A great WordPress.com site

PONOVO FEJZIĆ

RIFAT FEJZIĆ ŠOKIRAN MRŽNJOM PEROVIĆA PREMA ISLAMU!

Sa ovakvom besramnom, golom i udbaškom laži, “kreiranoj” 1998-me godine u crnogorskoj udbi, i plasiranoj preko nje, sa jedinim ciljem da se crnogorski Bošnjaci, ama svi do jednog, stave po komandu i služenje njihovom dželatu i savezniku zločinca Slobodana Miloševića, koji su zajedno vršili genocid i kulturocidu nad Bošnjacima, počinje, kao nadnaslov, kraći tekst u jučerašnjem “DAN”-u posvećen “mišljenju” lažnog reisa Fejzića…Da ne bi bilo nikakve zabune, ja lično smatram lažnim prvosveštenicima: i Amfilohija, i Mihaila, i barskog, i kotorskog katoličkog prvosveštenika, jer oni godinama ne rade ništa drugo,( nema tu ni vjere ni Boga osim formalno), nego svojim činjenjem i nečinjenjem – svoju pastvu podvode pod punu komandu crnogorskoj mafiji!

Čista je laž da sam protiv bilo koje religije, ali itekako jesam protivnik svake laži, pogotovo one vrste koja dolazi sa najviših svešteničkih mjesta, jer zloupotrebu religije u političke svrhe, smatram najsramnijim zločinom, kako prema Bogu, tako i prema vjernicima. To isto radi Fejzić, ruku pod ruku sa pomenutom bratijom kojoj dodajem i kompletno sveštensvo SPC, na čelu sa patrijarhom Irinejom. Njihov jedinini “Bog” je mafija, i ništa drugo! To je suva istina…Kako se može nazvati čin služenja onome ko ti je kuću iskopavao, i imao namjeru da te satre pod crnu zemlju? Đe, na primjer, bijahu sveštenici, vjernici i prvosveštenici da dignu glas protiv očiglednog pokušaja moga ubistva, u sred bijela dana, u Hercegnovom? Đe bijaše, na primjer Fejzić, da digne svoj vjernički glas i osudi crnogorsku mafiju kao organizatora, a interventni vod novljanske policije kao podlog izvršioca atentata na mene? Kako propratiše svi bošnjački mediji ovaj “slučaj”? SRAMNIM ćutanjem! Za svakoga ko namjerno ne žmuri, ili, još namjernije, ne okreće glavu, stvari su jasne, da jasnije biti ne mogu. Za razliku od Fejzića, i skoro svake stanovnice i stanovnika Crne Gore, meni zadnjica zločinca, pljačkaša, lupeža, ubice i diktatora nije: ni Meka, ni Medina, ni Jerusalim, ni Rim, za mene ona nije oltar, nego najsramniji simbol Zla, onog koje je ubilo skoro svakog, i skoro sve u lažnoj “državi” koja se zove Crnom Gorom…Tako mi Bog pomogao!

“Spasio nas je Bog,(misli na Bošnjake,S.P) a ne Slavko” nastavlja udbaški da laže takozvani Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić! Ja, zajedno sa svetim LSCG smo, hiljadama puta živote stavljali na kocku, da bi spašavali braću Bošnjake! Ovo javnu istinu u lice sasipam sramotnom lažovu Fejziću! I mora se primjetiti da Fejzić u “izjavi” kaže Bog, ma ne kaže – Alah, što bi jedino bilo istinito, jer je Alah njegov Bog! Zašto, na ovaj način, Fejzić, sve udarajući nogama na ono mjesto, bježi od Alaha koliko je brz, i kaže Bog, a ne Alah, isti on koji sve crnogoske Bošnjake , samo prije nekolika dana, proglasi braćom sa Turcima, potomcima istog naroda, odnosno sljedbenicima velikog broja sultana i velikih vezira, koji Bošnjacima silom nametnuše Alaha, braćom sa Osmanlijama (Turcima) koji ih pet vjekova (!) držahu u ropstvu, vršeći, pokolje, genocide, pljačku i kulturocid nad njima, uništiše im dotadašnjega Boga, i sve njih staviše pod ropstvo te ih nabijanjem na kolac, kidanjem glava, raznim dancima, pa i onim krvavim – otimanjem im đece, odvođenjem žena u hareme, prepraviše u – Osmanlije? Jeste li zbog opisane istine – braća sa Turcima Fejziću?

Što krije Fejzić odgovor na pitanje: koje mu vjere bijahu prapreci kad dođoše okupatori Osmanlije (Turci), ili mu prapreci bijahu bezbožnici, ili katolici, ili pravoslavci? Što krije Fejzič istinu o užasnom, dvostrukom genocidu izvršenog nad Jermenima, inače hrišćanima, u Turskoj ? Godine 1894-te ubijeno ih šezdeset hiljada, a 1915-te oko million ipo? Kad laže o nekakavom genocidu i nasilnom pokrštavanju 1912-13-te u Plavu i Gusinju, zašto Fejzić, istinoljubac, ne optuži tursku državu koja do danas neće da prizna genocide na Jermenima? Zašto ćutiš o ovome, takozvani Reisu? Ja odgovor znam!
I da ti u oči viknem: da sam se 1991-e pojavio na televizijii samo rekao, ili ponovio u nekolika navrata: “ Ja i LSCG jesmo za nezavisnu Crnu Goru, ali se ona ne može dobiti dok se svi crnogorski Muslimani ne likvidiraju!” , svi bi ste Fejziću prošli ka Jermeni u Turskoj! Kad vas je Alah spasio, kako dozvoli genocide nad vama? Kako te nije stid, ali znam ja – samo bestidan čoek i bestidan narod, zločinu, koji je izvršen nad njim, služi…

Fejzić, izjavljujući svima poznatu udbašku laž, kad kaže: “ da u izjavama osnivača Liberalnog saveza (LSCG) Slavka Perovića ne prepoznaje onog Perovića od prije 20 godina, kao ni partiju koju je tada predstavljao” postaje očigledna kopija Mila Đukanovića u laganjima prema meni i LSCG, i otvoreni propagator mafijine gole laži! Isti sam ja Fejziću, i devedesete i danas, ali je istina užasna po tebe i Bošnjake, jer vi ste namjerno, i za goli interes, postali nešto drugo i mračno, vi nijeste oni koji bijaste devedesetih, nego: dželatsko-mafijine dobrovoljne sluge! I svi drugi u Crnoj Gori su isti ka vi, i vi ste sa njima, ma kakavi sa Turcima – donkorleonska braća, ostavi ti Turke na mir!
“Fejzić je kazao da ne vidi ništa što bi, eventualno, moglo da ukazuje na razloge napada Perovića na njega i Islamsku zajednicu u Crnoj Gori.” Ponovo gola laž – ja nijesam “napao” nikoga, nego pokazao i dokazao nepobitno: ko si ti islamska zajednica, to je istina Fejziću!

“ Nikad niko iz Islamske zajednice nije pomenuo Liberalni savez Crne Gore i Slavka Perovića .” Ovo ti je jedina istina Fejziću,id a vas je sram, jer me možete pomenuti samo kao metu dozvoljenu za brljanje, a kad bi promovisali istinu – izgubiste mafijine dotacije, a ti bio reis samo narednih tri minuta. Ali, Fejziću, ostavi ti na miru i poštene Bošnjake koji tvoju politiku, i politiku islamske zajednice , ne podnose, odnosno preziru je, vide vas!

Prošetaj se samo Podgoricom, vidjećeš odnos dobrog dijela Bošnjaka, prema tebi, Fejziću i zajednici! I da te pitam: koliki broj crnogorskih Bošnjaka, dnevno, pet puta klanja prema Ćabi,što je obaveza prema Kuranu. Jesi li zanijemio Fejziću? E vidiš, ja nijesam!

,,Zbog čega on to ( Perović, S.P.) radi, pojma nemam. Šokiran sam. To su izjave koje ne liče na LSCG, ni na Perovića. To su izjave koje liče više na nekog ko voli gusle kad malo više popije “.

