A great WordPress.com site

O MIŠKU PEROVIĆU

 

 

Šef  Druge familije, Miško Perović,  koji je, od samog početka ubijanja Crne Gore (januar 1989.g.), sa mafijaškom bankaricoim i rođenom mu sestrom Milkom  Ljumović, te rođenim mu bratom Milom Perovićem, kao i sa bataljonom mafiji prodate crnogorske inteligencije, pa odmah i “novinara”, služio kao vjerni,  plaćeni sluga i  saveznik  zločinačke ekipe: Bulatović, Đukanović, Marović, Kostić (Branko) i drugi, a taj  status Druge familije  je, zahvaljujući njihovom raskrinkavanju od moje strane, vidljiv i danas, poslije kraćeg vremena ćutanja javio se tekstom koji slijedi, a u kojem, poput babe Ćetne, torokuše kao i uvijek, raspreda o Đukanoviću i Šariću, naravno, sve samim lažima. Odlučio sam da prokomentarišem taj tekst bez obzira što se javio u zmelji u kojoj laž već dvadesitri godine caruje, bez obziora što svi znaju da žive u lažima koje skoro svaka stanovnica i svaki stanovnik Crne Gore zdušno stvara, podržava i širi-. Ali, nema veze, neka ostane trag da je postojala i jedna strašna manjina onih koji nijesu dozvovlili sebi da ih laž vodi, usmjerava, demoralizira i  da im ona postane nova vjera koja je  mafiji glavno gorivo u Gori Crnoj.

Moji komentari, kao što je moj običaj, nalaziće se u zagradama i biće pisani kurzivom, pa da počnem!

Miodrag Perović laže:

“Afera Šarić trese Srbiju. Očekivanje da će, kao zemljotres, potresti Crnu Goru je uzaludno. ( Dakle, laž! Srbija se zbog Šarića ne trese i nije tačno da je Šarić pao, ili pada, samo zbog toga što je osvjedočeni kriminalac, onda bi pala skoro sva Crna Gora! Pada zbog toga što se, vjerovatno, usudio ili osmjelio da počne da švercuje ogromnu droge sam, ne dajući nikome ništa od tog krvavog novca, pa ni onima koji rade u stranim agencijama za unuištavanje te vrste kriminala, a zapravo su – njegov glavni dio!)

Miško Perović nastavlja: “ Srbija, iako sputana prošlošću, ima političku i socijalnu dinamiku.” (Daljnji bezočni blef, jer Srbija nije “sputana” nego utučena  falsifikovanom prošlošću i tako ona  nema svoju, ni političku, ni socijalnu dinamiku. Zar su Nikolić I Dačić  te patrijarh srpski Irinej kao i sveštenstvo na čelu sa Ristom Radovićem, (svi su Miloševićevi sljedbenici i učenici) koji javno kuka kako nije svjedočio u korsit Miloševića, signali te “dinamike”? Naravno, ne. Oni su dokazi sveopšte smrti Srbije, Srbije koja ni milimilkrona, osim retorički, nije odstupila sa sunovratne trase Slobodana Miloševića. Zar je veličanje i rehabilitacija četništva znak ove Perovićeve “dinamike”, zar je to čin vraćanja posmrtnih ostataka Petra II u Srbiju? Naprotiv, sve je suprotno!)

Dalje, Miško Perović škraba:  “ Više puta je (Srbija) promijenila vlast postajući sposobna da se i sama mijenja.” ( Ogavno netačno! Srbija je u organizaciji CIA srušila Miloševića, jer je obavio svoj krvavi posao uništavanja Jugoslavije za račun antievropske CIA,  i morao je poći, ali je odbio  da se skloni. Znamo kako je završio – ubijen je u sred Haga!Ali, ko ga naslijedi?)

“Crna Gora je umrtvljeno društvo.” nastavlja M.Perović: “ Dvije i po decenije poslije propasti starog režima nije uspjela da se integriše ni politički, ni ekonomski, ni socijalno.” (Čista laž! Crna Gora je ubijena 1989.g. pa ponovo 1998-me cijinim cijinim postavljanjem Đukanovića za predsjednika, te oktobra 2000-te kada, zajedno sa Miloševićem,  nije pao i njegov sluga i ratni svaeznik Milo Đukanović. Nedavnim  777-im putem “izbora” Đukanovića za “premijera” CIA je proglasila, zajedno sa Evropom,  kliničku smrt Crne Gore iz koje joj spasa – nema, jer njenu smrt  hoće i njen “narod”. Crna Gora je od januara 1989.g. pa do danas, najčvršće integrisano društvo u Evropi, a integrisala ga je mafija zajedno sa familijom Miška Perovića!)  “Društveni poredak koji su stvorili AB revolucionari početkom1990-ih nema drugu svrhu osim zloupotrebu vlasti.” (kaže Perović, a laže. Istina je da Đukanović i mafija nikad nijesu lagali takozvani narod, nego su mu javno poručivali i javno radili: ubićemo te, satrćemo te, opljačkaćemo te, odvešćempo te u rat, razbićemo Jugoslaviju, ubiti Crnu Goru, pljačkaćemo te, sprdaćemo se sa tobom, ćerke i žene će vam postati uzorne prostitutke, a muškarci uzorni kriminalci imafijaši, ništa nam se neće moći, vladaćemo vječno, i vama će biti “dobro”, ne brinite se! Upravo odigrani “izbori” potvrđuju svaku moju riječ, kao i uvijek!)

M.Perović nastavlja da lažno “leleče” narednim citatom, jer Perović mora da dokaže svakome, kako je “pametan” pa dipla ovako: “”Tiranija, ta užasna i gnusna bijeda, obavezna je svom porijeklu samo time što su ljudi prestali da osjećaju potrebu za zakonom i pravom koji bi bili opšti i jednaki za sve. Čim nestane potrebe za jednim zakonom i jednim pravom za sve, na mjesto zakona i prava dolazi pojedinac … i neograničena vlast u njegovim rukama.”” Ove riječi jednog autora s kraja V vijeka nove ere gotovo podjednako opisuju stanje nestabilnosti i bezakonja između propasti starog i uspostavljanja novog poretka u mnogim krajevima tadašnje Evrope, kao i današnju Crnu Goru.”

 (Naravno, Miško Perović ni riječi ne kaže da je njegov doprinos  crnogorskoj mafijaškoj tiraniji ogroman, isti takav sestre mu Milke i brata mu MIla, a o neviđenom broju lažnih novinara iscukanih u njegovoj kovačnici da se i ne govori! Miško ćuti koliko je doprinio da stanovnice i stanovnici prosto obožavaju mafiju i vječitoga Mila Đukanovića, sa bratom mu Acom I sestrom mu Anom!)

“Za dvije i po decenije, režim predvođen jedinom voljom koja je supstituisala sve institucije koje čine državu, rastočio je Crnu Goru moralno, politički, ekonomski, kulturno i civilizacijski.” (nastavlja Miško Moračanin Tvorski, da laže, ada kako! Nije tačno da je Đukanovićeva volja supstituisala sve crnogorske institucije, nego je ta volja ubila svaku crnogorsku instituciju i ubila nevladin sektor, ali i stranke političke, da bi sve to zamijenila mafijiom i njenom organizacijom, a  svemu tome doprinos Miška Perovića i njegovih falangi je – ogroman. “Monitor”, koji sam ja osnovao, a ne nikako Miško Perović, jer ga je on odmah vezao za rogove i podveo mafiji, očigledan je primjer, a o drugim lažnim Miškovim “medijima” da I ne govorim.)

“Režim opstaje zbog toga što se njegovi protivnici nijesu složili ni o čemu drugom, izuzev da treba promijeniti vlast.” (nastavlja Miško Perović svoje jezivo diplarsko guslanje, jer režim opstaje zbog toga što je plan Mila, Miška I mafije,i majke im CIA-e uspio, a bio je jednostavan – napraviti od naroda kanavacu, a svaku stranku, medij i NVO osnovati, i sa njima – dirigovati. Jedino LSCG nije slomljen tom monstruoztnom šemom, nego je direktno, izdajom Mika Živkovića i brojnih drugih – ubijen! O tome Miško Perović kao saučesnik Đukanovićev u ubijanju LSCG i Crne Gore – ćuti, ne bi li se – sakrio! Konsrukciona greška u ovoj Perovićevoj laži je očigledna činjenica da mafija u Crnoj Gori nikakvog protivnika – nema, jer sve je – njeno!)

“Stoga u uspostavljenom vrednosnom sistemu i nepromijenjenom odnosu političkih i društvenih snaga, hapšenje Šarića neće samo od sebe biti prelomna tačka.”

(Ovo je istina, ali zašto? Radi se o još jednoj laži, jer u Crnoj Gori nije na djelu biulo koji vrijednosni sistem, nego je na djelu mafijaški sistem koji sa vrijednostima nema nikakve dodirne veze. Takođe, ovaj  amoralni i antimoralni sistem nije narodu tek tako nametnut, jer je istovjetan sistem postojao i prije otvorenog djelovanja mafije, a zvao se je: “Druže Tito, mi ti se kunemo!” Takođe, društvenih snaga u Crnoj Gori – nema, zna to Miško Perović odlično, kao ni bilo kakvih novih političkih snaga, sve je to udbina splačina, zna to svako živi u Crnoj, ali bez obzira na istinu koja se zna, skoro svako služi predano mafiji!)

“ Koje god veze Šarića sa crnogorskom vlašću da se ogole, nećemo saznati ništa što već ne znamo ili ne očekujemo. Niti će Šarići postati manje poželjan društveni status, niti će kriminalci biti manje spregnuti s crnogorskom vlašću nego što je to bilo do sada.”

(Ođe Miško Perović ništa ne “pojašnjava, ili “objašnjava”. On, faktički, poručuje: ako se neko raduje hapšenju Šarića, uzalud mu je, sve je to namještaljka koja treba da “dokaže” da Đukanpović  Miško Perović,  ostalizi, sa Šarićem nemaju – veze! Kad bi se šalili, naravno, a ja se ne šalim, dok Miško se Perović  sa svim stanovnicama i stanovnicima Crne – zajebava tačno koliko i Đukanović! I neka mu ga, ima i pravo!)

“ Zemlja u kojoj se vrhovna državna tužiteljica divi moralu kriminalaca i montira slučajeve kritičarima režima ne može se zatresti zbog toga što će se negdje drugo, svejedno da li je to Amerika ili Srbija, otkriti da je crnogorska vlast korumpirana i protkana organizovanim kriminalom.”

(Opet sramotna laž! Perović Miško ćuti na očiglednu istinu da je privođenje Milke Ljumović i njenih saučesnika iz banke, temeljito režirana  mafijina sprdnja posredstvom koje će se, ko zna koji put,” uspješno” dokazivati očigledna laž – da Milka Ljumović nema veze sa Đukanovićem, i obrnuto. To će neki plaćenik evropski, tipa Kacina – sjeća li se iko više plaćenika Janoša Biugajskog – da uzdiže kao pobjedu pravde i demokratije u Crnoj, hahahahahaha!)

“Da bi se saveznici Miloševića, Karadžića i Mladića, prijatelji Šarića, Kalića, Keljmendija i Subotića, sa privatnim ANB-om, policijom, tužiteljicama i sutkinjama svih vrsta, i stotinama raznih tjelohranitelja i žbirova, razvlastili od pravljenja istorije, mora se postići konsenzus oko minimalnih ciljeva oko kojih će se okupiti svi protivnici režima.”

(Vidimo, Miško je nezaustavljiv, jer obraza nema! Da bi se mafija razvlastila, treba uraditi samo jedno, ja to ponavljam godinama i godinama – bojkotovati mafiju odmah, na svim nivoima, i izaći na ulice sa buntom koji neće prestajati dok vlast ne bude – iza rešetaka! Odmah treba zakonom ZABRANITI SVAKU POSTOJEĆU “PARLAMENTARNU” STRANKU, kao ključno oruđe mafije, a takođe zabraniti i sve crnogorske “medije”! Sve to Miško – Niško Perović zna, i godinama je činio sve da spriječi LSCG na tome jedinom i pravom putu! Rezultat se vidi već dvdesitri godine!)

“Momentum koji su snage koje traže promjenu proizvele do oktobarskih izbora, usporen je postizbornim opozicionim događajima, naročito u Nikšiću. Novi izbori u nikšićkoj opštini, predsjednički izbori i zahtjev EU za ustavne promjene bazirane na preporukama Venecijanske komisije, prilika su da opozicija povrati inicijativu”

( Ovo je najdublja laž do sada, jer takozvana opozicija, takozvani mediji,   takozvani MANS – nikakvog “momentuma” imali nijesu, sve bila je – laž! Naprotiv, sve je urađeno namjerno i planski da se stanovnici i stanovnice još čvršće vežu za Đukanovića, a to je i uspjelo! Ljubavmafije i “naroda” – traje i traje! Dokaz – “izbori!”)

“Nikšić je simbol umiruće Crne Gore i loklani izbori će se voditi oko pitanja kako preživjeti i kako u uslovima obnovljenog siromaštva rješavati osnovne životne probleme ljudi.”

( Nanovo – laž! Nije Nikšić simbol “umiruće” Crne Gore, nego su face Đukanovića, Miška Perovića, Amfilohija i  inih, nakazni  nadgrobni spomenici ubijene, a ne nikako – “u umiranju” – Crne Gore!)

“Predsjednički izbori su jedinstvena prilika da Crna Gora prvi put nakon stotinu godina dobije predsjednika svih građana, koji nije lutka koja uljepšava diktaturu, bilo da se radi o karađorđevićkoj, komunističkoj ili diktaturi današnje Familije. Takav predsjednik bi bio jak psihološki faktor obnavljanja državnog jedinstva, bez kojeg Crna Gora i normalni politički život u njoj nijesu mogući.”

( E, ova je rečenica suština svih prethodnih laži! Umjesto da Miško Perović krikne: na izbore nikako ne izlazite, oni su nova prevara, manipulacija i krađa, on na izbore – poziva, jer, kao –  zna: “izborima” se ruši mafija, a ne nikako – ustankom! Kakva laž, i kakvi lažovi bitišu na ovim brdima crnogorskim, strava!)

“Od opozicije i alternativnih grupa zavisi da li će Crna Gora produžiti da (od)umire ili će početak pregovora o pristupanju EU rezultirati ubrzanjem preporoda. Nikada nije bilo potrebnije da opozicija djeluje usaglašeno. Ako to ne uradi, neka se ne čudi ukoliko na aferu Šarić režim odgovori novom batinom protiv nekog neistomišljenika. Diktature se zakonomjerno hrane nesolidrnošću žrtvi i njihovom nespremnošću da sarađuju.”

( Na ovo nemam komentara, nego pukoh od smijeha! Ovakva drskost Miška Perovića, baš kao i Milo Đukanović, mogući su jedino u mrtvoj – Gori Crnoj!)

 

Advertisements

Comments on: "O MIŠKU PEROVIĆU" (48)

 1. Tacno Slavko, ubijena Crna Gora a ne umiruca…

  Na mnoge postove sam iznijela svoje misljenje i pristojne komentare, ja se izvinjavam ukoliko sam nekoga uvrijedila istinom, i sto sad malo skrecem sa teme ali zaista smatram da bi pojedini komentari sa prethodnog posta trebalo da se uklone jer ne vidim u njima bilo kakav pomen stanja u Crnoj Gori, slaganja/neslaganja sa Slavkovim stavom, nikakvih argumenata ili konstruktivne kritike sem BMW i reply meni potpuno smijesan …Ranije ste takve komentare uklanjali, brojnih posjetilaca a sad je to ok?! Ubijena Crna Gora i sloboda misli i govora, E VIVA!

 2. To – to! Komentarisa sam ga odma cim se pojavio sa njegovim “rastocenim” hvalospjevima mafiji! Kako im poje to je jedno cudo. A Esad Kocan takodje. Ista je to bransa. Vele: “Misko je posten coek stvarno i dobar”. Sto reci? Tacno mu se ono podmuklo cita iz svake njegove rijeci napisane. Na pocetku teksta je slaga ka niko i odma je “polozio”. Tako njegovim rjecnikom ide na ruku mafiji da je to nesto neopisivo. Uvjek u svakom slovu krije alibi za pravdanje sefu mu Milu. Bilo kakvo polemisanje na temu izbora trebalo bi u startu da se odbacuje a ne svaki dogadjaj da se proprati kritikama koje cak nisu ni kritike nego ka sto rekoh HVALOSPJEVI MAFIJI! Isto sam htio , ka sto je u ovom tekstu gospodina Slavka Perovica, rijec po rijec i recenicu po recenicu da mu raskrinkam al je previse za jedan komentar i nisam moga ni da ga uzimam za ozbiljno. Hvala ti Slavko za strpljenje sto si uopste uspio da procitas i cak analiziras lazi Miska Perovica-Profitera. To je nadljudsko strpljenje a ljudska vrlina. Veliki trud ulazes da se ljudi probude! Kako bi se reklo – Misko bas fino, prefinjeno laze! Ne znam uopste cemu tome coeku tolike rijeci iz kojega se otvoreno citaju lazi. Gori je od Marovica. Onaj bar se zna na ciju je stranu i zasto cuti a ovaj kupuje nekakve ne znam ni ja koje su to kreture koje mogu to da progutaju pa cak i da su izdajnici LSCG-a iako ih ima dostina koji to gutaju al ima i nas koji nikad progutat necemo i slavicemo Ljubav i Istinu! E VIVA!

 3. Ovo je jedna od najtragičnijih država u istoriji svijeta. Da na ovako malom prostoru ima toliko zla, nepojmljivo je. Da zlo ima primat nad dobrom u tako dugim vremenskim intervalima gotovo je moguće samo u sferi irealnog. Da je antihrišćanski duh plod viševjekovne borbe sa okupatorima, nemaštinom, neobrazovanošću…naprosto izaziva najmorbidnije misli i promišljanja.
  Zvjerstva čiji smo svjedoci i žrtve ništa su drugo do odraz primitivizma, ona su dokaz nepostojanja čak i trune duhovnosti. Onaj koji u kamenu vidi samo kamen okamenjena je srca. Pogledajte ih, u Vavilonskim kulama, hrle ka Bogu, svome Bogu-sebi…
  Tužne su, čemerne te kamene kule, u njima se samo još krici i jecaji čuju…sužnjeva što ih grade i gospodara što po njima tumaraju nezasiti, tupi, prazni…
  Jad i čemer.

 4. Samanta Nelson said:

  Hallo Hani, pogledajte sta vam onaj tip kojeg ste banovali odavde pise.
  Molim vas odgovorite, mu, radi nas koji vas postujemo i obozavamo.

  Vi to mozete, sigurna sam.
  Vjerujem u Vas.

  A sada pogledajte molim vas sta oni pisu.
  Ja sam potresena ovakvim pisanjima.
  Mene to boli jer ja znam ko je Slavko Perovic.

  Tekst:

  “Cejovic Vukman kaže:
  12. Februar 2013. – 3:37 u 3:37 am
  Jeste li procitali Slavka Perovica, kako kritikuje sto su se posmrtni ostaci kralja Petra vratili u Srbiju?

  Slavko Perovic ala Jovo Kapicic, kao da su dva rodjena brata.

  Neverovatno!

  Sta bi po misljenju ovog silnog demokrate, ove sveznalice i jedinog covjeka na planeti koji grijeha nema, pa kao takav moze da se kandiduje da bude Bog, trebalo da se uradi sa posmrtnim ostacima kralja Petra?

  1. Da se samelju u neki mlinac i ono sto ostane da se zakopa u neki rudnik negdje u Arizoni.
  2. Da se zabetonira u London bridzu.
  3. Ili da sacekaju da Perovic dozivi nirvanu pa posle toga da im on to otkrije.

  Ne daj Boze Gospode da tom covjeku neko da bilo kakvu vlast.
  Taj bi kosti svojih ideoloskih protivnika iskopavao iz zemlje i slao za Afriku.

  Jadna Crna Goro, kako si komunisticki otrovana. Ne moze u tebi ni mrtav da pociva ako nije moralno politicki podoban.
  Komunisti su unistili preko 4000 grobova svojih ideoloskih protivnika i evo bivseg clana komunisticke partije, koji je u glavi jos uvijek komunista na kvadrat sa njegovim predlozima.

  “Zasto je kralju jedne drzave dozvoljeno da bude sahranjen u svojoj zemlji”, pita se glavni demokrata Crne Gore.
  Ooooo ima li ovakvija trubadura igdje na kugli zemaljskoj.
  Ima li igdje na kugli zemaljskoj da mrtvi ne mogu u svojoj zemlji biti sahranjeni i to jos kralj te zemlje.

  Ovo je jezivo i Bogu velikome hvala da ovaj glavni trovac Crne Gore nema nikakvu politicku moc.
  Njemu Bog pomaze, sprecava ga Gospod da ne pravi jos mnogo vise grijeha nego sto je napravio. Ali on to uopste ne kapira.

  Ne daj mrtvom kralju da bude sahranjen u svojoj zemlji, kaze jedan pjesnik.
  Je li to njezna i senszibilnja pjesnicka dusa.
  Ili dusa komunizmom i srbofobijom potpuno zatrovanog covjeka.

  Jes Perovicu, pitace neko u Srbiju tebe gdje ce biti njihov kralj sahranjen.”

  • Amerikanci imaju kapital u TV Vijesti a Miško je u bordu direktora. Nego čuh da će se gradit sinagoga u Pg pa se pitam zar ih ima toliko kod nas jer ja ne poznam nijednog jevreja. I još kad Arapi dobiju ulice, spomenike i još ponešto eto ti čarobne formule za vladavinu Prve i Druge familije. Ista mafija samo su im kese različite sadržine pa se kolju ko će zagrabit više. I sve će uradit da ovo stanje potraje, e zemljo otvori se, orodit će se sa samim đavolom a već jesu samo da ostanu prvi i drugi …..amin.

  • Dotičnom, dotičnoj Samanti (a, nije Samanta već Samantha) indirektno sam se obratio na fluentnom engleskom…muk. Zašto? Zato što dotični/dotična pripada onom sloju koji nema ni elementarno znanje sopstvenog jezika. Obratio/obratila se Maji, ne Maji kao Maji, već kao govorniku sa istog jezičkog područja-tako je najlakše. A, upravo linija lakšeg otpora je indikator nemoći. A, nemoć je ništa drugo do platforma na kojoj se gradi ništa.
   I tek iz gorenavedenog citata vidi se koliko su Prva i ine familije irelevantne u odnosu na tu bezličnu, neobrazovanu, sitničavu, pakosnu, ljigavu masu koja iste prikazuje kao relevantne.
   No, ja opet ponavljam, LSCG je bio i ostao jedna jedina crnogorska elita i predlažem da nastavimo, umnije i duhovotije…
   Voli vas sve vaš Mondo i poručuje da budete srećni, zadovoljni, spokojni-Vi, prijatelji moji, imate najsukplji, a najređi komoditet-SLOBODU!

  • Angus Young said:

   Kakve su ovo gluposti i uobicajena poskocica nekog velikosrbina ili udbasa pod senzualnim imenom”Samantha”?

   I sa kakvim argumentom komentarise banovanje nekog međeda Cejovica ili kako god?

   Ako je vlasnik bloga predocio svoj koncept :


   Poštovani, želim objasniti sljedeće:

   1. Ovo je moj privatni blog, u neku ruku virtuelni produžetak moje kuće;

   2. U mojoj kući niko neće zloupotrebljavati moje gostoprimstvo pod bilo kojim izgovorima;

   3. Moja kuća nije stranka, ni parlament, u njoj nijesam obavezan slušati ono što mi se ne sluša: glupost, laž, podbadanje, podmetanje, vrijeđanje, ometanje ili rad za udbu – režim.

   4. Nemam namjeru da na blogu ubjeđujem bilo koga u ispravnost mojih ličnih stavova koje prezentiram. Ne pretendujem da su ispravni, ali su moji, vjerujem u njih nadajući se da mogu poslužiti kao osnov za kvalitetenu raspravu;”

   http://slavkoperovic.wordpress.com/pravila-bloga/

   Onaj ko nije shvatio moze da virtuelno ODJEBE, ili da napise magistrat ili doktorat o banovanju, pa to lijepo javno odbrani pred UDBASIMA koji ga placaju.

   I jos nesto…

   Imam osjecaj da je ovo Samanta Fox XXX produkcije , ko se jos sjeca 😀

 5. SAMANTA, OBJASNITE KRRATKO – KAKO Z N A T E DA JE VUKMAN ČEJOVIĆ BANOVAN SA OVOG BLOGA, UKOLIKO VI NIJESTE VUKMAN ČEJOVIĆ?

  OVAJ KOMENTAR DOTIČNOG ČEJOVIĆA POSTAVILI STE JEDINO SA NAMJEROM DA KOMENTARI SKRENU SA TEKSTA O MIŠKU PEROVIĆU I POČNU DA SE BAVE VAMA I VUKMANOM ČEJOVIĆEM! OVAJ KOMENTAR SE NEĆE BRISATI DA SE, PO KO ZNA KOJI PUT VIDI, KO JE – VUKMAN ČEJOVIĆ!

  SVAKI SLJEDEĆI, SVAKOG KO NE BUDE POŠTOVAO OVO UPOZORENJE – HOĆE!

 6. rajko zoric said:

  U zemlji laži miško perović radi svoj dobro unovčeni zadatak. Isto kao i lekić,milić,mandić,medojević,…
  Ima li izlaza? Nema.
  Zašto? Zato što u CG ne žive ljudi nego sline od ljudi.
  Čast malom broju koji to nije, ali je mnogo malo takvih.
  E zato u CG treba pored spomenika kralju Nikoli u istoj veličini podići spomenike novaku kilibardi, mišku peroviću i tvoru iz kotora.A na noseve im staviti milov šupak. To je današnja slinava CG.

 7. Nakon što je učinio sve da ubije jedinu pravu opoziciju , koje je ikad postojala u Crnoj , M Perović sada promoviše lažnu opoziciju. Može li iko normalan da zamisli olinjalog slugu svih režima Lekića , kao “predsjednika svih građana, koji nije lutka koja uljepšava diktaturu” ? Može li iko da zamisli Mandića , Danilovića , Medojevića , Milića , Pajovića kako raskrinkavaju i hapse Šariće , Kaliće , Đukanovića , Mićunovića , Barovića…? Koliki IQ treba imati da se skonta , da je to sve ista mafija?

 8. Stojanka majka Knezopoljka said:

  Perovici i sva ta ostala bagra, svi ti svjesni i nesvjesni agenti velokosrbskog sovinizma, su zlo veliko.
  Fala Slavku Perovicu sto nam oco otvara jer smo svi mi slijepi i od nase nadmenosto nista ne vidimo.

  Salute Slavko Perovicu.

  E viva.

 9. Čitam danas da se Demokratski front ipak odlučio za simbol lava s crnogorske zastave. Znači, ni pola godine od pada golubice duginih boja nije prošlo, a oni je zamijeniše lavom (pretpostavljam da su je junački preboljeli i kako Bog zapovijeda ožalili).
  Pa, dobro. Okrenuli su list. Međutim, ja se pitam oće li moći preboljeti ako lav, ne daj Bože, oboli od kakve opake bolesti?
  Da ne bi, a kažem ne daj Bože, opet bili u koroti u tako kratkom vremenskom periodu, jer bi time prizvali i treću nesreću, ja im predlažem Himeru za simbol. Himera je etrušćansko mitsko stvorenje-glava lava, tijelo koze, a rep zmija-pa ko se u čemu nađe.

  • Angus Young said:

   Crnogorski nacionalni simboli se ne mogu mijenjati. Oni moraju biti historijsko naslijedje drzave Crne Gore od nenog postanka, a ne od okupacije Stefana Nemanje ili Osmanske imperije.

   USTAV Crne Gore se mora promjeniti i definisati da je Crna Gora nacionalna drzava Crnogoraca i ostalih koji ravnopravno u njoj zive.

   Ende.

 10. Bravo Slavko !!

 11. (Vidimo, Miško je nezaustavljiv, jer obraza nema! Da bi se mafija razvlastila, treba uraditi samo jedno, ja to ponavljam godinama i godinama – bojkotovati mafiju odmah, na svim nivoima, i izaći na ulice sa buntom koji neće prestajati dok vlast ne bude – iza rešetaka! Odmah treba zakonom ZABRANITI SVAKU POSTOJEĆU “PARLAMENTARNU” STRANKU, kao ključno oruđe mafije, a takođe zabraniti i sve crnogorske “medije”! Sve to Miško – Niško Perović zna, i godinama je činio sve da spriječi LSCG na tome jedinom i pravom putu! Rezultat se vidi već dvdesitri godine!) ….S.P.

  Znaju oni Slavko da je BOJKOT i ovo sto si ti rekao o njemu jedina prava stvar koju treba uraditi u Montenegru.Ti dobro znas sto onda slijedi isto kao sto i oni znaju ali bjeze od Bojkota kao djavo od krsta.Ne pusta se lako sve to sto su oni tokom 23-ogodisnjeg drugovanja sa mafijom stekli i ostvarili jer da nije bilo tog druzenja Crna Gora se danas ne bi nalazila u ovoj situaciji.Nesto gore od ove vlasti kod nas je Crnogorska ” opozicija ” koja isto kao i pozicija uspijeva da laze ovaj debilni narod i da ih vodi od izbora do izbora.A stanovnici pokvareni, nemoralni, prevrtljivi, potkupljivi, spijunski, lazljivi sve se kao prave naivni i ” ubise ” se da dokazu da BOJKOT nije dobar i da treba na izborima dati sansu najboljemu medju najboljima( svako za svoju opciju)…Muka mi je vise od njih jer vidim da spasa ovoj nesrecnoj drzavi nema…Moje postovanje za sve one malobrojne koji se nece prepoznati u ovim rijecima.Slavko pozdravv za tebe i vidimo se 28-og u HN…Opet cemo da pijemo kafu…=D

 12. […] (Приватни блог Славка Перовића) […]

 13. POŠTOVANE POSJETITELJKE I POSJETIOCI,
  SAOPŠTAVAM VAM DA SE NIKOVI: SAMANTA, RAFAELA I DR.POPOVIĆ KRSTO JAVLJAJU SA ISTOG IP BROJA: 93.135.70.172, I SA ISTE ADRESE U MINHENU, POKUŠAVAJUĆI DA UNESE POMETNJU U KOMENTARISANJE PEROVIĆEVOG TEKSTA KROZ FAVORIZACIJU NIKA “VUKMAN ČEJOVIĆ”. ZBOG TOGA VAM JE PLASIRAN KOMENTAR VUKMANA ČEJOVIĆA, KOJI JE NAPISAN DANAS U 3:37 U J U T R O! NEĆEMO PITATI ODAKLE “SAMANTI” OVAJ KOMENTAR, JER JE OČIGLEDNO DA FALSIFIKATOR KOJI KORISTI TRI RAZLIČITA NIKA JE U DIREKTNOJ VEZI SA VUKMANOM ČEJOVIĆEM, ILI JE SE RADI O SAMOM ČEJOVIĆU! KAO PRILOG VAM DAJEMO SATELITSKI PRIKAZ IP BROJA I FOTOGRAFIJU ULICE ODAKLE SE FALSIFIKATOR JAVLJA. BANOVAN JE!

  http://www.iptrackeronline.com/index.php?ip_address=93.135.70.172

  • Ledendo!!!! ))))))

   • A za Sekulu zna li se kuda se krece?)) Ne mogu da shvatim ljude koji te patoloski mrze i jos ti dolaze na blog !!! Hoce i oni da ucestvuju u Prolivgorskom nacionalnom sportu grebanje o lik i djelo Savaka Perovica!! Koja oloh majko sveta!! Hvala ti Shale za ovo uljepsa si mi godinu ovu!!!!!!

 14. Izgleda da naš Samantko živi u prizemlju, garsonjerici s prozorom na cestu i prima socijalu. Ispred prozora parkiran Opel iz 1989. Nije mu ni čudo, nesretnjiku te mrzi sebe do 12, a od 12 cijeli svijet. Sprechen Sie Deutch?

 15. No comment! 🙂

 16. Da su vijesti istinski boraci za demokratizaciju,a nijesu svaku vijest od rezima bi objavljivali u crnu hroniku ili je uopste ne bi objavljivali. Radi toga ni ne citam vijesti. Niti im posvecujem ikakve paznje. Najveca istina je da se Drtina stara se upinjala da unisti Lscg da bi po nalogu mafije on zasjeo na to CHASNO mijesto i glumio toboznju opoziciju i jos se drznuo da formira laznu Pozitivnu i jos se drznuo da poziva na lazne izbore!!! Kakav nesoj prve klase!! Ko da smo mi sa neba pali, a ne onakve bitke izvojevali i nasim ostajanjem i ne pristajanjem Istinu kalimo za nove genracije !!!

  Ja bih mu samo porucio Drtino Stara zelim ti dug, dug, dug, dug, dug zivot i dugu ,dugu,dugu,dugu,dugu i bolnu smrt!!!! Pa ti posle toga dali ulicu na KOnik po zasluzi zivotnoj, a na sahranu ti govor drzao Stevo Vucinic, vjenac nosio hulja zadnja i olosh isrperd zavisnika novinara Shukovic.

  EVIVAAAAA

  p.s-doticni Cejovic je ostavljavao te komentare na poratal JS sve sam mu plakao od smijeha jer slobodno vrijeme prekracujem krpeci se sa USHNIM odjeljenjem na tom poratlu!!))

 17. Rajka Samurajka said:

  Svaka vam cast sto ste banovali tu udbasku vasku, tog Cejovic Vukmana, koji je dugo godina radio kao makro u Frankfurtu i preko Rumunije uvozio kontigente zena iz Tajlanda.
  Na onoj adresi koju ste prikazali mu zivi jedan rodjak, sa njegovo troje djece, pa pretpostavljam da su Cejovic i te cerke od ovog njegovog rodjaka pokusali da sabotiraju ovaj clanak, naravno po naredjenju udbe.
  Zivim dugo u Minhenu i poznajem licno Cejovica, to je jedna izbildovana arogantna svinja, najveci srpski sovinista kojeg poznajem.
  Sto se njegovih kola tice, on vozi jednog BMW-7 samo se pitam ko ga placa da tako skupa kola moze voziti.
  Da ga slucajno Misko Perovic ne placa, cim se toliko angazuje oko njega.

  Slavko, budi mi pozdravljen.

  S postovanjem Rajka

 18. Najžalije mi je Miška Đukića i što se petlja s tim ljudima na Javni servis. Rado bih čita njegove tekstove i s njim razmijenio po koju riječ, ali od tog bloga i tih ljudi mi se utrobice prevrću. Sve goli udbaš do udbaša. Uh!

 19. Rajka Samurajka said:

  E fala vam velika i ljdcka sto ste objavili ovu istinu o Cejovic Vukmanu, koji je inace i poznati kockar, kazu da igra poker najbolje u Njemackoj i uz to je neizlecivi ninfomanko, ima zena u svakom kvartu u Minhenu.
  Meni se udvarao nekoliko puta ali sam ga kategoricno odbila.

  E ovakve tipove anzaguje Misko Perovic da ga brane, da pisu za njega, pa mu je kupio Misko BMW-7 samo pitram se zbog cega, sta to on jos mora da obavi da zasluzi tu nagradu.

  Saznala sam takodje, da ce onaj njegov velikosrpski govor na mitingu iz 1988 godine da iskoriste i da Cejovic Vukmana predstave kao velikog opozicionara a mi svi znamo kakkva je to finjara neopisiva, sto i pokazuje ovom njegovom sprdnjom sa bardom crnogorske demokratije velicanstvenim Slavkom Perovicem i velicanstvenim liberalnim savezom Crne Gore, kojemu se Cejovic sprda, sram ga bilo, nesoj jedan.

  Hvalio se Cejovic kako je clan ove miskove pozitivne stranke i kako ce na narednim izborima biti njihov kandidat, sto me ne bi ni malo zacudilo, jer Misko obraza nema i sa svakim ce saradjivati samo da zadrzi novac i moc, sram ga bilo od guzice ako nece od pobraza, nesoji jedni.

  Ali svi Slavku mogu da punu pod pazuh, nista im ovo nece pomoci i svaka vam cast moderatoru sto ste razotkrili sve ove nesojluke Vukmana Cejovica, kojemu porucujem, “gnjido jedna gnjilava”.

  Budite mi svi pozdravljeni, ja vas obozavam i volim i ponosna sam sto vas ima.
  Zivjeli mi svi a najvise dragi moj i neponovljivi legendarni Slavko Perovic i molim ga “vrati se slavko, nikada nam potrebniji nisi bio”.

  Vasa Rajka Samurajka

 20. Rajka Samurajka said:

  Moram da vam uputim i jednu kritiku, ali se nemojte ljutit.
  Ona Maja ga je odma namirisala a vi joj vjerovali niste.
  Obratite paznju malo i na nasu zensku intuiciju.
  Nije lose ponekad poslusati i nas zene.

  Eto tako.

  S postovanjem

  Vasa Rajka Samurajka

 21. evo na javnom servisu otvoreno priznanje :))povecala sam ovo Samanta da brze uocite!

  ”Cejovic Vukman kaže:

  13. Februar 2013. – 13:11 u 1:11 pm

  Prijatelju, ti jos nisi ukapirao koji sam ja kapacitet.
  Ovi opozicioneri, Slavko Perovic i ostali, svih boja i nijansi mi nisu ni do koljena.
  Zato se ja sprdam, jer njih treba pokazati u pravom licu a to je jedino ismijavanjem moguce.

  Mislim, ne bih se ja ismijavao nikome, ali ti ne daju rijec, nego te banuju, pa ako ce da banuju onda cemo da se ismijavamo, jer sto drugo da mu radis.
  Treba li ja sad setelit da angazujem i da snimam grad u kojemu Slavko zivi.
  Boze pomozi, to su glavne demokrate Crne Gore.

  A sto se govora tice, samo reci koji ces govor i ima odmah da ga napisem.

  Godinama sam vodio rat sa ekumenistima po raznim srpskim forumima, pa sam postao ekspert za propagandni rat preko interneta. Sa nikom SAMANTA sam pravio dar mar na mnogim forumima.

  I samo da znas, posto licno poznajem neke opozicione politicare u Njemackoj.
  To su sasvim normalni ljudi, skromni, sa njima mozes normalno da komuniciras, dok sa ovima u Crnoj Gori ne mozes da pricas, to su jedni iskompleksirani blavori, sa kojima se zaista treba samo ismijavati.

  Nema tu razlike da li je partija srpska ili crnogorska, svi su isti, iskompleksirani seljaci, koji sa nosem do neba setaju gradom. Boli njih patka za Crnu Goru, njima treba politika za licnu egzistenciju i za pumpanje ega.

  Pogledaj sam i reci, sta bi bilo koji od crnogorskih politicara mogao raditi da se ne bavi politikom i da ih recimo bacis negdje u Evropi. Cime bi se oni mogli baviti.
  Nicim brale, to je sve skroz nesposobno, to su obicni tgrubaduri.

  A evo ti recept kako crnogorske politicke seljake mozes da palis.

  1. Javi im se i hvali ih do besvijesti. Reci im kako su oni nesto posebno, kako su najvisi sinovi nasih naroda, kako se bez njih ne moze, reci da su lijepi, pametni, koristi stil pisanja koji koriste njihovi klanovi. Naprimjer ovi slavkovi cesto koriste izraze: gnjida, ljudcki, olos, stoka, srbski hegemonisti itd, pa onda uz pohvale koristi i ti isti recnik, ima da se naloze odmah. Umjesto rijeci “rekao” napisi “reka” umjesto “posao” napisi “posa” ima da pomisle da si neki ekstra crnogorac, koji drzi do svog jezika.
  Za ove druge ima takodje sema. Sve je vrlo prosto a najglavnije ih hvali ih i hvali ih koliko najvise mozes, nece oni nikada ukapirati da ih neko zajebava.

  2. Druga sema na koje se oni pale je da ih drzis u ubjedjenju da si ti imucan covjek koji bi htio da ih materijalno pomogne, jer ti vodju mnogo volis i cijenis, jer takav se od davnina radjao nije.
  E tu ce najvise ovi iz srpskih stranaka da se napale, pogotovo ako su ove male stranke,

  3. Ubijedi ih kako mozes da im organizujes tribine i gostovanja po zapadu. Joj brale ima lambadu oko tebe da igraju.

  4. Jos ako ih ubijedis da mozes da im organizujes kakve susrete sa inostranim faktorima, ima da izavetaju od srece.

  Kombinacijom ovih poteza garantovano ces moci uci u glavni odbor bilo koje manje partije a ni ovi veci ti nece ostati duzni.

  • opao mi je IQ dok sam ovo procitala…moram prilec 2-3 ure da se rehabilitujem..

   • hahahaaaaa i ja, mada ću i jedan peškirić u ladnu vodu pa na čelo, zlu ne trebalo…hahahaaaa možeš zamislit kako se ta budala opteretila…samo mu viđi ideja hahaaaaa e, u san se ne snili, avetinje

   • To sam mu ja malo vodu vadio kad lik poce sa ovim))) Banovali su nam prepisku prije i posle toga cijelu. Jedno je neosporno da je lik dileja totalna i radi na ushno. . . .
    Samo kad vidi covjek koliki im je strah od Slavka Perovica koja je to mrznja smuchi se cojeku. Dodje mi tacno da mu glavu rashrafim i njemu i svima njima nego bi tada samo bio kao i oni!!!

    Kad pogleda covjek ispada da je Stara Drtina(Profiter) najveci akcionar preduzeca ad. holding Lik i Djelo Milete Velicanstvenog, pa posle njega bi bio Risto Radovic samo sto Risto isto prodaje (istinite)neprovjene informacije d.o.o Crkava i kompanjoni ciji je Mileta vecinski akcionar. Ovo je Sveto Trojstvo crnogorskog roblja!!!!!

  • …taj sajt je osnovala UDBA-samo pogledaj koji likovi se tu skupljaju: Milovan iz Brskuta- 1/1 udba, onda onaj mali, mislim da je on u uredništvu, iz Kotora što mu je otac u SDP-udba, pa ovaj Čejović-udba…pokupili se isluženi, izlizani, istrošeni…pa nije im ni čudo što arlauču na NAS, na LJEPOTU, na DOBROTU, na PLEMENITOST, na OŠTROUMNOST, na OBRAZOVANOST, na SOJ OD SOJA.
   Arlauču na sve što im ne može bit…e, jada…

   • Ne znam dje da blejim pomalo nego tamo, na analitiku stvarno necu to je shalter udbin odje bacim po neki komentar ali mi je Cejovic zanimljiv i ovi Profiterovi pretorijanci . . . uglavnom sprdnja . Pokusava se ideja bojkota siriti ali dzaba sve goli udbas!! Smijesni su mi … u njihovom upiranju deskreditacije ideje bojkota. Danas sam Cejovicu glavu otvorio dok nije nesretnik priznao ko je i sto je!!!))) Sta misli o portalu Slobodna Crna Gora ili fejzbuk grupi otpor rezimu sa Perfektom na celu?

 22. hahahahha ovaj covjek ne odmara nikad ,kako si me razotkrio:)

  ”Cejovic Vukman kaže:

  13. Februar 2013. – 13:38 u 1:38 pm

  Objavila Maja ovo moje pisanje na slavkovom blogu.
  Veceras ce biti vanredna sjednica kod njih.

  Joooj kako mi dizu rejting, kako me reklamiraju, pisu o meni.
  Hahahahahaha.

 23. Sonja Radosevic said:

  Ostace zabiljezena uloga Miska Perovica u izgradnji I ocuvanju Djukanoviceve imperije.

  Na temeljima ratnih zlocina i, organizovanog kriminala , funkcionise mafijaski aparat. . Citav sistem zahvacen kancerom , raspada se. Zlo je iskopalo raku I za one jos nerodjene na ovom prostoru.. Pogledajte samo ove informacije. .
  ,,Sin opozicionog lidera ubo nožem đaka četiri puta,, naslov je u Kusovcevoj ,,Pobjedi,, .Komentari ispod teksta su morbidniji od teksta a tek vijest ,, U DPS-u aktivno preko pet hiljada mladih,, pokazatelj je beznadja, ambisanja Crne Gore.

  Teska je ironija , ismijavnja zdravom razumu u ovakvom ambijentu doborvoljno ucesce svih u predstavi zvanoj -,,,,izbori,,.

 24. Bog te vidio, koje fukare su se skupile u tu pozitivnu…sve goli kriminalac…Drago Đurović, operativac SAja, ovaj Čejović trgovac bijelim robljem…kuku, da se čovjek naježi…sve šljam do šljama

 25. POŠTOVANE POSJETITELJKE I POSJETIOCI,

  RASKRINKALI STE VUKMANA ČEJOVIĆA, TO JE JASNO I KORISNO! MEĐUTIM, NE TROŠITE VIŠE VRIJEME I NERGIJU NA ČEJOVIĆA, JER TO JE NJEGOV CILJ – DA SE SKRENE PRIČA SA MIŠKA PEROVIĆA, CENTRALNE TEME BRILIJANTNIH KOMENTARA SLAVKA PEROVIĆA, I DA TA PRIČA PREĐE NA UDBAŠKU KANAVACU! NE DOZVOLJAVAJTE TO SEBI, IDE SE D A LJ E!

 26. LIBERAL DO SMRTI said:

  Postovana gospodo, potpuno ste u pravu, provokatori nisu vrijedni nase paznje.
  Ocigledno je da je cilj doticnog bio da o njemu pisete i to tako da pisete kako njemu odgovara.
  Danas se na javnom servisu hvalio kako se iza nikova “Stojanka majka Knezopoljka” i “Rajka Samurajka” krije Vukman Cejovic.
  Mene veoma cudi da niste primijetili da se on pod tim nikovima zavitlava.

  Jos nesto, Vukman Cejovic nije udbas niti trgovac bijelim robljem, to sto tako pisete je njegov cilj i njega to izgleda zabavlja. On je srpski nacionalista i fasista, sto je neuporedivo opasnije od biti udbas.

  Ovim pisanjem se i na ovom blogu malo culo o njemu. To je njemu bio cilj a vi umjesto da ga odmah banujete, nasjeli ste na njegove provokacije.
  Nadam se da ovu moju dobronamjernu kritiku necete uzeti za zlo.

  Pozdravljam sve citaoce ovog demokratskog bloga.

 27. “Predsjednički izbori su jedinstvena prilika da Crna Gora prvi put nakon stotinu godina dobije predsjednika svih građana, koji nije lutka koja uljepšava diktaturu, bilo da se radi o karađorđevićkoj, komunističkoj ili diktaturi današnje Familije. Takav predsjednik bi bio jak psihološki faktor obnavljanja državnog jedinstva, bez kojeg Crna Gora i normalni politički život u njoj nijesu mogući.” NE DAJ BOZE NIKOME!

  Kako im Misko-Miodrag-Profiter-Pisko-Nisko lijepo poje! Vecega i ljepsega hvalospjeva mafiji ne cuh jos. Prefinjeno i podmazano klizi kako se prosto coek topi dok im poje. Taman oce da veze mafiju sa narodom neraskidivim lancima ropstva. LSCG je jedna jedina sansa za spas bila protiv koje je bio isti ovaj idiot od Miska Perovica! Pitate se onda zasto? Ako toliko vole da se prave pametni, inteligentni – sto onda ne objave imovinu izdajnika LSCG tokom clanstva u LSCG i poslije izdaje!? Kao i mjesta na kojima su bili zaposljavani, svi poslovni partneri i predstavnici u zemlji a i u inostranstvu. Takodje firme koje su otvarane i kompletna revizija sa svim transferima i kompletno poslovanje svih firmi na koje je prenoseno POSREDNO ILI NEPOSREDNO imovina ili novac. E pa toga necete nac u Monitor. To vam odma moze rec da su oni jedino smece mafijasko koje drzi iste te seljake od Mila Djukanovica i ekipe na vlast pojajuci joj ka da je sve normalno a “nezavisni novinari” kriticari nekog rezima koji , eto, pljacka Crnu Goru. Zato nikad ne treba u te demonske lazi vjerovat i ni u sto sto citate i gledate u CG ne treba vjerovat! Ko se pobuni izgleda u CG odma mu govore “A sto coce – ti si jedini pametan i niko osim tebe”. Odvratni su i kako sjutra da se proseta ulicom i da se javis nekome a skoro svi su takvi? ZIVJELI TO MALO PREOSTALO LJUBAVI I ISTINOM ISPUNJENI LJUDI! E VIVA!

  • Figter kaze-…..Ako toliko vole da se prave pametni, inteligentni – sto onda ne objave imovinu izdajnika LSCG tokom clanstva u LSCG i poslije izdaje!? Kao i mjesta na kojima su bili zaposljavani, svi poslovni partneri i predstavnici u zemlji a i u inostranstvu. Takodje firme koje su otvarane i kompletna revizija sa svim transferima i kompletno poslovanje svih firmi na koje je prenoseno POSREDNO ILI NEPOSREDNO imovina ili novac. E pa toga necete nac u Monitor……

   Fighter kaze-Odvratni su i kako sjutra da se proseta ulicom i da se javis nekome a skoro svi su takvi?

   Ove odvratnjake hujje izdajnicke dijelim u tri grupe.

   1.Prvi sto se prodase direktno i sto se ne ponose sa tim dostignucem sa njima je lako, fino ga posaljes u pm ili kad prodje spusti glavu sto vecina uradi.

   2.Druga grupa Miskovih pretorijanaca oni su mi problem, a zasto? Zato sto jos misle da su oni neka elita opozicona a ne hulje izdajnicke i obicni pioni Profiterovi. Njima nista ne mogu, niti im je ista sveto tu pomazu samo kad im kazem BOJOKT pa sad bivshi druze, brate , kume odjebi u poskocima. Traze od mene da oprostim Drtini Staroj ono neoprostivo kao oni su mu oprostili vele moralo se tako tada!!!!! Onoga sto nas je ubija i gazio njega sad u guzicu ljube za par stotina eura rekao sam im da ih smatram za zabludjele bivshe saborce!! Njima sam spreman oprostiti ako se pokaju ali Profiteru NIKAD! Kad razmislim samo kakve su hulje Ivanovic, Milka TAdic, Kocan, Veseljko Koprivica ovi mi koje predvodi Vesovic i Shukovic dodju vkao caj od hibiskusa!!!!

   3.Oni sto su nastavili izdajnicki pir radeci za ushno odjeljenje i postizuci izvarendne rezultate u tome!! Nijma se samo smijem u facu prkosno!!!

 28. Viva LSCG!

 29. @ fighter – sve si rekao

 30. ovo je uzas od zemlje i naroda s kojim moram da zivim. promjeniti mentalitet ovog naroda je skoro nemoguce. u pravu je slavko, nijesu to ljudi, vec stvorenja.

 31. Genijeeeeeeeeeeee,nas,prije neku noc ulicama Titograda,ruku pod ruku,zamaskirani salovima,kapama,setaju vlasnik prve banke i vlasnica Ckb banke.U vrijeme najvece “zvanicno” afere u Ckb,znaci maksumum prije 15 dana.E crna li si Goro Crna,da ne mozes crnja biti.Zivio ljudarino,nek te sreca prati!!LSCG-SLAVKO PEROVIC.

 32. JOSA ,zaboravio si onu tvoju cuvenu recenicu SMRDLJIVI PRODAVAC NOVCA, MISKO PROFITER PEROVIC…

 33. Slavko odlican i precizan. Zalosno je sto se to vidi u cg ali uzalud je to crnogorcima. Oni umjesto svojim vise vole da veruju ocima djukaja i miska perovica.

  fighter vasi komentari i prikazi crne su ubitacno tacni. Upravo to je cilj ubiti ISTINU u crnogorskoj mafijaskoj demokraturi.

 34. ilija bakic said:

  “Predsjednički izbori su jedinstvena prilika da Crna Gora prvi put nakon stotinu godina dobije predsjednika svih građana, koji nije lutka koja uljepšava diktaturu, bilo da se radi o karađorđevićkoj, komunističkoj ili diktaturi današnje Familije. Takav predsjednik bi bio jak psihološki faktor obnavljanja državnog jedinstva, bez kojeg Crna Gora i normalni politički život u njoj nijesu mogući.”
  Naravno, kao i uvijek, Misko Perovic laze i obmanjuje, a istovremeno pere svoju prljavu proslost. Crna Gora je imala istorijsku sansu nakon rascjepa jedinstvenog DPS-a, ali ta sansa nije iskoriscena zato sto je Misko Perovic izmedju Momira Bulatovica, Mila Djukanovica i Slavka Perovica podrzao Mila Djukanovica. Uz Mila i Amfilohija, Misko Perovic je najveca sramota Crne Gore.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: