A great WordPress.com site

Knjiga Jovana Ćetkovića Ujedinitelji Srbije i Crne Gore,Dubrovnik 1940.g. (Dubrovnik je tada, po podjeli kraljevine Jugoslavije na banovine koju je planirao i sproveo kralj Aleksandar, pripadao banovini Zeti, kako je Crnu Goru tada preimenovao Aleksandar) predstavlja jedan od najkrupnijih dokaza o velikosrpskoj izdaji Crne Gore, decenijama planiranoj, a onda naređenoj i izvedenoj od strane Srbije, iste Srbije kojoj je Crna Gora odmah bratski stala uz bok, objavljujući istog časa kad i Srbija, rat Austrougarskoj, i javno poručujući Srbiji i Srbima: „vaša sudbina je i naša!“

Ćetković je bio perjanica crnogorskog izdajničkog velikosrpstva, planski projektvanog iz Beograda i nastalog odmah nakon pojave „Načertanija“ Ilije Garašanina 1844.g, koje je sve do 1907-me tajni program djelovanja srpske poltike sa jedinim ciljem posrbljavanje okolnih naroda i otimanje njihove teritorije. To, i ništa drugo, bio je otvoreni plan Slobodana Miloševića i njegovog crnogorskog saveznika i saradnika Mila Đukanovića. Od te godine Beograd je radio na stvaranju bezbrojnih istorijskih falsifikata na izmišljanju srpske nacije u Crnoj Gori koja uopšte do tada, u Crnoj Gopri nije postojala, što mu je perfektno pošlo za rukom. Njegovom uspjehu bitan doprinos dala je činjenica da se pravoslavna vjera u Crnoj Gori, pored pravoslavne nazivala srpskom, a što treba dovesti u vezu sa istinom da je majka Crnogorske autokeflane pravoslavne crkve bila Srpska pravoslavna crkva koja je na ove porstore došla na okupatorskim mačevima i kopljima Nemanje i njegove vojske koja je pokorila nezavisnu crnogorsku državu Duklju, ali i na činu osnivanja Zetske arhiepiskopije od strane Nemanjinog sina Sv. Save. Kojim ptem su se kretale namjere oca i sina, i što je njima vjera stvarno značila, najbolje dokazuje porazna činjenica da je sva loza Nemanjića postala svetačka loza, svi njeni članovi postali su sveci u Srpskoj pravoslavnoj crkvi!

Zna se da su Crnogorci svoju vjeru nazivali srpskom, Rusi ruskom, Bugari bugarskom, Rumuni rumunskom, Grci grčkom, i tako dalje , ali zna i da su kroz takav naopak pristup i sve druge pravoslavne narode smatrali: Rusima, Bugarima, Rumunima, Grcima, a Srbi Srbima! Bijaše to zlomisleći običaj onoga doba koji je crkva podlo podržavala i usmjeravala, jer ona je bila desna ruka svake državne osvajačke poltike!Takva Crkva i politika zadržale su se u Srbiji sve do danas, ali i kod crnogorskih Srba!

Još jedna velika velikosrpska prevara kumovala je brzom i efikasnom procesu posrbljavanja Crnogoraca, a to je činjenica da je politički vrh velikosrpstva odmah izmislo podjelu Srba na Srbe i Srbijance na taj način da se Srbijancima smatraju svi koji žive na teritoriji države Srbije, a svi su drugi, samo ako su pravoslavci, nazvani i nazivani Srbima! Time se svima drugima sprječavalo da se nacionalno osjećaju onako kako su se osjećali, već su se morali osjećati Srbima. Kad se ovome dodaju bezbrojni agenti koji su promicali ove i brojne druge falsifikate, kad se shvati da je zbog popularisanja ovih falsifika objavljeno u Beogradu i drugdje na hiljade knjiga, a posebno lažnih istorija, i sve tokom decenija koje su slijedile,da su se na njima zasnivale škole i docniji univerzitet na kojima sus e očigledne laži izučavale i tretirale kao istina, da je ista takva bila beogradska štampa, ali i druga koja je izdavana van teritorije Srbije, bivajući zapravo, agent i izvršilac velikosrpskog Beograda, i da Cetinje na ove falsifikate nije obraćalo ni najmanju pažnju smatrajući Beograd bratskim saveznikom, stvari postaju jasnije oko posrbljavanja Crnogoraca, kao i činjenica: zašto i kako se značajan broj stanovnika Crne Gore, ne samo opredijelio za velikosprstvo, nego je svojski uništavao sve što je crnogorsko! Ovakvom, po Crnu Goru kobnom toku stvari, bitno je doprinijela i nerealna ambicija Nikole Petrovića da on postane svesrpski kralj sa prijestolom u Beogradu! Ali, sa druge strane, niko nije mogao ni pretpostaviti da će se Srbija otvoreno, izdajnički, i zločinački, postaviti prema Crnoj Gori, i da će u tom zločinu naći brojne i otvorene podržavaoce u samoj Crnoj Gori. A tako je bilo!Jovan Ćetković je bio jedan od najtalentovanijih izdanaka takave sorte odmah velikosrpski zasijane u Crnoj Gori još za vrijeme Ilije Garašanina.

Srpska istorija se kretala decenijama i decenijama, i danas se kreće, istim stazama, a o crnogorskoj da i ne gvorimo. Po srpskoj istoriji Crnogorci su Srbi, Duklja je prva srpska država, takva je bila i Zeta i, ada kako drukčije, nego: i Crna Gora! Njegoš je srpski pesnik,Nikola srpski kralj, Srbi su, bježeći pred Turcima nakon kosovskog poraza 1389-te, navodno naselili navodno praznu Crnu Goru(!) i svi su Crnogorci nastali iz sperme srpskih junaka i vitezova, oni su najčistiji, najbolji, najnajnaj…Srbi! Ni jedne jedine istorije srpske nemate koja govori istinu o akcijama crnogorke vojske u Prvom svjetskom ratu, o crnogorskom spašavanju Srbije od totalnog njenog uništenja i brisanja njenog sa karte svijeta, o tome da su kralj Petar, sin mu Aleksanad i Nikola Pašić zauzvrat, Crnu Goru najsramnijom izdajom zbrisali sa lica zemlje, uništili je 1918-te samo zbog otimanaj njene teritorije, prisvajanja njne istorije i crkve, i izlaska Srbije na Jadran! Nemate ni jedne srpske biografije koja bi se zvala Izdajnik Petar Pešić, ni jedne sa nazivom Izdaja Crne Gore serdaraJjanka Vukotića, i tako redom!Isto je i u Crnoj Gori! Vi nemate ni jedne knjige koja bi pisala o zabrani crnogorskog jezika, crnogorske narodne nošnje,crnogorske kape bez četiri ocila, crnogorske crkve, crnogorske istorije u Crnoj Gori nakon 1918-te.g.Ni jedna knjiga ne govori o dolasku, i to kakvom – okupatorskom, Sv. Save u Crnu Goru, ni jedna o tome kako je nastao, tek nakon 1838-me, mit o Sv.Savi u Crnoj Gori, za kojeg se do tada, u Crnoj Gori uopšte nije ni znalo, ni jedan, makar tekst, nemate o iznenadnom i značajnom broju novonastalih toponima modela: Savin kuk, Savin izvor, Savino polje, koji su se do tog očiglednog falsifikata zvali po Sv. SaBi, starom dukljanskom svecu, SABIN KUK, izvor, polje…

Prvi svjetski rat je, sve do pojave knjige Sava Brkovića, u komunističkoj Crnoj Gori bio zabranjena, separatistička tema, a tek poslije Savove knjige! Velikosrpski put je nastavio, odmah poslije rata, Milovan Đilas, otvoreno lažući kako su Crnogorci narod srpskog etničkog stabla! A onda se, koju deceniju poslije, pojavio genijalni Dragoje Živković sa njegovom prvom istorijom koja se prva nazvala Istorija crnogorskog naroda.LSCG je finasirao objavljivanje dva toma, ali i prvi pravopis crnogorskog jezika Vojislava Nikčevića kojeg je, tobože, objavilo Nezavisno udruženje književnika, hahahaha, a objavili smo ga mi! Nego,da sevratim: sve dotadašnje beogradske i „crnogorske“ istorije, zvale su se Istorija Crne Gore, jer crnogorski narod nije se smio ni pomenuti, osim na popisu! Ta oni su Srbi, čoveče!Ovu dvojicu velikana, Brkovića i Živkovića niko, od novoprispjelih mafijaško-režimskih istoričara i ne pominje, niti smije, a razloge znam – lažu, kao i njihovi velikosrpski prethodnici, i na najpodliji način, isto kao i njihov vođa Milo Đikanović, a sve posredstvom njihovog i njegovog navodnog „crnogorstva“, zapravo najnovijoj prevari ravnoj zločinu ubijanja Crne Gore osamnaeste, pa 1989-te, i konačno 1997-me, nastavljaju, svi oni zajedno, velikosrpskim putem totalnog uništenja Crne Gore!

Uspjeli su, priče nema!

Da li su prevarili crnogorska stvorenja bilo koje nacije ili vjere? Ne, nikako. Predugo smo postojali i djelovali: ja lično i LSCG, da bi takva prevara, najdublja u crnogorskoj istoriji, uopšte bila moguća! U čemu je odgovor? Stvorenja Crne Gore, van vrha, ne nikako svog nosa, nego vrška najmanje dlake sa svojih polnih organa, odbijaju da gledaju ispred, i pored toga što vide. Oni svjesno i planirano glume da su – slijepi, a u okviru onoga spektra u sjeni dlake, koji prihvataju da vide, oni glume najjednostavnije robote Mila Đukanovića i ao takvi misle da su – srećni! Rezultat te jezive glume, vidi se na svakom koraku… p r o p a s t, i to k o n a č n a!

Nikad više života tebi – Crna Goro!

Jedan od značajnijih srpskih istoričara, Dragoljub Živojinović, napisao je trotomnu biografiju srpskog kralja Petra. Živojinović spada u red sofisticiranih velikosrba, on neće da laže očigledno, takva vremena vremena su prošla, ali on laže tako što prećutkuje, laže na isti način kao što je lagao Miodrag Perović sa „Monitorom“ i svim mafijaškim medijima koje je „osnovao“, gurajući LSCG i mene pod tepih, kao da ne postojimo, i ne djelujemo, i pored toga što smo postojali i djelovali svakog dana, i svake noći, i to godinama i godinama! Da li je zamislivo napisati biografiju ubice Crne Gore kralja Petra, a ne krstiti taj užasni i zlikovački čin imenom koje mu jedino pripada – izdaja Crne Gore i njeno ubistvo izvršeno od strane kralja Petra, i regenta Aleksandra Karađorđevića, zajedno sa Nikolom Pašićem, i pukovnikom Petrom Pešićem, u Prvom svjetskom ratu! Moguće je, ova biografija je dokaz, i to ne nikako jedan i jedini, tek samo jedan u beskonačnom nizu sličnih.

Trebamo li se zapitati: zašto u Crnoj Gori nikad nije napisana biografija crnogorskog veleizdajnika serdara Janka Vukotića? A zašto nema biografije veleizdajnika Andrije Radovića, pa veleizdajnika đenerala Mitra Martinovića i brojnih drugih? Zašto u Crnoj Gori nema knjige koja se zove: „Pobjedničke bitke crnogorske vojske u Prvom svjetskom ratu“, a zašto nema knjige koja govori o jednoj od najstrašnijih bitaka toga rata koja se odigrala na Lovćenu? Zašto nema knjige sa naslovom „Crna ruka Dragutina Dimitrijevića Apisa u Crnoj Gori i njeno velikosrpsko djelovanje“? Zašto nema istinite biografije Krsta Zrnova Popovića, a zašto nema isto takve biografije Sekule Drljevića? Zbog čega nema biografije Savića Markovića Štedimlije? Zašto nema knjige sa naslovom: „Velikosrpske laži i izmišljanje crnogorskog separatizma“? Đe je biografija Kralja Nikole? Zašto su dnevnici princeze Ksenije, prije neki dan, predati u ruke svjetskom lupežu Manku, a ne Državnom arhivu Crne Gore? Zašto nema knjige o Amfilohijevom smišljenom arhitektonskom i urbanističkom razaranju crnogorskih manastira? Zašto nema knjige „Heroji crnogorskog božićnog ustanka 1919.g.“? Zašto nema knjige „ Sjećanje na slavni komitski pokret i njegove junake“? Zašto nema knjige pod naslovom: „Crnogorski komunisti i njihova uloga u višedecinijskom poslijeratnom razaranju Crne Gore“? Zašto nema knjige „Kako su i zašto crnogorski komunisti donijeli odluku o ubijanju prijestonice Cetinje, i seljenju prijestonice u Podogoricu“? Zašto nema knjige: “Kako je došlo do namjernog zatiranja Cetinja komunstičkim davanjem imena Podogorici – Titograd, i seljenja prijestonice sa Cetinja u Podgoricu “ Đe je, makar esej, o sljedećem: „Zašto se Podgorici nije vratilo njeno dično ime Mirkova Varoš, u znak sjećanja na veličanstvenog političara, vojskovođu i junaka Velikoga Vojvodu Mirka Petrovića“? A đe je knjiga “Kako se Cetinje planski razara od 1918-te.g.” Zašto nema knjige kloja bi dala odgovor na pitanje: „ Ko ukrade iz cetinjskog manastira sedamnaest panagija, sedamanestorice crnogorskoih vladika iz raznih crnogorskih plemena iz doba vladikata, i zašto?“ Ukrade li ih ondašnja udba, jer niko drugi ih nije mogao ukrasti, ili Srpska pravoslavna crkva da ih skloni kao očigledan dokaz crnogorskog vladikata nastalog decenijama prije pojave Petrovića? Kako je moguće da počinitelj nikad nije otkriven? Ili: „Zašto je dozvoljeno propadanje starog puta Cetinje – Kotor, puta kojim je išao Njegoš, knjaz Danilo, knjaz Nikola, zvono Tablje i svi drugi Crnogorci, puta kojim se odvijala trgovina sa Kotorom, puta kojim je u Kotor došla Sveta Ozana?“ Zašto nema spomenika Svetom Leopoldu Mandiću u Herceg Novom? A zašto nema spomenika papi Sikstu V, jednom od najvećih papa svih vremena, čiji je otac iz bokeškog sela Krušovice?

Zašto Crna Gora nema spomenika vladikama Danilu, Vasiliju, Savi, zašto je tek nedavno dobila onu karikaturalnu skulpturu Petra I i to samo u Podgorici, a dje su spomenici knjazu Danilu, dje su spomenici kralju Nikoli, Njegoševih ima samo nekolika i to prevashodno kao srpskom pesniku! Mnogo puta više ima obilježja Vuk Karadžić u Crnoj Gori, nego svi Petrovići zajedno, zašto? Đe su spomenici jednom veličanstvenom Šćepanu Malom. Mafijaški Sveti Stefan nekad se zvao Šćepan, zašto je došlo do falsifikovanja tog imena?

Đe su spommenici Ivu Crnojeviću, đe su spomenici Oktoihu, ko zna za vladiku Vavilu? A što je sa spomenicima Balšićima, đe su? A što je sa spomenicima Vojislavljevićima, Vladimiru, Kosari, ženi njegovoj divnoj i drugima a šćerci cara Samuila? Đe je spomenik kralju Bodinu? Đe je obelisk na Tuđemilima?Đe su spomenici prvoj crnogorskoj dinastiji Svevladović, ko pojma ima o njoj u Crnoj Gori? Đe je spomenik arhontu Petru, prvom dukljanskom vladaocu? Kako je moguće da okupator i uništitelj Dukje, Nemanja, i njegov sin okupator Sv. Sava, imaju više obilježja u Crnoj Gori, no sve crnogorske dinastije zajedno? Đe su spomenici kraljici Mileni? Ko u Crnoj Gori zna da je Nikola imao jedanaestoro đece? Đe su spomenici italijanskoj kraljici Jeleni? Koliko stvorenja u Crnoj Gori zna da im je vjera praprađedovska bila zapadnog rimskog obreda, pa onda, od 1054.g. katolička? Zašto Crna Gora nema spomenika Ivanu Mažuraniću, tvorcu najveće himne Crnoj Gori ” Smrt Smail-age Čengića”. A zašto nema u Crnoj ni jednog spomenika velikom Josipu Juraju Štrosmajeru, prijatelju kralja Nikole i Crne Gore? A đe su spomenici Vlahu Bukovcu? A zašto je samo jedan Valtazaru Bogišiću?Kako je moguće da okupatorska Srpska pravoslavna crkva, glavna uništiteljica Crne Gore i Petrovića, u liku Amfilohija velikosrpsko-četničkog, još uvijek stoluje na Cetinju, i zašto? Zašto se u Crnoj Gori krilo da njeno ime Duklja proizilazi iz starogrčke riječi – Doklatos što u prevodu znači: Dokl – crn i atos – znači gora(planina)?

Ovakvih pitanja ima na hiljade! Ali i odgovora: Svega navedenog nema i nije smjelo biti da bi Crna Gora bila što lakši velikosrpski plijen i ubijena zanavijek! Ona je, po velikosrpskom planu, morala da bude zbrisana iz sjećanja svoga naroda, njena istorija istinita uništena, ni zbog čega drugog! Da li je Boka zaliv hrvatskih svetaca? Nije, niti je ikad bila, niti će ikad biti. Da li je boka srpska? Nije niti će ikada biti. Ona je bila, jeste i biće zaliv katoličkih svetaca iz Crne Gore! Ali, napisa li ovo iko ikad, osim mene? Ne, niko i nikad! Dobrovoljno se i plaćenički išlo smjerom propasti crnogorske projektovanom velikosrpstvom, i ide u konačni sunovrat, sve do dana današnjega…

U Crnoj Gori nikad nije napisana, najmanje trotomna: istorija katoličanstva u Crnoj Gori, istorija pravoslavlja u Crnoj Gori, kao ni istorija islama u Crnoj Gori, a sve iz već navedenih razloga.

U nekom od narednih tekstova ja ću opisati djelovanje veleizdajnika, srpskog pukovnika Petra Pešića, ali i ostalih koji su sarađivali sa njim. A sada evo kratke biografije Jovana Ćetkovića, i nemojmo se čuditi, ovakvih je, kao Jovana Ćetkovića, iz crnogorskih brda bilo koliko gođ hoćete, i nikad kraja, nikad stida, nikad pokajanja, nikad suda, i nikad – dosta!

Jovan Ćetković je rođen 1890, a umro je u Beogradu 1963.g. Na Cetinju je završio bogoslovsku školu 1912.g. Istaknuti je bjelaš, veleizdajnik crnogorski, učesnik Podogoričke skupštine na kojoj je ubijena Crna Gora. Takav je ostao do kraja, o tome svjedoči njegova knjiga koja nije ništa drugo nego kovanje sramne veleizdaje Crne Gore u zvijezde, naravno sve uz upotrebu velikosrpskih laži i falsifikata. Knjigu Ujedinitelji Crne Gore i Srbije Ćetković je objavio četrdesete, ali se već naredne godine obreo među komunističkim vrhom Trinaestojulskog ustanka! Postaje i potpredsednik Crnogorske antifašistické skupštine narodnog oslobođenja u Kolašinu 1944-te g. Iste godine postaje i član KPJ, a onda će postati i ministar u Vladi NR Crne Gore! Od 1945 do 1950-te g, postaje i potpredsjednik Prezidijuma Narodne skupštine NR Crne Gore. Napisaće i knjigu o Milošu Obrenoviću i Karađođu, velikosrpsku, naravno. Brata su mu strijeljali partizani prilikom likvidacije posljednjeg bana zetskee banovini i komandanta svih četničkih snaga u Crnoj Gori , na Ostrogu 1942.g, četnika Blaža Đukanovića!

Kažu da je brzo postao opozicinar i u onoj velikosrpskoj Kraljevini SHS, za čije stvaranje je izdao svoju domovinu Crnu Goru tretirajući je kao prostu teritoriju Srbije, i da je u několika navrata hapšen, ali i odmah puštan na slobodu.Nosilac je Partizanske spomenice 1941.g. i Ordena za hrabrost. Njegov sin Vojislav ubijen je kao partizan od strane Talijana…

Advertisements

Comments on: "O JOVANU ĆETKOVIĆU (POSLJEDNJI NASTAVAK)" (39)

 1. Pođite do bilo kojeg kioska , u bilo kojem gradu u CG , pa ćete viđeti da je 90% novina , listova , časopisa , tabloida , koji se prodaju na tom kiosku iz Srbije. Uđite u bilo koju knjižaru , pa ćete viđeti da je 90% knjiga , koje se prodaju u toj knjižari , štampano u Srbiji. Ukljućite bilo koji crnogorski tv kanal pa ćete viđeti da je 90% filmova , serija i drugog stranog programa titlovano na srpski jezik , ekavicom i ćirilicom. Najgledaniji tv kanali u CG su srpski kanali a najgledanije emisije GRAND SHOW i brojna rialiti sranja na pinku , prvoj itd. I pored svega toga , govori se o ugroženosti Srba , srpskog jezika i ćirilice u Crnoj Gori i to govore crnogorski Srbi a ne pravi Srbi , kojih ima dosta u Crnoj Gori ali se ne žale ni na što , za razliku od crnogorskih Srba , koji stalno kukaju da su ugroženi. I biće ugroženi , sve dok ima išta što se zove crnogorsko u Crnoj Gori.

 2. Црногорци не држе до традиције.Зато нам се дешава то што се дешава. Боље нијесмо ни заслужили. Никоме, или готово никоме, није стало до Црне Горе, суживота три вјере које красе црногорски народ, црногорске историје, истине о Црногорцима. Интересује их и клањају се само новцу. Живе и пливају у лажи.

  Саво Фатић, потпредсједник нелегалне Подгоричке скупштине, након Другог свјетског рата био је, ако се не варам, предсједник Врховног суда Црне Горе. Јован Ћетковић је добио мјесто министра (пољопривреде и шумарства) у црногорској Влади (!). Вјероватно и због чињенице да му је зет био генерал Јово Капичић. Црна Гора је увијек награђивала своје убице. Браво!

  Наслови које сте навели сасвим су реални и могли би бити предмет опсервације историчара. Али, кога то интересује? Исплативије им је написати књигу у којој ће приказати историју која одговара данашњим властодршцима, опрати њихове биографије и начинити историју таквом да почиње управо од ових мудаша данас. Праве и квалитетне књиге, попут Живковићевих, Ротковићевих, Брковићевих, ријетке су. Сва срећа да их посједујем.

  Само наставите с добрим текстовима о догађајима и личностима. Пешић и његова улога у Врховној команди црногорске војске биће веома занимљива тема.

  PS. Пошто модератор зна моју e-mail адресу, нека ми се јави путем исте, ако му не представља проблем. Имам једну молбу за њега. Хвала како год одлучио!

 3. A mozete misliti kad u Srbiji svake godine odnos mortaliteta i nataliteta pokazuje negativan rezultat od jedne manje opstine. O kukavno srpstvo ugaseno. Ko ce ko Gospod!!!!!!! Da nije njega od srpskih svetaca se ne bi moglo krociti ovim prostorima.

 4. Zlo je vrijeme došlo, a prilike su takve da se neće ni razmicat. Evo čitam na Portal analitiku da je Lukšić imenovan za počasnog člana Evropske akademije nauka i umjetnosti. Malo pročačkah po internetu:
  Iako ova organizacija datira tek od1985, iako ju je formira hirurg iz Austrije zajedno s nekakvim popom (taj je umro, laka mu zemlja), već ima pozamašan broj nobelovaca. Mh, da se nakašljem malo…među njima Gorbačov i Stiglitz, a bijaše i fizičara i hemičara..Ja reko aj malo da viđu djelatnost kad ono prevashodno religija i nauka. Sad ja vas pitam kako Lukšić može da doprinese svjetskom poretku?
  Ne, zbilja, ja sam zbunjen. Rodney, naš Rodney iz Bara, Rodney, Milova daska za klozet šolju, Milov štit od bakterija iz ćenefa…e,e,e,e…taj Rodney!!! Počasni Č L A N!

 5. Propalo se, ka i jes!

 6. “sve dotadašnje beogradske i „crnogorske“ istorije, zvale su se Istorija Crne Gore, jer crnogorski narod nije se smio ni pomenuti, osim na popisu!”

  Univerzitet Crne Gore , Televizija Crne Gore , a sjećam se kad su ovi mafijaši osnovali olimpijski komitet , dali su mu ime OK Crne Gore , bježeći od pridjeva crnogorski kao đavo od krsta. A sad se isti ljudi razmeću svojim crnogorstvom i pričaju da su oni stvorili Crnu Goru i da Crne Gore neće biti , ako ne bude njih.

 7. dodje li sto ovi gore pomenuti Blažo Đukanović nasemu Milu, neki vele dodje stric, neki vele djed, a neki vele da mu ne dodje nista?

 8. on je drug clan jebote! Radovan lll)))

 9. DIGGAO SI SHALE TI NJIMA SPOMENIK IZDAJICAMA I TO I OBLIKU POLJSKOG WC IILI ZAHODA,CENIFE KOJI CE KORISTI NASI POTOMCI DOK GOD IH BUDE.PA DESET,DESET VAZNO JE DA IH IMA I DA NAS IMA!!!!SAD/VAZDA/UVJEK TVOJI VJERNNI LIBEERALI!!! POZ LJUDIINO

 10. Vazda negrosss!!!Saginju glavu kad prodju pored nas,jer znaju da mi znamo kolike su fukare.

 11. pogledajte ovu bruku… ovo su Crnogorci ,kuku majci..

  • Ono sto jeste kocilo LSCG svih godina jesu ovakvi izdajnici. Izjedali su ga iznutra,izdavali,prodavali,podvaljivali,spijunirali…Danas kad pogledam tzv. liberale za sto se prodaju mafiji plače mi se. Jedina greska LSCG jeste upravo ta sto su u redove mobilisali takve ljude, odnosno sto su dopustili da se ovakav sljam uvuce u stranku. Ujedno su ovakvi nesoji i ćerali postene ljude iz stranke sto je rezultiralo cim je rezultiralo.

 12. opasnost se nadvila nad drzavom ” –ma ko nam kaze ,stoji nam 20 godina nad drzavom!ko mu je pisao ovaj tekst da mi je znati

 13. Majo odlično! Andrija Popović ne samo da je prijatelj dva izdajnika LSCG – Tvora od Kotora Mika Živkovića i Govna od Trstenog Nikole Samardžića nego je Popović tobožnji nekadašnji liberal. Vidite li kako se besramno, podlo i lažući nadovezuje na crnogorske liberale i diže dva prsta. To je nastavak velike javne krađe LSCG od strane Mila Đukanovića, krađe koja traje godinama kako bi se njom okitio, ali ubio i razorio sve što je LSCG viteški radio i uradio za Crnu Goru. Trojka koju pomenuh gore samo je nula u dvadesetogodišnjoj udbaškoj proizvodnji hiljde i hiljade istih nakaza kao što su tvorovi i govna. Takva stvorenja su napravljena samo da bi bila septički bazen Mila Đukanovića poznat pod imenom Prolivgora. U bazenu je Milo glavni plivač, izdajnik, velikosrbin, ubica, pljačkaš, a stvorenja su Đukanovićeva kanavaca za brisanje krvi i zločina koje je počinio, stvorenja su pravi Milodžukci!

 14. iz sobe studentskog stana cujem promociju dps-a dolje nedje u grad..zavrsna promocija(fala Bogu vise) himna odjekuje,pljuste obecanja,zaokruzite broj taj i taj i ono miiloo milo..sjetih se one satiricne pripovjetke Danga od Domanovica -iz gimnazijskih dana..e tuge..zalosti od ovoga naroda… a ja na blog Slavka Perovica ! i lijepo mi je nekako oko srca, milo mi je sto nisam dio te mase izmanipulisane vec sam na pravoj strani!

 15. Sonja Radosevic said:

  Neka ovih zapisa , svjedocanstva da je Crna Gora imala koga slijediti i od koga uciti da je htjela . Da je postojala alternativa . No, trebalo je poci putem istine, teskim ali jedinim putem. Sta se desilo -zdruzenim snagama iz Crne Gore je istina protjerana . Put koji je krcio LS CG put je opstanka , bio i ostao.
  Ostao – al ne vidim stopa na tom putu, na zalost.

  Pogledjate ovu rasomonijadu , predizbornu , po Crnoj . Djukanoviceva mafija se zaklinje Crnom Gorom , Zaklanja se iza nje -unizene , osramocene , devastirane u svakom pogledu.

  Oni , navodno drugaciji, Demokratski front i Miodrag Lekic ne priznaje genocid u BiH, izbjegava balkanskog kasapina Slobodana Milosevica nazvati pravim imenom , A i kako ce kad je njegov ambasador bio.

  Potpuni sunovrat u svim sferama drustva. I jos padamo. Dno se ne nazire.

  Al predati se beznadju – ne ide.

  Svako na svoj nacin moze dati doprinos borbi protiv zaborava. Poput Slavka Perovica.

  Nadati se da ce neko jednog dana sakupiti zapise Slavka Perovica , stampati ih, poradi otkrivanja skrivene strane crnogorske istorije, I radi buducih pokoljenja.

  Onima rijetkima sto ostase Svoji u Crnoj Gori preporucujem upravo da izaberu sopstveni nacin djelovanja . Kako noc ne bi bila potpuna , kako bi se sacuvala vjera u nova svitanja.

  Svako dobro Slavku Perovicu i svim posjetiocima ovog bloga.

  Sonja Radosevic

   • david icke,alex jones despite the fact they have done more posotive work and helped to wake up more people then ed chiarini could ever dream of doing means nothing, there all fake because ed says so,even when the evidence he shows disproves his own claims still doesent matter,because ed is always right and has never ever been wrong ever,he is the only good guy,and if you argue a good point or debate with him he immediately attacks your chracter, the sign of a true american hero and patriot…

 16. Zdra’o bila Sonja i sto godina ako Bog da. Ođe vjetrometine i pometine tek nastupaju. Ovakva recesija u svijetu se ne pamti od Prvog svjetskog rata.Eto im ga, neka rješavaju probleme stručnjaci, neka se gicaju i koprcaju. Jedno znam, naš glas još niko ne uguši, našu ideju još niko ne uništi, našu vjeru još niko ne zgazi.
  Živio Liberalni savez Crne Gore!

 17. Što se tiče Slavkovih zapisa razmišlja sam o tome. Ako Bog da i taj projekat ćemo iznijet. Garantujem!

 18. Eeee,nesrecna i nepismena Crna Goroooo….Kada si spala da te u zivot drzi Andrija Popovic..a ne bazdi Kotor zalud,ne….Pozdrav svim slobodnim gradjanima, a posebno tebi,moj jedini presjednice od 26 Januara 1990 pa do dana danasnjeg….

 19. Izborna kampanja
  summa summarum-sve što su rekli jedni o drugima je Živa istina.

 20. http://www.kurir-info.rs/ekskluzivno-milo-se-okrece-srbiji-clanak-458322

  polako se razvija plan koji je Slavko odavno razotkrio…

 21. Crna Gora je bila i biće geografski zadnja linija odbrane od islama. Da su šćeli islamsku državu u Evropi davno bi i Evropa i Amerika umirile velikosrpsku politiku. Ali, ne. Puštili su da se Bosna iskasapi, da se ne oporavi za narednih 100 godina. Jasno je da Amerika nakon 11 septembra ulazi u Krstaški pohod u ime demokratije. Meni lično je jako teško shvatljivo i skoro nezamislivo da cijeli Bliski istok smatram primitivcima i teroristima uzevši u obzir činjenicu da je to jedna od najstarijih civilizacija. Sve i da je tako, još teže je povjerovati da udruženi Zapadni svijet sa sve opremom i logistikom ne može razbiti terorističke ćelije. Ali, ne ,ušli su tamo, razrovarili i ostavili te ljude u paklu. Poznat scenario.
  Tako i nama mažu oči, prodavaju maglu, a tajnim i javnim kanalima direktno pomažu mafiju.
  Zavadi pa vladaj, što drugo, ha?
  U ime hrišćanstva SAD ne puštaju talas Jevreja početkom 2.svj.rata. Vraćaju ih sa svoje obale direktno u pakao. Tek kad je zaškripilo njihovoj guzici tek onda su se pokrenuli. Papa je ćuta ka zaliven.
  I na kraju, zar talijanski tužioc nije imao dovoljno dokaza protiv Djukanovića? A, što je sa ratnim zločinom? Ništa, izio vuk magarca.

  • This is the work of Ed Chiarini, Jr. aka Dallasgoldbug and is uploaded with the written permission of the author. You may see additional material of his entire body of work on Wellaware1 (dot) com. Please direct any feedback directly to the author. I am the poster and will not respond to comments. Thanks.

   Mr. Chiarini presents biometric comparisons of individuals seen in public roles but who are counterfeits passing on propaganda and agenda programming to others. Their personalities as genuine people in real current news events are staged productions. These actor activists (actor-vists) use pseudonyms presenting information integrated with lies to an unsuspecting public. Much of it is ‘not-real-news’ NRN.
   If you wish to do battle as freemen in the arena of ideas, logic, and science, do so. If you want to be a sissified amoeba of some pusillanimous weed fermentation, you will be banned. We are a people of ideas and of rule of law. If you want to go exorcise your mental waste products, this is not the place nor the field of battle. My rules. My kingdom. My eradication key. Free speech doesn’t mean you yell fire in an auditorium.”

 22. If you wish to do battle as freemen in the arena of ideas, logic, and science, do so. If you want to be a sissified amoeba of some pusillanimous weed fermentation, you will be banned. We are a people of ideas and of rule of law. If you want to go exorcise your mental waste products, this is not the place nor the field of battle. My rules. My kingdom. My eradication key. Free speech doesn’t mean you yell fire in an auditorium.”

 23. Covjek koji vec 40 godina stoji na celu CIA-e i Mosada

 24. Gledajuci snimak obracanja Slavka Perovica iz Herceg Novog poslje pokusaja njegove likvidacije,u kojem je on izmedju ostalog objasnjavajuci pozadinu namjere njegovog uklanjanja,pomenuo i velike sile(CIA) koje su stojale iza rusenja stare Jugoslavije i koje dan danas stoje u sjenci svih sukoba i kriza koji se desavaju sirom zemaljske kugle.Imao sam namjeru da predocim paznji Crnogoreke javnosti(iskrenim opozicionarima i borcima za Crnogorsku slobodu) i Slavku Perovicu,informacije do kojih sam dosao zadnjih dvije godine istrazujuci alternativne izvore informisanja na internetu uglavnom iz Amerike.Nezavisni novinar Ed Chiarini(wellaware1.com)je za godinu dana demaskirao glavne aktere svih velikih svetskih dogadjaja,koji su se odigrali zadnjih 100 godina.Pocev od WW I pa do danasnjih dana.Istina,vecina vas ovdje, otprilike i znate sve to,no nacin na koji to rade….je vrlo intrigantan!Veliki pozdrav za najveceg rodoljuba Slavka Perovica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: