A great WordPress.com site

MOJKOVAČKA BITKA (5)

Mojkovačka bitka ( 6 – 7 januar 1916.g. ) spada u red najslavnijih i najveličanstvenijih pobjeda u sveukupnoj evropskoj istoriji, ali i u red najpodlijih komandi ikad narešenih, za njen početak, jer cilj veleizdajnika, komandanta crnogorske vojske, daljeg sinovca Kraljice Milene, veleizdajnika serdara Janka Vukotića, bio je samo jedan – ne da se tom bitkom nastavlja višemjesečna strateška odstupnica, ostacima ostataka poražene, i u bjekstvo usmjerene srpske vojske, jer se već se bila povukla na obalu Albanije (Drač), nego da se žrtvama, i gubljenjem kapitalno važnih nekoliko dana, spriječi povlačenje, potpuno očuvane i spremne crnogorske vojske ( onda sramotno nazvane „Sandžačka vojska“ – zašto nije nazvana onako kako se jedino mogla nazvati – crnogorska? ), zajedno sa Kraljem Nikolom, i to na neuporedivo časniji i patriotskiji način, nego što su to uradili jadni ostaci srpske vojske u bjekstvu, njenog generalštaba, malog broja pripadnika srpskog naroda, Kralja Petra, regenta Aleksandra, srpske vlade, Nikole Pašića, srpskog parlamenta i dijela sveštenstva SPC.

Mojkovačka bitka je, po svojim porukama, još jezivija: to je viteška bitka, dobijena, sa duboko skrivenim Vukotićevim ciljem totalnog iskopa Crne Gore – ubistva njenog naroda! To je bitka koja, sa vojnostrateškog pogleda je potpuno suludna, odnosno – nepotrebna ( vječna Slava junacima njenim! ) Takođe, to je jedina dobijena bitka u istoriji, nakon koje se pobjednik, ovoga puta Kraljevina Crna Gora,umjesto da vosku, shodno okolnostima, povuče u spas povlaćenja – pravac – luka Drač – predaje je Austrougarima! To je bitka nakon koje, komandant vojske, sada kao nekolikodnevni predsjednik vlade crnogorske, ( Janko Vukotić)), donosi najsramniju odluku u istoriji evropskih ratova – odluku o raspuštanju pobjedničke vojske (!) i njenoazliaženje, a ne povlačenje – albanska obala (Drač), odakle bi bila prebačena i ona u sigurnost, kao i što je to urađeno sa ostacima ostataka srpke vojske, na ostrvo Krf! Ne nikako, veleizdajnik Vukotić vosku RASPUŠTA, a vojnike, BEZ ORUŽJA, upućuje – kućama!

Trenutak je da se podvuče – Kraljevina Crna Gora nikada nije potpisala zvaničan akt o kapitulaciji! Crnogorska vojska je jedina vojska koja se POBJEDNIČKI, iz bitke u bitku, borila van svoje teritorije! Dvije trećine nje nije branilo crnogorske, nego srpske granice.

Što se tiče nepotpisane kapitulacije, taj čin je sramna, veleizdajnička odluka veleizdajnika Janka Vukotića o raspuštanju crnogorske pobjedničke vojske! Tim Vukotićevim aktom, crnogorska vojska postala je, što se istorije tiče, jedina nikad poražena vojska, (osim bitke na Lovćenu), koja se, nakon nebrojenih, veličanstvenih pobjeda nad Austrougarima, „raspušta“, a ne nikako – organizovano povlači, kako bi nastavila rat pod komandom svog Kralja Nikole! Ovom činu Vukotićeve veleizdaje, nema premca po Zlu koje nosi u sebi, njegov čin je jedinstven u istoriji ratovanja, nema ga ni sličnog – da komandant izdaje vojsku kojom komanduje, u interesu Kraljevine Srbije, ali i smatra da su Srbi u Srbiji, i Srbi u Crnoj Gori – jedan narod! Naravno, ovo ubistvo Crne Gore planirano je u glavama: Kralja Petra, regenta Aleksandra, Nikole Pašića i čitavog srpskog generalštaba, kao i u glavama Svetog Sinoda Srpske pravoslavne crkve. Njegovi izvršioci u Crnoj Gori su: srpski đeneral Božo(a) Janković, srpki pukovnik Petar Pešić, serdar Janko Vukotić, mitropolit Crnogorske autokefalne crkve, Mitrofan Ban, rođena braća Kraljice Milene Stevo i Milutin Vukotić, Marko Daković i mnogi drugi plaćeni crnogorski velikosrbi-koritaši, koji su zarili smrtonosni velikosrpki nož u leđa, majci svojoj – Crnoj Gori!

Postavljam pitanje crnogorskim Srbima, ali i onima koji su nosioci zločinačke velikosrpske ideologije ( Srbi su izmišljena nacija u Crnoj Gori, kao i Bošnjaci! Prve je izmislila velikosrpska agentura u Crnoj Gori, a druge – turska okupacija, ubijajući im Hrista, i zamjenjujući ga – Alahom, a Slobodu – vjekovnim ropstvom!) – kad bi bila istina da su Crnogorci čisti Srbi, zašto bi se zločinačkim, velikosrpskim odlukama: političkog, vojnog i obavještajnog vrha Kraljevine Srbije, i punom podrškom srpskih naučnika i novinara, podlo, i s leđa, ubijala Crna Gora: sveta dinastija Petrović – Njegoš, sveta autokefalna CPC, sveta vojska crnogorska, sveti jezik crnogorski, sveta istorija crnogorska, sveta kultura crnogorska, svete bojne i državne zastave crnogorske, sveta nošnja i kapa crnogorska, svete crnogorske gusle i jatagani,sveti joj folklor, i još mnogo toga, ali – zašto bi se na panj smrti, okupatoru postavljala, ništa drugo nego GLAVA Srba iz Crne Gore, istih koji su Srbiju SPASILI od totalnog i vječnog UNIŠTENJA njenog, istih Srba koji, po velikosrbima, žive u – srpskoj Kraljevini Crnoj Gori, a sve to odlukom – srpske Srbije, i Srba Karađorđevića!?

I, da podvučem – ovo ubijanje Crne Gore odigralo se u šesnaeste, januar mjesec, kada su sve prognoze, najutemeljenijih vojnih analitičara, ukazivale da Njemci i Austrougari Prvi svjetski rat – dobijaju! Ali, da je procjena bila i kako rat dobijaju saveznici, što se čudom i desilo, izvršenje čina ubijanja Crne Gore, djelovalo bi isto tako – jezivo!

Zašto su Srbi Karađorđevići krenuli u zločin ubijanja Srba, koji, po njima, žive u Crnoj Gori, i zašto da ubiju svetu srpsku dinastiju Petrović – Njegoš!? Kako su mogli ubijati narod sopstveni? Zar jedan isti narod – srpski, treba da ubije dio svog naroda koji živi u drugoj, ali, po velikosrbima – srpskoj državi Crnoj Gori?

Odgovor je samo jedan, i istinit, onaj koji crnogorski Srbi i velikosrbi, te okupatorska SPC, jedna od ubica Crne Gore – ne priznaju, a svjesni su da l a ž u, taj odgovor glasi: srpski Kralja Petar, regent Aleksandar, srpski generalštab, Nikola Pašić, kompletna vlada i skupština Kraljevine Srbije, ZNAJU da Crnogorci NIJESU Srbi, nego da su CRNOGORCI, pa makar se, mali dio njih, lažno zove Srbima. Međutim, velikosrpski cilj je da se, kad-tad, OSVOJI crnogorska teritorija,(izlazak na more!) Crnogorce treba izložiti – smrtnoj opasnosti – Austrougarima, i tako ih se zauvijek riješiti, a sebe prikazati, ako se, kojim čudom, rat dobije, onim koji iskreno tuguje nad kobnom sudbinom crnogorskih Srba, i lelekati velikosrpski nad njihovim grobovima, ka na počivalištvu vječnom, najboljih Srba na svijet bijeli!

Ovo je suština velikosrpstva u odnosu na Crnu Goru, sve do dana današnjeg, a njegova slika i prilika su: Milo Đukanović, „osvještenje“ sramotnog „hrama“ velikosrpskog u Podgorici, takozvani Igor Lukšić i Mala Velika Srbija lažno nazvana „G6“, tu su još: lažni crnogorski, pa dukljanski „akademici“, lažna CPC, intelektualci, pisci, umjetnici, istoričari, komentatori, novinari, ama svi odreda, te lažni univerziteti, lažni profesori, lažni studenti, lažna opozicija . . . i tako sve – do u beskraj!

Uspjelo je velikosrbima, Crna Gora je postala NIŠTAGORA u kojoj „žive“ NIŠTAGORCI, pa zvali se kako gođ oće!

Podvlačim – veleizdajnici Crne Gore: srpski đeneral Janković, srpski pukovnik Pešić, serdar Janko Vukotić, i čitava agentura crnogorskih velikosrba, izdajnika Crne Gore, ni za vrijeme diktature Kralja Aleksandra, NIKADA nijesu bili slavljeni kao pobjednici nad Crnom Gorom, tvorci i velikani Velike Srbije, niti je Crnu Goru, Kralj Aleksandar, unuk Kralja Nikole, rođen na Cetinju, ikada pomenuo u svojim brojnim govorima,, makar i jednom jedinom riječju, u znak zahvalnosti za spas koji je Srbiji dala Crna Gora! Ništa njemu nije značila suva istina: da je crnogorska vojska spasila Srbiju od konačne smrti! Zašto? Veleizdaja Crne Gore, i užasno, više nego zločinačko zarivanje mača joj velikosrpskog, u leđa njena, pogotovo u vezi sa okolnostima skoro sigurnog gubljenja rata,u njima je Crnoj Gori, na prevaru, ubistvom oduzet život, bile su više nego očigledne ISTINE, kako pred očima poštenog srpskog naroda, tako i pred očima Svijeta, pa se taj monstruozni čin ubistva Crne Gore krio na svaki mogući način, a u Crnoj Gori i Beogradu – stalnim trabunjanjem o Crnogorcima kao – najčistijim (rasizam!) Srbima i srpskoj – soli!

Comments on: "MOJKOVAČKA BITKA (5)" (42)

  1. Mozda da se kralj ranije povukao i ostavio sinovima vlast bi se druga pjesma pjevala… Bio je star i okruzen poltronima/agentima, a na kraju potpuno izigran. Srbovao je iz plemenitih pobuda vodjen iluzijom da ce biti na celu Juvoslavije, pa time i Srba i Srbije… Da bi kad je vidio sto su mu priredili pisao Mitrofanu banu… Da je izdajnik naroda svoga i crkve svoje… Kasno…

  2. Tada je Rusija koja je bila naklonjena Crnoj Gori samo zbog mora bila na koljenima, uzdrmana iznutra, a zapad je stao na stranu Karadjordjevica koji su bili masoni i Crna Gora je bila zrtvovana… Interesi i uvijek samo interesi…

  3. Istu izdajničku ulogu Vukotića danas igra Ranko Krivokapić i prasad okupljena oko SDPa. One maloumnike iz DF i SNP neću ni da pominjem, jer ti bi nam metak u čelo prva prilika da im se ukaže. Ka što su i radili 1918. Kukala nam majka i što ne nađe od šljama.

  4. Citizen Kane said:

    Nikako ne mogu da shvatim kako neko u XX vijeku bjezi iz svoje zemlje da bi se nazvao pobjednik kasnije ??? Poslije cega sta je u pitanju u cemu je stos? Tako za mene nijesu – lise izdajnika koji su izdali tada Crnogorce i Crnu Goru, nista cudni crnogorci koji su ostali u Crnu Goru a ne da pobjegnu u Drac. Nije mi normalno da vojska – čovjek jedan, po jedan, napusti porodicu, Crnu Goru i otisne se u Albaniju… U cemu je stos ? Gdje je tu Kraj – Cilj – The End?

  5. Wild Montenegro said:

    Samo da se NE ZABORAVI, trenutno NAJVEĆI IZDAJNIK u novijoj CRNOGORSKOJ ISTORIJI:

    NOVAK KILIBARDA!!!

    Čitaš ovo Novače, znam… Stići će te kletve Crnogoraca, kad tad!

  6. A eno su ga stigle, pogurio se sav… No, kod njega je poenta to sto nije on bio nikakav velikosrbin, to je zvaka za malu djecu, on je bio covjek UDBAe zaduzen da srbuje i cetnici, a sad da “crnogorci” tj. sprda se sa crnogorstvom, degradira ga, sve po zadatku. Cus, “osvijestio” se… On je prepametan coek, profa univerziteta, znao je i tad i danas sto je istina, ali je vrbovan…

  7. SDP je izdajnicka stranka uvijek bio, to je skup karijerista gramzivih, za posao, kakvu stipendiju, put, namjestenje… Pih. Boli njih ona stvar za CG… Sjetite se kad je potpisan beogradski sporazum… Ne smijahu napustit koaliciju te p..de nego pohitali u parlament SiCG.

  8. Sve smet do smeta. Jedva čekam ove izbore i koaliciju DPS SNP hahhahhaaaaaa, a cijenu hleba u Titograd spuštili na 35 centi. Da Bog da i Sveti Petar Cetinjski da nemaju ni 3 centa za leb, a ne 35. Crkni bagro, crkni! Lipši više, zagađuješ bagro od bagre životnu sredinu.

  9. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

    POVODOM IZJAVE MILA ĐUKANOVIĆA O “AFERAMA” – SNIMAK I BRAJUŠKOVIĆ – NA http://www.obnovljenilscg.wordpress.com POSTAVLJENO JE SAOPŠTENJE BR.15.

    POGLEDAJTE!

    • fighter130808 said:

      LSCG hvala ti sto postojis zauvjek ti hvala! Da je ista postojalo od pravde i demokratije istog casa bi podnijeli ostavku poslije afere moldavke S.C. i Milo Djukanovic i Filip Vujanovic i SVetozar Marovic al opet nista! Nevjerovatno! A ovako niko u DPS nije nikad isceran iz partije – a i kako bi kad je to mafijaska organizacija i mogu bit iscerani samo oni koji se ne povinuju mafijaskim pravilima! Izabrali su mafiju i zlatne fotelje umjesto slobode i zivota dostojnog covjeka. Svaka cast za saopstenje i ovolika saopstenja koja niko niko u CG ne objavljuje – ovoliko saopstenja svi zajedno “opozicioni” mafijasi ne objavljuju za cijelu godinu. Shvatate li vi ljudi da je ovo aktivan rad LSCG a kolko ti “opozicionari” imaju “aktivan” rad? 🙂 Eto dovoljno da se uporedi bar to a Slavko perovic jos pise uporedo i poeziju i pise svoje tekstove vezano za Mojkovacku bitku sto bi njima trebala godina dana da prikupe samo informacije samo da bi napisali recimo nesto o Mojkovackoj Bitci! ZIVJELI MI DOBRI I CASNI LJUDI!

  10. fighter130808 said:

    Sve ovo sto pricate ljudi moji dobri je potpuno kristalno jasno ka dan al i pored toga moramo uc u stvarno naucno rasclanjivanje cemu onda narodu u CG takvi postupci i cutanje? Medijska blokada cini cuda ljudi al ja mislim da vecina u CG nikad u zivotu nije vidjela ni 200 km od svojega mjesta a kamo li sto drugo. I ocemu onda da se prica? A za to “nevidjenje” svijeta je direktno uticala velikosrpska ruka od Nacertanija kroz cijelu istoriju do dan danas a najnovije Slobodana Milosevica. A ako se Kilibarda “osvijestio” kako neko rece odje, sto je onda sa popisom tik pred rat 90-te? Na tom popisu je bilo Srba 3%!? Tri posto!!! I kad je to “osvjescenje” doslo onda da danas na popis imamo preko 30 %!?!?!?.. Odje nesto smrdi strasno! Ako je Don Milo mafijas spreman da ukrade svake izbore do sad i proglasi se pobjednikom – zasto ne bi kra i popise kako mu vise ide na ruku da se nasklapa para a pri tom postavljam pitanje Srbima crnogorskim – kako je moguce da se “otrijeznite” i samim tim nazadujete i svoju drzavu unistite? Nikad mi nece bit jasan popis tada i dan danas – al ce mi bit jasan uticaj medija na potpunu blokadu svijesti! A ujedno sa navalom novog talasa “turbo folk” muzike koja je pratila ratove i kontinuiranu pljacku naroda. Nego znate sto – zabolje me sto god oce neka pricaju – kako pricali tako se zdrao posrali! Bagra! Nikad nece shvatit – nikad – nikad – i nikad a Don Misko Nisko Uh! Ne mogu vam ovim putem pokazat moju emotivnost na pomen ovog gmizavca najodgovornijeg za kontinuiranu pljacku i lupanje naroda po usima! A zasluzuje onaj frnjok jedan i sklempu – pravi pravcati blavor!

  11. Teška je nesreća ovaj Đukanović. Čovjek u tijelu đavola, antihrist. Takav je i Hitler bio, i Musolini, i Čaušesku, i Draža Mihajlović, i Milošević, i Mladić…to je sve isti kov. To se jednostavno tako rodi, mada je i dosta potpomognuto kućnim vaspitanjem. Ko zna što se tu sve dešavalo, a da se ne zna. Kriju se te stvari ka zmija noge. Vidite li vi da su mu i brat i sestra nenormalni. Nešto tu nije u redu.

  12. A vidjeste li tek onu sprdnju od namjestaljke sinoc? Igrala mafija u inostranstvo, vjerovatno Aziju, 7+ i 2-2. E to nam je kukavna “reprezentacija” i cetnicki blavor Savicevic… Mafijin klovn. Ka i sve sto nam je u drzavu… Jadogorci.

    • fighter130808 said:

      Nisam gleda al kad sam cuo rezultat zasmrdjelo je najstrasnije – Milo je reka da se protiv Moldavije odigra iz 2 u 2 i 7+ zbog cuvene mu nikad prezaljene ljubavi S.C. moldavke da bude srecna a mafija da para nasklapa. Nikad oni ne razmisljaju da urade nesto ako im to ne donosi interes i korist – znaj to! Uvjek! I sve sto je njima potrebno da se takva atmosfera stvori i da se do nje dodje – uradice! Rezultat je ojadjena i ubijena Crna Gora sa mafijaskim obeliskom iznad nje!

      • Ja sam gledao, cista namjestaljka. Poleksic izlijece na vr 16 i daje loptu napadacu Moldavije u noge hahahaha. Sprdnja.

  13. Dragi prijatelji liberali svudje postoji losa il slaba vlast ,al ima bar naroda koji tu vlast na izborima mijenja.Crna Gora je unikat u svijetu,mi smo jedina drzava u kojoj je Narod gori i Pokvareniji od vlasti. Sata samo nastavi da pises. Pozdrav svim iskrenim liberalima.

  14. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

    POVODOM POSJETE FILIPA VUJANOVIĆA BRISELU, POSTAVLJENO JE SAOPŠTENJE BR.16.

    http://www.obnovljenilscg.wordpress.com

    POGLEDAJTE!

    • fighter130808 said:

      Direktno dje treba! LSCG treba stic sa ritmom saopstenja 🙂 Ja vam kazem ljudi DPSDP i komplet lazna opozicija ne izdaju ovoliko saopstenja za godinu dana jer nemaju o cemu da mlate al zato primaju mafijaske plate i voze mafijaska kola. I ja sam se zapitao sto ce EU toliko forsiranja LGBT populacija i afere “Snimak” kad Crna Gora trpi nepopravljive gubitke svakodnevno i to 24 godine i to nikoga ne tangira – a sve u svrsi pozorista – uveseljavanje mase – da – LSCG saopstenje to i kaze – niko mafiju ne napada osim kao uveseljavanje naroda! A coce ne mogu nas sve likvidirat pa ne znam kolka da je mafija – mogu jednog ubit al nece zaustavit proces slobode koju ocemo!!! Mogu i drugoga ubit al opet nece uspjet da sprijece glad za slobodom! Al ne mogu nas sve pobit pa ne znam kakvi rat da izazovu ka sto su ih izazvali u bivsu SFRJ! Ne moze se ni jedan narod istrijebit pa sve da vrses po njima vas bijeli dan od jutra do mraka! Nema sile! Nikome to nije poslo za rukom na svijet – NIKAD! I sad se nekakvi LEkic javlja kako je njemu i “Vijestima” zabranjen pristup “Vladin Domu” – Cetinje za promociju neke knjige koju je napisa Miodrag Lekic a stampa je “Daily Press” tj. Zeljko Udbeljko Ivanovic koji je vlasnik te stamparije! I nije im dozvoljen pristup i tu se sad napada nekakvi Pejovic direktor Narodnog Muzeja a ako se ne varam taj Narodni Muzej je osnova Slavko Perovic – i stvara se ljudi POZORISTE – ovi ka toboze napadaju a ovi se coce toboze demokrate brane i traze svoja prava i sve lijepo mirno fino – to bi reka coek pa med i mlijeko u Crnu Goru a okle to da krepavaju ljudi od gladi? Okle to da nidje niko nista ne radi? Da niko nema ni za cibuk? Okle ta “lijepa napadanja” od “Vijesti” “Monitor”-a “Dan”-a? Od kojega se dize kosa na glavi kakve namjestaljke rade! Ko su ti ljudi? Pitam javno? Ko ste vi? Ko si ti Balsa Brkovicu? Ko si ti Zeljko Ivanovicu? Ko si ti Jovovicu? Mugijev Jovovic! Jovovic brat poznatog jazz gitariste Suleta Jovovica i po svemu sudeci Majstora Velike Masonske Loze u Crnoj Gori Novice Jovovica! Ko ste vi? Ko vi mislite da ste? Ko si ti Don Pisko nesrecnice? Ko si ti Don Milo cevljanine cetnicki komandante? Ko ste vi? Ko ste vi da mojoj porodici unistavate svaki jebeni dan i sat i minut i sekund? Ko ste vi da moj zivot unistavate? Ko ste vi da uzimate Crnu Goru ka privatni posjed i mucite sve sto stignete? Neka vas maze ti sto su tako bolesni kome to moze uopste bit u redu a ja necu kunem vam se u sve!

      ZIVJELA SLOBODA I SVETA ISTINA!
      ZIVIO SVETI LIBERALNI SAVEZ CRNE GORE!
      ZIVIO SLAVKO PEROVIC!

    • Takozvana Crna Gora je rijetki slučaj svega i svačega osim sebe same.I to ama baš niko ne kapira, da ne rečemo ne vidi jer bi bilo preambiciozno.Uvaženi Srblji to ne vide, uvaženi homoseksualci to ne vide, niti vide svi uvaženi kolko ih je.Možda i nije to toliko žalosno koliko se nama čini no jeste ozbiljno. Pomoć drugome je prava ljudska priroda po kojoj se čovjek vazda razlikovao od puzećeg gada i u momentu kad ona nestaje nestaje i svo znanje ovoga svijeta o ljudskome nasljeđu.To je pravilo koje važi za svakog, pojedinačno i umnoženo. Ako pljuje na vrijednosti, ako smrdi od laži i ako za sebe nema interesovanja nego beštijanja, ne treba ni da postoji. Takozvana Crna Gora ne treba da postoji, mi nećemo suzu puštit za takvom, ali će nam biti žao što nije ni pokušala.Lscg možda nije bio dovoljno dobar pokušaj za takozvanu Crnu Goru i njene međunarodnosti ali boljega su svi imali vremena napravit pa eto!,ili, da se opet ne shvatimo preambiciozno: eto vam ga na!

  15. Udri tim lampisom dok mahat mozes, raspameti ih… Zivjela Sloboda!

  16. “Koordinacioni odbor za organizaciju proslave 200 godina od rođenja Petra II Petrovića Njegoša će povodom rekonstrukcije Njegoševog mauzoleja, u okviru obilježavanja ovog jubileja, u subotu 19. oktobra, u 12 časova, održati svečanost na Lovćenu.

    Na svečanosti će govoriti predsjednik Vlade Crne Gore i predsjednik Koordinacionog odbora Milo Đukanović, saopšteno je iz Vlade.

    Odbor poziva sve zainteresovane da svojim prisustvom uveličaju ovu svečanost.”

    Da Bog da da mu zadnje pre$ednikovanje bude, a duše Petrovića mu sudile pa se strmoglavio niz one litice i majci u param parčad doša. Ne bilo prvoga mrca do njega, psine mu se mesa napotezale. I da mu je malo!

    • fighter130808 said:

      A bih na Lovcen ljetos i vidim nekakve skalamerije na sve strane – ide se okolo kozjim putevima starim i bijase zatvoren tunel – masa radnika – rade – ne znaju ni oni sto rade,ljudi iz cijeloga svijeta dolaze,masa kablova,lijep dan bijase,gore neki djeljase prsutu za uzinu,cuju se boreri kako buse i to je trajalo i trajalo a Boze sacuvaj da je koga zanimalo da se to zavrsi prije ljeta da se omoguci ljudima dostojna posjeta Njegusu Velikome najveceme. Kakav je genije bio. Ima je to nesto sto i Tesla – genijalnost! I sad da dolaze mafijaski tvorovi da bazde gore a tu ce se i poslovi ugovarat pa ce bit – “Vidje li kako sam Moldaviju namjestio da mi je S.C. ne naljuti i da joj se oduzim” bice sprdnje na sve strane – gomila smradova na to sveto mjesto – nemaju ni trunke obraza sto unistise sve nekome nesto znaci a sto je sveto!

  17. fighter130808 said:

    Jos plus svega toga sad procitah – neki se cetinjani – njih cetvorica – vracali sa utakmice Crna Gora – Moldavija i svratili onamo na izlaz Podgorice u market i doslo 4-5 budala da polome auto sa sipkama zbog crnogorskih zastava sto su imali na auto! I neka to no psovali majku crnogorsku i uzvikivali Srbija,Kosovo! Ovi dva momka izasli iz marketa da vide sto se desava da pomognu ovima dvojici sto su bili u kola i ovi utekli kad su vidjeli ahahaha.. Neka to – no ovi da prijave u Podgoricu vele morate doc u stanicu da prijavite i uradili to i opet krenuli da se vracu i ovi kreteni doveli 30 budala pjevajuci cetnicke pjesme sa sipkama i zasuli ih kamenicama,ovome jednome u prvom napadu sto se branio nogama posjekotina na nogu i na ruku,povrede,ludila,jedva su prosli pored te bagre cetnicke drugi put i opet posli u policiju da prijave i ovi ih ispratili sa interventnim vodom iz Podgorice! I neka opet to – nego da stvar bude jos jaca – policija izjavila da su neka dva momka od tih napadaca bila u marketu u to vrijeme i da ih je kamera snimila i pazite sad ovo:

    Inspektori su izuzeli video nadzor iz marketa u kom su bili, ali je on neupotrebljiv, zbog loše rezolucije. radimo na identifikovanju i hapšenju napadača”, saopšteno je iz policije!?!?!?!?!?

    I da stvar bude jos gora – tuzilac je vec nezvanizno reka odma i bez ikakvog oklijevanja – DA NE POSTOJE ELEMENTI KRIVICNOG DJELA I DA CE POCINIOCI ODGOVARATI PREKRSAJNO!!!

    U svoju drzavu za svoju reprezentaciju da te neko cera i da strahujes da te kakvih 30 budala lincuju! Sad oni tako likvidiraju – pokupe se po desetina i onda masakriraju nekoga – ubiju – i onda podijele robiju a nikad se ne sazna ko je ubica i dobiju po koju godinicu i opet izlaze ka im idol Don Milo! Milo DJukanovic je pravi pravcati vodja ovakvih mafijaskih huligana i cijele stvorene atmosfere da uopste dodje do ovakvoga necega. prije svega – te budale nemaju pojma uopste o cemu pjevaju i ko su cetnici i sto je Srbija a sto je Kosovo i potpuno al potpuno operisani od bilo kakvog smisla! Amfilohije zdusno podrzava ovakav cin i ovakve radnje a ni jedan “opozicionar” nece bit tuzan u dusi zbog ovoga! A nije no su Hrvati legende! I to ne male! Oni su im penicilin! A jos komentarisu javno da nece da brane Crnu Goru i veli nekakvi smokljo “moji su svi odavde i ja sam odavde a ne bi branio nikad Crnu Goru! Ahahah! Kakav nonsens – ako su mu svi odavde kako to ne bi branio djedovinu? Podojeno i ogrezlo u mrznji i turbo folku! A veli jos “eto vam Milo pa neka vas on spasi” A Milo najveci cetnik kojega je Crna Gora gledala i najokoreliji kriminalac na svijet! Strasno! Ovo je pozoriste koje gutaju debili u Crnu Goru! Da ne bude zabune – Milo Djukanovic je cetnik i okoreli velikosrbin (sto nije uopste za pohvalu) i najveci pljackas i ubica Crne Gore u svojoj istoriji! Al pobjegli da dovedu jos – kukavice – isti su svi i kroz cijelu istoriju a zato se i potcinjavaju vecem uvjek! Nikad sa svojima – vazda sa veceme od sebe a ostane li sam – Ahahaha – tresu se gace! Glodari!

    • Pištolj ta pas, pa u grad…ili na posa, nije bitno. Da su ih izrešetali malo po noga bilo bi im i Kosovo i do Kosova.

      • fighter130808 said:

        Bazooka za pas! A njihov vodja im je Don Milo Djukanovic. Ne mora znacit direktno al je stvorio jednu takvu atmosferu da se ovo ovako nesto moze desit i pod njihovom ociglednom zastitom – gore no devedesetih! Izgleda da je danas popularno bit siledzija i sve je tvoje – kolji! Osvajaj! Nikad vecega od sebe – vazda 10 puta slabijega. Ima ih i dan danas te se ponose sto su cinjeli po Bosni i Hrvatskoj devedesetih i druge budale pod uticajem neprestanih lazi medija ih zustro podrzavaju. Druga stvar – ukinut religije! Nema toga u medijima – poklase se ljudi! UKIDAJ! Neka se svako moli privatno – nema skupova, nema pozivanja na bilo sto i nema mijesanja u politiku ni pitanja od znacaja za crnogorsko drustvo. Cijela “opozicija” ima isto misljenje o ubijanju Crne Gore ka im i vodja Don Milo – ubiti svaku mogucu zelju za slobodom i osnovati Veliku Srbiju. Svi do jednoga pa ukljucujuci i Bosnjake i Albance a i Hrvate! Svi oni su svjesno ili nesvjesno, figurice u partiji saha dje samo jedan igrac vuce figure a to je Don Milo Velika Srbija! Nema ni jedne druge istine i sve sto se tice budzeta i poreza i “krize” je samo tu – Velika Srbija i ako dodje bilo ko drugi na vlast Mandici i Lekici i pm samo ce nastaviti Veliku Srbiju a narod je takav kad bi im poveca mafijaske mrvice koje se dijele (ako bi se to uopste desilo) npr. mrvice budu umjesto 100 budu 120 € svi bi pohrlili i zahvaljivali se i pravdali se uspjehom a CG ne moze izvuc ni 10 puta da se “pojacaju” mafijaske mrvice sto se dijele prije izbora i uopste sto se dijele! Nema ni jednog intelektualca majcinoga sina da progovori da otvori usta i izgovori ime Slavka Perovica! Kolko je nama Slavko da mi nismo svjesni – sto bi se inace coek optereciva i pokusava nekpome da pomogne kad taj neko nece – al ima nas koji nismo ovce i to Slavko zna i za sve one godine postojanja i gomile izdaja LSCG ima nas i vise nego ikad. Nekad bjese pa se zapitah cekaj – ko je odje u pravu u CG? DJe je Slavko zna li ko? I onda se Slavko poceo nedje javljati preko bloga i citajuci te precizno tacne tekstove istina je postajala sve jaca i blistavija sa svakim tekstom i svaka rijec je postajala da bude realnost i jos od prvog dana LSCG osnivanja pa do dan danas – a sto se nalazi na drugoj strani? Laz! Laz! I samo Laz! Pa se pitam – jesam li ja lud odje ili ja mozda uocavam stvari kako ne bi trebalo – pa mozda ja nisam u pravu – al ljudi moji – realnost nas demantuje! Realnost je Istina! IZADJIMO NA ULICE! BORIMO SE DO SLOBODE! TRAZIMO ONO STO JE NASE! POCNIMO DA ZIVIMO!

    • Citizen Kane said:

      Do ujutro bi svi morali bit uhapseni ako nije namjestaljka pred izbore na Cetinje.

    • Citizen Kane said:

      E, zabolje me sta ce raditi udbasi!

  18. Citizen Kane said:

    Sto se tice moralisanja povodom parade ponosa. Zamislite da je kojim slucajem Amfilohije bio zaposlen u Radoje Dakic devedesetih. Pitanje glasi: kako bi imenovani obavljao svoje radne zadatke ? Zaokružite jedan od odgovora:
    1. Radio bi vrijedno za strugom bez obzira sto ga kolege pozivaju da skoknu na pice sa kesom na glavu preko ograde.
    2. Preskakao ogradu sa kesom na glavi i pametovao do kraja radnog vremena, odnosno fajronta…

  19. Hahahaha, ispičio sam se od smijeha, dijelim ga sa vama! Evo vam kako se pripremaju “kadrovi” za četničku Veliku Srbiju! Bivsi “liberal” Sasa Markovic iz moje Budve, kojeg je Slavko Perovic do kosti raskrinkao u tri teksta pod naslovom “Manguilica”, toliko je “vazan” za cetnicko udruzenje “Matica srpska u Crnoj Gori” i njenu podogoricku knjizaru, da reklamira, na sva svetosavska i cetnicka zvona, laznu “knjigu” Sase Markovica “Manifest protiv imperije”!

    Perovic je dokazao da Sasa Mangulica nikad NIJE zavrsio fakultet i da je lazno “magistrirao” u Beogradu, na jednoj četničkoj “akademiji” ciji su clanovi svi redom cetnici i milosevicevci. Na beogradskoj “promociji” u “cast” Mangulice, govorile su sve cetnicke Miloseviceve hulje na celu sa senilnom Smiljom Avramov! Perovic je dokazao da je Markovic totalno nepismen i neobrazovan, i da on tu sramotnu PREPISIVACKU knjigu, koja razvija mrznju prema americkom narodu, a ne politici, NIJE napisao, nego je samo iz racuna potpisao “knjigu” koju je napisao neko od milosevicevaca! Markovic ne samo da je izdajnik svega ljudskog, on je bio spijun u liberalima. Podgopricko-četnicko “hvaljenje” Markovica i njegovih lazi dokazuje da ga cetnici vide kao svoj “kadar” u cetnickoj Crnoj Gori, koju Djukanovic otvoreno davi u Veliku Srbiju. Napominjem da je Markovic lazno “magistrirao” TEK u cetrdeset i sedmoj godini svoga migoljenja u Milovoj guzici!

    Za one koji neznaju, mangulica je vrsta svinje sa crnim dlakama koja njavise voli da se obrce i prevrce u glibu!

    • Nikad mi nije bila simpaticna njegova pojava u LSCG, svi kadrovi su bili daleko od nivoa Slavka Perovica, pratio ga je samo donekle u tome Miro Vickovic, prije svega u stavu i ponasanju. Ta stranka bila je izbusena agentima koji su potajno sve cinjeli da je ogade narodu. Na kraju su raskrinkani svi, Slavko ih je na svojim blogovima ostavio svima koje interesuje istina da saznaju ko su i sto su.

  20. Ko im jebe mater svima. Idemo dalje, nema stajanja i okrećanja. Što je bilo, bilo je, popravit se ne može. LSCG je jedan i jedini. Program LSCG je živ i živjeće dok je svijeta i vijeka. Slavko nam je, Bogu fala, bolje no ikad, na žalost dušmanina, a našu radost.

  21. fighter130808 said:

    Ljudi moji dobi i posteni uzimaju i vrijedjaju sve cega se docepaju! Vele “ubrzanim radovima” su morali da zavrse stepenice do Njegosa jer dolazi sef mafije Don Milo Djukanovic a ja sam mora kunem vam se u sred ljeta u sred sezone onim kozjim stazama pored zaobilaznim da se penjem do gore – sto mi naravo nije predstavljalo problem jer mi je jos ljepse bilo osjetiti kako su se nasi preci po brdima penjali i vladali ka pravi gimnasticari onijema vrlijetima al kad im dodje sef im lafcina,onda mora da se sve zavrsi “ubrzano” i jos plus da se vojska angazuje da prenosi opremu RTVCG da se prenosi uzivo zamislite govor Don Mila Djukanovica na “svecanosti” povodom obnove mauzoleja i 200 godina od Njegosevog rodjenja! Sat helikopterom kosta 1000 eura a oni su morali zbog male nosivosti helikoptera da prenose iz SEDAM puta! Milo je sedmi put vladar Crne Gore – simbolike li uzasavajuce! Na drugu stranu Bosnjacka Stranka uzela kredit od Atlas Banke na iznos od ni manje ni vise nego 100.000 eura od kojih se SAMO STO SE OTKRILO revizijom – oko 20.000 troskova nije uopste pravdalo ni sa cim! A onda Bosnjaci ce da kazu da nema druge bez Bosnjacka Stranke koja ce branit interese Bosnjaka u Crnoj Gori a za tim “interesima” je zauvjek svezala sve Bosnjake i privela ih dzelatu Don Milu Djukanovicu na raspolaganje. A Don Milo sa Lovcena uspravno da ga kamera odozdo snima da se vidi da je ka Njegos velik a zbog njegovih kompleksa ce izgradit i put Bar – Boljare samo ako njemu bude trebalo da prodje tuda. Jeste li vi normalni ljudi? Taj milosevicevac ne bi traja u CG ni minut ni dan da je idje ikoga normalnoga da stane iza Istine da ga izagnaju i posalju tamo dje mu je mjesto. A tek sto se tice komentara i podrske Slavku – zauvjek obratite paznju i utuvite u glavu – ne vjerujte nikome a najmanje onim najvecim urlatorima koji Slavka “kao” podrzavaju i daju mu “podrsku” jer niko od njih a uvjerio sam se svojim ocima – nema sveto djelo Slavka Perovica i LSCG u srcu nego su ubaceni elementi da kad zatrebaju ubdi izvrse naredjenja koja im se daju. Mi moramo da djelujemo i funkcionisemo ZNAJUCI ovo i unaprijed biti spremni na svakakve podlosti zlokobnih bica koja bi do juce klela se u Slavka i LSCG a sjutra prvi pohrlili u izdaju! Moramo uvesti izdaju ka jedan vise nego moguci cin u nasem djelovanju i sa tim ONEMOGUCITI bilo koga da moze da napravi izdaju jer ne mozemo mi kontrolisat glumatanje ljudi i njihove podlosti ako iznenada promijene kurs i predju u zagrljaj mafije. A iskustvo nas uci ako ih je bilo prije bice ih i kasnije i budimo spremni na sve vrste izdaja UNAPRIJED! Kad tad se otkrije! KAD TAD! Tu su neke sitnice na koje oni padaju i koje nece pristat da urade a mogli bi smo da koristimo to ka test! Zasto da ne? Filozofija izdaje! Pazite ne dati mogucnost nikome da kaze poslije izdaje “Evo vidite niko ne moze sa Slavkom,nisam ni ja moga a najblizi sam mu bio” i takve izbljuvotine udbaske! Tu smo ISPRED! Po cemu to DPSDP mafija nema izdaja? 🙂 E tu nam se krije odgovor – zato sto su oni mafijaska organizacija koja funkcionise po mafijaskim pravilima i zakonima! Slavku se se kleli na sve zivo i ne znam ni ja na sve sto i izdali su ga da ne trepnu! Nas cilj nije postignut! Nasa demokratska Crna Gora je ubijena od mafijaske! Jednostavno dozvoliti udbasima da cirkulisu a u vrhu partije znati da svakog trenutka moze biti izdaja i cekati ih sa unaprijed spremljenim ISPRACAJNIM PAKETIMA povratnim udbi! Raskrinkavanje! To bi se uradilo sa onemogucavanjem bilo kakvih ispada iznenadnih samostalnih istupa davanjem Slavku Perovicu vece ingerencije na buduce (ako Bog da) veliko clanstvo! A lako ih je namirisat prije svega – smrdi udba na kilometar iako je pritajena! Po nekom saopstenju recimo koje Slavko ne potpise i odobri a pogotovo projektima sa bilo kim i pregovorima – odma uvesti pravo zamjene sa drugim kadrovima direktno i po hitnom postupku i da im se to da svima do znanja – cijelom clanstvu i da potpisu da se sa tim slazu prije nego pristupe! Ovo za daj Boze nekad krenemo u SLOBODU!

    ZIVJELI!

  22. fighter130808 said:

    “Vijesti” su definitivno i konacno pod vojdstvom i u direktnom vlasnistvu centralne obavjestajne agencije Amerike zvane CIA. Njihov skriveni investicioni fond za “objektivne” medije je MDLF. Vecinski vlasnik “Vijesti” je americka medijska korporacija MDLF sto znaci “Media Development Loan Fund” al su ove godine promijenili naziv u MDIF “Media Development Investment Fund” sa zaradom desetina i desetina MILIONA dolara a znamo ko danas pokriva sve moguce fondove za ama bilo koju sitnicu na svijet i ko se bogati od jedne Zambije recimo a kamo li dje drugo! Toliki profit jednog fonda koji se kako oni kazu zalazu za “demokratskije drustvo” sirom svijeta ne moze ostvarit niko ko nije podrzan od americke vlade i njihove tajne politike masonskih organizacija i tajnih obavjestajnih sluzbi Amerike! Sa druge strane “Ipsos Strategic” firma koja radi ankete SVAKE GODINE u Crnoj Gori uporno plasira sa SOPSTVENIM komentarima nekakvoga Filipa Vujanovica koga niko vise i ne gleda niti ga zanima! Nikome vise taj coek nije bitan! Koga oni lazu? Stoku – jer im i moze bit!

  23. fighter130808 said:

    “Vijesti” su definitivno i konacno pod vojdstvom i u direktnom vlasnistvu centralne obavjestajne agencije Amerike zvane CIA. Njihov skriveni investicioni fond za “objektivne” medije je MDLF. Vecinski vlasnik “Vijesti” je americka medijska korporacija MDLF sto znaci “Media Development Loan Fund” al su ove godine promijenili naziv u MDIF “Media Development Investment Fund” sa zaradom desetina i desetina MILIONA dolara a znamo ko danas pokriva sve moguce fondove za ama bilo koju sitnicu na svijet i ko se bogati od jedne Zambije recimo a kamo li dje drugo! Toliki profit jednog fonda koji se kako oni kazu zalazu za “demokratskije drustvo” sirom svijeta ne moze ostvarit niko ko nije podrzan od americke vlade i njihove tajne politike masonskih organizacija i tajnih obavjestajnih sluzbi Amerike! Sa druge strane “Ipsos Strategic” firma koja radi ankete SVAKE GODINE u Crnoj Gori uporno plasira sa SOPSTVENIM komentarima nekakvoga Filipa Vujanovica koga niko vise i ne gleda niti ga zanima! Nikome vise taj coek nije bitan! Koga oni lazu? Stoku – jer im i moze bit a nije se tesko stoki organizovat a cik zora po ulica da napaju nekakve LGBT pedere,lezbejke i ostale i to ne propustaju a sve ostalo im prija i odgovara maksimalno! Covjece taj “Ipsos Strategic” iznosi jednu uzasavajucu i gadnu informaciju plasirajuci je preko “Vijesti” ka udarnu vijest da je 40 CETIRIDESET i vise posto “gradjana” dobro i da uzivaju u trenutnom stanju u kojem se Crna Gora nalazi!!! ALOOOO????? Ni jedna fabrika ne radi – zabranjeno nam je da pijemo crnogorsko mlijeko – da jedemo crnogorski kajmak i sir, crnogorsku prsutu MORAMO – SILOVANI SMO da ih uvozimo iz SRBIJE! Smece uvozimo samo da mi ne bi vidjeli bijela dana! E za to po svemu sudeci i kako izgleda zabolje u Crnu Goru ona rabota! Al ih ne zabolje kad se pederi setaju po ulica – onda ustaju jado moj iz kreveta ranom zorom sa molotovljevim koktelima u ruku! Nevidjen fukarluk! Zato postoji LSCG kojeg nikad nece ubit dok je idje i jednoga iskrenoga liberala!

  24. Ipsos Strategic Marketing Beograd
    potpuni naziv DRUŠTVO ZA ISTRAŽIVANJE MARKETINGA I MEDIJA IPSOS STRATEGIC MARKETING DOO BEOGRAD
    adresa Gavrila Principa 8
    mesto 11000 Beograd

    STRATEGIC MARKETING je deo SMMRI Grupe.
    SMMRI Grupa (Strategic Marketing and Media Research Insitute Group) je mreža istraživačkih instituta koja je prisutna u nekoliko zemalja:

    -STRATEGIC MARKETING RESEARCH, Beograd
    – STRATEGIC RESEARCH, Podgorica
    – SMMRI MACEDONIA, Skopje
    – SMMRI BOSNIA, Banja Luka
    – STRATEGIC PULS RESEARCH, Tirana

    JOINT VENTURE:
    AGB NIELSEN SERBIA, Belgrade
    PGM CONSULT SERBIA, Belgrade

    • fighter130808 said:

      Hvala mondo na trudu! Povezimo samo ove gradove u jednu cjelinu:

      BEOGRAD
      PODGORICA
      SKOPJE
      BANJA LUKA
      TIRANA

      Dobijamo Malu Veliku Srbiju potpomognutu Velikom Albanijom! Ubise se ovamo poklase se protiv Kosova uzvikivanje – “Kosovo je Srbija” i “Ubi Siptara” a ujedno onima malo “pronicljivijima” Srbima u Crnoj Gori dobro legne da se zalazu za Veliku Albaniju jer vjeruju istovremeno u Veliku Srbiju koja uopste nema osnova ni temelja za takvu jednu ne daj Boze uniju nakaradnu do zla Boga! A pogledaj im sjediste u Beograd i SIMBOLICNU adresu na kojoj se nalaze – GAVRILA PRINCIPA! Ahahahaha! Samo od sebe se razgoliti! To je ono sto svi znamo i sto uporno pricamo odje a LSCG nam uporno daje Istinu da se sve cini na stvaranju Male Velike Srbije koja bi ukljucivala Srbiju,Crnu Goru,Republiku Srpsku i Makedoniju a to se ne moze bez Albanije sa Kosovom! I oce Srbi na more pa oce! Ka da se nikad u zivotu nisu obanjali! Sad je od svih najekstremnija i najuzasavajuce izmisljena srpska nacija u CG i njihove vodje sa svim ekstremnim grupama a LGBT im dodje ka samo vjezba – bice u pritvor dok se sve ne zavrsi i ajmo kuci i jos sef da ih nagradi! Koji je to fukarluk – koja je to svijest? Dje su ti Bosnjaci sad da skoce i da se podizu vise a ima ih DOVOLJNO da odbiju udbaske zasjede i stanu jednom za svoju drzavu Crnu Goru u kojoj im je porijeklo vjekovno? I svi zajedno sa Albancima takodje i Hrvatima u CG da skocimo da ih oburdamo s vlasti ne bi ga trajali kunem vas se ni minuta pa sve SAJ-ovce da pokupe na gomilu po ulica!

      ZIVJELA ISTINA!

  25. Polako se razotkriva sve, no ipak pasivni karakter naseg naroda se ne mijenja. Izgleda da im je ovako odlicno. Sto se posjete mauzoleju tice zao mi je sto ne zagrmlje juce i ne odra jedan pljusak na kapu bar kao simbol neke opomene.. Parada opet prodje uz rekcije huligana, i tako u CG sve tece mimo nas, izadje neka knjiga ”Anatomija jedne hajke” i ”Moj zivot moja istina”-Jovanka Broz(nek pociva u miru) —sve nam se neke istine ovih dana serviraju a mi tako lazi volimo’…..

  26. fighter130808 said:

    Zagrmjelo ne zagrmjelo – onolika pompa i toliki novac da bi Don Milo otvorio obnovljeni mauzolej je sprdnja! Okle njemu pravo da ga on otvara. On ne propusta ni jedan studenstki dom da dodje da se “pofali” kako ga je on otvorio a ne mauzolej. Vidim ga na onaj govor – preznijava se covjece,zamuckuje,to sto su mu dali da procita nije siguran dje treba da doda akcenat i poveca jacinu glasa – ka izgubljen – da su mu dali njemacki da cita. ON LAZE! Laz mu izbija iz svakog njegovog dijela bica mu sotonskog. Pogledajte pazljivo i obratite paznju na njegov govor na Mauzolej na Lovcenu. Ni jedna jedina rijec nije njegova niti se sa njim moze povezat. Njegova turbo folk “telegencija” mu izaziva znojenje i zamuckivanje tokom citanja jednog teksta o Njegosu! I pokupili se jos i “gradjani” zamislite da podrze sefa mafije Mila Djukanovica koji ljudi sve ama od rijeci do rijeci LAZE! Ni jedno njegovo djelo nema veze sa rijecima koje prosipa. NI JEDNO! “Opozicija” ga podrzava u tome i diskutuje se o rijecima koje on kaze al ljudi diskusija o lazima je SHOW! Cijela predstava i svaki medij u Crnoj Gori je pod anestezijom mafije Don Mila Djukanovica! A svitace kunem vam se! On je taj cetnik koji ubija po Crnoj Gori i nama nece prodavat te lazi!

    ZIVIO LIBERALNI SAVEZ CRNE GORE!

    ZIVIO SLAVKO PEROVIC!

  27. Samo LSCG moze spasit mucenicu Crnu Goru. LSCG je nesto najcestitije i najljudskije sto opstaje u ovoj fukarskoj drzavi nedostojnoj nasih slavnih predaka.

  28. Danas slucajno obrcem lanale na TV i kako imam ovu kablovsku… Na RTS ide kosarka… Kad veli komentator NASI TIMOVI IZ SRBIJE U ABA LIGI POSTIGLI SU SLEDECE REZULTATE i ubroji covjek Buducnost iz Podgorice kao nista… A prije toga na dnevnik RTS ide prilog o seriji RAVNA GORA…

    Oj, Boze…

    Bjezi mi kugo s ognjista mila.

    Ne damo te Crna Goro.

Leave a comment