Fejziću, ponovo udbaška laž, koja se očitava zloupotrebljavajući časne gusle, kako sam ja taj koji pije. Fejziću, 23 godine mog ljudskog, političkog, stvaralačkog, pjesničkog, esejističkog djelovanja, svi moji govori u Parlamentu, svih mojih stotine i stotine mitinga, njihova organizacija, govori moji na njima, moji putevi po svijetu, i susreti sa brojnim poznatim političarima svijeta, govore ti u lice, ako ga imaš, da lažeš, i potvrđuju golu istinu da si , tek samo jedan, među brojnim mafijinim barjaktarima i trubačima…A šokirati se može samo onaj ko je čoek!

,,Fejzić je rekao i da nije saglasan sa ocjenom Perovića da je islamska religija okupatorska, pojašnjavajući da svi znaju da zapad nije mjesto odakle su objavljene religije”.

Fejziću, još jedna tvoja očigledna laž, jer je istina jedna jedina- sve tri monoteističke religije, nastale na arapskom poluostrvu su okupatorske, pa je tako, pored hrišćanstva i judaizma, i islam nastao tek posle njih – okupatorska religija, jer je širen, kao i sve druge, samo ognjem i mačem, i okupiranjem.A đe nastadoše religije sjevernoamričkih Indijanaca? A religije Olmeka, Acteka, Inka, Maja? Na Zapadu reise!

Islam je nastao zahvaljujući djelovanju jedne monoteističke sekte tzv. Hanife, koja je – upravo pod uticajem judaizma i hrišćanstva, izgradila shvatanje da iznad svijeta postoji jedno i jedino, i svemoćno božanstvo: Alah.

Muhamed je, kao osnivač islama, bio pripadnik pobočne loze u plemenu Korejšita.On je taj koji je izvršio sintezu: judaizma, hrišćanstva, i hanifizma, sa starim,rodovskim vjerskim tradicijama arapskih plemena, i tako pokušao da ih objedini – arapska plemena, što je bio cilj!. On je taj koji je plasirao bespoštednu borbu protiv svih arapskih neprijatelja, koji nijesu islamci.

Inače, Muhamed se rodio u Meki 570.- te. Bio je nepismen. Stupio je u brak sa deset gorina starijom Hadidžom, što mu je omogućilo da postane bogat. Posinio je brata od strica Aliju i jednog oslobođenog roba Zaida bem Harisa, koji je, gle čuda, pripadao jednom arapskom plemenu, koje je bilo hrišćansko! Druga Muhamedova žena bila je Ajša, pripadnica ultra bogate familije.

Muhamed je širio Alaha, i svakome ko ga ne prihvati, prijetio je strašnim kaznama.
Svi koji su priznali podložnost Alahu, ali su zadržali svoju vjeru, plaćali su teški danak- džiziju, a oni koji su potpuno prihvatili Alaha, odrekli se prethodne svoje vjere, plaćali su samo vjersku dažbinu – zekap.

Fejziću, pogledaj samo karte širenja islama od pojave Muhameda, pa te pitam: da li se to ogromno širenje islama u ostatku svijeta dogodilo kao rezultat saglasnosti naroda, ili je naturen ognjem i mačem? Ili je to bio čin demokratskog dogovora u ondašnjim Ujedinjenim nacijama,hhahaha!

Pošto tvrdiš da je islam miroljubiva religija, pitam te Fejziću: zašto se vjekovima između sebe kolju i ratuju Suniti i Šiiti, aobje ogromne vjerske skupine, kao i ti vjeruju u Alaha?
Reci mi, Fejziću: zašto je Hardžitima potrebno da tvrde kako svaki musliman može biti vođa muslimanske zajednice, ali i dići ustanak protiv svakog vladara koji ne poštuje njihovo tumačenje islama?
Pitam te: da li znaš Fejziću, za red islamaca zvanih asasini, krvave ubilačke sekte koja je ubijala svakog ko nije za njihovo shvatanje islama?

Pitam te, Fejziću: zašto trajaše osam godina krvavi rat između dva velika islamska naroda- Iranaca i Iračana?

Pitam te, Fejziću: što se dešava u Siriji i Egiptu, dva velika islamska naroda? Kolju li se među sobom?

Pitam te – kako pade Carigrad?

Pitam te- kako padoše Mrnjavčevići?

Pitam te, Fejziću – kako pade Raška?

Pitam te, Fejziću kad pade Crigrad – kako se prosuse sve zemlje u zaleđu?

Pitam te, Fejziću – kako pade Bugarska, kako se prosuše teritorije koje danas zauzima Rumunija?

Pitam te, Fejziću kako pade ondašnja Mađarska?

Pitam te, Fejziću kako pade ondašnja Bosna?

I za kraj te pitam, sramotniče, – dođoše li Turci,1683-će, kao turisti, do Beča?

Sva ova probrana pitanja, a moglo bi ih biti na hiljade , govore samo jedno – koliki si ti bezočni lažov! ISLAM JE OKUPATORSKA RELIGIJA!

Svuda đe je došao islam, došao je u krvi ognja i mača! Isto se odnosi i na pravoslavlje, osim na pravoslavlje Balšića, Crnojevića i Petrovića, isto se odnosi i na katoličanstvo, protestantizam, kalvinizam i djelovanje anglikanske religije!Sve su se te religije širile ognjem i mačem!

A od trenutka formiranja države Izrael, isto se odnosi i na judaizam.

Dakle , Fejziću, sve navedene religije su – okupatorske, a iza svake se krila samo jedna želja onih koji su vladali – otimaj teritorije, širi se, ubijaj, nameći našu vjeru i: pljačkaj, pljačkaj, pljačkaj1

Ili mi predlažeš da Sadama Huseina smatram svecem?

Ili da džihad, kao tzv. “sveti rat” protiv svakoga ko nije muhamedanac, a u Kuranu se pominje 41 put, zaista ne smatram zločinom, nego svetim ratom?

Predlažeš li mi da se i ođe uvede mnogoženstvo, šerijatski se potvrdi pravo na harem, te da se svaka žena vidi samo kao sredstvo za muško izživljavanje, i mašina za puku proizvodnju potomstva?

Da sve žene u Crnoj Gori nose feredžu i zar, i da budu u dimijama?

B r i š i!

Comments on: "PONOVO FEJZIĆ" (82)

  1. Sonja rADOSEVIC said:

    Nije vezano direktno za temu ali me telecom crne gore danas automatski blokirao, internet fiksni telefon i kablovsku, odmah nakon sto sam putem infromacija trazila adresu Sekija Radoncica , kako bi mu bila proslijedjena tuzbu. Udjoh u interenet cafe , samo radi ove infromacije. Ovo je zarobljena zemlja.

    • Angus Young said:

      Zarobljena i porobljena, nego sto.

    • Ti si Sonja na udaru mafije! To je u najmanju ruku najbezobraznije odradjeno i podmuklo ka i sve 23 godine njihovog terora! To nailazi na odobravanje svih i to je jos strasnije! Smradoncici su zajedno sa Djukanovicem najveci kriminalnci i clanovi mafije koji je Balkan ikad gleda! No kako rade tako zdravo zivjeli! Primice im se kraj kad krenemo svi da ih micemo – kukavice su to – vidis li da su se vec ukenjali u gace od same pomeni da smo tu? Zato – ovo sto se tebi desava,rade uporno i na odobravanje svih,svima ljudima liberalima pravim istinskim poklonicima slobode i svete Istine! I opet da mi neki Fejzic nesto prica i bilo ko da podmece nesto? Ahaha! Mafijina ceda! Ovo sto si ti sad rekla je najveci dokaz i Istina koja se desava u Crnoj Gori a preko koje oni cute ka najvece pizde! Eto tako! Cute ka ribe! Dok se tiho ubija svaki pomak prema slobodi i opet kazem na najuzasnije odobravanje svih izuzev nas odje i svih casnih i postenih ljudi dosljednih ideji LSCG! Zato ih ceka svenarodno okupljanje i sloga svih nas sa svim zastavama i svih vjera koja ce ih DOTUCI! Vjerujte mi! DOTUCI! Zato i cute na obnavljanje LSCG a trce za izjavu kod izdajnika! Kako ne provaljuje nesrecni narod Crne Gore? PIH! ZIVJELA SLOBODA! ZIVIO SLAVKO PEROVIC! LEGENDO NASA! STUCEMO IH! KAD TAD! BOG JE VELIKI! U SLOBODUUUUUU!!!!!!!!!!!

  2. Sonja Radosevic said:

    Izvinjam se gospodinu Perovicu, ali samo da objavim da su me danas pozvali navodno iz Telekoma Crne Gore pozvali sa broja 201 110 koji ne postoji u imeniku Poste Crne Gore. I poslali,,sluzbenika,, koji je odmah ukonio kvar. ,,Sluzbenik,, me konkatirao sa zasticenog broja.
    Htjela bih, zbog poslednjih zbivanja , ovdje na blogu Slavka Perovica ostaviti jednu infromaciju, naravno ako smatrate da je treba brisati -brisite ali mozda je dobro I da je Slavko Perovic primi k znanju .

    Gospodina Slavka Perovica srela sam nekoliko puta u zivotu. Cijenim I postujem sve sto je uradio za Crnu Goru.
    I mislila sam da neka usputna saznanja o osobam sa kojima je blizak . , pokopam sa sobom. No, niz je desavanja za koja vjerujem da su najmanje slucajna I zbog kojih sam sada primorana iznijeti neka zapazanja.

    Vjerovala sam da je Misko Djukic prijatelj sa Slavkom Perovicem sve dok me u aprilu prosle godine ,nije nazavo da mi prenese ,, sta je Slavko Perovic govorio o Sonji Radosevic.,, U to vrijeme uredjivala sam sajt Slobodna Crna Gora. U naznakama mi je ukazao na to da,,cu ,, tek saznati ko stoji iza tog sajta,, asocirajuci da nesto nije tu kako valja.

    Bilo mi je jako tesko cuti rijeci koje su mi prensene ali sam primila k znanju I odcutala ne zeleci da ispitujem receno ili ne I da na taj nacin ,,mutim vodu,, medju prijateljima.

    Prvi put kada sam dosla na ,,Free Montenegro,, , bila sam gost kod Djukica , govorila o ratnim zlocinima. Donijela sam niz dokumenata, tekstova iz vremena 90 –ih koja govore o Djukanovicu I Crnoj Gori u tom periodu. Dio vaznih tekstova je ,,nestao ,, kada je M. Djukic odnio daih kopira i ,nikada ih nije vrati.
    Jedan od tekstova se kasnije pojavio u podgorickim ,,,Vijestima..,,

    Sjetila sam se I da je osoba pod nikom,, wawy ,,, pisala jedno vrijeme i na javnom servisu gdje je Djukic jedan od ,,koordinatora,,. To nesto zvano wawy je o meni istreslo niz lazi I uvreda , kacila po internetu razne dezinformacije, da sam bolesna, da se lijecim I td.

    Ovo iznosim sada I ovdje, jer zelim da zna gospodin Perovic I jer mislim da Djukic nije slucajno prenosio price kao sto nije slucajno da su dokumenta koja je otudjio od mene , objavljena u,, Vijestim,, Miska Perovica.
    Naravno, kako nije vezano za temu , ponavljam, mozete izbrisati ali osjecala sam potrebu da kazem ovo jer je povratak Perovica na politicku pozornicu ocito izazvao pometnju pa se progone svi koji bi iole mogli biti na njegovoj strani.

    Ovim nanovo pozivam ,,prijatelje,,da me se okanu.

    • Sonja ne znam…….ali vidim ista ti je priča kao tvoja interpretacija o Mišku Đukiću i ostalim “drugovima” a vidim da ih oslovljavaš “prijatelji”. Sve u svemu imat ćemo u vidu da si lojalna i da si pravi jatak .
      Znam za Miška da nije dao na Slavka ništa osim SVJETLOST i SVETOST. Možda je čovjek otišao dalje od sedmog neba i i dostigao najnapredniju civilizaciju u Svemir-u,pa mu život,priča i percepcija Zemljana dođe zezanje i sprdnhja sa istim . Ima on smisla za sprdnju,znam ja . Poznato je da voli “čuvati” dokumenta koja mu se daju na uvid ili kojim slučajem neko zaboravi na stolu ili kod njega u emisiji . To je lijepa osobina,što fali !? Njemu možda trebaju argumenti ili zapisi odnosno podsjetnici ili pak blog,radio,tv i slično za ličnu borbu a nekim (među kojim svrstavam sebe) samo sjećanje,logika,etika,dijalektika,odnosno filosofija ili filozofija tj. tice (da bi s nama imali manje problema) . Ništa mu kod Mrčogoraca ne pomažu tzv. ćitapi ili razne trake,ovdje je i očni vid LAŽ i PREVARA ukoliko imaš interesa od serdara,vojvoda,kraljeva,careva i britava.
      Aj…….jadna NE bila,ko te pita,samo da se “ima” .
      Nije lijepo tračariti đe su ozbiljni i zanveni ljudi………ne obraza mi !

      p.s.
      Ne zamjeri mila sestro……ne znam te ali kao da te gledam (zapeta mi je dovoljna,jer me muka naučila….sramota mi je reći da sam vidovit bez šolje ili parčeta robe ali zapete,slova,riječi i rečenice su moje ćikare i kristalne kugle) .

  3. Sonja Radosevic said:

    Zasto govorite i odgovarate u ime onog o kome sam pisala. Kukavici nastup, ne smijete ni ime napisati ali takva je vecina u Crnoj Gori.

    Sve je istina sto sam kazala . Izostavila sam sadrazja prenijetih rijeci u ,,tracu, ali taj sam cin je daleko do svetlosti i svjetlosti.

    Ovo pisem i pricam javno , po prvi put o tome.
    Pijatelja nemam -zato su pod znacima navoda , i da ne bih pisal prefiks ,,ne,,

    Dokumenta su ,,otudjena,, koristim tu rijec da ne kazem pravu. .

    Izvinjene gospodinu Perovicu.

    • Pa red je kada se nešto istakne javno,da se isto da osudi . Nećemo valjda dogmatizovati izlaganja i lične percepceje,pa sve da se radi i o “prvoborcima”………je li tako ? Zamisli samo koliko bi napredovala planeta Zemlja da nije bilo inkvizicije,danas…vjerujem ne bi bilo političara-vladara i moderatora “svijeta” a kamo li Earth-a.
      Sve u svemu Miško je pogan,zna da se sprda do besvijesti,znam ja…..mene je svojevremeno ubijedio da vanzemaljci dolaze na Gorici svako veče posle 24h i da nekakvim nevidljivim energijama šalju znanje (bez škole,bez čitanja knjiga,bez ulica,bez životnog iskustva,bez konzumiranja informacija,bez papira-argumenata i najzad BEZ POSTAVLJANJA PITANJA SAMOM SEBI) svim trenutno prisutnim . Te sam svako veče jedno dvije.tri godine osvićao tamo,sve dok mi žena nije našla drugog koji je voljan ispunjavati obaveze umjesto mene .
      Tako da nemoj da te ništa čudi…….jer ja se računam u našoj sredini kao načitan i blistav um ali ne pragmatičan i ne prizeman,nekako mu dođem kao lujka ili kako operativci kažu “tica koja živi u svom svijetu,te je s toga bezopasan” .
      Sprda se Miško…….ne branim ja njega nego istinu a voli lajat što jes’ jes’ kao svi mi da olakšamo ličnu muku !
      Dobro je dok se može i lajati kažu pobornici istog a za mene je to nemoć,nemoć kao i svaka druga,jer je ljudskije rešenje tražiti i pružati nego se samo u rikverc vračati i dokazivati se po principu “rekooooo’ li vi ja na vrijeme,nego vi……” .
      Eto tako moja dobra Sonja pa ti ‘ahhh……. !

  4. Sonja Radosevic said:

    Prije odjave pojasnicu samo dvije stvari.

    Vodim se uvijek mislju da treba reći potpunu istinu. Misko Djukic pripada rijetkima u Crnoj Gori koji su se izdigli iznad sredine , obdarenima izuzetnom inteligencijom I blistavim umom stoga ne vidim razlog da se bavi drugima i predstavlja ih u losem svijetlu . Ovdje naravno milsim na moju malenkost.

    Desavanja iz bliske proslosti I spoznaje do kojih sam dosla , rezultirali su time da sada one za koje sam mislila da su mi zaista prjatelji, ukrasavam znacima navoda. I tuzna sma zbog toga.
    p.s
    Stara tastatura I slabiji vid uzrokom su nepravilnosti u tipkanju. .
    Svako dobro svima!

Leave a comment