ucite krivokletnici od onoga ko vam cojski i sojski otvara oci punih 23 godine.

    SAMO JE JEDAN SLAVKO PEROVIC!

    ZIVIO OBNOVLJENI LSCG!

    FOREVER!!!

  47. Citizen Kane said:

    U zadnje vrijeme kad nesto pokusam da od-googlam dogadjaju se cudne stvari – da npr za Blog Slavka Perovica , moram da napisem sva slova iako idem na taj sajt skoro svaki dan. Sad sam Googlao Dzonija Stulica i stalno mi se javlja Wikipedija, B92, … i tek kad sam dodao youtube … dobio sam youtube?! Nije tako bilo nekad ynali su se prioriteti

  48. Citizen Kane said:

    I ja sam bio ogorcen povodom skrnavljenja Crne Gore kroz manifestaciju osvjestanja lazne istorije pa sam pred djecom malo lanuo i poslije pokusao da revidujem ostricu malo pa sam ispricao jednu sapunicu Zarka Rakcevica kako je Crna Gora kao toranj i Pizi kao naklonjena prema Srpstvu pa ako se jos malo nakloni … i da je mozda njena originalnost u tome… a sin me pita: Mozemo li da se nakrivimo na drugu stranu ..?

  49. A lude cetnici lude ih… Nervirajmo ih makar odje da znaju da nas ima i da ne damo majku nasu Crnu Goru nizasta na svijet…

    Nema omladine da se cuje. Nidje. Potpuno zgazena generacija ljudi, bez ikakve zelje za boljim, postenijim, pravednijim, bez icega patriotskog… Da se provedu kod mafije i to je to. Nula prekrizana. Zalosno.

    Je..m ti devedesetih je veca svijest ljudi bila, ovo je totalno dno.

  50. Citizen Kane said:

    Do izbora Liberalnog saveza jedine postene partije na vlast u Crnoj Gori (opcije koja na zalost i ne postoji jer – nije primjenljivo N/A ) sve je i sve ce biti imitacija zivota – imitacija politike – imitacija drzave. Isto kao sto je to bila imitacija zivota za vrijeme Milosevica za vrijeme dok su se desavali zlocin u Strpcima i drugi zlocini u Crnoj Gori STRAVICNA SREBRENICA KOJU JE PRVI SLAVKO POMENUO i svi drugi zlocini u vrijeme vladavine DPS-a koje smo kao ljudi primili k srcu a da NISTA NIJESMO PREDUZELI. To je imitacija zivota.

Leave a comment