A great WordPress.com site

Da, ovo nije moj zvanični blog, ovaj blog  je moj prvatni  blog. Pisati? Da, ali kome? Moj odgovor je esencijalan i glasi – nikome, osim sebi! Da li me zanima bilo čije mišljenje o svemu što budem pisao? Ama, ni najmanje, jer stvorenja montenegrinska  ne misle,  nego glumataju da  „misle“, a ja kažem –  to vječito laganje  njihova je stvar koja mene apsolutno ne zanima, niti će više ikad. Odakle mi ovakav stav? Njegov izbor je moja, hiljadama puta dokazana spoznaja, da njih  pravo, čast, istina i Sloboda uopšte ne zanimaju, niti ih oni uopšte trebaju, a kad je tako, nek im isto i u budućnosti bude! Oni  su nestali, izvršili su dobrovoljno, kolektivno samoubistvo, zanavijek. Treba li reći: neka im je prosto, duše im se u raju veselile? Trebalo bi, ali samo pod uslovom da imaju, i da su imali  dušu . Prema tome, od toga blagosiljanja nema ništa, a zašto? Oni duše nijesu imali, niti je imaju, jer da su je imali i da je imaju, nikad se ne bi nikome, a pogotovu ne mafiji prodali, nikad se ne bi samonaručeno ubili, nego bi se za one rečene vrijednosti,  koje ljudsko biće čine Čoekom, borili svim silama…Jeste, pod mojim vođstvom i zahvaljujući mojoj kreaciji, borba im je trajala nekolike godine, sve dok šef mafije nije odlučio da ih hitno kupi i satre! I? Ne samo da su mu se sa strašću i ineresom podali i prodali,  nego u tome uživaju, jer oni Gospoda nemaju. „Gospod“ njihov nije Isus, nego novac, interes, račun, seks, sport, kladionica, kafana, i još mnogo toga, šefu mafije,  i njegovim oni služe, njemu se klanjaju, njega veličaju na koraku svakom svom. Toliko…a  rečeno je  s v e! 

Ovim tekstom raskrinkavam Jovana Ćetkovića i njegovo sramotno, izdajničko sočinenije „Ujedinitelji Crne Gore i Srbije“, objavljeno u Dubrovniku godine 1940-te! Jovan Ćetković je bio istaknuti i pismeni bjelaš, velikosrbin, onaj koji je lagao da su Crnogorci Srbi, i to najbolji, naravno. Kratko se pozabavio crnogorskom istorijom na isti način kako se njome bavila režimska srpska istoriografija. U tom smislu, i zbog toga, kod Ćetkovića nema riječi o Vojislavljevićima, nema riječi o  Vladimiru koga će srpska istoriografija falsifikovati u Jovana i proglasiti Srbinom, nema riječi o svetoj ženi njegovoj, a šćerci makedonskog cara Samuila, o Kosari, o čudesnoj Ljubavi među njima, nema ni riječi o bici na Tuđemilima 1042-ge, pobjedi  kojem bi svaki drugi narod podigao spomenik do Neba, bici herojskoj i sudbinskoj kojom su naši preci postali samostalni!  Nema ni riječi o Duklji, Ćetković to ime i ne pominje, ni riječi o tome da je njeno ime poteklo od  starogrčkog  Dioklatos,  DIOKL- crn, i  ATOS – gora!

Balšići su pomenuti tek u nekolike rečenice, a nema ni riječi o Balši II, niti riječi o okupaciji Duklje od strane Nemanje i našem robovanju Nemanjićima koje trajaše punih 180 godina! Nema slova o tome da je Nemanja srušio do temelja  sve dukljanske gradove slavne,  i da je pobio sva gradska stanovništva, nema riječi o tome da je  netaknut ostavio samo Kotor, jer se u njemu, kao okupatorski gospodar naselio, a i luka je to, nema riječi da naši preci nijesu učestvovali u bici kosovskoj 1389-te, nema riječi da naši preci nijesu utekli sa bojišta poslije poraza kosovskog, i došli kao poraženi i utekli Srbi u Crnu Goru, pa smo, tobož, mi njihovi potomci, nema ključnog pitanja kopje raskrinkava velikosrpsku laž: pa je li Crna Gora tada bila pusta,e 1389-te, ma ko to življaše u njoj?  Ili: kako i zašto Crna Gora binjaše nenaseljena? I još jedno ili: pa pošto je Zeta  bila država i to naseljena, kako to starosjedioci bez bitke predaše Crnu Goru u ruke novoprdošlih bjegunaca pridošlica? Zašto ne bijaše rata sa starosjediocima? Pa za to što je velikosrpska izmišljotina o bježanju Srba u Crnu Goru poslije poraza kosovskog  gola golcata i očigledna laž!

Nema riječi o tome da se Nemanja nije rodio u Podgorici, nego u Spužu, da su mu roditelji, zbog borbi nastalih oko prijestola raškog utekli u Duklju i da je zbog toga u njoj i rođen, nema riječi o tome da je u državi našoj, Duklji,  bio kršten u vjeru katoličku kao jedinu i državnu, nema riječi o tome da je naša vjera prađedovska bila zapadnog obreda, (od 1054.g.  nazvana  katolička), da smo je dobili preko reda Sv. Benedikta koji je u Duklji  imao tridesetak veličanstvenih manastira podignutih nekolika vijeka prije rođenja Nemanje i Sv.Save, a  nema ni riječi da je Duklja bila rimska provincija Prevalis, što na latinskom znači:  snažna, dominantna, što se sve krilo i krilo do našijeh dana! Nema kod Ćetkovića ni riječi da su čitavu dalmatinsku obalu, pa tako i Duklju našu,  naselili, u davna doba, Iliri, koji su, poslije strašnih ratova,  potpali pod vlast Rima i bili prinuđeni da, pod okupacijom, prihvate kultutru i vjeru rimsku pa su, zbog toga, nazvani od strane Rima Romanima, i da su se sa tim Romanima sukobili Sloveni polabski (po rijeci Labi, odakle su došli kao naši preci i kao skup plemena, a ne nikako kao sa Kosova kao utekli Srbi,  što je  ona velikosrpska  laž na koju je, navodno, nasio i Njegoš, ali samo u Gorskom vijencu) i da su se, vremenom, sa tim istim Ilirima-Romanima naši preci  proželi.

Ćetković raspreda velikosrpske laži, on nije bio, kao ni većina najglasnijih Srba u Crnoj Gori i van nje, od onih koji su se rodili u Crnoj Gori, a onda pošli na školovanje u Beograd da bi tamo postali anticrnogorski agenti Beograda. Ne, Ćetković je postao  agent Beograda u samoj Crnoj Gori. Veliča on izmišljenog Miloša Obilića koji je samo u narodnoj pjesmi postojao i samo u njoj ubio Murata na Kosovu, a zna se da  je Murata ubio sin rođeni Bajazit, kako bi se dokopao prijestola! Ni riječi Ćetković ne kaže o Nikcu od Rovina koji je posjekao Ćuprilića, dakle o Nikcu koji je  uradio Čin herojski, antički,  onaj Čin kojeg na Kosovu  Obilić nikako nije mogao uraditi, jer nije postojao fizički! Ne veliča Ćetković  junake crnogorske, ali sve srpsko mu je, pa bio to i insekt,  svetinja, i tako sve u krug kojem kraja nema.

Ćetkovićeva knjiga nije ništa drugo nego trčanje velikosrpstva za sopstvenim repom! I još nešto, knjiga je objavljena  1940-te kada su mnoge stvari o izdaji i zločinu ubijanja Crne Gore od strane Karađorđevića i Srbije, postale jasne i dokazane, ali o tome kod Ćetkovića,opet, nema ni riječi, nikako, naprotiv, totalni muk! Za njega su   glavni zločinci i krivci za srpsko, i to ratno, i  s a v e z n i č k o  ubijanje Crne Gore, niko drugi nego kralj Nikola sa sinovima,  a to je najsramotnija velikosrpska laž koja je bila i ostala je  glavno pokretačko gorivo kralj Petar-Pašić-Aleksandar  vještičji planiranog anticrnogorskog sloja velikosrpske politike.

Za razliku od Nikole koji je, po Ćetkoviću:  despot, ubica, pljačkaš i zločinac, spratista, izdajnik srpstva,  možete li zamisliti kralja koji ima državu, i to hiljadugodišnju, koji se proglašava mračno – separatistom? A od čega? Karađorđevići su, za Ćetkovića, sami  Bogovi sašli s neba da Srbe odvedu kao sveti narod pravo u – nebo! Inače, znam  kako je  jedini slučaj takvog zločina u zapadnoj istoriji,  da jedna saveznica (Srbija) zločinački ubija svoju saveznicu (Crnu Goru)!  I sve se to dešava šesnaeste, i u nastavku vremena,  kada se mislilo da Njemci i Austro-ugari pobjeđuju!

Po Ćetkoviću, srpski kralj Petar je demokrata, ama svetac! Ne, nije on diktator, a ni sin njegov, regent srpski pa docniji kralj, Aleksandar, a ni car Nikola II Romanov nije diktator, pa ni Vilhelm II,njemački car, nije diktator ni Franc Jozef, car austrougarski, a ni dinastija Napoleon,  nije ni Bizmark,  ni italijanski vladaoci, pa grčki, pa bugarski, pa Sultan, pa… Ma kakvi, svi su oni demokrate, hahahaha, samo je Nikola onakav kakvim  ga lažno predstavlja  agent Jovan Ćetković! Užas! Ni riječi nema o istini da je žena kralja Petra Karađorđevića bila Zorka, šćerka kralaj Nikole, da je Aleksandar unuk Nikolin! Ni riječi o tome da   sinovi Kralja Petra i Zorke, Aleksandar i Đorđe rođeni na Cetinju, a da je Petar, najvjerovatnije, knjeginju Zorku ubio! Sa drugim brakovima Nikolinih šćerki po evropskim dvorovima, brakovima koji su bili sa ljudskog i političkog stanovišta veličanstveni, Ćetković se otvoreno i sramno sprda!

Pašića, sukreatora jedinstvenog i užasnog zločina velikosrpskog ubijanja kraljevine Crne Gore, Ćetković preskače, ne pominje, a isto tako ni Aleksandra koji je čitavu operaciju ubijanja Crne Gore i krađe  njene svete istorije i isto takve teritorije vodio, o njemu ni riječ! Ali, Ćetkovićeva  knjiga ima strašnu vrijednost, ona neskriveno donosi skoro sva imena i prezimena crnogorske omladine koja se u onim vremenima  proglasila srpskom, školovala se u Beogradu i postala politički, i masno, od strane Pašića, plaćeni agenturni topuz u rukama anticrnogorske velikosrpske politike, čak i do te mjere izdajnička da je, u bombaškoj aferi  pokušala, po naređenju kralja Petra i Pašića, da ubije knjaza Nikolu 1906 g! Čuvena bombaška afera! A onda će slijediti kolašinska, pa sve tako do  antiustavne, protivpravne, nelegitimne i nelegalne, okupatorske i zločinačke, i veleizdajničke Velike narodne skupštine spskog naroda u Crnoj Gori,  održanoj  u Podgorici, čijim će sramotnim i veleizdajničkim odlukama  kraljevina Crna Gora biti od strane Srbije, kralja Petra, regenta Aleksandra i Pašića, definitivno i zanavijek ubijena!

Tačno je da sam je ja probudio i nekoliko godina držao budnu, a onda je ona ponovo ubijena i prešla kao materijalni posjed  u sef Mila Đukanovića, đe će zanavijek i ostati, ali, ovoga puta – njenom željom,podlošću, samoprodajom, kukavičlukom, pljačkom i voljom! Neka joj bude, što se mene tiče…

Možemo li zamisliti da Ćetković onaj herojski crnogoski komitski pokret, lažno posrbljava i  lažno ga naziva – četničkim! Ne, još nema Draže Mihailovića, njegovo vrijeme ubrzo dolazi po objavljivanju Ćetkovićeva knjige, ali ovom vrstom četnikovanja, preko leđa, i krvi, i junaštva crnogorskih komita, Ćetković  pljuje po komitima,a diže spomenik Petrovim i Pašićevim  četnicima Koste Pećanca i ostalih koji su četnikovali u Makedoniji odmah po „ujedinjenju“,  i vršili  tamo strašne zločine i pljačke!  Ćetković komite naziva četnicima , sve to optužujući, a čim drugo nego – crnogorskim  srpatriotizmom! Međutim, u samom  tekstu , ali ne i u naslovima odjeljaka,  komite Ćetković naziva istinito, onako  kako su se zvali ustanici u ondašnjem crnogorskom jeziku, zove ih ustašama! Ali, te crnogorske ustaše veze nemaju sa  zločinačkim i genocidnim ustaškim pokretom i ustašama Ante Pavelića, čije vrijeme, kao i Mihailovićevo, tek dolazi ubrzo poslije objavljivanja Ćetkovićeve knjige. Komiti, kao i njihovi prethodnici,  bilo đe na okupiranoj teritoriji od strane Turaka, bili su oni ljudi koji  u s t a š e sa stolovača, škanjeva,  sjednika oko ognjišta, na gumnu ili pidžunu ispred kuće,  podigoše se i uspraviše se  bijesni, da se biju protiv bilo kojeg okupatora! Od tog ustajanja, nemirenja sa okupacijom, nastalo je sveto ime crnogorskih ustaša, ma u kom se vijeku oni javljali!  Zašto ih je lažna komunistička propaganda, po velikospskoj trasi, samo pogrdno nazivala  ustašama? Samo za to da im na mučenička i herojska pleća lažno i sramotno stavi i Antu Pavelića sa kojim crnogorske ustaše i komiti  nijesu mogli imati,  i nijesu ni imali, nikakve veze, eto! Za razliku od svetih crnogorskih ustaša/komita , hrvatske ustaše koje je, još prije rata, proizvela velkosrpska Aleksandrova  diktatorska, pljačkaška, antihrvatska i asimilatorska  politika, hrvatske ustaše su postale crni velikohrvatski, genocindni, zločinački,  antsrpski, antijevrejski,  anticiganski  i antikomunistički pokret koji je vjerno služio Adolfu Hitleru i Benitu Musoliniju. Isto se, ali na: antimuslimanskoj, anticrnogorskoj, antihrvatskoj, antijevrejskoj,anticiganskoj i antikomunističkoj  i velikosrpskoj varijanti, što znači:  samo je Velikoj Srbiji iznad svega, desilo i srpskim četnicima, isto takvim slugama Adolfa Hitlera i Benita Musolinija. Uzalud je Mihailovićeva rehabilitacija sramotno provedena u Srbiji, uzalud, jer  istinu ni Staljin nije mogao ubiti, a nije je ubio ni Hitler!

Ona je nepobjediva!

Nastavlja se!


Advertisements

Comments on: "9.08.2012.g. O JOVANU ĆETKOVIĆU" (41)

 1. Pošto te ne zanima ničije mišljenje, pa ni moje, neću ga iznositi, a ti zdravo bio i 106 godina napunio …… dabogda! ……

 2. Poslednji put kada je Crna Gora bila živa je noć sa strašnim nevremenom…miting LSCG,protiv formiranja SCG u Podgorici…

 3. Dobro došao među nas desetak preostalih liberala. Lijepo je što si bar zbog nas tu.

 4. Samo nastavi da nam pišeš ! Volimo te Slavko !!!!

 5. Angus Young said:

  Hvala za tekst, Slavko. Pozdrav!

 6. Radoš Komita Dubljanić said:

  Izuzetan tekst, na žalost po nas istinit! Ali nade jošte ima, jer ima jšte i pravoga shemena Crnogorskoga…
  ZA PRAVO,ČAST I SLOBODU CRNR GORE!!!

 7. Liberali NK said:

  Velika mi je zelja da imam krstas barjak sa Slavkovim potpisom….Zamolio bih ga ovom prilikom, da mi ga dostavi ako je ikako moguce, ako nije isto ko da jes’ …. evo i moje mail adrese: miloscg@hotmail.com…….. Unaprijed zahvalan!

 8. Ђе ми залута коментар…ево да га и овдје поставим.

  Срећан повратак!

  Да Вам није битно што ми, посјетиоци Ваших блогова, мислимо о ономе што пишете, не би на званичном сајту било постављено обавјештење да сте покренули приватни блог. Не бисте писали уопште! Али, Ви не можете без писања, не можете без нас! Као ни ми без Вас и Ваших сјајних текстова! Пишете због нас, а не ради себе!

  Слажем се, као и сваки искрени посјетилац Ваших блогова, са квалификацијом о модерним Црногорцима, тзв. “Монтенегринима”. И ту се ми не препознајемо, наравно. Али је то сува истина од које овдашњи становници бјеже. Али, нијесмо у ЦГ сви исти и не може нас нико сврставати у исти кош.

  Овај текст је сјајна критика Ћетковића и његове књиге. Лаж је тада пролазила код народа, пролази и сад. Јер лаж оставља бољи утисак на човјека од истине. Зато од истине многи бјеже не желећи се суочити са њом. Управо ових дана читам књигу сестрића краља Николе о улози Црне Горе у Првом свјетском рату. Може изаћи милион издања ове књиге и других књига које раскринкавају лажи о улози Црне Горе, њенога Краља и Владе у Првом свј.рату, али црногорски народ и даље ће вјеровати лажима да је Краљ издао Црну Гору, да је Црна Гора издала Савезнике! А истина је тотално супротна! Једина грешка Краља била је што је безрезервно вјеровао званичној Србији која је током читавога рата радила на томе да своју власт прошири на Црну Гору, не напуштајући те злокобне намјере и мисли ни током мјесеци који су указивали да силе Антанте неће побиједити у рату. Црногорци су перманентно лагани и у ту лаж су повјеровали. Узме ли се у обзир чињеница да многи не желе читати књиге, као ни учити о прошлости своје земље, ето плодног тла за разноразне лажи.

  Сваки Ваш текст био је сјајан час историје. Тако ће, очекујем, бити и убудуће. Пишите, пишите, пишите јер сте свестран човјек који има о чему писати. Подијелите са нама, Вашим читаоцима, дјелић тог знања. Корист ће бити обострана. Живјели!

  PS. Прочитао сам, не знам да ли је истина – кћерка Јована Ћетковића, Мила, удата је (била) за генерала Јова Капичића. Да ли је то Ј.Ћ. о коме је у тексту ријеч, заиста не знам. Можда ови старији знају.

  • Angus Young said:

   “Kapičićeva predratna, izuzetno zgodna djevojka Davorjanka – Zdenka Paunović, bila je Titova ratna sekretarica i nevjenčana supruga do svoje smrti 1946. godine. Kapičić se oženio sa Milom, kćerkom Jovana Ćetkovića, 1918. poznatog unioniste i autora knjige Ujedinitelji Crne Gore i Srbije (1940).”

   Izvor: http://goo.gl/ssdIX

 9. Mira Asovic said:

  Bravo Slavko!!!

 10. Jedan jako radostan dan za mene ….:-)…Dobro nam dosao , nama kojima si bio i jos uvijek si Svjetionik Slobode i Istine…Zivio Slavko i neka te sreca prati….:-)))

 11. Jos jedan gospodski potez. Slavko zivis i zivjeces dok je mora pod Barom i Kotorom!
  Ima li ista ljepse i uzvisenije od istine. Nastavicemo da joj krcimo put pa makar nas na kraju ostalo 2-3.

 12. Gospodin Perović je uvijek bijo veoma dobar intelektualni “provokator”. Ovo naravno pišem u pozitivnom kontekstu. Zašto ovako mislim?
  Razmišljanja i stavovi gospodina Perovića, moraju biti identični sa stavovima svakog elementarno pismenog čovjeka bez obzira na bilo koju njegovu posebnost, različitost. Jednostavno ono o čemu govori i piše gospodin Perović, vidi se svakoga dana na svakom Crnogorskom ćošku. Zato kada Slavko Perović kaže da ga ničije mišljenje ne interesuje, to, po mom mišljenju, treba shvatiti kao poziv da mi koji posjećujemo ovaj i slične sajtove, blogove, što više, koliko je moguće, širimo ono u šta vjerujemo a to je samo i jedino ISTINA. Da je ISTINA na našoj strani pokazalo je minulo vrijeme a pokazaće i vrijeme koje dolazi.
  Da li možemo nešto promijeniti, ne znam, sumnjam, barem za sada, kako stvari stoje, promjene koje mi želimno su iluzorne, nemoguće. Ipak ne treba prestati sa pričom. Kada već naši članovi uže i šire porodice, naši prijatelji, neše komšije, naši sugrađani, pristaju da sami sebe LAŽU voljno ili nevoljno, ne zanima me, možemo i trebamo i mi istrajavati u prenošenju ISTINE!!!
  Što se teksta o Jovanu Ćetkoviću tiče,, kao i do sada, veoma sadržajan prikaz istorije koja je zbog svoje “političke nekorektnosti” zabranjena za šire narodne mase i za zvanične udzbenike istorije.

 13. Čuh da je Veki Medenica mrtva pjana prije neki dan imala sudar u sred bijela dana. Puleni odoše na olimpijadu, a Veki, član OKCG osta na ovu žegu…da traži spas u alkoholu…kuku kuku kuku

 14. :-))))…Veliki pozdrav i za tebe Slobodan Gradjanin Crne Gore….:-)….Vidji kako je svijet mali pa se poslije duzeg vremena sretosmo opet….I opet zahvaljujuci Slavku ….:-)…Cekamo te da nam se pridruzis u grupi , naravno poziv je od glavnog admina…..:-))))))))))))))))))

 15. $ata, bijaše noćas 3500-4000 duša da dočeka olimpijce. Crnogorskih zastava more, dva prsta, ona liberalska, na svaku ruku.
  Elem, slavilo se, plesalo se, lijepa atmosfera, kulturna đeca.
  Sve do jedne ure…na scenu izlazi Filip Vujanović. Progovorit nije moga od zvižduka, psovki, prozivki. I ono što je uspio progovorit masa mu je dozvolila, ali mu je, u sebi, odbrojavala dane… i sate… Jedan od onih trenuaka, rijetkih, kad osjetiš da je nečemu, nekomu… kraj…
  Bilo je jezivo. Nakon govora… muk…ljudi zbunjeni…zbunjeni pred osjećajem zajedništva, pripadnosti…pred osjećajem slobode…koja mora doć!!!
  Aman za aman vrći se Slavko Peroviću ima još ljudi u Crnoj Gori, nije kam puka, još!!!

  • lijepo je sve to bilo ,ali ce opet vecina tih istih ljudi glasati tog istog Pilipa ,dzaba im se prica i dzaba im istina pred ocima visi kad je ne raspoznaju.

   • tamam mu lezi to pilip,nece ga vise niko glasat jer je valjda narodu dosta gladi i muke,nego Zivio Nama Slavko jos 100godina,sjecam se mitinga i nasih kukavica koje se prodase, e moj Brate Slavko sve bi bilo drugacije da si nas vodja kao nekad. MI OVDJE TE VOLIMO I TU SMO ZA TEBE A BUDI I TI ZA NAS.DO KRAJA ZAJEDNO

   • Mira Asovic said:

    Sve je to divno i krasno. Mi volimo Slavka i ponosimo se njime jer je mnogo toga za ponos.
    Ali isto tako ne mogu da shvatim da postoji bilo koji bivsi clan ili clanica glavnog odbora LSCG-a cija i uza i sira familija sva glasa za DPS. A upravo znam za jedan takav slucaj. E to me uzasava.

 16. VIJESTI ali nista ama bas nista ne prenose ni na tv ni u novine! kakvi placenici !nece oni da prenesu kako je juce velicanstvenim hukom UUUAAA i zvizdanjem ispracena ona krpa od vujanovica ! nece oni da prenesu to da cijela crna gora cuje kako je juce velicanstveno izvizdan dps !

 17. Evo posle duzeg vremena, da se necemu obradujem.Veliko HVAA!!!

 18. Steta je sto nas nema vise,nas koji smo ostali vjerni nasem Slavku,ljudi da imaju iole savjesti rekli bi dosta je vise.Nego nazalost sve rade isto.Sve sto nam slavko kaze,kaze jer najbolje poznaje nas narod(prodani) i osjetio je na svojoj kozi i treba da ga razumijemo. Stavimo se na njegovo mjesto i sve ce nam biti mnogo jasnije.Kad kod se sjetim i cesto gledam Slavkove govore najezim se.Kad mu je najvise trebalo okrenuli su mu ledja. Pogledajte kako je Slavko odg Filipu 1997god u skupstini.I kaze mu Slavko za pismo koje je filip procitao pazite to ne moze da uradi covjek koji se osjeca demokratom. Najbolje pogledajte da vam ne prepricavam,na you tube LSCG SLAVKO PEROVIC 1997 3dio. Ono za sto se mi hvatamo danas slavko je prije 15godina govorio i znao je do cega ce doci,i evo nam danas sve sto je rekao.

 19. SLAVKO sve mu je kao za Milosa Obilica,ljudi su jako malo informisani i sto se da vidjet iz tekstova.Ima ih “mnozina koji su ubili murata”,postoje mnogo izvora i dogadjaja o tome ali ga je kako slavko kaze ubio njegov sin Bajazit.

 20. Postovani gospodine Slavko, prvo da se upoznamo.
  Moje je ime Vukman Cejovic i na ovom snimku se nalazim posle devetnajest minuta i trideset sekundi http://www.youtube.com/watch?v=jUyXDPaKPwE

  Veoma Vas postujem zbog toga jer mislim da se niste prodali a mogli ste to uraditi veoma dobro.

  Takodje je i mene snaslo dosta toga sto je Vas snaslo, pa zbog svoje moralno politicke nepodobnosti ne bijah dobar ni jednoj opozicionoj partiji ili pokretu.

  Sa Vama se u mnogo cemu politicki uopste ne slazem.

  Kao prvo, nase etnicke pripadnosti se razlikuju, Vi ste Crnogorac a ja sam Srbin iz Crne Gore.

  Drugo, Vi ste pripadnik “crnogorske pravoslavne crkve”, koja je po meni isto kao i “srpska pravoslavna crkva” jereticka i jer su obe izdale Sveto Pravoslavlje i jer su i Risto Radovic i Miras Dedejic papo katolicki igraci.

  Ja sam pripadnik grcke starokalendarske istinite Crkve, koje zovu zilotima.

  Vi ste liberal, vjerovatno levicar i pretpostavljam postovalac NOB-a a ja sam desnicar, koji smatra judeo masoneriju za glavni uzrok svih destrukcija u poslednjih 200 godina.

  Ipak, sve ove razlike nisu razlog da se ne borimo a boriti se treba i radi borbe i pustiti Bogu da odluci kakav ce biti ishod borbe.

  Mi kao beskorisne sluge , treba da radimo ono sta nam je duznost a duznost nam je da svjedocimo istinu i da se zrtvujemo za nju, za sebe ne trazeci nista.

  Dacu sebi slobodu da Vam kazem, da ne ocajavate mnogo, nego se sjetite kako je neprijatelj ljudskog roda gonio i samog Hrista i sve njegove apostole i sve one koji su htjeli da budu istinski hriscani.

  Toliko za sada, glavu gore i nema prenemaganja, odustajanja i plakanja nad nasom sudbinom. Mi smo gresnici i sve sto nas snadje smo zasluzili.

 21. Apis i neki od ucesnika sarajevskog atentata su bili masoni.
  Masonerija i okultni kabalisticki krugovi koji rukovode sa masonerijom su htjeli da izazovu prvi svjetski rat radi razbijanja Rusije, Njemacke i Austrougarske.

  Htjeli su haos u Evropi da bi u tom haosu izveli komunisticku revoluciju i preko komunizma zaveli judeo boljsevicku diktaturu u Rusiji, koju je Dimitrije Ljotic nazivao “Sovjetijom”.

  Glavni akteri rata u Srbiji su bili masoni, okruzenje ruskog kralja, koji je zaista bio sveti covjek i veliki prijatelj srpskog naroda, je bilo masonsko. O politicarima u Engelskoj i Francuskoj da i ne govorimo.

  Api i zlocinacka organizacija “crna ruka” su organizovali atentat i na Obrenovice i nelegalnim putem doveli Karadjordjevica na vlast. Petar Karadjordjevic je bio ulicar, kockar, avanturista i mason.

  Kasnije se ispostavilo da je bio vrlo nemoralan covjek i nezahvalan svom dobrotvoru kralju Nikoli, koji ga je izvadio iz dugova i dao mu svoju cerku za zenu.

  Malo ljudi zna da je prvi potpisnik “balfurove deklaracije” kojom se stvara drzava Izrael, bio bas Petar Karadjordjevic.

  Takodje malo ljudi zna da je Srbija 1916 godine odbila ponudu Austrije, kojom bi Srbija bez daljih borbi dobila citavu Bosnu i veliki novac. Uslov za to je bilo primirje sa Austrijom.

  Pasic i masonsko okruzenje oko njega je preferiralo albansku golgotu i smrt preko 300 000 ljudi u brdima Albanije.

  Takodje se malo prica o tome da su Njemacka i Austrija nudile da se prekine prvi svjetski rat i da se sve vrati na predjasnje stanje, ali su Jevreji, koji su do tada bili Njemacki saveznici, nagovorili Engleze da ne pristanu na taj mir, nego da nastave rat a za uzvrat ce Jevreji uvuci USA u rat. Kao nagradu za to, Englezi su se obavezali da ce pomognuti osnivanje drzave Izrael.

 22. da li je trenutak said:

  Da li ima sanse da se LSCG -odmrzne, i kao takav sa vrijednostima duha vremena i trenutka prestavlja dio Crnogorskog naroda i kao takav udje u ,DF. cije presjednik-

  Miodrag Lekic ?

 23. ;da li je trenutak;? Pa dali mislte,da bi casni LIBERALI stali na binu sa Purkom,mikom, labudom i ovim Popovicem kao njihovim predsjednikom? TO NE NIKAD.Eto Lekicu provjerenih sluga rezima,Neka jos pozove Guberanica,Rotkovica,mica vlahovica,krsta pavicevica,kolegu diplomatu darmanovica,Predraga Drecuna itd itd.Pitam se kako su B.Radulovic,K.Pavlovic i Danilovic kao iskreni i hrabri borci protiv ovog rezima pristali na razgovor sa liberalnom partijom provjereim satelitom DPS- SDP

  • da li je trenutak said:

   Moje je vidjenje ako stajete u DF, da je vas nastup pod imenom vase partije a ne ,Purkove .Danilovica itd…vec za ove izbore samostalan pod okriljem DF.
   I PRILIKA da se LSCG vrati u politiku ,sto ne bi lose bilo!

   Ali o tome ce svakako Slavko odluciti ,ja samo nabacih da vidim komentare na vrlo vaznu temu.

   PRVI komentar, ne zeli da se vrace LSCG u politiku-kako sam ga shvatijo!

   pozdrav

   • da li je trenutak; Nijesi dobro shvatio! Zelim da se LSCG vrati,a moje misljenje o pozivu provjerenih sluga Mlovih i Rankovih u DF je kec na desetku Milu. Jer prvom prilikom ce zabit noz u ledja ljudima iz DF,kao sto su cinjeli do sada protivnicima ovog rezima.Samo se sjeti kako su podmuklo razbili LSCG pa odma u koaliciju sa DPS_SDP po gradovima.Sjeti se Krsta pavicevica sad je u neko ministarstvi,Novak Adjic ministatstvi,Mico Vlahovic ministarstvo itd itd.Predrag Drecun u prvu famoliju Miko Zivkovic u prvu familiju itd. Sve protivnike ovog rezima ma koje vjere ili nacije bili ja cu glasat, a necu glasat provjerene sluge zbire i spijune. Moje je misljenje da nijesu trebali zvati niti razgovarat sa takvim ljudima. Ponadao sam se evo konacno nesto ozbiljno,i za kratko vrijeme razocarao. ;dali je trenutak; sa postovanjem na tvoje vidjenje i pozitivno razmisljanje o LSCG

  • da li je trenutak said:

   Nije njihova bina vec DF , i ne morate bas stati pored mozete na drugu stranu ,ali dok ste u FRONTU ne napadate clanove fronta ako ste vec identifikovali zajednickog neprijatelja, ne pravimo greske ka njemci i partizani “41.

 24. Nijedan pokusaj stvaranja carstva nebeskog na zemlji dosada nije uspio.
  Da bi se stvorilo carsto nebesko na zemlji, potrebno je da ljudi budu bez grijeha, barem veci dio njih.

  Ali posto su ljudi kvarni, posto svijetom vlada knez ovoga svijeta i posto je Hristos rekao da samo on moze donijeti Carstvo nebesko, koje nije od ovoga svijeta, onda mozemo da se pomirimo sa time da nikada ovdje na zemlji ne mozemo stvoriti potpuno pravedno drustvo, ili da kazemo da mozemo, ali to znaci da Hristos ne govori istinu, kada kaze da je to nemoguce.

  Posto bi bila ludost na ludostima reci da Hristos laze i posto mozemo vidjeti da i carevine u kojima je jedno vrijeme carovalo pravoslavlje nisu bile savrsena i potpuno pravedna drustva, onda kako li je moguce tek danas stvoriti takvo jedno drusto u svijetu gdje otvoreno vladaju tamne sile, masonerija, kabalisti i milioni njihovih filijala i podfilijala.

  Ono sto covjek moze da radi je da da svoj maleni doprinos vjecnoj borbi izmedju dobra i zla, ali ne radi sebe nego radi Hrista. I prepustiti onda Njemu da On odluci kakvi ce plodovi te borbe biti, da li ce se plod pokazati odmah, malo kasnije ili ce to biti plod za daleko neko pokolenje.

  Meni se cini da bi se problemi u Crnoj Gori trebali resavati, pocev od najveceg problema.
  Resavati manje probleme a one vece ostavljati po strani ne bi bilo dobro.
  Koji je to problem koji je u Crnoj Gori najveci i kojeg bi trebalo odmah poceti resavati???

  Taj problem je duhovni, jer je nas narod postao veoma neduhovan i decenije vladavine komunizma nametnuli su nasemu narodu ulicarska mjerila vrijednosti. To je najveci problem u Crnoj Gori, ta ulicaska mjerila vrijednosti, gdje se ne cijeni ni dobrota ni postenje, nego se cijeni sirovo divljastvo, lopovluk i primitivizam pod parolom:frajera, zestokom momka, sponzoruse, covjeka koji se snasao, mahera itd.

  Drugi problem je nacionalno pomirenje, jer je nas narod za vrijeme drugog svjetskog rata, koji su crveni, na celu sa Mosom Pijadom, vodili sa parolom “cizma noga nema Boga” ili “nosim kapu sa tri roga i ratujem protiv Boga” napravio strasna zvjerstva i vjerovatno smo po broju likvidiranih svestenika, episkopa i monaha svjetski prvaci.

  U Crnoj Gori je skoro potpuno likvidirana Hristova Crkva i pobijeno skoro cjelokupno svestenstvo i monastvo. Naravno da takva zvjerstva donose proklestvo nad citavim narodom i nazalost jos se potomci tih koji su nas “oslobodili i usrecili” nisu pokajali, niti ima iko u Crnoj Gori ko ovu temu uopste pokrece.

  Crna Gora vapi za nacionalnim pomirenjem i bez tog pomirenja nas narod moze snaci ponovo neko slicno zlo.

  Treci problem u Crnoj Gori je vladavina tajnih crnomagijaskih organizacija, preciznije receno skoro sva vaznija mjesta u Crnoj Gori pokrili su clanovi jedne tajne, veoma destruktivne i nedemokratske vjerske sekte, koju neki nazivaju sa “anti crkvom” ali ta destruktivna satanska organizacija je poznatija pod imenom “slobodni zidari”.

  Biti clan jedne tajne organizacije, ciji clanovi polazu zakletvu i pod prijetnjom smrcu obavezuju se da nece odavati masonske tajne a u isto vrijeme biti javni politicki radnik, koji treba da zastupa interese naroda koji bi trebao da vjeruje u Hrista ne ide zajedno.

  To je to, svaka drugacija politicka djelatnost bi najvise podsecala na komedije sa gospodinom Sojicem u glavnoj ulozi, ali u najbukvalnijem smislu rijeci.

 25. Ljudi niko nista da javi…stvarno sam se zamrznuo na Javniservis.me,a i u javnom zivotu pa necu moci zaspat nocas evo me zena satrije da legnem u haljine. Dzaba joj kad mi je Shale miliji e od nje!!!

 26. zauvjek liberal said:

  Slavko zivotna zelja mi je da se vratis,a vjeruj mi i mnogih ljudi.Mlad sam bio,nisam imao pravo glasa ali sam bio na svakom tvom mitingu.I dan danas se najezim kad se sjetim…Znam da si razocaran i potpuno te razumijem…veliki pozdrav za tebe!

 27. Sad sam vidio…, a pošao sam na prošli blog, onako iz nade da je reaktiviran… I vidim prvo obavještenje… Oduševio sam se!

  Slavko, piši…, kome god…, sebi…, bogu.., jer ljudima u CG izgleda nema rašta pisati (čast RIJETKIM izuzecima…),..ali, eto i zbog nas, kojima je tvoja riječ, stav i mišljenje više nego jako bitna i poštovana, a predstavlja jedini duševni anestetik od svog duševnog bola koji, svakodnevno vidimo i dobijamo u CG…

  Drago mi je jako, najjače nasvijet, da si opet medju nama, tj. mi sa tobom, sa svojom riječi, stavom, mišljenjem, učenjem…!

  ŽIVIO LSCG!! ŽIVIO SLAVKO PEROVIĆ!!

 28. Dok ste se vi borili za Crnu Goru,ja nijesam ni rodjen bio!!! Ali kad odgledam ove snimke sa mitinga,imam osjecaj bas kao da sam se tu nalazio,tacno ispred tebe Slavko!!! I vazda cu biti tu!!! Zato,ako ikakva sansa postoji,molim te da se vratis,pa makar nas 10 bilo uz tebe!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: