A great WordPress.com site

MOJKOVAČKA BITKA (3)

Jedna od najužasnijih laži  „istorija“, koje su „pisali“ i „pišu“ velikosrpski istoričari, sa jedinim ciljem: da sve narode koje okružuju srpski, ili se nalaze na teritoriji Srbije, a pravoslavni su,  posredstvom svetosavskog pravoslavlja  posrbe, jer čim si pravoslavac, ti si Srbin, i ništa drugo ne smiješ biti,  (kao da se pravoslavlje može nazvati svetosavskim, ili srpskim, ili ruskim, ili grčkim, ili bugarskim, ili…I da se bilo koja pravoslavna crkva uopšte smije nazvati: srpskom, ruskom, crnogorskom, bugarskom, grčkom itd, a ne onako kako se jedino može, mora i smije nazvati: pravoslavna crkva u Srbiji, Grčkoj, Rusiji, Bugarskoj itd. Nacionalni i državni nazivi pravoslavnih crkava, kojima se pravoslavlje, kao religija, dovodi u državni, vlasnički posjed  nekog naroda,  ne samo da su skandalozni, nego su direktno protiv Isusa, Novog zavjeta  i pravolsavlja kao vjere!

Na isti način treba tretirati i takozvanu „srpsku novu godinu i srpski Božić“, koji se, u ime velesrpstva Ilije Garšanina i njegovog zločinačkog „Načertanija“, pa Karađorđevića, četnika, Draže Mihailovića, Miloševića i drugih, a ne nikako Isusa, „slave“, ( i to protivno važećem gregorijanskom  kalendaru koji je u saglasnosti sa stvortiteljem Svemira – Bogom!) je i sramotna laž, koja nije ništa drugo, nego jeziva sprdnja sa junacima crnogorske vojske i njenim herojskim činom: jedine i strašne odbrane razbijene srpske vojske u bjekstvu,  i dijela srpskog naroda koji je bježao, te njihovog kralja Petra, (zet Nikole Petrovića)  regenta Aleksandra,( unuk kralja Nikole),  Nikole Pašića, (lažnog Srbina, bio je Cincarin), srpskog generalštaba, srpske vlade i srpske skupštine (parlamenta), laž kako je bitka na Mojkovcu ta koja je pružila stratešku odstupnicu Srbima u bjekstvu, iako je jedina istina da je tu odstupnicu crnogorska vojska pružila, svojim veličanstvenim pobjedama na Vihru i Javoru, i mnogim drugim položajima,  već u novembru 1915-te, a da su se ostaci poražene srpske vojske, odmah krajem decembra,  povukli na obalu Albanije, i odmah je, debelo lažući,  proglasili,  zajedno sa Dračem, spskom, odakle je prebačena na Krf!

Dakle, istina je jedna i jedina: veličanstvene bitke na Mojkovcu, i još veličanstvenije crnogorske pobjede u toj bici, sa vojnog aspekta, UOPŠTE NIJE TREBALO BITI, bila je NEPOTREBNA! Do ove bitke je došlo samo da bi se, na svaki način, spriječilo povlačenje, ne nikako bježanija, (pobjednička vojska ne bježi!)  i crnogorske vojske, njih najmanje trideset hiljada, takođe na obale Albanije, a odatle na Krf, ili neđe drugo! Sve ovo je znao njen komandant serdar Janko Vukotić, ali veleizdaja Kraljevine Crne Gore, njenog Kralaj Nikole i dinastije Petrović, njene pravoslavne crkve, sve u ime Velike Srbije i Karađorđevića,  bila mu je iznad, čak i najmanje ljudske časti, i dostojanstva, i čak iznad, više nego vjekovima i vjekovima, brilijantne istorije Crne Gore i Crnogoraca!

Janko Vukotić je teški veleizdajnik Crne Gore, i ne samo on, veliki ih je broj veleizdajnicima  postao, samo zbog velikosrpskog korita, agentima Beograda, usmjerenim na ubijanje Crne Gore, i  zaslužuju samo jedno – teški prezir iz dna naših srca i duše!

Pored mase drugih izdajnika, i ja sam imao dva teška izdajnika LSCG, a rođena su mi braća od tetke, Vukotiće: Micka i Bora, oba iz Podgorice. . .

Dva rođena brata kraljice Milene: brigadijer i vojvoda Stevan – Stevo Vukotić i brigadijer Milutin postali su teški veleizdajnici Crne Gore. Zbog te veleizdaje, vojvoda Stevo, koji izdaje Crnu Goru,  kralja Nikolu i svoju rođenu sestru Milenu, sahranjen je odmah pored ulaza u cetinjski manastir  1922-ge, kad je umro! Grob je mermerni, moćan, ali kad pogledate piramidu i sa zadnje strane, na njoj piše: Arsen Karađorđević!  Znači, radi se o grobu Arsena Karađorđevića, ( on je rođeni brat Kralja Petra!) grobu koji je, u znak zahvalnosti od strane Kralja Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, Aleksandra,  (Aleksandar nikada nije bio Kralj Srbije!)  dovučen na Cetinje i poklonjen familiji veleizdajnika Steva, u znak zahvalnosti Karađorđevića za svaki zločin koji je kraljičin brat  počinio nad Crnogorcima, a bilo ih je mnogo! Oba brata kraljice Milene bili su učesnici veleizdajničke Podgoričke skupštine, a Stevo je bio organizator ubilačkih bjelaških omladinskih odreda po Crnoj Gori!

Sva ova jeziva istina o izdaji kraljevine Srbije, u odnosu na bratsku joj i savezničku Kraljevinu Crnu Goru, koja ju je spasila od totalnog uništenja,  izdaje monstuozno režirane u Beogradu i sprovedene u djelo po sred Crne Gore,   dobija još jeziviji i  istinskiji obris kad se sagleda istina da su  analize ondašnjih ozbiljnih vojnih analitičara,  sve do juna 1918 –te, kad je francuski general Foš zadao pet smrtonosnih udaraca njemačkoj vojsci, ali je, neposredno prije toga, njemačko carstvo i bankrotiralo, stanje frontova ispravno tumačile kao ogormnu mogućnost pobjede Berlina i Beča nad saveznicima! Znali su to i Karađorđevići, ali i pored najvjerovatnijeg gubitka rata i brisanja Srbije sa političke karte svijeta, još su bjesomučnije zabijali smrtonosni nož u leđa Crnoj Gori i Crnogorcima! Postavlja se pitanje, koje još niko nije postavio: ako su Karađorđevići i njihova zločinačka klika, bili uvjereni da su Crnogorci so Srpstva, što će im njihovo ubijanje, dakle, ubijanje sopstvenog SRPSKOG naroda u Crnoj Gori?! Odgovor je jasan: Karađorđevići su bili svjesni istine da Crnogorci Srbi nijesu, nego Crnogorci, i da ih treba nasilno posrbiti! I taj čin teškog zločina,  koji je već imao duboko zasađene korijene u Crnoj Gori i na: crnogorskom dvoru,u  crkvi i vojsci, krunski je dokaz da su Karađorđevići znali da je velikosrpstvo zasnovano na teškim lažima, ali da ga treba sprovesti i po cjenu najužasnijih zločina nad Crnogorcima! Onaj učinjen nad Crnom Gorom, jedinstven je u kompletnoj istoriji svih evropskih ratova, sličnog niđe više naći nećete!

Crnogorska vojska, nazvana Sandžačkom, da bi se od samih srpskih vojnika krila istina  kako ih na sandžačkom frontu brani crnogorska, a ne srpska vojska, u onim godinama rata  (1914,15,16-ta) bila je JEDINA svaeznička vojska koja je ratovala van svoje državne teritorije, i redovno, neviđenim junaštvom i strahovitim sposobnostima svojih oficira, i njenog komandanta veleizdajnika Janka Vukotića, maestralno pobjeđivala!

Nakon srpske okupacije Crne Gore osamnaeste, proglašenja antiustavnog i okupatorskog prisajedinjenja (anšlusa) Srbiji, na osnovu odluke koju je donijela antiustavna, a velikosrpska  „Velika narodna skupština srpskog naroda u Crnoj Gori“ od 26 – og novembra 1918-te, sva herojstva i crnogorsko spašavanje Srbije od totalnog uništenja, IZBRISANA su, skoro potpuno, iz svih medija, govora kralja  Aleksandra, Nikole Pašića i  drugih srpskih vodećih političara i oficira, pogotovu generala, govora patrijarha i kompletnog sveštenstva SPC, govora i pisanja brojnih srpskih naučnika i intelektualaca, o istoričarima ni riječ, proklamacija, svakodnevnih svečanosti slavljenja srpskih pobjeda! Iz predavanja na vojnoj akademiji i svim drugim školama, izbrisane su crnogorske ratne pobjede iz života u novostvorenoj Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca, a Crna Gora, dinastija Petrović-Njegoš, sveti Lovćen, sveto Cetinje, vjekovi Slobode, crnogorska vojska, oružje, zastave, kompletna njena istorija, crkva, kultura, jezik, nacija, crnogorsko oro, crnogorske poskočice, narodne pjesme, običaji – podvrgnuti su najmračnijoj, u biti svojoj, kao da se radilo o jedinstvenoj boljševičko – komističko – nacističko – fašističko – četničkoj asimilatorskoj kampanji,  zasnovanoj na očiglednim lažima,  kampanji nošenoj mržnjom prema svemu što je crnogorsko, pa i prema njihovoj nošnji, kapi, sahranama, tužbalicama, lelecima, svadbama, rođenjima, opancima, muškarcima, babama i đedovima, đetićima, momcima, đevojkama, kačamaku, cicvari, raštanu, kaštradini i svemu drugom! Tako su Crnogorci postali, voljom velokosrba – primitivni seljaci, bića stvorena samo za zajebavanje i sprdnju! Zapamtimo: u Crnoj Gori, sve do 1918-te i dolaska okupatorske srpske vojske, nikada nikakvih psovki nije bilo, a današnja Crna Gora je Sotonino carstvo psovk,i prevara, podvala, laži i pljače, izdaja, kriminala, prostitucije i mafije! Jedina osoba koja u Crnoj Gori nije izdana zove se – Milo Đukanović!

Međutim, doselili smo se, po velokosrbima, nakon kosovskog poraza (laž!), Njegoš je postao najveći srpski PESNIK (laž!) , crnogorski je proglašen jezikom srpskim, crnogorska crkva srpskom, sva kompletna istorija crnogorskog naroda, proglašena je – srpskom, a crnogorski naropod – Srbima! (laž!)

Ali, sve ove zločinačke aktivnosti Beograda, u odnosu na Crnu Goru, dokazuju nepobitno: kako su Karađorđevići znali istinu da su Garašaninovi agenti izmislili srpsku naciju u Crnoj Gori, prevodeći im pravoslavlje kao – srpsku religiju, pa su onda Crnogorci, a što drugo –  nego Srbi! Karađorđevići su znali zlatnu istinu da su Crnogorci, ništa drugo – nego Crnogorci, a  naređenje Karađorđevića je glasilo: posrbi ih, ili uništi, ako odbijaju da postanu Srbi! Zbog toga je sveti Kralj Nikola, od njihove strane, proglašen izdajnikom Srpstva, što je najsramnija laž  ikad na Planeti izgovorena, jer da su Crnogorci Srbi, Karađorđevići ne bi počinili ni jedan jedini zločin protiv crnogorskih Srba, jer zašto bi ubijali bi svoj narod, a ona veleizdajnička Podgorička skupština nikad ne bi istakla da je to skupština SRPSKOG naroda u Crnoj Gori, ali je to MORALA da stavi, jer je znala da srpskog naroda u Crnoj Gori NEMA, niti ga je ikad bilo, sem u njihovim zločinačkim planovima i u redovima velikosrpskih guslara u Crnoj Gori!

Karađorđevići su, kao zmija noge, krili istinu da su, porijeklom, Albanci (albansko katoličko pleme Hoti, odatle su! Karađorđe je bio – Albanac!), i tek će kralj Petar promijeniti njihovu slavu – (Karađorđevića)  Svetog Klimeta rimskog, koju niko nikad u Srbiji nije slavio, i zamijeniti je sa slavom Sv. Andrije!

I na kraju ovog odjeljka da kažem i sljedeće: pobjedonosne bitke crnogorske vojske, pogotovu bitka na Mojkovcu, nijesu i nije izučavana na Vojnoj akademiji u Beogradu, jer bi i svaki kreten, a kamoli normalan  polaznik akademije,  golim okom vidio da je bitka na Mojkovcu bila suludan čin, ravan onom atentatu na prestolonašljednika Franca Ferdinanda i njegovu ženu, u Sarajevu. Odmah bi se napravio  korak dalje, pitanjem studenta: zašto je crnogorska vojska, odmah nakon pobjede na Mojkovcu, raspuštena od strane njenog komandanta serdara Janka Vukotića? Zašto se crnogorska vojska nije povukla, pa sa srpskom poraženom vojskom, crnogorska kao pobjednička,  bila prebačena na Krf? Odgovor bi bio samo jedan: upravo zbog toga što nije bila srpska, nego crnogorska, nakon obavljene strateške zaštite ostataka srpske vojaske, morala je biti – uništena! Zaključak studenta akademije morao je biti samo jedan – VELEIZDAJA, I TO NAJSRAMNIJA U EVROPSKOJ ISTORIJI! To se nije smjelo – dozvoliti! Briši istinu, neka živi naš Kralj Aleksandar i – laž!

Čitavi kulturocid i genocid nad Crnom Gorom, sproveden je kako bi se Crnogorci ne samo posrbili, nego i da bi se sramotno izdajstvo Karađorđevića, izvršeno nad Crnom Gorom, sakrilo ispod tona i tona velikosrpskih laži – zauvijek!

Nije im pošlo za rukom, bez obzira na decenije laži koje je velokosrpstvo proizvodilo i proizvodi dnevno, besramno i zločinački – kao na traci!

Nastavlja se!

Advertisements

Comments on: "MOJKOVAČKA BITKA (3)" (70)

 1. Milo Đukanoviću, grob ti se otvorio noćas.

 2. Samo tebi basta ovakav tekst, viteze crnogorski! Pisi, pisi, pisi, raznosi ih, gamad velikosrpsku i mafijasku! Zivio!

 3. Citizen Kane said:

  (Veliko) Srpska nacija kao formirana ne postoji dan danas – u formiranju je i oni se vazda hrane drugim nacijama. Vazda se zale se da su ugrozeni i koriste razne marifetluke, kao da im “samo mi falimo” da popune album. Kako smo u mozak zakinuti a u isto vrijeme i samoljubivi i koristoljubivi napretek mi smo rodjeni da pomazemo ugrozene jer smo mislili da nama niko nista ne moze jer smo jaka zajednica-nacija. Milo mi je da sam procitao za psovanja. Mogu da kazem da se, kad se sjetim, cudom ne mogu nacudit da moji roditelji skoro nikad nijesu opsovali ! Kako su to izvodili ne znam!

 4. Srbi imaju ciganski karakter i mentalitet, oni svoj nemoral kao nesto “savremeno” prodali nama, pa ocemo da se utrkujemo s njima u tome, gazeci nas sveti moral i tradiciju. Oni za to nijesu nikad znali, robovali su, iz toga je proizilazio kukavicluk, iz kukavicluka izdaja, a za njom sve najgore osobine naroda. Oni, za razliku od Crnogoraca, nikad nijesu imali moralni kodeks, oni dokazano nijesu cista nacija vec mjesavina nekoliko naroda. Danas u Crnoj Gori posredstvom medija imamo najvise zastupljenu njihovu “kulturu”, njihovu muziku, njihove glumce, njihov sport, njihove novine i televizije, njihov kic i sund. To je narod, cast izuzecima, bez ikakvih moralnih stega, to je zmijski otrov koji piju Crnogorci i Crnogorke, a da nijesu toga ni svijesni. Daleko im lijepa kuca sto se mene tice, ali nas narod i drzava je zauvijek ubijena njihovim sovinizmom.

  • Pogledaj ovoga ciganina:Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je da toj partiji odgovara politika koju vodi aktuelna Vlada Srbije, kao i da će im odgovarati kada Demokratski front preuzme vlast u Crnoj Gori.

   Mandić se sastao u Beogradu sa liderom Srpske napredne stranke(SNS) Aleksandarom Vučićem s kojim je razgovarao o svim pitanjima koja se tiču buduće saradnje dve države, položaju srpskog naroda u Crnoj Gori, kao i načinima kako unaprediti ekonomsku saradnju.

   “Danas kao opozicija, sjutra kao vlast, želimo da sarađujemo i dalje”, kazao je Mandić, a prenosi agencija Beta. On je dodao i da ankete pokazuju da će potrajati podrška aktulenoj Vladi u Srbiji.

   • Citizen Kane said:

    Crna Gora nije vise “UMORNA OD LIDERA”, nego se bukvalno gusi od lidera koji se guraju da sjednu po vr nje u borbi za SVOJU buducnost.

 5. I, gospodo, bez zle namjere, imam jedno pitanje: Kad su oni, u vrijeme najveceg sovinizma i ratnohuskackog divljanja, organizovali neki VELIKI NARODNI MITING pobune peotiv toga. Toga je cak bilo u BiH koja je dozivjela agresiju, 1992. je narod u Sarajevu masovno izasao na ulice, trazio dogovor, mir, tek nakon toga je uslijedio rat… U Crnoj Gori su liberali izlazili na ulice da kazu Bulatovicu, Djukanovicu i Milosevicu da su govna, a Srbi? Nikad nijedan veci antiratni i antisovinisticki skup! Nikad! Naravno, ne krivim cijeli narod, znam da uma puno casnih ljudi tamo, ali… Ovo ce ostati zapisano. Bilo je skupova, ali samo unutarsrpskih, politickih, demonstracije protiv vlasti, ali nikad protiv rata i sovinizma. Sjetite se Djindjica na Palama s Karadzicem u jeku rata! Nikad ne izadjose da kazu brukate nas narod olosi, povlacite vojsku i paravojne koljace smradovi! Nikad. A gorio je Vukovar, granitirano Sarajevo, ociscena Bijeljina i Visegrad, poklana Srebrenica, sve u njihovo ime! Vjecna sramota za srpski narod.

 6. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

  NA http://www.obnovljenilscg.wordpress.com POSTAVLJENO JE SAOPŠTENJE BR.14. O ZASIJEDANJU ZLOČINAČKE “TRILATERALNE KOMISIJE” U BEOGRADU, I PRISUSTVU PREMIJERA DAČIĆA TOM SASTANKU!

  POGLEDAJTE!

  • fighter130808 said:

   Ubitacno – ubitacno – ubitacno! I onda ja da pitam sve koji su ikad otvorili internet – koja je opcija ostala za birati u tom planetarnom haosu koji je projektovan planski i strukturno veoma vjesto razvijen a ponajvise se tice Jugoslavije od kada je sve i pocelo? Koja opcija? Koga oni vide da moze da razveze ovolike informacije i ovoliko lavirinata da prodje? Milo Djukanovic? Misko Perovic? Nebojsa Medojevic? Andrija Mandic? Rifat Fejzic? Risto Radovic? Hahaaa! Kakve splacine nabrojane! Dakle,ljudi u iluziji u Crnoj Gori zive i tako su istrenirani – uspavani – drogirani – pod anestezijom – fukarluk je u vazduhu svako jutro kad se probude. Da bi narod shvatio zasto nema da zivi mora bi da procita saopstenje LSCG BR.14 da uvidi i utuvi sebi u glavu da korijen siromastva lezi upravo tu u nezeljenju EU i USA da sad bude bolje i stabilno na Balkanu jer takav Balkan njima ne odgovara. Na drugu i veoma bitnu stranu stoje moguce promjene koje nam LSCG pod vodjstvom Slavka Perovica nudi – zbacivanje kriminalaca sa vlasti i organizovanje prvih slobodnih i demokratskih izbora u Crnoj Gori. Konstituisanje skupstine. Dovodjenje stabilnih i dugorocnih investicija. Otvaranje zatvorenih fabrika i plasiranje najvecih i najkvalitetnijih brendova i dovoljno je recimo npr. dozvoliti nasem seljaku da radi i zivi od svojeg rada i ponuditi mu otkup mlijeka,sira,mesa,voca,povrca i svega zivog sto se moze proizvesti Bogom danom selu crnogorskom sto nam ga je Bog da takvu prirodu. Ovako su morali bacit tone lubenica u Ulcinj da bi je uvezli na kraj iz Srbije. Nema para vele za otkup mlijeka i onda sto rade – pogadjate “uvoz Srbija”! Fuj – Fuj – Fuj i FUJ! Gadno – nisko – prenisko! Ispod mjere ljudskog bica. E zbog svega toga je bitno znat i ko su i Rotsildovi i Rokfeleri i Bilderberg grupa i nabrojana “gospoda” u saopstenju LSCG da bi se s tim u vezi znalo i sto zeli zapravo Milo Djukanovic i sto zeli s tim u vezi i Misko Perovic. NA ULICE! STOP MAFIJI!

 7. Prije jedno 10-12 godina živio sam u inostranstvo. Bila je to ekipa od nas jedno 5, 6. Ćić maniti. Zove me drug i veli mi ajde pokupite se da idemo kod mog velikog prijatelja, iz Beograda je. Momčina je, veli, samo takva. Ja sam znava da mu je ovaj moj drug vazda pomaga, nalazio mu poslove, parom bi vazda ulećeo, jerbo ova zamlatina beogradska zanosila se nekom balerinom (očigledno ga riba nije jebala ni 2%). No, da ne dužim. Beograđanin ne je pozva sve na večeru. Pokupismo se nas trojica, a tamo nas čeka ovaj drug. Samo što smo uljegli u kuću, kad s vrata ovaj drug mi s cegerima. Vidim ja mrka kapa, ali ne progovaram, mislim se eto ti druga. Prilazi nam Beograđanin i pita što ćemo da pijemo. Ovi moj drugovi rekoše da će po pivo, ovaj veli da nema, no samo ako će ono bezalkoholno. Pita mene što ću, a ja velim daj mi neki sok gazirani. Veli on mene da nema, no samo bezalkoholno pivo, ali da će otis do prodavnice da kupi što treba. Vidim ja koja je ura, izvadih euro iz novčanika i rekoh mu uzmi za nas četvoricu (mislim na nas trojicu te smo došli i ovoga mi druga te je već tu bio) jednu bocu koka kole. Gledaju drugovi mene s onim eurom, ispružio ja pare ka’ da dajem 10 000 eura. Gledaju u njega i ne vjeruju. Zanijemili. Uzima čoek euro, trepnuo nije.
  Vrnuo se s bocom koka kole, a mi pozvali neke ženske da dodju. Ja vjerujem da je 10 dana osta na spremanje stana…
  Pljunite me te sam ikad u život to vidio, a kamo li doživio, bez tu, kod Beograđanina.

 8. Slava junacima mojkovackim!!!

 9. fighter130808 said:

  Znate li zasto se ne psuje kod nas? Zato sto su nas tako vaspitavali. Ja sam kasnije kad sam porasa uvatio sebe dje psujem ovamo i onamo al sagledavajuci realno stanje – nikad se nisam osjeca kad sam god psova – ka da je to prirodno u meni. Svaka druga njihova rijec je psovka a u Crnu Goru se za psovanje majke ubijalo covjece!!! Ta potpuna iskrivljena slika stvarnosti – tesko je priznat – al – dolazila je i dosla iz Srbije – iz Beograda prevashodno a onda i po njihovija sela,pogotovo po jugu Srbije se psovalo da ne trepnes. Svaka druga,ama svaka druga i to je tako “normalno” kod njih da je to horor! Zbog istih stvari,nadoveza bih se,nisu ni organizovali ni jedan miting protiv rata! Naime,svi su do jednoga (cast veoma rijetkim i casnim izuzecima) podrzavaoci ama svakog djela i Arkana i Legije i Seselja. Ljudi moji dobri zamislite samo cinjenicu da jedan haski optuzenik za genocid nesrpskog zivlja bi bio predsjednik Srbije i to je uzasavajuca cinjenica! Dive se lazima i to im je u krv! Dive se cak i Milu Djukanovicu “kakva je faca mafijaska” i “kakvu je mafijasku karijeru izgradio” ili poput onoga “Ne moze mu niko nista prejak je” al malo sjutra. Pusti li ga CIA niz vodu – nece bit ni po babu ni po stricevima! Tetoviranje i bavljenje kriminalom je posta brend “numero uno” srpstva! Nazalost! Kazem nazalost! Zato bastinimo Svetu Istinu! Kreirajmo svijetlu buducnost! Unistimo demone zedne nase iskrene i nevine krvi! SLOBODA!

 10. Evo vam još jednog krupnog dokaza kojim se, osim Kosova i Albanije potvrđuje Perovićeva tvrdnja o stvaranju Male Velike Srbije!

  http://slobodnacrnagora.eu/politika/6697-luki-za-skuptinu-zapadnobalkanske-estorke.html

 11. I evo vam jos jednog i dodajte da su svi u Crnogori prodane duše, odnosno fukare!

  http://slobodnacrnagora.eu/region/6689-bosni-nae-je-od-prijedora-do-sandaka.html

 12. Citizen Kane said:

  Nacionalne tenzije: Najveca zmija koja nas ujeda na Balkanu je Srpski nacionalizam. Od sve druzine smo ostali da nas i dalje kolje Mi, Bosanci evo na zalost cujem i Makedonci mada sam mislio da su i oni umakli.
  Moyda od danas mozda od juce, mozda ko zna od kad ali u sportu vazda navijam protiv Srbije. Zasto? Pa to nek se oni pitaju. Tri prsta,… Ubi ubi ubi ovoga!! Ubi ubi ubi onoga!! Noz zica …!! Pa ja bi bio lud da navijam za Srbiju! Pored svega ONI NIJESU NI BILI ZA SVOJU SAMOSTALNU drzavu Srbiju nego za SRJ ili SCG ili … Prakticno smo im mi dali Srbiju i sad su pridigli gace pa pjevaju: “Boze pravde… “ Iskreno nikad NIKAD nece proci NO PASARAN.

 13. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

  NA http://www.obnovljenilscg.wordpress.com POSTAVLJENO JE SAOPŠTENJE BR.14.(1) O EMSIJI UDBAŠKE MTV U KOJOJ JE, KOD UDBAŠA I IZDAJNIKA LSCG NOVAKA ADŽIĆA, “GOSTOVAO” UDBAŠ I TEŠKI IZDAJNIK LSCG RANKO ĐONOVIĆ.

  POGLEDAJTE!

  • fighter130808 said:

   Sama cinjenica da se pojavila neka pavelicevska stranka koja je propagirala nezavisnost kad je LSCG vec bio u temelju svog osnivanja utvrdio nezavisnost kao jednu od osnova i temelj cijelog programa LSCG,i da je dobijala toliko medijskog prostora i paznje usmjerene samo na te besmislice – dok je LSCG bio zabranjivan – daje nam veoma jasnu sliku nacina rada udbe a ja bi je nazva – zlocinacka organizacija! Evo i sad ako uporedite sa stanjem u 2013-toj godini,necete naci razlike. Eksponiraju se ama bas svi koji su poslije izdaje LSCG dobili ogromne svote novca – a zna se gospodo kako se u CG dobija cak i PRAVO da moze da se bavi bilo kojim biznisom – uvjek je to zavisilo ko je koliki posa napravio u javnosti i dokaza se i to je masonsko uvjerenje br. 1 JAVNI PLAN! Pod punim imenom i prezimenom ko izda Slavka Perovica i LSCG a prethodno je nakupio staza ka lazni clan (sto veca funkcija-veca para) to mu veca “nagrada” slijedi. Taj moze i da gradi i da otvara lokale i da vodi korporacije i da razradjuje biznis – a nema toga majcinoga sina koji moze dobit i nesrecni stand na setaliste da debele pare ne plati i jedva izvuce i to sto je platio da iznajmi stand da prodaje nesto a ne da zaradi a kamoli kad vidimo kolike su svote novca i transakcije i “kapitalne dobitke” imali izdajnici LSCG al zato ni jednome nije bilo dato ni centa dok se ne pojavi u javnosti i sto veci “autoritet” ka javna osoba ima – uvazavan je u udbi vise a od Mila mu se isplacivalo i pustalo i gledalo kroz prste za sve zivo za sto se trazi. Pa ljudi – danas je toliko tesko ostvariti biznis sa pravim investicijama i stabilnim da je to u sferi naucne fantastike – znam odlicno to (finansije i masu klijenata iskustva) – jer sam svojim ocima gleda da nema sanse – bukvalno nema sanse – da se ista otvori a da za to direktno ne zna Milo Djukanovic i da nije on to odobrio! Gleda sam dje dodje “covjeculjak” kome je revizorska kuca (jedna od narenimiranijih u svijetu) pronasla uzasna “neslaganja” i klasicno pranje novca koji se mora iskazat u izvjestaju – pitaju ga poslije u toku revizije (momci dan noc radili na izvjestaju – pecat revizorske stoji iza revizije – nije svejedno) samo jednostavno rekli “Sto cemo sa ovim”??? Lik ih samo pogleda,mahne rukom i izgovara rijeci “Maknite to tamo”!?!?!?!? Naravno morali su traze drugu revizorsku kucu koja bi im to odobrila ili da se izvjestaj pecatira al da se nikad ne objelodani i vuci siti ovce na broju! Uzasno je uopste pomisliti da takvo nesto moze da postoji al postoji covjece – egzistira – terorise sto je najgore svako zivo bice koje zeli dobro Crnoj Gori i buducnosti svojih potomaka! Kako bi drugacije mogli da objasnite da se svaki ponaosob izdajnik propagira u javnosti na svakoj televiziji a vijest vijeka – obnova LSCG – MUK! MUCHANJE! Zar nisu to mogli bar malo manje providno – ovako je uzasavajuce sto to jos tako javno i otvoreno rade. Pa dajte nam priliku ljudi ako ste “demokrate” da i mi kazemo svoj stav! Ko je jedan Djonovic? Ko je jedan Boris Raonic? Ko su to? Ne sprdajte se! Ocemo li imovinske kartone da im provjerimo prije i poslije izdaje a i tokovi novca tokom same izdaje? Haha!

   SVAKA CAST LSCG! ZIVJELA NAM ISTINA!

 14. rajko zoric said:

  Ova su saopstenja, narocito 2 potonja prave poslastice za malobrojne gradjane cg, a bomba u utrobi ostalih stanovnika cg, koje komotno mozemo zvati pickogorci, jadogorci, mrcogorci…, sve samo ne crnogorci. Na celu pickogoraca je njihov simbol i njihova ljubav bez granica milo, on je ogledalo njihovog nesojluka i zajednickog im unistenja cg. Sve dok oni koracaju nasom domovinom od nje nece biti nista.

 15. Da ve ne kunem pročitajte tekst na Milov portal in4s (iživljavanje nad razumom) “САД: Срби најстарији народ из чијег гена потичу Аријевци, Хрвати, Данци …!”

  I eno ga već neki hm koji predlaže naučnika sa Harvarda, koji je došao do saznanja da planeta Zemlja vodi porijeklo od Srba, za sveca u SPC.

  Ja se bavim genetikom evo neko vrijeme i doša sam do izvanrednih saznanja. Na primjer, sav vodeni svijet Jadrana, što znači alge, morski ježevi, zvijezde, morski konjići, meduze, pa hobotnica, pa male i velje ribe, preko delfina i ajkulica vode porijeklo od jedne rijetke šumadijske biljne vrste koja je zaštićena UNESKOM. Međutim, DNK analizom te zaštićene vrste doša sam do zaprepašćujućeg rezultata-ta biljka, od koje vodi porijeklo sav morski svijet Jadrana, u stvari nije biljka no čoek! Taj čoek, porijeklom Srbin, je tokom hiljada i hiljada godina mutirao tako što je s te prvobitne biljke (koja je dan danas opstala i koja je zaštićena) polen, s proljeća, vjetar raspršiva do naše i hrvatske obale. Onda je nasta period hladnoga doba, biljka se zaledila, a kad se nakon dugog perioda odledila iz nje je nasta morski svijet, ali to samo kod nas. A, kod njih, u Srbiju, to je danas i čoek i biljka. I imam saznanja da takvih vrsta ima i u dolini Misisipija. Te da su u Japanu one najstarije trešnje, takođe zakonom zaštićene, u stvari duh Srbina, odnosno te prvobitne biljke.
  Nadam se da ste shvatili što sam stio da rečem, ako ne slobodno rečite.Ponoviću.

  p.s Baš sam sinoć gleda na National Geographic da je Tutankamon ostavio testament da ga sahrane u Gračanicu…ali, zajebaše ga dušmani. Ne daše onoliko blago na Kosovo. Kada su znali…Bog ih je pogleda

  • Citizen Kane said:

   Ne znam svata li iko normalan ozbiljno srbovanje u crnoj gori to je vazda bilo i ostalo izivljavanje budala. Evo danas na onovu prostih cinjenica ja mogu lako da dam dokaz da srpska nacija NE POSTOJI odnosno radi istine reci cu samo (veliko)srbska – koja prisvaja crnogorce. Evo logike: ako oni kazu za mene da sam srbin, a ja to nijesam znaci da su totalno otisli u krivo – nema tih srba kojima ja pripadam! Nema Srba! Ne na moj racun!

   • E ni ja pa sve da Kobilić siđe na Zemlju u liku Isusa Hrista, no bi mu reka aj’ prošetaj, gubitniče.

  • hahahah…Jako,jako 😉

 16. A, evo i još jedne informacijice koja mene liči na zvanično pranje biografije Mila Đukanovića od strane SAD.

  Prema istraživaju magazina Forbs, najbogatija osoba na Balkanu je hrvatski biznismen Ivica Todorić, dok su na trećem i petom mjestu liste srpski biznismeni Miodrag Kostić i Vuk Hamović.

  Prema nedavno objavljenoj listi renomiranog magazina, imovina Ivice Todorića, vlasnika Agrokora, procijenjena je na 581 miliona eura. Na drugom mjestu liste nalazi se Sendi Češko iz Slovenije, koji se obogatio direktnom prodajom robe preko televizije, a smatra se da ima 481 milion eura.

  Na Forbsovoj listi se na trećem mjestu nalazi biznismen iz Srbije Miodrag Kostić, čije bogatstvo se procjenjuje na 234 miliona eura, a u svom posjedu ima 36 kompanija. Na četvrtom mjestu je vlasnik Atlantik grupe iz Hrvatske Emil Tedeshi, čija firma vrijedi 145 miliona eura. Na petom mjestu se nalazi srpski državljanin Vuk Hamović, koji se bavi energetikom.

  Najbogatiji Makedonac je Minčo Jordanov, koji u svom vlasništvu ima firmu Makstil, ambulantu Remedika, Rukometni klub Metalurg i vinariju Stobi, a procijenjen je na oko 35 miliona eura.

  Zamislite koliko tek imaju šefovi država…bar 10 puta više, jer bez njih se ni drva ne cepaju, a ne multimilionski poslovi.

  • fighter130808 said:

   Mlate kolko mogu. Eo i ja sad citam po internetu – nema na koju stranicu Wikipedia-e nisu umijesali prste – Vele ne zna se Kosovskoga Boja rezultat bitke i ko je pobjednik al se “kao” zna da Srbi nisu imali snage da se odupru i od tada pocinje doba Srbije pod Osmanlijama. Pa onda leprsavo i bez stida govore “srednjevjekovne srpske drzave” Makedonija,Duklja-kasnije Zeta,Bosna itd.. Pa im onda nije dovoljna ni cinjenica da je Duklja starija od same Raske njihove prve drzave! I neka to – no su po internetu postavili u taj isti serijal i – pazi ovo – “Istorija Republike Srpske” i likovi napisali “Istoriju Republike Srpske” vjekovima kako je nastajala.. Alo coece VJEKOVIMAAA!!! Da nije tuzno bili bi smijesno! A ovaj Daka sto je postavio link za tekst – procitaj – da ne postavljam sad – a mislio sam – samo da odbrane srpstvo od krivice za Prvi Svjetski Rat kazu da je treba bit ionako i bez atentata i to je javio neki mason beogradski tada Pasicu i njegovoj Vladi nekoliko mjeseca prije atentata! Isti taj mason koji je javio to Pasicu koji je bio u Veliku Lozu i podrzan od Londona i Pariza (kakvih li centara masonskih) je pomenut otvoreno i ka osnivac cetnickog pokreta – bez imalo ustezanja – a cijeli tekst sa namjerom da nisu Srbi krivi za Prvi Svjetski Rat! I tu nam daju jos jednu cinjenicu – prihvataju tajne organizacije ka srpske koji su zeljeli nista drugo nego zrtvujuci mlade ljude da ostvare krvavi cilj “Velika Srbija”! Kolko je taj narod posa potpuno. Samo se nadam da ima trezvenih glava kojima nije bitna lazna Wikipedia!

   • Bez tebe nisam moga čitat do kraja, oni su totalno ludi! Kukala nam majka, prije bih sebe metak u glavu no šnjima opet pod istu kapu!!!
    Ovaj dio govori sve: Damjan Branković bio je još početkom 20. veka istaknuti član ovog društva, da bi kasnije postao i Veliki besednik Velike lože „Jugoslavija“. Jedan je od osnivača četničkog pokreta. To je bilo vreme kada je osnivan ovaj pokret na jugu Srbije, kako bi se suprotstavljao Bugarima. Uz Damjana Brankovića, tu su bili i istaknuti masoni Miloš Gođevac, Vasa U. Jovanović i Jovan Aleksić.

    Ovaj neobični čovek čija su delovanja iz senke bila doboko patriotska, imao je bliske kontakte sa Nikolom Pašićem koji ga je često slao u političke misije

    Veli, osnivač četničkog pokreta (klali, ubijali, silovali sopstveni narod, o ostalima da ne zborim) čija su delovanja iz senke bila duboko patriotska.

    Mene ta čitava država liči na onaj slučaj od ljetos kad je domaćin iz onoga sela pokomatio 10 članova familije. I kad su intervjuisali komšije i rođake svi uglas da je bio dobar, vredan i miran čovek. E, to ti je Srbija. Znači, ako su im novinari ovakvi, kakvav je tek narod te se pali na ove nebuloze. To je ludo! A, što je najgore taj sindrom je i ođe prisutan kod dostine.

 17. Koliko moraš bit nenormalan da tvrdiš da je tuđa zemlja, tuđi narod, tuđa kultura tvoja i samo tvoja i da drugačije ne može bit? I silom na sramotu zbog toga ubjeđenja ideš da kolješ, ubijaš, siluješ, porobljavaš…kukuuuuuu… Za mene je to samo oboljenje poput šizofrenije (genetsko oboljenje). Za mene oni i jesu bolesni. Pa pogledajte onome ludome Ristu Hotu pogled! Nekako nenormalan. I ona faca, ka da se bože mi oprosti radi o incestu. Je li de? Sličan pogled ima i Sveto Marović, njega je đed pravio, to svi znaju. Samo Bog zna što se po tija sela dešavalo, no mi gradska đeca to ne znamo. A i kriju se te stvari, ka zmija noge. Isti taj pogled ima i Nikolić…razmislite malo…one oči spuštene, crni podočnjaci, tupi, odlutali pogled…
  Sve je to pažljivo odabirano, zna udba o tim bolesnim familijama.

  • Dje ste braco moja? Cega? Djed ga pravio? Eo ja nisam zna to. Posteno – porodicno. Je li to ono zbog bogatstva famelje? A velim ti mondo – pise ti sve na onu vijest i otkrivaju to ka toplu vodu coece i jos se dice time masoni – cetnici povezivanje i brisanje odgovornosti za atentat na Franca Ferdinanda da nije bilo srpskoga udjela u pocetku prvog Svjetskog Rata. Sve uz podrsku masonske Velike Loze Londona i Pariza! Nije to nista kakvih jos vijesti ima te se taman ka zmija noge kriju! Jedina firma i korporacija koja danas u CG radi i ne patise je udba! Sprdnja. A dje – ne moze danas ni zvaka da se proda a da Milo Djukanovic ne zna. A potrcko ka Don Misko Nisko Pisko Perovic i ini mu samo ka budali samar legnu!

 18. Ovaj me komentarčić zainteresova, opet portal IN4S. Čitam često komentare, pokušavam da uđem u svijest ovih ljudi. Ali, tu se radi o slučajevima koji su nedokučivi zdravom razumu-evo zašto:

  tvrtko
  20. септембар 2013. at 16:06
  4
  0
  Vucic sampion borbe protiv korupcije, probudi se Srbijo dok ovaj Lazni Car Scepan Mali nije zavrsi ubijanje Srbije i pretopio Srbe u gradjane Srbije –Srbijance

 19. Neću se osvrtat na Lažnog cara Šćepana Malog, očigledno je da je ovaj nesretnjik totalno neobrazovan. Ali, osvrnuću se na podsvjest nesretnjika. Nema on blage veze o istoriji, ali instinkt mu govori da je Srbijanac pežorativan naziv. Instinkt mu govori da je biti Srbijanac isto što i jadnik, bijednik, rob. Ali, Srbin mu nekako uzvišeno zvuči, odvažno, kuražno,dostojanstveno, hrabro. Zamislite samo koja je to kutara u glavu, koja je to borba imaginarnog i stvarnog, sna i jave, mita i činjenica. Lobotomija.

 20. I ža mi ga je, kad bolje razmislim…greote kako ih on odavlen kuraži hhahahaaaaaaaaaaahhhahhhha tić

 21. Ovaj blog je prava oaza mira u dusi i prosvjetljenje u cijelom bicu! Uh lijepo li je osjetit bar miris slobode odje i ne razmisljat o pakosti udbaskoj (placenoj ili neplacenoj) i sa radoscu i punog srca komentarisat i iznosit svoje stavove misleci dobro Crnoj Gori i tom zdravom vazduhu nezagadjenom od udbaskih lazi – koje ubija jedina i sveta Istina kojoj smo svi odje privrzeni i toliko joj zelimo Ljubavi da je nemamo za koga drugog stedjeti zeleci dobro buducim generacijama u Boga se pouzdam HRABRIH generacija kojima ce ova misao biti ideja vodilja i temelj Istine i zivota dostojnog covjeka!

 22. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

  OVOG ČASA JE NA www,obnovljenilscg.wordpress.com POSTAVLJEN NASTAVAK SAOPŠTENJA BR.14.(2) POVODOM POJAVLJIVANJA NA MAFIJAŠKOJ MTV IZDAJNIKA LSCG I BIVŠEG POSLANIKA RANKA ĐONOVIĆA I IZDAJNIKA LSCG NOVAKA ADŽIĆA!

  POGLEDAJTE!

  • Izanaliziran i kontaminiran udbaski smrad! I dalje jos jedan dokaz udbinog – tajne policije – mafije – Don Mila – nazovite kako ocete,posjedovanja svakog medija u Crnoj Gori! Inace ko bi TOOOOOLIKO eksponira izdajnike jedne stranke a lidera,osnivaca i utemeljivaca stranke stavljati pod potpunu blokadu i ne izvjestavati o njemu uopste! Tuzno ali istinito! Dje bjese onaj Bulatovic sto se ponudio za internet televiziju na ovom blogu? Moramo poceti sa sopstvenom internet televizijom za pocetak pod obavezno tako da su udbi svezane ruke! LSCG je jaci nego ikad ka sto vidite dame i gospodo i i te kako postoji i bitise! Sve drugo sto se plasira je teska i pakosna laz koju plasiraju non-stop mafijini “analiticari” i teski izdajnici LSCG a njihov put do pojavljivanja u javnosti posut je cvijecem i djavoljim nagradama koje se uopste ne libe da pokupe – stavise – utrkuju se ko ce prije do imovine i mafijinih mrvica da sto prije izlazinjaju jer je samo laz danas opsteprihvacena pocevsi od medija a svojim nereagovanjem i gledalaca stanovnica i stanovnika Crne Gore jer gradjana tu nema ka sto Slavko objavi – jer da ih ima – imali bi GRADJANSKU SVIJEST a to se u CG zabranjuje i predstavlja bruku! FUJ! PLJUNUCU NA GADOSTI I LAZI I ZAGRLICU SVETU ISTINU PUNOG I SRECNOG SRCA! HVALA TI SLAVKO ZA SVE! HVALA TI ZA LSCG! HVALA TI OD SRCA TI HVALA!

 23. ,,Trazio sam velike ljude, a nalazio uvijek samo majmune njihovog ideala”. F. Nice

 24. Provalio ih je narod sve $ata, provalio…no ja ne znam koja je ovo muka te izlaze na te izbore, ne izlazili ga svojom glavom. Sprdnja obraza mi, sprdnja.

  • provalili smo svi. Sto cemo sad mondo? Akcija? Kad? Daj predloge. Daj da se organizujemo. Daj da se radi. Moze svako ponesto. Jedan neka uzme Wikipedia-u,jedan neka uzme internet televiziju,jedan neka obradjuje ekonomska pitanja tj.sve afere od 1990. na ovamo,jedan neka radi na realizaciji djelovanja u javnosti.. i mnoge druge oblasti u borbi za slobodu i sve naravno da mora da prodje kroz recenziju Slavka Perovica i tako cemo sprijecit svaki moguci pokusaj udbe da nam naslozi kako Slavko ne moze sa ovim,kako ne moze sa onim i te budalastine. Al ajde da se radi ljudi. Plasirajmo knjige preko interneta kojih NEMA – ne daju ih ni da se stampaju a i one sto su stampane nema ih nidje. Treba skenirat i uradit pdf format i sirit. Ajmo nesto! Ne moze se ovako cekat! Mitinzi i skupstina LSCG bi bili penal Don Milu Djukanovicu i onoj smlatini od Miska Perovica sa sve Esadom Kocanom i Zeljkom Ivanovicem i Vanjom Calovic i komplet opozicijom da se igra sa nama ka sa svima sto se igra danas. Svi su mafijaske lutke krpene kupljene i kukavicje! Nema intelektualaca niti analiticara. Sve je placeno. Na siromastvu Don Milo Djukanovic i Don Misko Perovic se bogate! Moramo ih IZAGNAT! KAkod rugacije da vam kazem! Pozvat cijeli narod na sve moguce nacine i izac na ulice! Nema vise cekanja! Moramo okupit sve koji su uopste za dobro Crne Gore kako god se zvali i prezivali! U SVETU SLOBODU!

   • Fighter, prijatelju, ja samo vjerujem u kolektivnio obrušavanje. U ruke ašov, lopatu, metlu, kamenice…kome što pod ruku dođe. Nema ođe druge. Ja imam i strategiju razrađenu, kunem ti se bez metka bi pali u roku od 5 sati. Naravno, da ima naroda.

   • Moramo mi dovesti do takve atmosfere – nema druge! Svojim djelovanjem moramo otvoriti sebi i drugima put do te atmosfere dje je ljudima vise dosta svega – da se ubiju sve udbaske lazi koje oni gutaju – coece – GUTAJU ka gladni lazi i vesele se mrvicama mafijaskim. Ne pustaju ga oni tako lako njihovo bogatstvo! Zapamti to! Sve drugo je cisti penal zam kojim oni zude i zato pozuruju da se aktiviraju izdajnici LSCG sto je moguce vise. Dje ces vise kad Andrija Mandic i Miodrag Lekic (coce opozicionari) smijeh od uva do uva sto se rukuju sa kanavacom Milosevicevom Ivicom Dacicem i nekakvim Vucicem! Vele oni “saradjuju” s njima i saradjivace i ka opozicija i kad uzmu vlast! To je Don Milu kazneni udarac dosudjen sa bijele tacke – PENAL! Njihovim glasacima je laz postala sasvim normalna i oni i dalje vjeruju “polako cemo al sigurno u Veliku Srbiju” i samo cute ka kucke potrpeznjacke cekajuci da im se baci sto! Moramo nesto cinjet iz ove pozicije kad znamo kakvo je stanje! Angazovati se i dat svako najvise od sebe u svojoj oblasti da se dodje do promjene i stvarne i istinske demorkatizacije drustva! Vidis coece da je Slavko potpuno blokiran na medijima od udbe – toliko da postaje smijesno kolko je providno uradjeno a da se ne cujaju – ni glasa od DPSDP a ni “opozicije”! Njihova je taktika da nam se niposto ne da ni milimetar medijskog prostora! Alo coece kolko vrijedi jedan ljudksi zivot danas u CG? Kolko je atentata pokusano na Slavka Perovica? To je ZIVOT MONDO! ZIVOT! LJUDSKI ZIVOT! Niko ni rijec ama ni da pisne sto ubise coeka koji je treba da otkrije do detalja kako mu naredise da ubije Slavka! Niti izvjestaja sa mjesta zlocina,niti nacina na koji je izvrseno – MUK! Coece to je katastrofalno! Jedan ljudski zivot! LJUDSKI ZIVOT! Da ima naroda i da nema naroda! Da nas je dvoje – MORAMO NESTO CINJET!

 25. Da te nije Slavko, svjetlost bi se mrakom nazivala. Viteze!

 26. A Slavko Perović godinama tvrdi da je rušenje Jugoslavije bio plan CIA. Tvrdi da iza gradnje Velike Albanije Prirodne i Male Velike Srbije stoji CIA.Tvrdio i dokazao. Evo samo jednog najnovijeg dokaza:

  http://slobodnacrnagora.eu/aktuelno/6720-cia-raspad-sfrj-isplaniran-do-detalja.html

 27. Dobro jutro sestre i braco liberali! Neka je Istina u nasim domovima i srcima – volimo je! Bastinimo je! Nju krvnici nikad ubili nisu ni pored toliko stamparija i tinte koju potrosise na lazi i obmane! ISTINA JE VJECNOST!

 28. Semir Cuturic said:

  Otpor.To je, prijatelju moj, jedini recept za očuvanje zdrave pameti, dostojanstva, ličnog i zajedničkog integriteta. Mondijalizam, jeftina dosjetka svjetskog kapitala, ugrozio je samobitnost svih ljudskih zajednica, a našu više nego druge. Otpor je prirodan refleks napadnutog organizma. Razumije se, ne otpor podstican spolja, prema zamislima okupatora koji dijele žute i plave majice pionirskim odredima Imperije, nego neodoljiva unutrašnja reakcija, trzaj iz crijeva, odgovor sa dna utrobe, iz ponora kolektivnog znanja i iskustva. Sačuvati sebe, ono što jesmo, što imamo, to je nasušni hljeb našeg vjekovnog opredjeljenja. Čast je, i slast, opirati se nadmoćnoj sili. Uzalud nas je zgazila, ako joj ne priznajemo pobjedu. Opirati joj se ćutanjem, pogledom, stisnutim zubima, porugom, smijehom, mišlju, knjigom, nemuštom mržnjom, jačom od svih riječi. Uspravna kičma svakog pojedinca je vezivni pršljen u kičmenici narodne zajednice. Jedan jasan i smio pogled iskupljuje ćutanje hiljada onih koji su poklekli. Pokoreni i poslušni primaju posmrtni oproštaj zahvaljujući hrabrima. A plaćenici su još za života dobili što su tražili.
  Uspraviti se do svoje ljudske visine: šta je od toga, danas, ljepše i preče?

  Tako se to radi 😉

 29. Evo jos jedan lazni kamen za temelj Male Velike Srbije!

  http://www.vijesti.me/vijesti/analiza-koja-je-izazvala-burne-reakcije-srbi-su-najstariji-narod-clanak-150635

  Nekakvi harvardski profesor je dosao laži da su najstariji geni srpski!!! Ova placena laz stvorena je da bi se suzbila istina da su Crnogorci, Dalmatinci, Istrani, jedan dio juzne Srbije,Makedonije, potomci Ilira. Profesor laze kako su svi Juzni Sloveni i svi Rusi nastali od srpskih gena! Tako i Rusi najebase od velikosrba! HAHAHAHA! sto cemo s piramidom starom 29 000 godina, nadjenoj u Bosni! Mora da ju je pravio Slobodan Milosevic XXXVVVVIIIII Prastari!!!! PEROVICU – ZLATILE TI SE!!!!

 30. Milena, to je prvi objavio IN4S, takođe Milov glasnik. Samo što su Vijesti tu nebulozu spektakularno objavili. Pazi sad ovo, po istraživanju Vijesti i Ipsos strategic marketinga Filip Vujanović opet najpopularniji političar u Gori Crnoj.
  Dalje, niko drugi no Vanja Ćalović je uslikala Subotića, Popovića i Milovog tjelohranitelja u poznatom mafijaškom podgoričkom restoranu. Ona je ta koja je objavila skandaloznu fotografiju i putem Vijesti poziva narod da uradi isto, da prijavljuje kriminalne radnje. Propalo se ka i jes.

 31. E, moj $ata, svaka ti je sveta. Eo i Roščajlda veći Crnogorac od sviju nas na gomilu. Propalo se ka i jes, neće ne ostavljat dok nas ne unište.

  • Da – da! Rotsild dobio crnogorsko drzavljanstvo! Dje ga je sad Don Misko Nisko Perovic da zucne? Ne da CIA svoje leglo mafijasko Crnu Goru i vjerovali ili ne – glavni stab mafije za Balkan je Crna Gora!

 32. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

  POSTAVLJEN JE, UPRAVO, TREĆI NASTAVAK SAOPŠTENJA BR.14. (3) POVODOM SUSRETA DVOJICE IZDAJNIKA LSCG-UDBAŠA-KORITAŠA: RANKA ĐONOVIĆA I NOVAKA ADŽIĆA, NA TELEVIZIJI MTV DVOJICE IZDAJNIKA LSCG – UDBAŠA – KORITAŠA – BRAĆE STEVA I ĐURA VUČINIĆA, U “EMISIJI” KOJU VODI LAŽNI ISTORIČAR NOVAK ADŽIĆ.

  POGLEDAJTE!

  • Citizen Kane said:

   Vrijedno svjedocanstvo o posrnuću drzave u samim temeljima. Mladi ljudi su morali da budu iznad prizemne borbe za karijere.
   U to vrijeme sve zadnji karijeristi i laktarosi su bili predsjednici socijalistickog saveza omladine SFRJ. Kako drugacije da nazovem predsjednika omladine cija omladina ne zna da taj savez uopste postoji. Samo bih ponekad na vijesti cuo “Predsjednik saveza socalisticke omladine..je…” Mislim da su presjednici omladine bili Stankovic i Vlahovic, Rakocevic … ako me swjecanje ne vara… ali svakako su bili tu nedje. Eto kadrova – dan danas se šeću kroz politiku to su manekeni karijerizma.

 33. Što više i od koga može iznenadit moj $ata. Došlo zlo doba, ovo je sad krešendo dok su počeli mafija i NVO da se časte fotografijama. Kada koga boli neka stvar što mafijaši sjede u mafijaški restoran. Ka’ da koga stalo kako izgleda Vanja Ćalović gola. Gadluk, da veći ne može bit. Ali, stanovnici i stanovnice su sve ovo tražili. I eto im ga. A, mene se povraće.

 34. Dobro vam jutro dobromisleci ljudi! Kako god oni mislili i radili tako njima i bilo. Da im sjecne i te mrvice sto im daje onda bi skocili pa se opet smirili kad im da ka da je sve u redu. NE bi Don Milo Djukanovic moga da podigne glavu visoko kad bi mu svi gradjani imali da rade i zive od svojega rada. Kompleksi! Saznanje Istine cini zivot ljepsim. Ja nisam razocaran – prezreo sam ih sve i smijem se jer u meni ima samo Istina! ZIVJELA ISTINA!

 35. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

  JUČERAŠNJI KOMETAR NAVODNOG “MODERATORA” BIO JE PODMETANJE I LAŽ!

  SLAVKO PEROVIĆ NASTAVLJA DA PIŠE!

  POZDRAV!

  • Pozdrav za PRAVOG MODERATORA….Iskreno, ona vijest juce me sokirala…Samo naprijed Slavko, tvoja ISTINA ih ” ubija” polako ali sigurno…ZIVIO LSCG i zivio Slavko Perovic…!!!

   • Uz tebe smo $ata, ima nas. Bombardujemo sa sviju strana, đe se gođ mogu ostavljat komentari, ostavljamo ih…da ih bolji jače.

  • Isto su ka mala djeca samo i te kako znaju sto rade! Vidim sinoc nedje nekakvi nick “rebel” na portal “Slobodna Crna Gora” citira te lazi i kopira ih u komentar kao “ovo je sa Slavkovog bloga”! A su docekali eto ih! Ne bi ih srecnijih bilo – pjevali bi ka slavuji al nacekace se – NIKAD! Oni to i cekaju i zive za taj dan – a vec vidim kako bi poiskakali u medije a mislim da bi Tvora od Kotora angazovali u prvom planu da bulazni i komplet sve izdajnike LSCG ponaosob bi intervjuisali! Oni se saplicu o svoje sopstvene lazi! Pa koliko je to coece udbaski podojeno i zadojeno da se ne libe nicega ama bas nicega da urade. To vam je dokaz dame i gospodo,da oni POMNO prate ama svaki milimetar kretanja i djelovanja obnovljenog LSCG kako bi pokusavali da diskredituju svetu nasu borbu za slobodu i Istinu! Ne bi ih takodje srecnijih bilo da se LSCG kandiduje na izbore – e tu bi procvjetali – vec vidim izdaju prije samog pocetka izbora – na dan izbora – “Slavka ne moze sa “najvecim” liberalima,ne moze sa ovim najblizim,ne moze sa onim najblizim” – bljuvotine! Pojavljivanje LSCG na izbore i osnivacke skupstine u tom smislu je samo penal mafiji za lansiranje izdaja – a ka sto znamo u Crnu Goru zive placenici mafijini i njihove potrpeznjacke kucke koji (sto je jos uzasnije) jedva cekaju da im Don Milo baci koju mrvicu da polude i potrce najbrzim sprintom da se okite izdajom! Sve i cijelo drustvo u CG je na nivou svadbe sina Vesne Medenice “drzavne tuziteljke” koja otvoreno se kumi sa najvecim i br.1 crnogorskim mafijasem Branom Micunovicem – i sa sve Don Milom i komplet mafijaskom “elitom” a ja bi reka seljacinama!!! i uz PESME turbo folk ZVEZDA Ace Lukasa,Slavice Cukteras,Milene Ceranic! To je vasar u sred Crne Gore – ne u Leskovac – no posred Crne Gore – e takav vasar i cijelo drustvo u cjelini je i Crna Gora – turbo folk mafijaski vasar! Nemam nista protiv bilo koje muzike da slusa ko god oce – potpuna sloboda – al poredjenje i uporedjivanje koja muzika se slusa i ko je slusa i KAD sto je najbitnije i iz kojeg drustvenog sloja – i to iste one iste Miloseviceve seljake – nam daje otvoreno sve na tacnu – ISTINU! Slavkova ledja su unakazena od od izdaja – ni jedna jedina nije dosla frontalno! Zasto? Zato sto nesoji prvo planiraju prodaju i onda izmigolje ka crvi – ljigavi su nadasve! Hijene! Samo s ledja! Nikad nisu tu svoju dusu prodali oci u oci – nikad! Uvjek su tajno izmigoljili i postali milioneri! Ja sam ih sto se mene tice procita odlicno – LSCG je zauvjek u mom srcu! ZA VAZDA!

 36. Tačno sam znao da se neko u ime moderatora obratio!( ako nije ono govno od Ranka Đonovica) Taj bi, kao što je uvijek, svašta uradio. Njegovu iskrenost prema Slavku i LSCG neka Bog nagradi. Tako mu sreća živjela i penziju koju je ostvario preko slavka i lscg trosio na tabletama , a mene kaznio ako griješim. Pi,pI pi! U njihovu kuću nikad čojka nije bilo ma i neće. Skrojen je za sve,od željezničara, lupeža,špijuna, poltrona gada, govnara, udbaša,govornika, sa slavkovim pisanjem,, gradjevinara,lažova …posta,”pisac”, , sve sve sve samo ne ćovjek. Veliki pozdrav za sve prave liberale, a posebno za gospodina Perovica, za kojega znam da je veliki ČOVJEK bio i ostao.

 37. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

  POVODOM NEDAVNOG ZAGRLJAJA DVA IZDAJNIKA LSCG NA UDBAŠKOJ MTV – RANKA ĐONOVIĆA I NOVAKA ADŽIĆA POSTAVLJEN JE NA http://www.obnovljenilscg.wordpress.com ČETVRTI NASTAVAK SAOPŠTENJA BR.14. (4)

  POGLEDAJTE!

  • Ahahahaha! A nije no sve pravim imenom nazivas i tako slikovito prikazujes uz svu Istinu stvari da je to nevjerovatno. Fenomenalno a ovo mi je bilo najjace na pocetku i smijem se glasno jedno minut dok nisam nastavio dalje sa citanjem: “..tokom „emisije“ na MTV, oguljenoj, smrdljivoj udbinoj kobasici..” Ahahahahaha!!! 😀 😀 😀

   Uh.. Prejako a ova dva stvora su taman gola mast udbaska – prave svinje da Bog sacuva. A jos jace je kako je receno u tekstu oni se zapravo “dobacaju sa pitanjima”! Niko o ovoj velikoj Istini koju ti Slavko saopstavas tako jasno i hrabro ne bi smio ni da pisne ni da pomisli da otvori usta danas u Crnoj Gori a ubijedjen sam i u nekom drugom vremenu bi isti takvi bili jer je to fukarluk koji je sam po sebi takav – vaspitanje! Zamisli jednoga (meni licno najodvratnijega) “Su(p)kovica” koji bestidno covjece – potpuno bestidno i bez trunke obraza potpuno otvoreno brani mafiju i to na svakom koraku. Da se coek zapita “pa smije li ovako javno da podrzava mafiju!?” al ne – nema tu sto da se zapita coek,nego je velika istina sve sto ti Slavko kazes na svakom mjestu i u svakom trenutku. Bit coek danas medju cistim ubicama je pravi podvig i hrabrost koja se ne moze porediti ni sa cim drugim NI SA CIM! Na drugoj strani stoje najobicnije mafijaske kanavace i takav profil osoba koji je pravim imenom nazvat koritari! Nije moglo bolje. Ko mi danas tu u CG moze uopste pricat o bilo kojoj temi koja je “pokusaj previda realnog stanja” i poceti nesto da mi melje o recimo filmovima,pozoristu u Crnoj Gori,muzici kad je sve mafijino i placeno ama sve na sto glavu danas okrenete. Nazalost je to tako moramo se svi sloziti a niko od nas ne bi volio da je sve ovako jadno i bijedno o potkupljeno i narod nije ustvari svjestan da od samih njih pojedinaca ne da zavisi sve nego je od zivotnog znacaja da se shvati da su pojedinci i svi ponaosob upravo ti od kojih se ceka reakcija i promjena a sa Milovim ignorisanjem se ponasaju isto ka pokunjene kucke kad im gazda podvikne podviju rep! A “izbore” da i ne pominjem!

 38. E taman propalo se. Eno otvaraju hram u Podgoricu, predsjednik odbora Milov otirac Filip Vujanovic. Neka, no se suska da ce RTCG direktno prenosit tu saradu. Oce Arkanovu udovicu da zovu da pjeva. Dolaze pravoslavni mitropoliti iz cijele Evrope. Ostvari se Slavkovo genijalno predvidjanje, Mala Velika Srbija. Dovuci ce naroda da posalju sliku u Biograd i u svijet da je Crna Gora srpska. E neka posalju taman, kad smo g..na nedostojna slavne istorije nasih predaka.

  • Nema srece onom narodu koji svoju majku ne voli i ne cuva. Ne znaju kukavni Crnogorci da tu leze svi razlozi njihovog sveukupnog propadanja.

 39. Citizen Kane said:

  Priblizava se Parada u CG i RS. Oglasavaju se popovi… Za vrijeme Jugoslavije (SFRJ) popovi su bili ka djevojcice strasljivi, gledali okle ce im puc. Isti sad brane homicima da se okupe – ne smeta ih drugo nista u drustvu – sve je pod kontrolom! Hrani sirotu za svoju sramotu.

 40. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

  POVODOM NEDAVNOG ZAGRLJAJA DVA IZDAJNIKA LSCG NA UDBAŠKOJ MTV – RANKA ĐONOVIĆA I NOVAKA ADŽIĆA POSTAVLJEN JE NA http://www.obnovljenilscg.wordpress.com ČETVRTI NASTAVAK SAOPŠTENJA BR.14. (4)

  POGLEDAJTE!

 41. Svako Slavkovo predvidjanje obistinilo se. Pogodio je sve poteze vlasti u ovih dvades i kusur godina. Razgolitio do kraja cjelokupni politicki olos ex yu. I opet narod nece da vidi, tj. ne zeli. Kupljeni za mrvice.

  Sramite se, ako za sram vise znate, Crnogorci.

 42. Eto ih u Podgoricu spremaju cetnicku festu “osvestanje sabornog hrama Hristovog vaskrsenja” a Hrist se u grob prevrce sto rade i kako skrnave njegovo Sveto Djelo! Silovatelji najobicniji i lazovi kakve majka radjala nije a niti ce! Pravi oni najzagrizeniji nastavljaci Milosevicevog smrada al ne bi moglo to ni dana da potraje da ima naroda imalo. Dzabe bi im bio sav trud i kupovina medija i izdajnika i opet sve – samo da ima naroda! Al naroda NEMA! Risto Sotona ne patise i on i udba su isto a danas Crna Gora ima jednu kompaniju koja radi danas u Crnoj Gori – ta kompanija se zove udba iliti mafija! Potpuno ubijaju Crnu Goru na svakom koraku i jos te tapsu po ramenima i zbore “necemo ne boj se sve je u redu” isto ama potpuno isto ka Ratko Mladic kad se obraca zarobljenim srebrenicanima. I opet to ne bio bilo moguce i odma bi se strpalo tamo dje treba – iza resetaka i u istoriju smrada izdajnickoga al sve da ima naroda! Naroda nazalost opet pogadjate NEMA! Ubice Crne Gore se zovu Milo DJukanovic,Filip Vujanovic,Svetozar Marovic,Risto Sotona,Rifat Fejzic i komplet opozicija koju je platio Don Milo takodje sa svim “nevladinim organizacijama” i komplet u paketu sa medijima! To je skrnavljenje ljudi i uopste podizanje bilo kakvog “sabornog hrama” koji se podize cetnistvu,velikosrpstvu i ostvarivanju Velike Srbije i svemu samo ne Hriistovom Vaskrsenju! Bogohulnici su danas na vlasti u Crnoj Gori a istina je zabranjena i pljunuta. Kako ga mislili tako ga zdravo zivjeli! Kad to moze toliko interesovanja medijskog da zaokupi a jedna velicanstveni LSCG obnovljeni ni jedan jedini intervju ili emisiju – onda vam je sve na tanjiru servirano – udba – CIA – Velika Srbija sa svim komplet glumcima mafijaskog pozorista sto danas predstavlja medijska scena Crne Gore. Gledas kako ti neko siluje sve sto imas na svoje oci i ne mozes da reagujes – horror! Sve se njima oprasta i genocidi i zlocini i pljacke a Istinu kad im kazes bjeze ka opareni. “Osvestanje hrama Hristovog Vaskrsenja” je osvestanje i deklaracija samog Satane – Djavola u Crnoj Gori a vi “narode” “navalite” na “veselje” a Bosnjaci i Albanci ce da cute narednih dana dok bude trajala ova smijurija i nece ni pisnut a to je gore no da nas neko macom sve po glavi bije i pita boli li? To nam govori jedinu Istinu – Bosnjaci i Albanci zajedno sa malobrojnim Hrvatima i svima naravno Crnogorcima i Srbima su jedna placenicka mafijaska bagra podanicka! Inace sama religija ne bi bila u centru zbivanja jer to nije religija ljudi – to je JEBIGIJA! Demonska festa! Inace religija je pravo pojedinca i njegova duboka intima po kojoj ne bi smio niko da dira ni da zna a ne ova groteska covjece sto se radi u CG! Da vas pitam ljudi – je li iko ikad vidio ili provjerio u kojem procentu velikosrbi i njihovi cetnicki svestenici u CG i inace,pisu o Ljubavi? Koliko postovanja odaju Ljubavi? Koliko ih je u izjavama i u prilikama da se izjasne a imaju ih svaki ubogi dan – pricao o Ljubavi kao takvoj Univerzalnoj i Pravoj Ljubavi medju svima na Planeti Zemlji a u kolikom procentu su pricali o ratu umjesto toga? Eee!!! Samo LSCG i Slavko Perovic je svijetla tacka koja moze da vam izmami osmjeh na lice i srecu u srcu i dusi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: