A great WordPress.com site

SAHRANA BROZOVE

Juče je u Beogradu sahranjena Jovanka, rođena Budisavljević, udata Broz, srpkinja iz Like. Ostaje tajna zašto je privedena Titu na Brione, đe je posmatrana od strane obavještajne službe  koja je utvrdila, i predložila je Titu kao suprugu, i pored istine da je, u trenutku vjenčanja, bila punih trideset i pet godina mlađa od Tita! Inače, Jovanka  je bila, po redu – treća Titova vjenčana žena! Ostaje tajna, zašto je Tito uzeo Jovanku kao ženu, jer je njegova diktatorska pozicija bila takva, da je mogao da izabere za ženu, bilo koju Jugoslovenku – nema te, koja mu ne bi, iz golog interesa, potrčala u zagrljaj.

Moje mišljenje je, da je zagon na Tita, pod naređnjem Stevana Krajačića, uradila i Jovanka Broz, glumeći na Brionima ženu koja obožava Tita. Međutim, u Titovom prihvatanju Jovanke kao vjenčane žene, nalazi se još jedan skriveni, ali duboko politički motiv: Tito se predstavljao kao Hrvat, mada se nikad nije saznalo kojoj je naciji pripadao! Takođe, s velikom mukom i teškim naglaskom, govorio je ondašnji srpko-hrvatski, što je bio važan trag da se opravdano posumnja u njegovo nacionalno porijeklo. S druge strane, Jovanka je bila Srpkinja, i to Ličanka, što je politički, Titu savršeno odgovaralo zbog želje, i političke namjere, da Srbi i Hrvati ostvare “bratstvo i jedinstvo”, zajednički skladan život, koji je upropastila teška i zločinačka velikosrpska politika Kralja Aleksandra Karađorđevića, koja je, faktički, proizvela pojavu ustaše, antisrbina, antijugoslovena i teškog zločinca Anta Pavelića. S druge strane, Pavelićevo antisrpstvo, proizvelo je pojavu potpuno nepoznatog antihrvata, otrovnog velikosrbina i teškog zločinca Dražu Mihailovića.

Onda je došao rat, a u ratu su nastali stravični komunistički, četnički i ustaški zločini, tri zločinačke ideologije: komunizma, ustaštva i četništva. Broz je imao za cilj da svaki vid nastavka djelovanja četničke i ustaške ideologije, spriječi po svaku cijenu, a njegov brak sa Jovankom bio je samo jedan od poteza koje je u tom cilju, uradio. Drugi potez  je bila istina, da mu je Srbin, abadžija, Aleksandar Ranković, šef svih obavještajnih jugoslovenskih službi, bio kum na vjenčanju sa Jovankom. Kada je odlučio da politički likvidira Rankovića, ova činjenica kumstva, nije imala nikakvog značaja, ali je Rankovića ostavio u životu,( isto tako i MIlovana Đilasa) đe će, u jednoj velelepnoj dubrovačkoj vili, Ranković provesti godine i godine ostatka života!

Tito je bio predratni, ratni i poratni zločinac, al i teški kurvin sin! Ova spoznaja omogućava lako čitanje njegovih politika, jer ih je on imao više, svih vođene, navodno, da bi se očuvala  Jugoslavija, a suštinski – da bi doživotno obezbijedio poziciju komunističkog diktatora, prikrivenu prokletom idejom da izgradi – liberalniji komunizam! Lako je uspio da postane doživotni predsjednik Jugoslavije i doživotni predsjednik jugoslovenskih komista! Prva pozicija zaštićena je Ustavom SFRJ, a druga statutom SKJ-u, to je bila Titova suština, i ni jedna jedina – druga!

U svim tim diktatorskim potezima stajala je, iza Tita, obavještajna služba CIA, kojoj je bio potreban, i koja ga je proizvela u antistaljinistu, a Jugoslaviju bjesomučno finansirala, omogućavajući joj nevjerovatan i nezaslužen, ali istom moći proizveden – međunarodni  “ugled”. Sa iste adrese došlo je i “samoupravljanje”, kao udarac Moskvi, ali i “nesvrstavanje”. Dokazi su očigledni – kako bi jedan Naser, a pogotovo jedan Nehru, sebi dozvolili da “vođa” pokreta bude Tito, kao diktator jedne komunističke zmlje, a ne jedan od njih dvoje, koji sa komunizmom nijesu imali nikakve veze? Odgovor je – snali su čiji je igrač, i ko stoji iza njega!

Tito je ostvario svoj jedini cilj – postao je car Jugoslavije, a Jovanka je željela da postane – carica! Nije joj pošlo za rukom, postala je lutka na koncu jugoslovenskog zločinca i diktatora, i njegovih službi! I te kako je imala želju da, kao nova jugoslovenska carica, naslijedi Tita! Sklonjena je, a Tito je, na njen užas, poživio dugo, ja dodajem – i predugo! I stvorio je, između drugih, one koji su, postajući CIA “političari”, konačno, i zauvijek, krvavo razbili Jugoslaviju – stvorio je generala Tuđmana i “bankara” Slobodana Miloševića, i masu drugih poput: Momira Bulatovića, Mila Đukanovića, dr Branka Kostića, Svetozara Marovića, i tako dalje. . .

Čiji je onaj rat, koji je hitno proizveden nakon Titove smrti? Odgovor je jedan i jedini, i istinit – Titov! Da pojasnim: proizvela ga je, ne hoteći ga, vječita politika Brozovog doživotnog – diktatorstva!

Da li je Jovanka Titova, bilo kad, mogla da utiče, makar i minimalno, na  donošenje poltičkih Titovih odluka? Nikad! Da li je mogla da utiče na njegovu “kadrovsku” politiku? Nikad! Da li je mogla da utiče na finansijske tokove u zemlji? Nikad! A na OZNU pa udbu, i  na kraju – na republičke i pokrajinske – udbe? Nikad! A KOS? A JNA? Nikad! Politički, ona je bila apsolutna nula, što se ne može reći za Miru Marković, teškog zločinca i suprugu Slobodana Miloševića. Tvrdim, da su jugoslovenski komunisti, željeli preeobražaj Jugoslavije, nekoliko mjeseci nakon Titove smrti, trebalo je održati saveznu jugoslovensku skupštinu koja bi ukinula jednopartijski i  uvela višestranački sistem, i najvažnije, saopštila istinu i donijela rezoluciju koja Tita kvalifikuje kao predratnog, ratnog i poratnogškog zločinca, i teškog komunističkog diktatora! Da li bi ovakva istinita odluka skupštine, spriječila rat i raspad Jugoslavije? Da! Ko bi bili Milošević i Tuđman? Nule!

Sad idem na opis sahrane Jovanke Broz, posvećujući svoju pažnju govoru Ivice Dačića, pitajući se: zašto nije govorio Tomislav Nikolić? Režija sahrane bila je u duhu “proslave” dvijestote godišnjice Njegoševog rođenja. I “proslava, i sahrana Brozove, predstavljale su samo  jedan plato, za širenje totalnih neistina, evo:

“Zaboravivši Jovanku Broz zaboravili smo i sebe, zato i kažem da je bila prva dama, naš ponos i predstavnik države”, kazao je Dačić. Totalna laž! Ona jeste bila žena Titova, ali sramno ponašanje prema njoj, u vremenu prije i godinama poslije Titove smrti, govori samo jedno: bila je žrtva komunističke udbe, a nakon dolaska Miloševića – njegove četničke politike. Dačić ni riječ ne kaže da su: Miloševićeva politika, i njegov zločinački rat, razbili u krvi Jugoslaviju, i da Srba biti neće dok se ne odreknu i optuže istinito – velikosrpskočetničku ideologiju! Zbog toga Srbi suštinski ne postoje, a ne nikako zbog opisanog položaja Jovanke Broz.

Dalje: ko je donio odluku da se Jovanka Broz sahrani pored Tita, koji nije želio da je vidi skoro dvije decenije? Čija je to politička odluka? Nikolićeva i Dačićeva, jer oni rade na rehabilitaciji četništva i Draže Mihailovića, stoje iza sramne SPC i patrijarha Irineja, kao i iza lažnog mitropolita Amfilohija. Takođe, rehabilitujući zločinačku udbu, kroz rehabilitaciju teškog zločinca Aleksandra Rankovića, oni oko sebe okupljaju i bivše komuniste! Nikad ne optužujući zločinca i rušitelja Jugoslavije, Slobodana Miloševića, oni mu daju punu podršku, a tu treba staviti i Šešelja, prema kome imaju isti odnos! Posredstvom svečane sahrane Jovanke Broz,  i njenog smještanja u Kuću cvijeća, oni suštinski rehabilituju teškog zločinca Tita i ohrabruju njegove sljedbenike da im se i oni pridruže u jedinom cilju: stvaranju Male Velike Srbije! Laž je da je Jovanka Broz bila posljednji pravi simbol SFRJ, kako tvrdi Dačić. Ona je bila simbol najduže komunističke diktature, nastale poslije 1945-te, i simbol svih komunističkih zločina, od kojih je stradao i srpski narod!

“I vrijeme je danas kada ispraćamo Jovanku Broz, da priznamo da smo počinili grijeh i prema Jovanki i prema sopstvenoj istoriji. Zaboravivši Jovanku Broz zaboravili smo i sebe, zato i kažem da je bila prva dama, naš ponos i predstavnik države”, istakao je Dačić.Ali, ovakvo lažno guslanje može da pripada velikosrpskoj istinskoj heroini Ceci Arkanovoj, ali ne nikako – srpskom premijeru! Sahrana Jovanke nikako ne može biti podsjećanje na antifašizam, kako tvrdi Dačić, jer jugoslovenski antifašizam uništio je niko drugi, nego Dačićev Slobodan Milošević, četnik, ruku pod ruku sa isto takvim Vojislavom Šešeljem, a  proživljenom užasu BiH, da i ne govorim.

Advertisements

Comments on: "SAHRANA BROZOVE" (64)

 1. O njegovom akcentu sam se i ja zapita. Informacije koje se ticu Tita kazu da je on cak bio i borac u nekoliko ratova prije kao i u spanskom gradjanskom ratu da se borio i da cak potice iz austrijske porodice. Treba rasvijetliti do u detalje njegovo kretanje i uspon. Nisam ni zna coeke koliko je njegova pokojna zena laka joj crna zemlja bila, mladja od njega! Punih TRIDESET I PET GODINA! I da je cijela udba proucavala i istrazivala da li je ona uopste pogodna da bude Titova buduca supruga. Njegok otklon prema Rusiji i Staljinu moze samo po sebi da nam da sve odgovore ko je bio Tito. To nije bio “otklon” samo – to su bili progoni cak i ko je nosio brkove bio je optuzivan da je staljinista ibas i sto li vec i slat na Goli Otok. To je moze se rec bio ajde da nazovemo neki pokusaj liberalnijeg komunizma – al smo mogli poslusat Anta Markovica – dusa mu carovala – kad je trebalo,al nismo i ka najveci seljaci se poklasmo sto je i dan danas ostavilo duboke posljedice po drustvo i normalno poimanje stvari u civilizovanom svijetu. Odma mi padaju na pamet tolike ogromne korporacije koje su zivjele od svoje zarade a opet i taj cuveni Yugo 45 “za americko trziste” i tako niz nekih naizgled cudnih podudarnosti sa Amerikom a i americki predsjednici su postovali Tita u jednoj velikoj mjeri – malo cudnoj za jednog “komunistickog” lidera u jednoj kapitalistickoj – kako su predstavljali – drzavi. Naime,ocu reci, nacin suzivota i to bratstvo i jedinstvo su nam svima trebali tada i osjecala se potreba za tim a Tito je to zna i bilo bi i glupo da svi mi koji pricamo istim jezikom budemo razdvojeni jer je ta SFRJ imala jako uporiste u svakom mogucem pogledu buducoj nekoj novoj generaciji liberalnoj! Trebala je da se razvije u savremenu federaciju kojoj po svemu sto je predstavljala nije bilo premca nadaleko. Uspjesi su se redjali jedan za drugim i u razvoju zemlje,infrastrukturi (putevi koji nisu gradjeni jos iz Titovog vremena), sportu al jedno je bilo zabranjeno STOP RUSIJI! To je bila masonska igra o hladnom ratu koji je bio zavjesa za masonsku “Svjetsku Vladu” i “Novi Svjetski Poredak” koji je na djelu eo skoro vec 300 i kusur godina na celu sa Rotsildom,Rokflerom familijama i Bilderberg grupom sa Masonskom Lozom Svijeta koje kontrolisu sve Vlade na svijetu! Nemojte mi rec da jedna egipatska sveta civilizacija nije bila naprednija u svakom mogucem pogledu toliko hiljada i hiljada godina u nazad nego sto je to sad slucaj sa ovolikim “napretkom” tehnologije u svijetu danas!? Ocu takodje reci – farbike i korporacije koje su funkcionisale za vrijeme svih tih godina SFRJ su bile giganti covjece na svjetskom trzistu zahvaljucjuci narodu koji je tu radio i ljudima od pameti i naucnicima i gomilu inzinjera koje smo imali jedne od najboljih u svijetu! Najednom pocetkom nesrecnih 90-tih pogledajte kako su sve fabrike zatvorene! Samo je jedan dan bukvalno preko noci stavljen kljuc na kapije! Cak i dok su vozaci kamiona donosili uobicajene posiljke i izvozili materijal i porudzbe – kad bi se vratili sa puta – zatekli fabrike pod kljuc! NE RADI! A giganti koji su poslovali PREJAKO! Cemu to? Samo je jedan jezivi odgovor! DOLAZI RAT! Sve se znalo – isto ka da je ko napisa cijeli scenario za jedan horror film! Zatvoriti fabrike – nacerat narod da kupi mrvice mafije da bi ih lako kupili i pocerali naravno u rat jer Boze moj “kriza” “sankcije” cuda ovamo onamo – drz ne daj – PUF! U paramparcad SFRJ! Krvavo i krvavo i krvavo gomile nevinih stradalih! Postoja je veliki broj ljudi koji su se “nadali” da nece bas toliki masakr nad bivsom nam domovinom moc da se desi – al skoro svudje je krvlju bilo ispisano OVO JE CIA – PREUZIMAMO – KOLJITE SE! MI PLACAMO! A govore nam i ispovijesti CIA agenata sve samo od sebe da je i njima zalosno da vide kako se i danas kolju isti ljudi koje su oni stvorili da budu takvi! ZALOST! Hvala ti Boze za LSCG i hvala ti Slavko Perovicu na onim velicanstvenim univerzumskim poklicima “Sa Lovcena Vila klice – oprosti nam Dubrovnice”!

  ZIVJELA SLOBODA!

 2. Tito je bio najbolji agent NKVD… Sto to znaci? Najbolji agenti su mogli biti ljudi sa 9 zivota… Dakle, krem de la krem. To su bili ljudi koji su se snalazili u svim situacijama i najbrze ucili i savladavali teskoce. Najbolji egzekutori, najbolji poligloti, najbolji politikolozi, najbolji ratnici, najbolji inzinjeri, sve naj naj naj… Sve to zajedno. To su mogli samo odabrani, samo najjaci i najbolji. To je bio Tito u NKVD. Imao je aristokratsko drzanje. Ozbiljnost Njemca, osmijeh Amerikanca, hladnokrvnost Rusa… Sve to zajedno. Sami procjenite kolike su sanse da to bude covjek s ovih prostora. Tito je bio ili apsolutni genije ili neki Austrijanac, Poljak, zavrbovan u NKVD…

  Znao je Staljin ko je… Ali mu nije odgovaralo da se sazna… Da se ne uljulja ugled KGB/NKVD… Ne mogu bas sebe i svoje metode da razotkrivaju… Slao je ubice… Tito mu odgovara na TI… Ako posaljes jos jednog, meni nece trebati drugi… Jedan ce biti dovoljan… To je odgovor najboljeg NKVD agenta na svijetu. I danas se cuva taj papir u Moskvi. Znali su se… Opet, ima emisija licne prirode s Titom na youtube… Dje govori o porodici, prisjecajuci se dogadjaja, detalja… Vrlo jasno. Cak i zaplace na pomen majke…

  • Najstrasnije od svega sto se moglo naslutit je upravo cinjenica da je i prije svake velike promjene do koje je dolazilo upravo se znalo da ce doc i cak u jednom Titovom intervjuu mozete nac detalj dje njemu novinar postavlja pitanje “Sto ce biti poslije vas i da li ce se destabilizovat Jugoslavija?” Na sto mu Tito odgovara da taj ko misli da se zaleti na SFRJ to nije sala jer zalecet se na 800.000 vojnika pod punom ratnom opremom koje je SFRJ imala u bilo koje doba dana i noci – nije sala! Taj se kaze Tito grdno vara ako misli da neko moze da destabilizuje i odma se njegovo upozorenje odnosi na SSSR da nam ne prijeti nikakva opasnost ako neko moze da poljulja SFRJ spolja! Tako je govorio! Onda jedna cinjenica je takodje da se pod Titovom vlascu Crna Gora stavljala u drugi plkan uvjek u odnosu na Srbiju ne dozvoljavajuci joj da otkrije istoprijske lazi koje je propagirala velikosrpska politika da Crna Gora nije bila okupirana od Srbije – a ne vala no su je satrijeli da vise kudj ne moze! Kukala Crna Gora majka svih nas – toliko je pljuju sa svih strana i vlast i opozicija a niko iza nje da stane i svi pljuju na sebe bez ikakvih problema – najmanje je onih koji Crnu Goru dozivljavaju ka svoju maticnu drzavu u pravom smislu te rijeci! Dokle ljudi ide sve ovo? Ne valja tako prema svojoj drzavi! Mafija je na ODOBRAVANJE svih raznese! Kakva opozicija? Toga nema! Sve placeni seljoberi i potrpeznjaci mafijaski! ZIVJELA ISTINA!

   • Izvinjavam se za gresku u vezi brojnosti jugoslovenske narodne armije – Tito je u intervjuu reka 8.000.000 vojnika a ne 800.000 kako napisah – koje SFRJ ima u svakom tenutku spremnih ozakonjenih da brane drzavu – kako je on reka u odgovoru na pitanje – da li ce SFRJ napadati poslije njega sovjetski savez.

 3. Ono što je nama *ebalo majku je prvo širenje pravoslavlja. Da ne uljegoše zlotvori Nemanjići Crna Gora biše se bavila naukom u doba Renesanse, a ne se o jadu zabavila sa Srbima i Turcima. Ej bre pa na prag od kuće imaš nesreće koje ne mogu punih 500 godina da se oslobode Turaka. S druge strane Albanci i preobraćanje u islam, eno ih danas 70% muslimani. I kako smo mi ovoliki mogli napredovat? Mi smo nesretnjici i dobro kakvi smo mogli bit. No zla sudbina kad dođe pod svoje. Nije mene krivo što sam pravoslavne vjere, ali mi je krivo đe ne ostasmo katolici danas bi druge pjesme pjevale. Osta nam biljeg za vijek vjekova a bespotrebno. Mogli smo i mi danas bit uređena monarhija, sa institucijama s dugom i poznatom istorijom. No zlotvori nas opet poklopiše u dva svjetska rata, pa komunizam koji zatuca s glave. e kam da ni je, nesrećni li smo.

 4. U 13. vijek po Evropi cvjetaju univerziteti, od Padove, Bolonje, preko Pariza, Poljske, Češke, do Velike Britanije. I sve pod pokroviteljstvom Svete stolice. Bez Svete stolice se nije moglo ništa, to je bio motor pokretač obrazovanja. A, mi? Đe smo mi s pravoslavljem? Prve institucije u 19. vijeku i to od milostinje Rusa. Punih 6 vjekova, ej bre 6 vjekova klackamo za normalnim svijetom. Zašto? Zato što nesretnjo srblje ne mogaše organizovat ni zbor, a ne ustanak punih 500 godina. Pa onda dadoše i nama po pranju zbog njih. I još oće da ne ubijede da smo srblje. Jebali ih i Nemanjići i do Nemanjića i komunizam i četnici svako zlo su nam donijeli ne bilo ih kad su takvi kakvi jesu.

  • Ahahaha.. To mondo! Zaletio se “nacas”. 🙂 A pusti avetinje sto danas misle – no ajde dobro i ja velim i poslije svih osvajanja opet smo imali sansu i ako nista drugo imali smo i Reformske Snage Jugoslavije – Anta Markovica a onda i casni Liberalni Savez Crne Gore na celu sa Slavkom Perovicem! I? Nismo te sanse uspjeli ni da konstatujemo a dje sto drugo. Zasto? Decenije komunisticke diktature i jednopartijski sistem na osnovu cega je i danasnji DPS poslije najvece prevare u istoriji – promjene imena sa komunisticke partije u DPS uzeo i pokra sve bez i jednog jedinog sekunda obraza i cekanja. Sprdaju nam se svudje po svijetu zbog ratova. Pitaju “Razumijete li vi jedno drugo recimo Bosanci i Crnogorci jedni druge?” 😀 Nema sanse da ikome mos objasnit da je isti jezik i da se svi razumijemo a kako se onda ratovalo na osnovu “ocuvanja” razlicitosti! A sto ces! Brda,mora,planine i rijeke znaju najbolje! Ako ces mi vjerovat -.za njih mi je najvise – a ove avetinje sto izigravaju vjestacku imitaciju zivota danas su najobicnija bagra! Veli Jovo Kapicic posla ga je Tito da ponese poklon – pare – bratu mu u Madjarsku jer je on bio ambasador Madjarske – i pita ga Titov “Sto si mi donio ovo?” “Sto je ovo?” Veli mu Jovo: “To je poklon za vas od brata vaseg Tita” a veli Titov brat: “Pa znas ti kolko je ovo para? Od ovoga moze jedno selo 5 godina da zivi”. I jos dodaje “Areci ti meni kako je to nas Joze posta tako veliki coek”.. Moglo bi se rec da je bio Madjar na strani austro-ugarske za vrijeme rata. Al opet mene buni – rece ,li Slavko sve ovo? Dade li nam i LSCG sansu i izbavljenje kao i Reformske Snage? E pa cudo!

 5. Ja se nešto ne bavim ovom savremenom istorijom, gadna mi je. Sve s kraja devetnaestoga vijeka izaziva osjećaj mučnine. Rusi su usrali stvar s komunizmom. Poslije Prvoga svjetskog rata intelektualci sa zapada, i ja govorim o dobitnicima Nobelove nagrade, bili su listom komunisti. Najvatreniji su bili Francuzi. Ali, kad su pošli i viđeli što se čini u Rusiju mrklo im pred oči. To je kod nas problem što intelektualac u ovoj posranoj državi nikako da prizna svoju grešku. Ljudi smo, normalno je da nas povuče ova ili ona ideologija. Ali čekaj brate valjda postoji granica. Ođe ne, no zavru ka bivoli. I dok ne unište i sebe i sve oko sebe ne staju ga.
  Tito je bio kurvin sin. Voljeli ga ili ne, njega na vječni počinak isprati cip cijela zemaljska kugla. Poenta je u ovome što je Slavko reka. Jesmo li bili američke pudle, jesmo. Je li država bila uniformisana na svakom nivou, jes. Ali, imat hiljadugodišnju junačku istoriju iza sebe, a ne znat se ni popišat bez diktatora, e to je nenormalno brale. Nenormalno! Nenormalno je da u 21 vijek ljudi ne znaju da $ednu i da se dogovore bez krvoprolića. nenormalno je imat u 21. vijek toliki stepen zaostalosti. Ođe živi pet ovaca po kvadratnom metru, svjetski rekord držimo. propalo se sve ka i jes!

 6. Tito je zaista bio harizmatican i hrabar. Ovo pisem bez namjere da ga uzdizem. U drugom svjetskom ratu bio je na prvoj liniji fronta. Ranjen. Ns Neretvi nije zrtvovao ranjenike, bez obzira na pritisak vrhovnog staba! To je zaista bila njegova odluka. Te stvari su ukorijenile podrsku njemu u narodu. Ponavljam, najbolji agenti NKVD su morali biti spremni na sve, dati i uzeti zivot kao nista, potezom gumice. Vidi mu se po pogledu da je bio stalozen i lukav, vispren, pronicljiv. Odje u hotel CG se spotakao na stepenice s 80 godina vele pridigao se kao nista i poceo da poskakuje kao ono sportisti kad se zagrijavaju. S osamdeset! Najvjerovatnije je u Moskvi obrazovan na najelitnijem fakultetu politickih nauka, dje je sigurno prevladavao marksizam… Rusi su naucnici i to kakvi, to sto im se narod pjani po vas dan je drugo… Da je bio agent i da nije vjerovao nikom dokazuje torba koju je svud nosio sa sobom, svud, a u njoj pistolj i krstenicu, ali i papir dje je pisalo da je 1914. NESTAO (poginuo)! Tu su mu torbu uzeli u Ljubljani kad je umro. Zaista jedna od najmisterioznijih licnosti dvadesetog vijeka. I nikom do njemu ne dugujemo relativno dobar zivot tada, jer je vodio spoljnu politiku kako je vodio.

 7. Tito je “krstio” CANU. To su govorili i pisali Branko Pavicevic i Rotkovic, obojica pokojni. Pavicevic je pricao da se nijesu mogli slozit oko imena CANU ili ANCG kako su htjeli velikosrbi… Posla je delagaciha u Biograd, samo im je odbrusio da ce se zvati CANU i da je to zavrsena prica za njega. Dzaba, CANU je dan danas cetnicka velikosrpska mafijaska skupina poltrona i sovinista. Mislim da je iskreno htio Jugoslaviju i da je bio razumni Jugosloven, ali na medjunarodnom planu ko zna ciji i za koga… UDBA je srusila Jugoslaviju, ona se njemu uvukivala u prkno, a iza ledja radila sve suprotno… UDBA je upala i u vojne sluzbe koje su do njegove smrti bile projugoslovenske… Partija je busena agentima svakve vrste… Otisli su autoriteti on, Kardelj, Krajacic i jos neki cvrstorukasi, ekipa starih, novi su iskoristili situaciju da sjebu sve za novac, a gradjane naprave robovima zapada… Iznutra je Juga razbijena, uz pomoc spoljnih agentura koje su placale i placale… Pogledajte polozaj Jugoslavije na karti Evrope. To nije moglo opstati u vremenu NWO.

 8. Razbucali su ne ka krpu. I doveli u položaj od prije 200 godina. Turčin ti dođe u komšiluk (Kosovo) i kaže ovo je Turska. Orban ojačava Mađarsku (reka je ovima iz kacelarije Svjetske banke u Mađarsku da se pokupe i prte okle su došli), Vojvodina je ekonomski i politički nagrđena, Slovenija bankrot, Hrvatska bankrot, Bosna kuku bez lijeka, ovaj čemer od Crne teke da je živ, Makedonija raspad sistema…tu nema države koja se pita sama sa sobom. No smo mi još i dobri što se čini kukala ti majka u Irak, u Siriju, u Libiju…ne daj bože ni krvniku. A, pogledaj koje bogatstvo od nafte imaju. Ali ne možeš ti tu ništa, instaliraju svoje ljude, opkole te, naprave ti omču oko vrata, a se izmakneš-ojde ni groma ne ču. e to su i nama napravili. sa savke strane ne ojadili, uvukli mafiju, špijune, oteli sve, gađali ne s 20 000 metara…pukla nam je pogibija, prvo od Cie pa od samija sebe.

 9. Sad nas uvlace u neko nove, njihove Jugoslavije, samo zbog spajanja trzista, da nas imaju sve na izvolte.

 10. POŠTOVANE POSJETITELJKE I POŠTOVANI POSJETIOCI!

  O VELIKOM MITINGU ODRŽANOM U PRIZRENU, NA KOJEM SU GOVORILI: TURSKI PREMIJER ERDOGAN, KOSOVSKI – TAČI I ALBANSKI – RAMA, UPRAVO JE POSTAVLJENO SAOPŠTENJE BR.18.

  POGLEDAJTE!

  • Citizen Kane said:

   Nemaju ni Srbi nista posteniji odnos prema nama. I oni drze parade sramotne po sokacima. Ma njima treba samo parade LGBT siljat … dok se ne opasulje.

 11. Kosovo do 1912. brat bratu s Srbijom ima veze koliko ja s atomskom fizikom. Karadjordjevic krvavo osvaja bogme i uz nasu pomoc naivnog kralja Nikole, i naseljuje Srbe tamo inace ih nije bilo koliko za mali fudbal… To je sjeverna Albanija i nista drugo, e sad sto oce Turska da siri uticaj to je drugo.

 12. zamisli kad im u Ljubljanu arlaukne odža s megafona hahhaaaaaaaaaaaaaaaa jebem ti đe ide ovaj svijet

 13. Prirodna Albanija je razlog zasto velikosrbi listom cute ka kucke ocekujuci Veliku Srbiju i poslije svih ratova. Sami razvoj dogadjaja i “osvestanje” hrama u Podgorici na jednu stranu velicanje stvaranje Velike Srbije je poklon CIA-e pred stvaranje Prirodne Albanije da vuci budu siti i ovce na broju a Crnu Goru su potpuno ubili ka i cijelu SFRJ da bi upravo napravili ove smijurije od te dvije tvorevine koje po samoj svojoj sustini pocivaju na okupacijama i ropstvu koje drzi niko drugi nego Masonska Loza i Novi Svjetski Poredak koji tacno do u detalj preko CIA-e precizira zak i datume za ostvarenje ovih paklenih planova. Religija je najpogodnija roba za prodaju primitivnih ljudskih bica koje tako nesto mogu uopste da podrze i precute tako nesto. Sto se toliko religijom ne barata u svijet za postizanje krvavih planova? Zato sto im to ne bi upalilo i sto im se ne bi isplatilo jer jer je vecina zaokupljena svojim poslovima i nemaju vremena ni minut da pomisle da se zamajavaju religijama. Na kraju krajeva paganizam je nesto sto uvjek nedje ispod gori i ne da okupatorima da religija moze da preuzme toliko bitno mjesto u funkcionisanju jednog drustva ka sto je to slucaj kod namjerno osiromasenih drustava bez zaposlenja – koji jedino mogu da gutaju manipulisanje sa religijom. Al htio sam se vratit na Josipa Broza Tita. Naime,cijeli njegov zivot i po samom njegovom “nenamjernom” priznanju nerasvijetljen. Kaze u intervjuu na pitanje ko je on: “Ja sam metalac i isao sam mnogo po svijetu i nisam bio kuci mnogo vremena” 🙂 To sto neko rece da je Tito iz nepovjerenja uvjek nosio torbu u kojoj je bio pistolj ka i papir na kojem pise da je likvidiran 1914. sto je poslije njegove smrti pronadjeno u Ljubljani,je upravo to. Pravi Josip Broz je pozvan na veceru od austro-ugarske tajne sluzbe i dato mu je vino da popije – nakon cega je likvidiran od njegovog sopstvenog dvojnika koji je bio spremljen da preuzme njegov identitet i nastavi svoju karijeru agenta austrijske tajne sluzbe. Treba im je coek cvrst i bez osjecaja sto je i dokaza kasnije u Rusiji dje je bio i zatocen u akcijama nakon cega se “svidio” tajnim sluzbama Austro-Ugarske” i odradjiva svoj spijunski posa u Rusiji dje je opet njegovim sposobnostima iz zatocenistva stupio u kontakt sa samim Staljinom sa kojim je bio BLIZAK PRIJATELJ i pocinje da radi za rusku tajnu sluzbu i tako je koketirajuci izmedju tajnih sluzbi stekao neprijatelje i zelio je da ima drzavu kojom ce on sam da vlada , zasto mu je posluzila SFRJ. Tu je stekao neprijatelje poput Staljina i od tada pocinje lov na Tita sa nekolike strane – a ustvari je bio covjek CIA i najveci mason Masonske Loze Balkana. Ko je jos bio mason? Karadjordjevici! 🙂 Da – da. Cijeli cetnicki pokret ka sto smo prije rekli zajedno sa Pasicem je masonski pokret podrzan od francuske Velike Loze i cijeli Prvi Svjetski Rat je proizveden u masonskoj strahotnoj fabrici. Tito je naime zna da ce Beograd bit napadnut 1941. i to je dopustio. Na sto vas potsjeca ovo? 🙂 Slobodan Milosevic! On je zna kako ce i kad biti napadnut Beograd od strane NATO kao i to da je dozvolio napad da bi ispa heroj svojeg naroda a ne ubica istog svog naroda i najveci izdajnik u istoriji koji je vladao nemilosrdno ubijajuci sve sto mu se nadje na putu – takodje coek CIA-e preko Jovice Stanisica! Tito je cak zna i davno kakvi su Crnogorci. Pita je Jova Kapu svojevremeno “Pa dobro Jovo zasto ste vi Crnogorci tako lako potkupljivi?” JOS TADA! Cim je umro Staljin – stari prijatelj njegov Tito stabilizuje odnose sa SSSR i automatski se srijece sa Hruscovom – predsjednikom SSSR-a uz nevidjene pocasti. Lov na Tita je djelimicno bio zavrsen. Hitler – da. Adolf i Tito su se upoznali kao omladinci austrijske vojske i znali su se al Tito je sa SFRJ i zbog istog razloga napravio i Nesvrstane – da se njegova vlast ni po koju cijenu ne preda nikome cijeli njegov zivot – da se ozakoni i zastiti od svih neprijatelja. Onda je i Adolf izvrsio samoubistvo ne uspijevajuci da uhvati Tita. Tito je bio NKVD agent prve klase. Masonska Loza je pod njegovim vodjstvom cvjetala u to vrijeme. Inace polu Zidov. Tajni agent nekolike razlicite i protivnicke tajne sluzbe. Kako je naucio da svira klavir? Kako je naucio da jase? Kako je naucio da plese? Treniran je za vrhunskoga agenta i nemilosrdnog tiranina cvrste ruke sto je odavalo svima osjecaj odanosti u tajnim sluzbama i to je odigrava fenomenalno! Takvoga masona svijet nije gleda. To i te kako znaju i Don Milo Djukanovic koji se koristi njegovim u pokusaju instrumentima vladanja – kao i svi do jednoga u UDBI! Al se cuti! To je razlog zasto Jovanka – srpkinja iz Like da bude Titova zena i kum Rankovic – Srbin a kad ga mrsaknuo – bez i jednog jedinog osjecaja sto mu je to kum je to uradio! To su masonski principi! Srbe je trebalo drzat zadovoljne a sa tim predstavlajuci se ka “Hrvat” kupio poene od drugih i tako “mirio” SFRJ. Zivjelo se i u ekonomskom smislu bili smo velesila od svojega rada i to je Istina takodje. Al tu zahvalnost moramo da pokazemo nasim precima koji nam izgradise sve puteve i sve za sto je Jugoslavija bila tako velika. Hrabrom TADASNJEM narodu a ne Josipu “A”mbrozu.

  ZIVIO LSCG VJECNO!

 14. Svu živu istinu gospodine Peroviću napisaste! Sjajno!

 15. Citizen Kane said:

  Mi smo u zadnjem vagonu! Ako bude ceoni sudar, imamo najvece sanse da se izvucemo.

 16. Htjedoh vam reci da sam u preskocima (jer ga nisam moga slusat) odgleda intervju Don Miska Niska Piska Profitera Perovica od prije nekoliko dana koji je da u emisiju “Nacisto” Petra Komnenica. Brutalno i dalje nastavlja da laze o sebi i o Monitoru i “Vijestima” za cijega se vlasnika od predstavlja – odgovarajuci ka toboze na “provokativno” pitanje Komnenica da je Milo Djukanovic finasira stampanje prvih izdanja novina “Vijesti” jer je “kao” to zatrebalo Djukanovicu koji u to vrijeme ka toboze se bio “okrenuo” protiv Slobodana Milosevica a da je njemu ka treba neki medij da se potkrijepi ta isfolirana naravno – borba protiv Slobodana Milosevica tako sto upravo Milo Djukanovic omogucio kako Don Pisko laze – prva cetiri mjeseca stampanja da se ni bi stampale u Sarajevo – nego da im dozvole KAO u Pobjedinu stampariju da se stampa. Toliko lazi u jednom intervjuu – toliko podmuklosti jos nisam gleda sa demonskim zamuckivanjem i podsmijehom “gazde” “objektivnih” medija. Kako Vijesti napadaju i neke “opozicione” partije – sto je auuuu ne daj Boze da se to desi – jer Crna Gora je demokratska i “opozicija” se tobos ka protiv vlasti – napadaju Don Piska da je mafijino glasilo i da ima u svojim redovima “spijune” i bla bla bla – trabunjanje. Htio sam napomenuti da je Don Pisko pomenuo Slavka u jednom ogavnom kontekstu. Veli “NE znam ja ko sve moze od ljudi zaposlenih u mojoj medijskoj kuci biti na stranu DPS-a jer “kao” on ne zna ko je sve spijun a ko nije – ja veli tako gledam a da ne gledam ima bi paranoju ka Slavko!!! Na sto ga Petar Komnenic nije ni upozorio – niti ga jednom rijecju prekinuo a sto nije bio slucaj prilikom intervjua sa Slavkom Perovicem kad ga je svaki sekund prekida i upozorava na svakoga udbasa kojega je pomenuo da to ne radi! SKANDALOZNO! To mu onako prolazi reka bi coek – ovaj prosto klizi u juzni dio ledja Don Mila Djukanovica i uziva u tome. Slavko Perovic je pomenut a trebalo bi mu javno poslat poziv za tv duel da se dokaze ko je u paranoju a ko govori svi vrijeme istinu SVETU! Ljudi zapanjio sam se sa kojom lezernoscu tece naizgled napadacki na vlast intervju i odgovore da se Pisko opere od svake prljavstine sto i uporno pokusava da uradi al na tako provalan nacin da je to horror! Reci cu vam svi komplet danas koji i jednu rijec napisu protiv mafije na vlasti su narucene rijeci i oni postoje za to i to je tacka – otkriveno – gotovo – razotkriveno – tacka!!! Tako lezerno rece coek “Da ja tako ne radim ja bi poludio – bio bi u paranoju ka Slavko” al tako neprimjetnim tihim tonom da prokliza u juzni dio ledja Djukanovica. Veli SDP bio dobar dok nije on poceo da ne dolazi na njihove savjete i bla bla bla – pa da je on sam doprinio da se promijeni svijet i utice na mijenjanje svijesti – a nidje ni rijec da nista nije promijenjeno i da su jedini nepotkupljivi bili LSCG i danas koji su ostali vjerni ideji i da je jedino LSCG utica na bilo koje promjene i uopste na odrzanje crnogorskog imena i drzave koje ne bi bilo bez LSCG! Nisam ga moga cijelog odgledat a zaustavih na jedan dio tacno dje Slavka pomenu! Don Pisko je gad!

  ZIVIO NAM SLAVKO PEROVIC COVJEK!

  • Misko Perovic je jedna uobrazena profiterska drtina koja je radila za vise stranih obavjestajnih sluzbi. Dobro je nedje napisao Smradoncic kad ga je Misko pitao s kojim sluzbama ima kontakt “kako bi ponogao Monitoru”, odgovorio mu je s jednom manje od tebe.

 17. POŠTOVANE I POŠTOVANI!

  NA http://www.obnovljenilscg.wordpress.com UPRAVO JE POSTAVLJEN PRVI DIO SAOPŠTENJA BR.19. KOJI SE TIČE OBJAVLJENOG SAOPŠTENJA BOŠNJAČKE STRANKE U VEZI SA NJEGOŠEVIM DANOM ROĐENJA – KAO DRŽAVNIM PRAZNIKOM!

  POGLEDAJTE!

  • Odlicno! Nije Jovanki Borz sada pokojnoj – tek tako oduzeto sve sto ima,ukljucujuci i dokumente da ne bi otkrila stvari koje zna a otuda i ni jedan intervju koji je mafija naredila da se ne daju. Pod prismotrom je bila non-stop a jedna Jovanka nije i sve da je mogla da utice ama ni za milimetar na bilo koju odluku Titovu. Al Titovo kretanje i cesti susreti sa Masonskom Lozom su naravno morali da budu ucestali sto Jovanka nije niti smjela a niti ni pod koju cijenu mogla biti dovedena u situaciju da bilo sto zna o tome. Al zena mu je bila – morala je mnogo toga da zna ako nista drugo – ono o njegovom kretanju. Jovankine tajne sluzbe i pm su bile lazi koje su koristili da operu bikvalno svako sklanjanje nepodobnih. I nije ta udba radila samo u to vrijeme nego je skoro otvoren Titov sef dje se nije naravno dozvolilo nikome od porodice da prisustvuje otvaranju pa se sad sude drz ne daj. Neko prije rece da je Tito bio emotivan kad prica o svojoj majci – to je jedan jedini kratki dio iz intervjua dje on samo malo i bez detalja prica o tome a uostalom niti je ko smio da ga pita u svoje vrijeme niti je on prica svoj zivot u detalje a svla njegova vladavina se svodila na ekonomski napredak koji nije preskaka da iznese u svojim govorima – potencirajuci standard gradjana koji je SFRJ tada imala daleko veci i pårepoznatljivi od mnogih drugih koji su slovili za razvijene u svijetu! Njegov pravi grob samo znaju clanovi masonske loze u koju je bio ukljucen Tito. Zasto se nije srijeta sa bratom svojim uopste nego je Jova Kapu sla u Madjarsku da mu posalje pare? Pa mu ovaj odgovara – kako Boga ti nas Joze posta toliki covjek? On nije ima emociju – on je bio hladnokrvan i na tome se obogatio. Odava je informacije Rusima za Njemce i Njemcima za Ruse. Vec sam ranije opisa kako je to radio i kako je dobija naklonost tajnih sluzbi. Samo je dat dosije koji je njegov dvojnik treba da nauci poslije Josipove smrti a dvojnik mu je bio brat po ocu. Elitna skola tajne obavjestajne sluzbe u Beceju! Tu je pokaza svoje sposobnosti i hladnokrvnost stvarajuci najvecu skolu za spijune i tajne agente. Tu vam je razlog zasto Jovanki nije dati nista i danas ista udba to isto radi i ni za sekund se nije promijenila – misle da su ako su im ka seljacinama naturnuli da moraju tajne da se cuvaju – uradili nesto – haha – samo su zrtveni jarci i to ce vrijeme pokazat.

   A putovanje Bosnjacke Stranke “na Hadz” se moze samo okarakterisat kao besprizorno! Ni jedan jedini coek koji ne postuje Istinu nema i niti smije da se lazno predstavlja pred Bogom i da koristi Boga u mafijine svrhe i to svaki vjernik zna ma koje vjere da je! Niti oni imaju religioznog znanja – niti su uzdignuti na taj nivo da je to njima bitno – ne – ni na kraj pameti nemojte pomisliti to – njima je bitno sluzenje mafiji pod punom podrskom svih Bosnjaka u Crnoj Gori kako bi kad tad imali sve u svojim rukama a to sto su sa dzelatom to nikome nista! Dje su onda Bosnjaci u toj prici? “Izmanipulisani?” Ni slucajno! Svima salje dijaspora kako bi placala mafijaske krvave poreze i namete od kojih vas se svaka dlaka najezi koliko se naplacuje na sve moguce a koliko se od budzeta uzima – nidje takve i tolike kradje na svijet nema i ne postoji! Veze oni nemaju sa religijom ljudi! Veze s vezom! Da su ikad imali pljunuli bi na koljaca i demona Mila Djukanovica i svaki njegov krvavi mafijaski cent i danas bi smo imali normalnu drzavu – al nisu! Lazu i same sebe a opet – religija najbolje na pjacu prodje – pa sto da ne! ZLO!

   ZIVJELA SVETA ISTINA!

 18. Propalo se i kad turčin od pedu i po odlučuje oće li se slavit dan rođenja Njegoša ili ne.

  • A to jes, nego… Zna se da okupatorima treba odje potencijalnih zarista, te cine poteze ka tome… Pogledaj rs u bosnu, pogledaj sandzak u srbiju pogledaj kosovski cvor… Kad se krene da se upali ka upaljac. Sad kao mafija slavi dan Njegosevog rodjenja, a ustvari provociraju Muslimane/Bosnjake da naprave neki zulum jer su im vec isprali mozak da je Njegos antiislamista… Zato ne podrzavam tu inicijativu, nego treba sve to stalozeno sagledat. Ko zna ko stoji iza toga…

   • Bogomi, nek se ne daju Muslimani… Nesto razmisljam sto se devedesetih cinjelo, ne daj Boze. Problem je sto su radpameceni, cetnici su ucinili sve da se osjecaju Turcima, da im je Sarajevo centar svijeta, da nose marame (zene)… To je namjerno uradjeno da se zakrvimo, a to je posljedica cetnickog klanja. Nije dzabe Ratko Mladic, kad su granatirali Sarajevo, rekao: Gadjaj dok ih ne raspametimo…

 19. Nije nemoguce da nekoforsira ekstremni islam da bi ih zbrisao s lica Zemlje, jer imaju problema i u Francuskoj, Skandinaviji, Italiji, Britaniji… Da ih pripreme na rat pa da ih eliminisu, USA nece islam jer im ne odgovara njihovom shvatanju zivota i svetog biznisa… Pa sad finansiraju Al Kaidu i Tursku kako bi lakse nasli opravdanje da ih posle… Oni svakog dovedu pa ga posle isprate.

  • Ma mene to više ne interesuje. Neka rade što oće i neka im radi ko god što oće. Samo bih ih zamolio da mi ostave zemlju na mir i da ne diraju u svetinje. Ako će u Tursku neka idu. Ako će u Sarajevo široko im polje.

 20. Semir Cuturic said:

  Sve je ovo gola istina!!!! Hvala gospodine Slavko.

 21. Citizen Kane said:

  Danas je Lucin dan! Srecna slava!

 22. Citizen Kane said:

  vrijeme na satu bloga ne prati uskladjivanje -na zdravlje

 23. Angus Young said:

  Bosko Jaksic, spoljno-politicki komentator beogradske “Politike”, je jedared u kolumni objasnjavao sa pozicije politicke strategije sta znace arapski pokreti koji su eskalirali u cilju rusenja starih konzervativnih kraljevskih rezima, uspostavljenih tako da sluze americkim interesima i protiv svog naroda, odnosno da ga drzi u jednom konstantnoj poziciji porobljenosti i jednostavne drzavne kontrole..To su, naravno, pokreti koje znamo pod nazivom “arapsko proljece”.

  On smatra, otprilike, da su se islamske zemlje zestoko potresle ( i jos su u turbulentnom kretanju) onog trenutka kad je neko osmislio mogucnost ili mehanizam da Islam, umjesto da bude religija duhovnosti, sa svojom dubokom filozofsko-zivotnom funkcijom, i prvenstveno kao osjecaj pojedinca prema metafizickoj instanci zivljenja, odjednom udje u javni zivot kao politicka ideologija i kao takva biti ponudjena kao rjesenje za los polozaj muslimana u svojim drzavama.

  Bosko Jaksic kaze da se krvavi sukobi danas u islamskom svijetu odvijaju bas zbog toga sto islamski intelektualci i avangardisti nijesu ni dobili priliku da ga primjene na regularan nacin, tj. nijesu do kraja ni dobili priliku da vide kako ce funkcionisati u praksi, vec se sa jedne strane oformio snazan i mocan anti-islamski front, koji je targetirao svaki pokusaj primjene islama u politickom zivotu kao ogromnu opasnost zbog svoje postojanosti, a sa druge strane se pojavio i razgranat fundamentalisticki pokret, sa izrazenom militantnom i antihriscanskom varijantom. U pitanju je Al-kaida i ostale islamisticke militantne grupe sirom svijeta.

  Zasto se ovo desilo?

  Raspadom SSSR-a i komunisticke ideologije, koja je bila direktno suprostavljena zapadnjackom-socijalistickom sistemu, SAD kao jedina super-sila vise nije imala direktnog protivnika na osnovu kog bi smoje imperijalisticke namjere mogla skrivati, vec se morao stvoriti novi neprijatelj, koji ce biti alibi za pokretanje americke vojno-politicke masinerije sirom svijeta. Taj neprijatelj je morao biti Islam zbog energetskih resursa i bogatstva kojim raspolaze u svijetu. Sa druge strane, stvaranje sve snaznije EU, natjeralo je SAD da na vrijeme zauzme dominirajucu poziciju u odnosu na arapske i islamske zemlje plaseci se evropskog kompromisnog pristupa na celu sa Njemackom.

  I tako je sve pocelo: “nacionalni americki interes”, “islamski fundametalizam i terorizam” itd. O tome je vise puta pisao Slavko u tekstovima i objasnio u potpunosti.

  Progresivnim napredovanjem, SAD danas kontrolise najbogatije vlade islamskih zemalja a u dobroj mjeri i one novonastale nakon “arapskog proljeca”. Za sad se direktno suprostavljaju Sirija i Iran ali uz prilicnu rusku diplomatsku, a vjerovatno i vojnu pomoc.

  Na Balkanu, kao sto rece Slavko, CIA djeluje nesmanjenim tempom i nasavsi nove pione i figure u vladama takozvanih drzava (da, takozvanih!), radi na konacnoj podjeli Balkana na etnicke zone, gdje ce uglavnom da bude granicna odrednica religijska opredjeljenost stanovnistva bivse SFRJ. Tako je napravljen projekat Male Velike Srbije (Slavkov precizni termin koji je objasnio sta znaci), zatim Velike Albanije, i neki pojas Zelene transvezale koja bi ukljucila muslimansko stanovnistvo na Balkanu pod nadzorom, komandom i upravljanjem Turske, koja predstavlja SAD u malom.

  To novo pretubavanje nasih prostora nece proci bez posljedica. Nece se uvazavati vise istorijski kontinuitet drzava koje imaju pravo na svoju suverenost cuvajuci svoje istorijsko naslijedje, vec ostrim hiruskim politickim rezom zele se na novi nacin povuci granice izmedju naroda, a istovremeno i nametnuti vlastite interese, po pravu jaceg, po tim novouspostavljenim granicama.

  Mafijaski crnogorski rezim na celu sa Djukanovicem poslusno i po svaku cijenu slijedi naredbe svojih mentora i unistavajuci Crnu Goru jer zeli samo sacuvati golu fakticku slobodu, jer za zlocine iz prethodnih decenija svi pripadnici ove zlocinacke organizacije su pod stalnom prismotrom i to je poluga pomocu kojih ih kontrolisu EU i CIA.

  Takodje, nacional-socijalisticki i fasisticki establismet koji je upamce po nevidjenoj brutalnosti nakon 2 sv. rata u Srbiji je ponovo na vlasti, ali ovaj put uvijeni u jagnjece koze i pod komandom istih nalogodavalaca kao crnogorska mafija, obavljaju osmisljen plan o stvaranju Male velike Srbije.

  I na kraju, jedna islamisticka struja na Balkanu, koja je uspjela preko Turske kao mentora skrene paznju na svoje ideje, priprema prostor i politicki ambijent za uspostavljanje nekog oblika sekularnog Islama po uzoru na turski, i koji bi bio kontrolisan i unaprijedjen iste drzave, a vjerovatno ce biti teritorijalno omedjen. Radi se o Kosovu, dijelu Makedonije, Albaniji, Sandzaku i dijelu BiH.

  U tom uzasnom rasparcavanju i podjelama svi ce biti gubitnici, a Crna Gora najvise, jer joj prijeti potpun prekid sa nekadasnjim drzavnim kontinuitetom koje je imala, i kao ova novokomponovana Djukanoviceva ce se utopiti u Malu Veliku Srbiju.

  Zato tuzno zvuci poklic jedinog pravednog i istinoljubivog covjeka na balkanskom prostoru, Slavka Perovica, koji jedini nagovjestava razmjere katastrofe koja dolazi od strane nekog novog poretka, u kome ce stanovnici Balkana biti apsolutni robovi bez bilo kakvog integriteta, i koji ce biti samo brojevi i zivo meso u masini velikih imperija. Tuzno zvuci, jer nema vise ko da cuje i shvati poruku covjeka koji se hrabro borio za sve, bez razlike, koji je stravicno prevaren i izdan od svih u okruzenju, i koji je uvijek bio pod neprestanom prismotrom raznih UDBI, ma cije god bile.

  Posto je svakom stanovniku medijskom propagandom mafije ispran mozak, a mlade generacije upropastene, jer one ne pamte nista prije 90-tih, a skolski sistem osmislio monstruozan projekat ogranicavanja znanja i spoznaje istine kod mladih ljudi, Crna Gora je ostala samo “les”, kao sto rece Slavko, koji se vec polako sahranjuje i zamjenjuje klonom koji nikad nece biti ni slovo od Crne Gore.

 24. Bio je na TV Atlas,GROKĐONAJ. Rakčević, i Dušanka Pejović, koja je vodila emisiju. Kakva SRAMOTA! Ko im je dao za pravo,da pored žiivoga živcatoga i jedinoga pravoga svjedoka Slavka Perovica, koji je alfa i omega LSCG, bilo ko može i smije govoriti o svetom LSCG, a posebno ne onaj koga smo mi išćerali iz stranke, Grokđonaj /pok.Ranko Đonović/ najuren je i nikada ga više niko nije vidio, niti je smio jado priviiriti. u prostorije LSCG. On je tada na najpokvareniji način podnio ostavku na mjesto predsjednika stranke,da bi doveo istu u mat poziciju, jer je bilo dogovoreno da on poslije lidera, podnese za mjesec dana ostavku.Da se opštinski odbori upoznaju o svemu. On nije dozvolio i ako je tvrdo obećao da će poslije upozorenja opštinskih odbora istu podnijeti. NIje ispoštovao svoju riječ,te je na na taj način LSCG zabio nož u leđa. Nakon toga je prihvaćena njegova ostavka i isti je isključen iz članstva LSCG. Odma se razbolio od karcinoma želuca. Posa za Njemčku da se operiše, jer ovamo nije bilo stručnjaka za njega. I eto, Bogu fala nesoj preživio, Da je išta valja pod nož bi osta, pa bi mislili da je ima bar prst obraza.On je sa g. Rakčevićem u dobrim odnsima, preko građevinske mafije. Razlika između njih dvojice je samo u tome, što ovaj Rakčević poznaje i zna svoj posao, intelegentan, školovan,a ovaj glup, pokvaren,seljak,nepismen,neobrazovan… Bože, bože.koliko je ovakvih govana prošlo kroz LSCG. Sve im prokleto bilo,ka i oće! A, da je ona profesionalna novinarka, zna da je Slavko Perović u CG, BCJ Cetinje, njega bi pozvala, i nikoga drugoga da govori o putevima LSCG. Sram i nju bilo. Puca i ona od profesionalnosti. Evo pa neka ga pozove. Obnovio je LSCG, eto teme, pa neka gospođica pokaže svoju hrabrost i profesionalnost.

 25. MOLIM, SLAVKA PEROVIĆA, DA SE PREKO SVOGA BLOGA JAVNO OBRATI, A POSEBNO ČUVENOJ NOVINARKI DUŠANKI PEJOVIĆ, DA ŽELI I DA HOĆE, ZBOG NAS ČASNIH LIBERALA,KOJI SE NIJESMO PREDALI NI PRODAL.PA NEKA POZOVE PREKO PUTA KOGA HOĆE. DA ČUJEMO SVE PUTEVE ČASNOG I STRAŠNOG LSCG! OĆEMO DA SE ČUJE TVOJ GLAS SLAVKO!!!

 26. POŠTOVANE I POŠTOVANI!

  OVOG ČASA JE NA http://www.obnovljenilscg.wordpress.com POSTAVLJEN NASTAVAK SAOPŠTENJA BR.19.(2). KOJI ANALIZIRA SAOPŠTENJE “BOŠNJAČKE STRANKE” SULJA MUSTAFIĆA, KOJE SE TIČE MAFIJINE “PROSLAVE” DVIJE STOTE GODINE OD NJEGOŠEVOG ROĐENJA, I PREDLOGA ĐUKANOVIĆA DA SE NJEGOŠEV ROĐENDAN SLAVI KAO DRŽAVNI PRAZNIK!

  POGLEDAJTE!

  • Ne pitaju se nicim! Bosnjackoj Stranci komplet je prosto drago sto su clanovi mafije u mafijaskoj drzavi Crnoj Gori i Boze sacuvaj da glas jedan puste – ama glasic preko medija – ni o zlocinima koje su zaboravili – zaboravio je Suljo Mustafic Bosnu i sve sto se cinjelo tamo a ko je spasava Bosnjake po Crnoj Gori devedesetih a tek je nesto “zaboravio” u kakvom mafijaskom okruzenju obitava i ni jedno jedino saopstenje oni ne daju – lise nekih po zadatku “nacionalih” tema koje su prica za malu djecu. Niko vise nije avetan toliko da o tome uopste i razlislja Suljo jadan ne bio! Kolika je to laz koja izbija iz tebe i koliko coek treba da bude bezobrazan da se tako ponasa i uziva u svemu sto mu isti dzelat spostveni na mrvicu daje? OGROMNI! Njihova saopstenja su stura, ne odisu informacijom , ne odisu demokratijom , ne odisu ni sa cim!!! Pa dje treba da vidimo to znanje? Iz cega da vidimo da se ima obraza danas u Crnoj Gori? Cute , riljaju – svi su isti – sa osmjehom se pozdravljaju svi redom i pozicija i “opozicija” – svima im je isto – politika je politika – posa je posa al ajmo mi poslije nedje na jagnjece pecenje – lijepa atmosfera pa da malo pricamo o “zivotu”! Kakva politika? Odje nema ni “p” od politike ni nikakve strategije ni strpljivosti – ovo je klasicna mafija! Nema razlike izmedju nikoga danas u CG cetnici i Bosnjaci su mafija zajedno sa Crnogorcima i svim Albancima i Hrvatima komplet – pojaju mafijasku himnu sa zadovoljstvom kopajuci sebi grob! Nama necete to prodavat!

   ZIVJELA SLOBODNA CRNA GORA POD VODJSTVOM SLAVKA PEROVICA!

 27. Suljo Mustafiću, gnjido, čitaš li? No nije on kriv, on grama mozga nema, no oni te ga instruišu. Polako, doće i na vas red. Srat nam se u Petroviće nećete da ste još toliki i da vi je Turska još pet puta tolika kolika je. Gnjide izdajničke, što ste mislili da ćemo vi dozvolit da se iživljavate nad mrtve nam svetinje, je li? Polako, polako, sve će doć na svoje.

 28. Demokratija nam je jebala oca očinoga. Pothitno treba vratit monarhiju. Kakav gođ bio naslednik Petrovića bolji je od ovoga ološa te se nakotio. Svaka bagra ima pravo da izađe na izbore i zaokruži koga oće. Svaka polupismena budala ima pravo da pljune na koga oće i kad oće. Svaki moralni degenerik ima pravo na mišljenje. 80% stanovništva nam je polupismeno i neznaveno. 10% je obrazovano i perfidno. 10% je normalno, ali ne može da živi zbog ovaca predvođenih od strane 10% fukara. Dok gođ imamo demokratiju ovako će ti i bit. Suljo Mustafić, govedo od goveda, šljam, bagra oće da ocjenjuje Njegoša, jednoga od najvećih svjetskih pjesnika. E to ti je demokratija. Userem se u sred nje.

 29. Crnogorska protestantska crkva o turskim plaćenicima (preuzeto sa IN4S):

  Потврда и отворена подршка неоосманистичком пројекту и безумницима у Црној Гори, који га активно подржавају и спроводе у Црној Гори, дошла је од стране премијера Турске Реџепа-Тајипа Ердогана који је изјавио: „Косово је Турска“, „Живјела Велика Албанија, која је – Турска“, „Родио нас је Aлах и тако ће бити“, поручили су из Црногорске протестантске цркве.

  Црногорска протестантска црква оцијенила је, поводом изјаве Бошњачке странке да се та партија противи проглашењу дана Његошевог рођења за државни празник Црне Горе, да су „исламски великодостојници и високи представници Бошњачке странке у Црној Гори, као и такозвани црногорски интелектуалци, већ дуже вријеме инструирани идејама и капиталом из Турске и из других исламских земаља“.

  „Црногорска протестантска црква је очекивала овакав наступ Бошњачке странке у Црној Гори јер исламски великодостојници и високи представници Бошњачке странке у Црној Гори, као и такозвани црногорски интелектуалци, већ дуже вријеме инструирани идејама и капиталом из Турске и из других исламских земаља, заједно са домаћим неоосманистима и исламским фундаменталистима, упорно покушавају да нападну и пониште вриједности и тековине Хришћанских народа на Балкану, пажљиво бирајући начине, средства, вријеме, људе, политички тренутак, амбијент, слабости и морално посрнуће црногорског друштва“, наводи се у саопштењу Информативне службе Црногорске протестантске цркве.

  Они тврде да је агресивно остваривање неоосманистичког концепта почело је са „радикално-исламистичким говорима у Сарајеву, гдје им је „мајка држава Турска“ којој се захваљују на великој срећи јер им је „та мајка, подарила ислам као вјеру“.

  „Настављено је преко Гусиња и Плава са Фејзићевим говором у истом тону, садржају и интонацији, а све са циљем да би се охрабрили домаћи муслимани и кренули путем безумља на остваривању неоосманизма на узбурканој Балканској вјетрометини. Затим је настављено са отвореним нападом на црногорског и васојевићког првака, патриоту и борца за слободу Црне Горе, Авра Цемова Делевића уз учешће актуелно-црногорских тумача историје за дневно политичке потребе, заборављајући ужасе и злочине над хришћанским становништвом које су у том периоду учинили Турци са домаћим потурицама који су били у саставу Турске војске“, истиче се у саопштењу ЦПЦ.

  Они су казали да је „отворена подршка неоосманистичком пројекту и безумницима у Црној Гори, који га активно подржавају и спроводе у Црној Гори, дошла је од стране премијера Турске Реџепа-Тајипа Ердогана који је изјавио: „Косово је Турска“, „Живјела Велика Албанија, која је – Турска“, „Родио нас је Алах и тако ће бити“.

  „Завршна фаза овог безумља је очекивани напад на црногорски и хришћански симбол слободарства, патриотизма, филозофије и пјесништва, и на неприкосновени вриједносни симбол црногорског бића, постојанства и достојанства, Петра II Петровића Његоша“, упозорили су из ЦПЦ.

  У саопштењу се даље наводи да је историјски познато да су сви крвни непријатељи и злокобни окупатори Црне Горе имали за циљ да пониште Његоша као вриједносни симбол Црне Горе а тиме и биће црногорског народа.

  „Бошњачкој странци у Црној Гори сметају поједине мисли из Његошевог дјела, али неће да схвате да је Његош опсједнут слободарством и слободом и да сви они који су ту слободу угрожавали, за Његоша су морали бити непријатељи, које је и оправдано означио погрдним именима јер су: издали свој народ и своју хришћанску вјеру, угрожавали слободу и затирали биће хришћана на Балкану, и то је историјска истина коју не можемо фингирати и фалсификовати, као што је истина да у светој књизи Куран на више мјеста се помиње СВЕТИ РАТ против неисламског живља па ми незабрањујемо Куран нити тражимо његове измјене, нити мислимо да он смета концепту грађанске државе. У памет се црногорски Бошњаци, а и ви браћо Црногорци.“

 30. POŠTOVANE I POŠTOVANI!

  NA obnovljenilscg.wordpress.com OVOG TRENUTKA POSTAVLJEN JE PRVI DIO SAOPŠTENJA BR.20. (1) KOJI GOVORI O FALSIFIKATORSKOM SERIJALU MAFIJAŠKOG PLAĆENIKA, REŽISERA BRANKA BALETIĆA!

  SERIJAL EMITUJE MAFIJAŠKA TELEVIZIJA “ATLAS”!

  POPGLEDAJTE!

  • Na koji perfidan nacin peru komplet biografiju Mila Djukanovica mafijasa i ubice Crne Gore to je necuveno! Na isti nacin oni peru i komplet biografiju Slobodana Milosevica i Momira Bulatovica i Branka Kostica i Svetozara Marovica kako se tacno navede u saopstenju! To je ISTINA! Ko bi drugi inace pravio serijal o ratu na Dubrovnik a ne navodeci ni ko su osobe koje su BLAGOSILJALE – CERALE ljude da se ratuje i potpuno unisti bespotrebno jedan od najljepsih istorijskih gradova na svijetu? Jer oni po tome govore – to su tamo neki bili i tamo neko vrijeme i to je tako moralo i na taj nacin oni BOMBARDUJU javno mnjenje covjece pune 24 godine bez prestanka a ubijajuci LSCG na tom zlocinackom putu stvarajuci Malu Veliku Srbiju od koje bi coce sve trebalo da nam procvjeta. Ima li iko da ne da Crnu Goru? Ima li idje iko da kaze NECU ROPSTVO! NE – lise Slavka Perovica i LSCG! Sve je po njima u rat tamo neki – bio tamo neko – tamo to treba zaboravit i na kraj tamo daleko al taman ka buducu himnu ubijenoj ljepotici nam Crnoj Gori! Ne znam koji lelek da se prolomi danas u Crnu Goru da zemlja proguta te krvnike i ubice? Ljudi se prebijaju bukvalno na utakmicama od policije krvnicki – pogledajte sa kojim uzivanjem oni interventni vodovi prebijaju i navijace svojih sopstvenih klubova iz Crne Gore i kako prebijaju narod uopste i to samo onaj dio koji je vezan za majku nam Crnu Goru – oni jos popise i batine i barikade sto su molim vas – nosili zastavu Crne Gore sa utakmice covejce! Kuda? Ljudi nemaju posla – cijeli Beograd nema nidje ni jednog posla i svaki do jednoga je klosar – pale stadione na derbije gore gleda sam – nema tu ni fudbala ni nidje nicega. Sjetimo se Arkanove karijere preko navijaca i toboze fudbala pa pocetka rata sa stadiona Maksimir dje su prvo “navijaci” krenuli jedni na druge! To “navijanje” je potpuno pogresno shvaceno i u primitivnim drustvima pogresno shvatanje je ono sto unistava i ono malo zrno svijesti koje nam je potrebno za slobodu dje bi svako ima posa da se dokaze od cega da zivi a ne da jedna Dusanka Pejovic prekida i upada u rijec bilo koga ko krene da prica kako NEMA POSLA – nema covjeka da se dokaze koliko vrijedi na POSLU! Ove sto su demonstrirali protiv mafije ODAKLE VAM MILIONI sceli da hapse covjece! DA HAPSE!?!?!?!???? Ozloglaseni INTERVENTNI VODOVI – prasad u uniforme! Kako ih nije stid i koji je to posa i korica leba za koju treba da nas progone i odbijaju nam bubrege i na smrt prebijaju? MA NECU VISE! NECU DA IH GLEDAM! OCU SLOBODU I TACKA! NEKA PUCAJU U PRSA! NEKA PUCAJU U SRCE! NE DAM!

   ZIVJELA SLOBODA I SVETI LIBERALNI SAVEZ CRNE GORE!

 31. ,,Prica kaze jednog dana svi ce biti jednaki, svako imace sve, samo treba biti strpljiv i vjerovat u drugove”

 32. ,,Laz stoljecima caruje svoje sluge daruje, bogato i besramno, laz zmija je u njedrima, plovi punim jedrima, vjesto kamuflirana”

 33. Rarpameti ih Slavko! Zivjela Sloboda!

 34. Ovakvoga fukarskoga naroda niđe nema. Bože kakvi smo istražili se ka šareni konji, liše 2 do 3 posto časnih i poštenih liberala! Živjela S L O B O D A!

 35. Prica mi prijatelj traze mladi posao, svrseni studenti… Najvise mjesta ima u DPS… Zamislite sto im rade ti perverznjaci mafijaski… Koji su ih doveli do toga da nemaju dje da rade pa ih zovu i DPS da sluze mafiji kao vthunsku vrijednost…

  Sve si u pravu $ata, odje naroda nema, ovo je mrtvo more. Tebi svaka cast, vuce gorski!

  • Ovo vam je cista priprema terena za namjesteni sukob hruscana i muslimana na ovim prostorima… Briga i ove za Njegosa, i ove za islam… No udaraju po CIA taktovima. Zvek se priprema. Ne samo u CG, na cijeli Balkan. Eno Sandzak i Kosovo tempirane bombe, BiH se raspada, Albanija i Makedonija bure baruta. Daleko im lijepa kuca. Jednom su nas nasamarili, drugi put cu ih pustit nek se pokolju avetinje avetne. Dok banke npr. u Hrvatskoj deloziraju ljude (iseljavaju ih), i to masovno (pratite rad udruge ZIVI ZID) puste pricu oko cirilice, Srba i pedera… Samo da ne ustanu protiv banaka! Vidjecete kad i odje pocnu banke da haraju i iseljavaju ljude… A ovamo Muslimani i Pravoslavci se biju oko Njegosa…

   Sto je ovo ljudi moji, ima li pametnih da ustanu i kazu koju ili ce nas sve pojest?

   • Citizen Kane said:

    Mali moraju da budu uvjek na oprezu da ih ne pojed(b)u veliki. Ako mali jos i podizu suklnjicu i namiguju velikom, … Bogami ce ih… pojes mrak !

 36. fighter130808 said:

  Nidje ni jednoga pametnoga! Okle ce i bit! Eo ga britva u Berane jos potencira Njegosa i ne prestaje da prica o njemu – ka naredjeno! Jos veli da nikad u istoriji Crna Gora nije imala drzavnost ka sto joj je on da 2006. Ne – ne! Mi ne bi umjeli da krademo da nam nije Mila. Drago mi je da su od masu ljudi ipak prepoznati Misko Nisko Profiter i njegov sljedbenik Zeljko Ivanovic ka najveci i najozloglaseniji podrzavatelji mafije sa komplet laznim napadima na iste! To je lijepo vidjet al to treba uporno ponavljat!

  ZIVJELA SLOBODA!

 37. Što se čini od špijanja i špijunske opreme ! Čuda se čine! Napravi se matriks od Crne Gore. Male, seljačko prirodnjačke nezahvalno podrugivačke, Crne Gore! Ko bi rekao da matrix može da se adaptira tako uspješno na ove krše. Ni ovi nesoji iz Dpsa nijesu sami u implementaciji seljačkog primjerka matrixa, imaju perspektivnu konkurenciju, takoreći prave simbiozu sa matrix kružocima unutar i izvan opozicione gnjide. Kakav šarm Montenegro prebivališta!

 38. Eno se digla prva sinagoga… Bogomi Milo zna s kim i kako… Lukavi satanista pa ga j..a. Svakom je udovoljio, i za CIA uvijek radio, Rusiji valjao… Zna da ne smije da ih zajebe, inace… Prodje ka Kenedi, Djindjic…

 39. Jevrejski placenici majku li im… Cus sinagoga u CG. Mrs majku li vam cionisticku istrazili se da bog da.

  • Potvrda – pecat – Mala Velika Srbija na pomolu na ocigled svih – primitivizam pobjedjuje civilizovanost – laz pobjedjuje istinu! Svi cute i pomireni su sa tim sto cute. Ni da zucnu – ja ozbiljno postavljam pitanje ako krenu po kuca da siluju da bi docekivali sa sve muzikom. Cionisti su nemilosrdni – Novi Svjetski Poredak ne bira sredstva – nista im nije sveto osim svetog im Novca – Satane! To su sve funjare koje nikad nece dat slobodu nekome a pogotovo ne Crnoj Gori – ne daj Boze – to im ne ide u prilog na globalnom planu i ostvarenju cilja Novog Svjetskog Poretka,drzxe mafiju i forsiraju istu. Naroda da se pobuni nema. Eo ako vam ne bude Misko Pisko na otvaranje te sinagoge vidjecete!

   • Jos gluplji su velikosrbi koji misle da jacaju i daje im se da steknu takav utisak sa cetnicima i sto vecim nacionalizmom,pa oni misle aaaa kako smo jaki “Bog na nebu -.Srbija na Zemlji” i bla bla bla.,. Pa ljudi ne budimo smijesni – pospremili bi ih da oce i ako treba razvili albansku zastavu u sred Beograda. Dobro sad malo pretjerano – al u tom smislu sam zelio da istaknem taj fukarluk! Oni misle da jacaju sve godine i da njihova “istina” je prava i da nista drugo nije ni sveto ni pravo – a nemaju pojma (velika vecina) da su oni samo pioni istih masona i USA protiv oni coce ubise se da dokazu da su svi komplet anti-amerikanci i bla bla bla – Jedini najvjerniji americki igrac u istoriji politike je Srbija i tu je tacka.

 40. Srbija je uvijek igrala kako je imperijalizmu odgovaralo. Za njih su i razbucali onu lijepu SFR Jugoslaviju, da su prokleti dovijeka!

  Ne damo te Crna Goro!

 41. Dragi moji ljudi i posteni neka vas Bog sacuva od svake napasti i pakosti a pogotovo one u komsiluku i na svakom koraku od nekrsti ili sejtana kako god ko oce da nazove to,svi se cuvajte od svih mogucih lazi koje mogu doci neocekivano i iznenada i to iz porodice ili nedje dje bi ste se najmanje nadali. Cuvajmo nam Slavka Perovica i LSCG koji je sve zrtvova i ulozio u Crnu Goru da se demokratizuje drustvo i da se svakome ponaosob da pravo na zivot dostojan covjeka. Mnogo je primitivnosti i nasilja danas na ulicama kojima vlada mafija i obican covjek je danas ugrozen i ubijen od strane mafije a intelektualaca skoro da i nema. Moramo svi bit svjesni da su najvece prevare tajnih sluzbi u istoriji i cak ubistva bila sprovodjena preko onog na sto svi mozemo bit slabi – preko zene! Udba postoji i dan danas i nemojmo se slucajno zavaravati da toga nema i da je ljubav sve sto je izmedju ljudskog bica suprotnih polova. Na ono sto vam je namilije mafija udara i to kako god vam bezazleno izgledalo,to je uzasavajuce i alarmantno i opasno po zivot. Zivot za mafiju ne predstavlja nista i njihovog vodju Mila Djukanovica a necu propustiti priliku ni da komplet opoziciju i Miska Niska Perovica Profitera imenujem za odgovorne za standard zivota danas u Crnoj Gori i uzas u kojem se Crna Gora trenutno nalazi. Bilo koju intimnu stvar koju bi odje komentarisali i odnos prema bilo kome od strane Slavka Perovica ako nije za razbijanje mafije je potpuni promasaj. Necu sebi da dozvolim uopste da ova borba za slobodu bude pretvorena u udbaska naglabanja i babske price rekla kazala. To nije ispravno za svetu borbu za slobodu i oslobodjenje od mafije protiv koje se borimo svim sredstvima jer nam ubijaju najmilije. Porodicne veze svih ljudi koje pominjemo posmatrati iskljucivo sa povezanoscu sa spijunskim sluzbama i udbom i nikako drugacije! Nije ovo pjaca! Udbasima se zna mjesto! Dozvoljavamo da nas gazi coek koji je doveden za vodju mafije i premijera bez i jednog jedinog dana radnog staza ka Milosevicev krvavi najverniji sluga! Imamo razloga za koga da se borimo. Likvidacije su na ulicama Crne Gore potpuno legalizovana i odobrena! Sjutra ce nasoj djeci da budu idoli face iz crno bijelih filmova ra ta ta! Cijela atmosfera je stvorena danas u Crnoj Gori – komplet show je od jutra do mraka 24 godine! Drogu su pustili na ulice,podijelili im oruzje i za mafijine mrvice se pokasapise covjece! Uzasno! Samo vas molim da budemo zajedno u borbi protiv mafije i da znamo da mafija ne moze biti ideal za koji treba zivjeti da je mafija zadnje smece i otpad drustva i nazadovanje civilizacije i uopste razvitka covjecanstva! Na tom Putu nam je najsvetije sto imamo LSCG i Slavko Perovic. Ne govorim ovo pristrasno nego objektivno i istinito i dokazano kroz vrijeme koje smo prosli u svakoj mogucoj rijeci,tacki,zarezu,znaku uzvika i upozorenju Slavka Perovica i LSCG!

 42. sretoh danas grokđonaja, proša sam kolima pored njega. E da što valja udario bih ga i ne bih žalio odslužiti zatvorsku kaznu. Takvoga nesoja pravo ime mu je jokšir! Čekam ga da se sretnem u ct pa da ga za uši povedem do kruševa ždrijela!

 43. POŠTOVANE I POŠTOVANI!

  NA http://www.obnovljenilscg.worpress.com SADA JE POSTAVLJEN DRUGI DIO SAOPŠTENJA BR. 20.(1) KOJE SE OSVRĆE NA UČEŠĆE ŽARKA RAKČEVIĆA I RANKA ĐONOVIĆA U RAZGOVORU KOJI JE SLIJEDIO NAKON EMITOVANJA PETOG NASTAVKA DOKUMENTARNOG SERIJALA FALSIFAKTORA BRANKA BALETIĆA, FILMSKOG REŽISERA!

  POGLEDAJTE!

 44. Živjela sloboda! Živio Slavko Perović -LSCG! Dolje lažogorci, lažogorske Crne Gore! Dolje Ranko Đonović, ništarobo!!!

 45. fighter130808 said:

  Jedna velika istina! Ostaje i dan danas medijski mrak koji pokriva Crnu Goru. Naredjenje je svima stiglo i u CG i u regionu da se Slavko Perovic ni pod koju cijenu ne intervjuise! Boje se pobuna jer su nagrabusili kriminalci koji ojadise narod sve ove 24 godine! Citam sad na nekakvu konferenciju o “slobodi novinarstva” odrzanu na ekonomskom fakultetu u Podgorici,Sonju Radosevic zatvorili u kancelariju i nisu joj dali da prisustvuje kad malo detaljnije pretrazim – vidim smrdi mi nesto – kad – Semsudin Seki Smradoncic promocija knjige pred stranim ambasadorima dje se coce jos nasa da govori Darko Supkovic i Andrej Nistalaidis! A zamislite Beba Popovic organizator!!! Ima li idje ista u Crnu Goru da je vise zasmrdjelo i jos smrdi od ovoga uzasnog sramotnog dana? NE, A NITI CE!
  I onda krece stari mafijaski show – napadanja na Miska Niska Profitera Perovica i cijele ekipe,Esada Kocana,Vijesti,Monitora a sve utanaceno coce tobos ka ovi napadju a ovi se coce ka tobos brane a i jedni i drugi mafijini bijedni pioni u krvavoj igri koju stoka od naroda placa cast izuzecima! Strahotno covjece! Pa onda pogledate sponzore te “manifestacije” pa vam se onda smuci al sa kolikom lezernoscu mafija pokazuje dominaciju – dovodi vas do kljucanja dje bi svaki coek istoga casa se obuka i direktno na tu stoku sto ne da nikome da zivi ka coek a ne ka zivotinja no i zivotinje se cuvaju i one imaju svoje principe a ovaj DPSDP show je presa svaku granicu!
  Zahvaljujuci prije svega veliksrpskog smrdizmu devedesetih i oni i dan danas cute i bosnjackom kucketizmu da se sokole kad im se pusti zastava – danas je ubijena Istina drage moje i dragi moji! Nidje ni jednoga da shvati da mu se radi o buducnosti svoje djece! Nadam se i dalje da ima ono malo preostalih zbog kojih sam uvjek odje i da cemo kad tad pokazati i dokazati ljudima da je sve ovo mafijaski SHOW i da ne postoje ni opozicija ni novinari! Sve je to najobicnija laz i svi su kupljeni od mafije osim LSCG i Slavka Perovica!

  ZIVJELA ISTINA!

 46. fighter130808 said:

  A kako lazu – kako samo lazinjaju i prosipaju se! “Izbori” na Cetinje – vec vidim udbaske al ocigledne komentare po internetu: “Ovaj put padaju ka s kruske,izadjimo na izbore – nemojte bojkot jer je to glas DPS-u” Ahahaha 😀 Onda: “Konacno se micu i dolazi opozicija koja ce konacno promijeniti sve i pravi ljudi da pobijede” Presmijesno! Kakve dzukele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ovi im ka namjestaju “afere” dje se prodaju “licne karte” otvoreno za 100 – 150 eura – vele jos i u obliku “paznje” “znak paznje” prema glasacima DPS-a – koji se ka nesto brane i opet ka od “izbora” do “izbora” da cijeli show daje udbaskom scenariju zavrsetak da opozicija postoji i da je Crna Gora demokratska i da ima fer IZBORA i da se nikako ne bojkotuje, to komplet od placenih komentatora – a kako su providni sto je ono majko mila!!!!???
  Opet ce svi ka pokunjene kucke izac na glasacka mjesta i opet ce sve ucinjet da njih iste jos vise pljackaju i da ne daju ni pokoljenjima da osjete ni “Z” od zivota! Neka vi je sa srecom kretencine!

  ZIVIO LIBERALNI SAVEZ CRNE GORE – SVETI – A ovo im najteze pada 🙂 SVETI!

  ZIVIO SLAVKO PEROVIC! DRZI SE COVJECE!

 47. fighter130808 said:

  Ili recimo Vojislav Seselj koga zamislite ima ljudi koji na pomen njegovog imena dodaju “On je intelignetan – ima preko 200 IQ”!!!!!!???? Pa onda listom govore “Kako ih rastura Seselj u Haski Tribunal – nista mu ne mogu”!!!!!????? Dalje: “Sve ih je nadmudrio i niko ne moze s njim. Pametniji je od svih sudija i tuzilaca zajedno”!!!!????
  Ja ih onda pitam – koji je to coece “Haski Tribunal” koji takve uopste moze da sudi i da mu daju ikakvo pravo da promoli glavu na svjetlost dana? To je budaletina da vece nema,a da stvar bude jos vise grotesktna – najveci zlocinci na svijetu mogu da budu natprosjecno inteligentni i to nikakve veze sa zivotom nema u opravdavanju uzasnih horrora koje su priredjivali iz njihovih bolesnih umova u istoriji svijeta a jos plus i to da je Haski Tribunal CIA-ino glasilo i jedna od najobicnijih propagandnih letaka od milion takvih diljem svijeta koje nikome drugome nego Srbima i Srbiji (naravno zbog koristi i brojcane prednosti i ni zbog cega drugog) idu na ruku u ostvarivanju paklenih planova pokrivajuci to “patriotizmom” a ne nikako otvorenom kradjom masonskom svih koji im se ne pokore! Nije zvaka za seljaka! Das mu lizalicu (Masonsku Lozu) on skace u plafon od srece ne znajuci da se lizalica topi i sreca sa njom nestaje al njihova zivotinjska narav i pohlepa je jaca od izgleda od onoga vrijednog u covjeku za sto je prvobitno stvoren – RADI LJUBAVI! RAZDVOJEN RADI MOGUCNOSTI SPAJANJA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: