A great WordPress.com site

Poštovane i poštovani,

Zbog određenih razloga,  saopštenja će se pojavljivati na ovom blogu, kratko vrijeme! Hvala na razumijevanju!

U mafijaškim “Vijestima”, prekjuče se pojavila kolumna teškog izdajnika LSCG, samo jednog pipka lažnog novinarstva koje je kreirao i sproveo u praksu don Miodrag Perović, najveća kanavaca mafijaša Mila Đukanovića, tekst je, pod lažnim naslovoma “ Zašto opozicija gubi” sklepao Željko Ivanović. Naš komentar Ivanovićevog “teksta” saopštiće se kurzivom!

Laž je da “opozicija” u Gamad Gori “gubi”. Istina, od koje svi u Gamad Gori bježe kao đavo od krsta, jednostavna je – kompletna parlamentarna i vanparlametarna lažna opozicija je, sve počev od devedesete, štanc gamadgorske udbe. Ova istina poručuje: “opozicija” ne “gubi” nego odrađuje najsramniju igru za vlasnika Gamad Gore i vođu mafije.

Može se opozicija uozbiljiti, može naći milione eura za pripremu izbora i kampanju, može okupiti sve najbolje ljude koje ima Crna Gora – uzalud(…) Samo to neće biti dovoljno sve dok opozicija bude izlazila na izbore koje organizuje i priprema DPS.

Laž, jer istina je sljedeća: “opozicija” se nikad neće i ne može uozbiljiti, to joj ne pada napamet, i nemoguće je, milioni su u pitanju! Da nije Al Kapone postao svetac? Smijurija! Lažna “opozicija” plaćena je milionima mafijaškog krvavog novca, i to je njen jedini smjer, drugoga NIKAD biti neće. Da se radi o pravoj opoziciji, ona bi već godinama, BOJKOTOVALA mafiju na svakom mjestu,  i povela Gamadgorce u pobunu. Od toga nema ništa, jer istu ulogu lažne opocicije igra i skoro svaki Gamadgorac, a onda, kao vojnik, izlazi da “glasa”! U suprotnom, niti jedan od Gamadgoraca ne bi izašao ni  na najnovije,  nemještene “izbore”! Što bi se desilo da se niko ne pojavi da “glasa”? Mafija bi pala kao trula kruška, Sloboda bio došla! Ali – Slobodu Gamadgorci – mrze! Oni vole mafijaške lance!

Da li je crnogorska opozicija nedorasla da smijeni ovako moćnu vlast? Očito! A da li je to jedan od najtežih zadataka koji danas stoji pred nekom političkom grupacijom u Evropi? Jeste!

Laž! “Opozicija” radi sve po nalogu mafije, kako bi mafija ostala vječna, zajedno sa svojim vođom. Oni javno rade za njega, a u sebi se Sotoni mole da im vječno bude – vođa!

Da li je teže pobijediti na izborima, koje oni nazivaju demokratskim – Putina ili Đukanovića?! Odgovor je: neriješeno! U stvari, Đukanović je tvrđi orah jer vlada duže i mnogo manjom zemljom koju je onda i mnogo lakše kontrolisati.

Onaj ko ima zrna poštenja, nikada u Gamad Gori neće upotrijebiti termin – izbori, jer ih ođe nikad nije bilo! Jedini termin koji odgovara istini je – manipulacija!

Ali, da se vratim opoziciji: svaka vlast bi poželjela opozicionog lidera poput našeg Meda. Tolika podrška birača kada se pojavio, civilnog sektora, nezavisnih medija – za ovako skroman rezultat! Nakon desetak godina, PzP ne postoji kao iole ozbiljnija partija, umjesto umrežene partijske infarstrukture imamo šou jednog čovjeka. I dva njegova asistenta. Suvišno bi bilo objašnjavati da li nešto u toj koncepciji treba mijenjati.

Poluistina! Grupa i Pokret za promjene kreirani su, i  stvoreni, od strane udbe. Oduvijek je Medojević bio gola golcata laž u funkciji stvaranja  od mafije naručenog lažnog “demokratskog” gamadgorskog izgleda i – glavni cilj – satiranja LSCG!

Vrijeme je da Andrija Mandić razmisli o promjenama. Da li nakon svih srpskih poraza kojih smo se nagledali u posljednjih dvije i po decenije, lider Nove može i dalje graditi politiku na stereotipima i predrasudama. Ako hoćete i zabludama.

Laž! Kakve su promjene moguće u četništvu ili komunizmu, ili fašizmu,ili boljševizmu? Nikakve! Mandić je rođen kao četnik, potpuna je neznalica, mašina za trućanje naučenih očiglednih laži! Ko je pobjednik u minulim ratovima? Slobodan Milošević,  zajedno sa CIA! Oni pobjedonosno koračaju novostvorenim “državama” na bivšem jugoslovenskom prostoru!

Srbi u Crnoj Gori, zbog torture i poniženja koje su pretrpjeli u Đukanovićevoj privatnoj državi, više nego bilo koja druga etnička skupina, priželjkuju demokratsku smjenu vlasti. I za taj cilj su spremni da sve oćute. I prihvate. I priznanje Kosova, i članstvo države u NATO-u, i kritiku Amfilohija, i da prepoznaju težinu Miloševićevih zločina u Bosni… Zašto Mandić, onda, ne iskoristi takvu priliku?!

Laž! Srbi u Gamad Gori su najponizniji potrpežnjaci svake njene vlasti, baš kao i svi drugi.  NIKAD, u Gamad Gori,  nijesu bili pod torturom i poniženjem, naprotiv – od osamneste,  pa do danas, bili su gospodari Gamad Gore koju su  terorisali i ponižavali,i sve druge oko sebe, i Crnu Goru UBILI!Njihov vođa je četnik Milo Đukanović! Oni, sa demokratijom, imaju dodira koliko i Željko Ivanović sa profesionalnim novinarstvom, dakle – nemaju!

Vrijeme je da i Miodrag Lekić preduzme nešto kako svoj veliki autoritet i harizmu ne bi sveo na nivo prosječnog i neuspješnog opozicionog prvaka u Crnoj Gori. Njegova aktivnost na unutrašnjem i međunarodnom planu treba da bude mnogo energičnija i intenzivnija. A stavovi i pozicije mnogo više pragmatični nego intelektualni. To je, uostalom, politika.

Laž! Lekić nema, niti je ikad imao, bilo kakvi autoritet.Bbivši minister kulture i spoljnih poslova u ratnozločinačkoj vladi Mila Đukanovića, postao je  i ambasador ratnih zločinaca Milošević-Đukanovića, i hiljada drugih, u Rimu. Niko i i nikad, u Gamad Gori, njije otvorio pitanje – kojim sredstvima se Lekić nametno za lidera lažnog “Demokratskog fronta”? Ima veliku stranku? Milione? Demokrata je? Borac? Na osnovu čega su ga, kao lidera, prihvatili drugi lažni lideri lažnih stranaka? Odgovor je samo jedan – Lekić,  i svi drugi,   plaćeni su mafijaški igrači, i ništa drugo!

Da li ima vremena za Darka Pajovića?! Nijesam siguran. Uspio je da potroši svoj veliki kapital u bržem roku nego nekad Medojević. A kapital su bili i ljudi koji su mu u startu dali podršku, i birači koji su ga na prvim izborima tako nesebično nagradili, i civilni sektor iz kog je izrastao i koji mu je čitavo vrijeme duvao u leđa. Pokazao je nesigurnost, slabost, nezrelost – takvi nedostaci su morali da rezultiraju ovakvim fijaksom u jednoj tako teškoj i neravnopravnoj tuči kao što je borba za smjenu diktatora.

Laž! Odogovor je – udba! Niko nije postavio pitanje – kako je moguće da Pajović “osnuje” lažnu stranku, uz sav onaj kič- sjaj, SAMO četiri mjeseca prije lažnih izbora,  a na njima dobije onoliki procenat? Kojom “čarolijom” je privukao sve koji su mu APLJAUDIRALI na “promocijama”? Odakle mu pare? Ko ga je finansirao, a ko mu nacrtao onoliki procenat? Kako to da   su ga protežirale lažne nevladine, a stvarno mafijine, organizacije? A mafijaški mediji? Kako mu, bez glasa otpora, prođe ona strahotna prevara grada Nikšića? Ponovo – odgovor je samo kjedan – udba! Znaju li ovo Ivanović i svi drugi, i sva Gamad Gora? Zaju! I što rade?  I što? Ćute, to im je GLAVNI zadatak!KRIJU ISTINU!

Treba li pominjati SNP?! Ili samo ponoviti onu narodnu: o pokojniku sve najljepše! Sve je manje onih koji jasno prepoznaju da li nekad moćna i najjača opoziciona partija ide Damjanovićevim putem u kupleraj DPS-a ili stazom Kaluđerovića koji se ne predaje Mugošinim darovima. Milić tumara između tih polova, slaveći pobjede nad opozicijom i čekajući da DPS instalira omiljenog opozicionara na čelo stranke.

Laž! Pored ostalog, lažni sukob Bulatović – Đukanović, imao je za cilj otvaranje vrata definitivnom ubijanju LSCG! Ko je, o ovoj istini, progovorio, makar riječ? Niko! A znaju li da je, rečeno, istina? Znaju! Zašto ćute? Da bi se sakrila istina koja otovoreno saopštava ondašnju stvarnu, moćnu poziciju LSCG,  među  stanovnicama i stanovnicima! Kolika je bila? Tolika, da se Đukanović, svim silama, napregao da je uništi! I – uspio je! Zašto? Odgovor je – Gamadgorci! SNP NIKAD nije bio nikakva, osim LAŽNA i KREIRANA mafijom – “opozicija”, a takvi su mu i svi lažni “lideri”! Sjetimo se uloge – onda i danas – Peđe Bulatovića, pa krenimo dalje!

Krivokapiću i SDP se čini da njihovo vrijeme tek dolazi?! Jer ne vide da diktatura meteroskom brzinom jede sve pred sobom što ima naznake evropskog i antimonopolskog. Dok SDP bude čekao da procesi odrade svoje, Đukanovićeva hobotnica će usisati sve što mrda. Svaki glas otpora. Partije, NVO, medije, pojedine kritičare. Pred SDP-om zato stoji samo jedan izbor – da li će u toj finalnoj pohari Crne Gore od strane svog višedecenijskog partnera učestvovati kao sljedbenik i podanik ili će stati na čelo pokreta otpora.

Laž! Neće Ivanović ni da zucne o istini da je SDP,  sastavni dio Đukanovićeve mafije, i to – godinama! Neće da kaže da SDP nije ništa drugo, nego – mafija! Neće da kaže da je ključna figura, u ovakvom statusu  SDP, niko drugi nego miloner – Žarko Rakčević! Neće da pisne o Ljubiši Stankoviću, “ambasadoru” mafije u Londonu, i isto takvom Srđi Darmanoviću, u Vašingtonu! Neće da se zapita – a đe se đede bivši “ambasador” iz iste SDP “ekipe”,  Dragiša Burzan? Đe nestade onaj “demokrata”? Što održava Vujicu Lazovića, itd? SDP je – udba, i ništa drugo!

Jer, ovakav režim je možda najsavršenija mašina za mljevenje društva i osvajanje izbornih pobjeda nakon Njemačke 1933. godine i onog što se tamo desilo pojavom Nacionalsocijalističke partije. I oni su došli na vlast „demokratski“, na izborima, ostala je sumnja da su nešto malo pokrali, da bi onda neprikosnoveno vladali sve dok saveznički tenkovi nijesu ušli u Berlin.

Laž! A fašistička Italija? A boljševička Rusija? A Istočni blok? A fašistička Španija? A fašistički Portugal? A fašistička Grčka? A Titova Jugoslavija? A Miloševićeva? A Bjelorusija? A Gruzija? A. . .? Sve navedene jezive diktature, pobile su djelove svojih naroda, da bi osvojili,  i puškom čuvali vlast! Koga je slomila mafija u Gamad Gori? Nikoga drugoga nego LSCG! Zašto? Drugih, za lomljenje,  nije ni bilo, tačka! Ko joj je dao svu podršku u tome zločinu? Gamadgorci!Da li su oni, ili Đukanović, krivci za dvadeset i pet godina minulih? Odgovor – Gamadgorci!

Čak i to poređenje nije adekvatno. Đukanović je u prednosti. Ovdje se strani faktor nikad neće umiješati, jer ovako mala država nikad ne može izazvati neki regionalni problem koji bi vlast doveo pod takav udar saveznika. Pametan je Milo. S druge strane, u društvu ovako izopačenog sistema vrijednosti, nemoguće je očekivati unutrašnji bunt i svrgavanje diktatora na ulici. To obično ide sa ovim prvim, spoljnim faktorom. Nema šansi ni za jedno, ni za drugo. Đukanović je obezbijedio da se tako poslože stvari. Svaka čast. Gadafi, Mubarak, Sadam – svi su mala djeca za njega.

Laž koja BRANI i PRAVDA i ČESTITA Đukanoviću, i PORUČUJE – GAMADGORCI, NIKAD U POBUNU, NEMATE NIKAKVE ŠANSE! BAZDITE ĐE JESTE,  I BUDITE SREĆNI! Što se tiče spoljnog uticaja, Ivanović nije magarac koji ne vidi što ođe radi CIA, a što radi KGB, da ostale ne pominjemo!

Zato ostaje kao jedini izbor politička borba. I zato je važan SDP, da prepozna vrijeme i potrebe ovog vremena. Ako se zaplete u ličnim i stranačkim kalkulacijama, onda će sagnuti glavu i pokleknuti pod prijetnjom DPS-a koji kroz usta komesara Vešovića poručuje da se vrate pod vođin šinjel.

Ova laž je SUŠTINA Ivanovićeve skalamerije, ona poručuje: Gamadgorci, “borite” se “demokratski”, kroz mafijine “institucije”, samo tako se mafija može sručiti, NIKAKO POBUNOM!

E, ovo je prava slika Željka Ivanovića.

 Inače, SDP nikad nije stajao uspravno, niti je ikad kičme imao! On ne kleči, čime ga čašćava Ivanović, nego je on plošni crv gamadgorske mafije! Prava slika SDP je Krivokapić i njihov POSLJANIČKI KLJUB!

Da na kraju ne zaboravim DPS. Međunarodna zajednica i jedan dio domaće nadao se da se do promjena može doći, najprije i najbrže, promjenama ili prevratom unutar DPS-a. Pokušaj sa Lukšićem je pokazao da je to čista iluzija. Svi su oni Đukanovićevi taoci. Pogledajte samo kreatora svih izbornih pobjeda Marovića – brat mu je uhapšen, moguće da će biti opet, ali on radi 24 sata za vođu jer samo tako ima makar malu šansu da spasi slobodu svog brata. Ili, kako se samo radovao Duško Marković pobjedi u Mojkovcu! Tom pobjedom je u stvari spasao sebe, ne samo svoju poziciju u vlasti već možda i svoj život. Odbačen od vođe, bio bi laka meta brojnim neprijateljima, kažu njegovi prijatelji. Tako će biti i u Podgorici. Ako Đukanović osedla Mugošu za tu utrku – zamislite šta će sve taj nesretnik da učini da bi se spasao Spuža. Veljović je znao da kaže dok je bio šef policije kako je Mugošin dosije debeo kao „Veliki narodni kuvar“. Ili, ako Mugošu otpišu u staro gvožđe – opet će Đukanović, kao vrhunski režiser ove naše tragikomične predstave, izvući iz rukava nekog od svojih zamorčića koji će opet, na život i smrt, orati po Podgorici i okolini da bi usrećio Vođu novom velikom pobjedom. To je sistem u kome nema neizvjesnosti. Ni oko pobjednika, ni oko poraženih.

Može se opozicija uozbiljiti, može naći milione eura za pripremu izbora i kampanju, može okupiti sve najbolje ljude koje ima Crna Gora – uzalud. U stvari, nije uzalud. Samo to neće biti dovoljno sve dok opozicija bude izlazila na izbore koje organizuje i priprema DPS. Jedini način za smjenu diktatora i osvajanje slobode za Crnu Goru je reorganizacija i koordinisano djelovanje opozicije, s jedne, i priprema prvih slobodnih i fer izbora s druge strane. Izbora gdje bi bio eliminisan čitav, ili bar najveći dio instrumentarija koji režim koristi za falsifikovanje volje birača. Koje onda predstavlja kao njen najdemokratskiji izraz. Cinizam je glavni znak razlikovanja demokratskog i autokratskog društva.

LAŽ! Sve što je Ivanović naveo, istina je, ali samo na prvi pogled! Čim zagrebete, otkrivate istinu – sve opisano je namještaljka Đukanovića! Laž je da je Lukšić, ili bilo ko drugi, talac mafije! Ne! Oni su njeni – vojnici! Afere: snimak, trojke, Brajušković,  don Miško i sestra mu donja Milka – sve je to namještaljka za stvaranje lažne slike  o Gamadgori, slike tobožnje Crne Gore kao demokratske, i svih njenih POLJITIČARA, ne nikako kao mafijaša, nego kao – demokrata!

Advertisements

Comments on: "SAOPŠTENJE – TEKST IVANOVIĆA" (12)

 1. živadinka said:

  OVO SE ZOVE ŽIVA ISTINA! ŽIVIO NAM 100 GODINA PEROVIĆU! BOG TEBE I TVOJU PORODICU BLAGOSLOVIO!

 2. Cas anatomije, jedne lazi… Raspameti ih!

 3. Najiskrenije molim Slavka Perovica da napise tekst o Džonu F. Kenediju.

 4. Wild Montenegro said:

  “Da li ima vremena za Darka Pajovića?!
  ………………………………………………………………

  Kako mu, bez glasa otpora, prođe ona strahotna prevara grada Nikšića?”

  Poslije toliko godina neizlaženja na izbore, ja uradim istu grešku kao i 2006.(na Referndumu DA, tada smo prevareni kao nikad do sad, NAŽALOST) i ranije i neka što izađem da glasam za Pozitivnu i DF, nego naćeram roditelje, staru čeljad da izađu i da se MIZERIŠU ISTO KAO JA I ISTO I ZA KOGA I JA!

  Ostatak priče znate: mene i njih i još 20 hiljada Nikšićana tako PO*ERU i PREVARE da sam bio ubjeđen da je neko od njih bio ucjenjen u najmanju ruku ubistvom familije, kao što se pričalo za Draga Đurovića.

  A u stvari, SVE SU TO PLAĆENIČKA GOVNA, SVE SU TO PIONI MAFIJE!!!

  Još jedno se samo pitam:

  ĐE NESTA VERA MILJANIĆ (nakon izbora) IZ POZITIVNE NA ČIJE JE MJESTO DOŠAO DRAGO NESRETNI ĐUROVIĆ!!??? NI TRAGA NI GLASA, samo je ostalo njeno zvanično saopštenje KAO da nece da ucestvuje u manipulacijama Pozitivne i DF-a!

  • Wild Montenegro said:

   Da ne bude zabune, na Referendumu nijesam prevaren što sam birao između Crne Gore i Srbogore! Prevaren, jer sam navučen da podržim MAFIJAŠKU ORGANIZACIJU DPS i OD TADA DO DANAS ZVANIČNU MAFIJAŠKU DRŽAVU GAMADGORU!

   KLASIČNO SMO PREVARENI, IZMANIPULISANI, ZLOUPOTRIJEBLJENI I ISKORIŠĆENI!

   STIDIM SE! DUBOKO SE STIDIM!!!

 5. Velicanstveno kao i uvijek.Zivio nam SLAVKO i neka te zdravlje i sreca prati u zivotu.

 6. Ovo je jedan od najjacih tekstova koji razotkriva tako vazne segmente funkcionisanja mafije i njihovog sektora “mediji”! Potpuno razgoliceni su ljudi! I Ivanovic i Misko Pisko Profiter Perovic! Oni ne kriju uopste CIA stavove i njihovu ogavnu borbu za mafijine mrvice i tako cinicno sami sa sobom se prepiru kroz tekstove al samo za budale kojih odje bar medju nama nema – prepoznajemo ih! Kakvi crni SDP? O cemu vi pricate? Milo uzme papir i nacrta i napise procente “strankama” u Crnu Goru i mediji pohrle sa anketama uoci “izbora” (kako odvratan naziv pljacke – izbori). Niti ima medija,niti ima bilo kojega intelektualca,niti bilo koje nevladine organizacije danas u Crnoj Gori a da nije placena i kupljena od mafije – inace bi skinuli te seljacine jednom za sva vremena. Coce ti veliki biznismeni – iz dzepova im ispadaju pare,sprdaju se,narod nema leba da jede al njih za to ne zanima,njihovi dzepovi su puni novcanica od 500 € u DEBELIM stosevima! Puse “kubane”! Strasno su cinicni! Nadasve primitivni i puni neznanja o bilo cemu! Ko moze jos da progovori o demokratiji u Crnoj Gori? Niko normalan osim bezobrazni i bezobzirni podrzavalac mafije potpuno izbezumljen i obezglavljen bez mogucnosti saznavanja istine! Jesu li oni koje vidim na sliku npr iz Cetinja sa “proslave poslije izbora” – dje grle sliku coece – sliku Mila Djukanovica – uramljenu i utrkuju se da je dodirnu – uopste iole normalni i koji ih to djao cera da rade suprotno buducnosti svoje zemlje i svojih potomaka i za svoje sopstveno dobro? Gadljivo jebem ti sunce zarko! O gadnim facama koje vidjeh na toj uzasnoj slici i njihovim bijednim zivotima ne bi ni rijec! To se nekome moze javit i rec zdrao!? Misle da su pametni? U koji su oni svijet? Ugradjuju se kupeci mafijine mrvice spustajuci sebe na najnize grane bez trunke obraza na svoje sopstveno zlo! Sotona! Demoni su zadavili Crnu Goru! Jos Ivanovic rece “Milo je pametan” u sred teksta ka da nece a sve provlaceci ka neku vrstu ironjije iznoseci njegovu ulogu ustvari mafijinog sluge! STOP MAFIJI! STOP LAZNIM MEDIJIMA!

 7. @Wild Montenegro

  I ja Wild, isto tako se stidim. Ne sto sam za nezavisnu glasao, bih i opet, nego sto smo dozvolili da tim cinom i konacno ubiju Crnu Goru i sve crnogorsko. Olos cetnicka. Da je pokradu i prodaju. Prokleti da su i oni i svi njihovi, eka znaju to. Zasluzili su to.

  Ne damo te majko nasa Crna Goro!

 8. Sve te lupeze treba bukvalno istrazit, tu se smiju postenim ljudima i izrabljuju narod. Neka, stoka je to zasluzila, imali su sve povlastice socijalistickog uredjenja, uzivali, dobili stanove, obukli se i najeli, a onda im je miliji bio Zloba i Srbija iz tri dela da bude cela, pa sad nicega… Neka gledaju, i neka pate. Jedan majmun cetnicki iz Niksica ih za nos vuce 25 godina, bruke crnogorske!

 9. LIČNO ZNAM i PRISUSTVOVAO SAM NEKOLIKO PUTA situacijama,pričama i namještenim “bezazlenostima” (kao), gdje sam se uvjerio i zaključio da Darko Pajović i njegova porodica prolaze kroz Golgotu,nešto slično kao Slavko Perović od 90′ godina pa do dana današnjeg,do duše to je neprevaziđeno na ovim prostorima od pada fašizma i informbiroa .
  Znam ja da vi meni nećete vjerovati i da ćete iznijeti razne teorije,tipa rekla kazala ili teorije zavjere koje prevazilaze čak i fikcije najačih autora trilera i SF . Svjestan sam da danas svakom normalnom,poštenom i slobodnom čovjeku i čovjeku koji koristi umne sposobnosti u ovakvoj Crnoj Gori,jedino preostaje takvo razmišljanje,jer suprotnost dovodi do pitanja koje isti moraju postaviti samom sebi a ono glasi …….”Jesam li ja umno zaostao i da li sam normalan,ovo moje strpljenje i tolerancija vodi u totalno ludilo i krah NE samo mene već i moje porodice,posebno djece ” ?!
  LJUDI morate mi vjerovati jer znam da taj čovjek ima ponuda da ide gdje poželi i radi u svojoj struci (koja mu je velika ljubav) od: Norveške,Švedske,Njemačke,Engleske,Sjeverne i Južne Amerike,Japana i Saudijske Arabije a da ne pričamo zemlje u regionu . Uskoro ćete saznati u kojoj zemlji ide da obučava embriologe,gdje nije pozvan ni Amerikanski ni EU stručnjak za tu struku već ON,što će potkrijepiti sve što sam naveo.
  Morate znati da ga kroz tu Golgotu ne sprovodi samo vlast i aparati iste,već i svi koji su u službi te vlasti i to na svim nivoima. Počevši od raznih “nezavisnih intelektualaca”,unirvezitetskih profesora,”nezavisnih medija”,”nezavisnih analitičara” i vjerovali ili ne čelnika FRONT-a prvenstveno Medojevića,Mandića i Danilovića .
  POSEBNO bih naglasio pritisak koji na njega vrše “nezavisni dnevnik VIJESTI i nezavisni nedeljnik MONITOR”,odnosno čelni ljudi “medijske mafije” (kako ih je krstio Beba Popović odnosno Milo Đukanović). To prevazilazi sve norme iole pristojnog ponašanja mislećeg bića. Nisu to pritisci kao što vrši vlast i njene poluge,nisu to pritisci ni slični nečemu što se može nazvati “pritisak mafije” ili klape-klapice (stari dobri termini),to su pritisci interesne grupe (5-6 ljudi) odnosno pritisci slični uličnim prevarantima koje zovemo šibicari. Jedan ga zove i daje mu jednu informaciju,nakon njega drugi koji iznosi suprotno,nakon njega treći pa četvrti,pa sekretarica pa novinar i tako sve u krug. Sve dok ih nije poslao u p.m. i rekao da na njega zaborave i da ga ne primjećuju. Posebno su kivni na njega što aferu “snimak” nije dao Vijestima odnosno njima,što im je bila inicijalna kapisla za rafalnu paljbu,odnosno time im je poručuo da za njih misli isto što i za vlast do duše da su oni sitni prevaranti,uličari i kafanski bazgeljari. Tačno je da se Darko sreo JEDNOM sa čelnicima tih medija kada je odlučio da oformi stranku,kao što se sreo se sa velikim brojem ljudi za koje je tada smatrao da ga mogu informisati (shodno njihovim iskustvima i viđenjima,kasnije se uvjerio da su mu svi pričali u skladu sa svojim interesima (zadnjicom)) o nekim stvarima za koje on nema iskustva. Isto kao što bi svaki normalan čovjek pitao pekara kako se pravi hljeb,anesteziologa kako se priprema pacijent za operaciju,radnika gradske čitoće gdje se odlaže i kako se uništava otpad,novinara kako se pravi vijest i što je suština iste itd..itd……
  Posljedica tih razgovora bio je i takozvani “politički savjet Pozitivne stranke” koju su sačinjavali ljudi koji nisu članovi iste. U njemu nije bio pozvan niko iz “Vijesti” što je već tada podgrijalo sujetu tih ljudi .
  O pritiscima vlasti neću pisati,to je ludilo !

  Mogao bih pisati danima o tome ali mislim da je ovo dosta.
  Ukoliko smatrate da ova priča ne drži istinu koja je uvijek ogoljena i koja se ne može ukrasiti i povrh moje želje,vi mi barem dodijelite epitet pisca SAVREMENE BELETRISTIKE ili ono što vam je draže i čemu vidim da je većina Crnogoraca sklona,pisca TRILERA ili SF (naučne fantastike) .

  ISKRENO
  Ja bih najviše volio da mi kažete da sam lajavac i spletkaroš staro – Podgorički,bolje nego ovo gore,jer je stara Podgorica uz staro Cetinje nešto najsvetlije i najsvetije što smo ikada imali,što mi je u duši i što mi u našoj porodici iskreno gajimo te o tome pričamo biranim riječima pred našom djecom i prijateljima .

  p,s.
  Jednom mi je tema ovog posta rekao “Slavko je SVETIONIK Balkanskog mraka,čija svjetlost nadmašuje i granice EU” !

 10. SVE SI REKAO ISTINU SAMO BOJKOT I NISTA VISE

 11. POLITICKA ZAPOSLJAVANJA ,KREDITI ,KUPOVINA ,PRITISCI , STO JE OPOZICIJA DEMONTIRALA OD OVIH MEHANIZAMA ?NISTA .I ICI NA TAKVE IZBORA PA TO JE SAMO DAVANJE LEGITIMITETA OVOJ VLASTI.EVO SVAKO PAMETNI MOZE VEC SAD DA PROGNOZIRA REZULTATE IZBORA U PG ,POD OVIM OKOLNOSTIMA KOJE RADI VLAST PA TO JE LAKO VIDJETI . DA ONI TEK TAKO PREPUSTE OVU LJEPOTU STO IH JE SNASLA .SAMO BOJKOT MOZE POKRENUTI STVARI U CG ,ALI POSTENO BEZ KALKULACIJA .OPOZICIJA KAZE, LEKIC POKRADEN I STO BI DALJE? AFERA SNIMAK, STO BI DALJE? POLITICKA ZAPOSLJAVANJA, STO BI DALJE?OPOZICIJO AKO SI OPOZICIJA BOJKOT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: